valtuuston esityslista 15.10.2018

siinäpäsitä

Siinäpä on herroille pähkinäpurtavaksi ja kahvinkeittäjille myös.

39

806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • roskasakki.maksattaa

      Puoskaripuolue r.p on jo aiheuttamansa liirumlaarumit pakolla ajanut jaa ja selitykset esityksineen hvyäksi meille tolloille nähnyt. amen. Hiljentykäämme. Lapaset olivat jo lattialla.

    • antakaa.määkin.itken

      Ihanaa, nytkö se tuli! Nyt päästään taas itkemään, ei saa aloittaa ilman minnuu, en ole vielä nähnyt esityslistaa! Oottakaa, kohta märiseeeeee!

      • Märisijä iski jälleen Kyllä sinulla on surkea elämä Ainako sinä märiset,kommenteista päätellen kyllä!!Märise,märise mitä se muille kuuluu mene mielenterveystoimistoon märisemään Sieltä saat avun märisemiseen!!


      • tedraikas kirjoitti:

        Märisijä iski jälleen Kyllä sinulla on surkea elämä Ainako sinä märiset,kommenteista päätellen kyllä!!Märise,märise mitä se muille kuuluu mene mielenterveystoimistoon märisemään Sieltä saat avun märisemiseen!!

        Miten heti sekunnissa tuli peukutus?????????


      • Pika.Tollo
        tedraikas kirjoitti:

        Miten heti sekunnissa tuli peukutus?????????

        Aloitus klo 19:33, ensimmäinen kommentti klo 19:51, toinen kommentti klo 20:55, Tollon ekakommentti klo 21:05 ja toinen klo 21:06! Ja tuo Tollon toinen ”miten heti sekunnissa tuli peukutus?????????”!
        On terävä kaveri, vai onko sittenkin TOLLO! Että ihan sekunttipeliä tuolla järjenjuoksulla...


      • Verojamakseleva

        Älkää antako pyhäkkäät uuskepuleiden taas huijata itseänne. Olo ei parane äänestämällä kepuleiden hepuleita. Muistakaa vuonna 2013 alkanut vedätys. Palkaton virkavapaus on oikeasti palkaton. Muumikanootin miehet liian kauan vedättäneet teitä. HERÄTYS!!!


      • Sinne.vaan
        Verojamakseleva kirjoitti:

        Älkää antako pyhäkkäät uuskepuleiden taas huijata itseänne. Olo ei parane äänestämällä kepuleiden hepuleita. Muistakaa vuonna 2013 alkanut vedätys. Palkaton virkavapaus on oikeasti palkaton. Muumikanootin miehet liian kauan vedättäneet teitä. HERÄTYS!!!

        Just! Oletko käynyt hallituksen kokouksessa seuraamassa tilannetta, nehän on SUN mielestä avoimia kokouksia!


      • Pika.Tollo kirjoitti:

        Aloitus klo 19:33, ensimmäinen kommentti klo 19:51, toinen kommentti klo 20:55, Tollon ekakommentti klo 21:05 ja toinen klo 21:06! Ja tuo Tollon toinen ”miten heti sekunnissa tuli peukutus?????????”!
        On terävä kaveri, vai onko sittenkin TOLLO! Että ihan sekunttipeliä tuolla järjenjuoksulla...

        Pysyppä tollotunkkanen asiassa,EN ole kirjoittanut noita mainitsemiasi eli aloitus EI ole minun 19,51 ja 20,55 EI myöskään ole minun kirjoittamia!!!Näyttää siltä että VALHEIDEN esittäminen totena on uuskepun uusin ase !!Olitko muuten kirjoittaessasi edes selvinpäin ET varmasti!!


      • Uskomatonta

        Sopii uusikepun tyyliin, tuo härskiys!


    • harhaanjohdettu

      Kuka on maksanut henkilön vartiomieheksi näille palstoille. Ei kai kyseessä ole se l...sekautuja? Kuka tietää ja kertoo totuuden. Sairaushan se on sekin, mutta ei pitäisi käyttää tällaista onnetonta hyväksi.

      Pitää kyetä kirjoittamaan ajankohtaisista asioista. Eikä vain kytätä, kuka kirjoitti ja senjälkeen kaamea nimittely ja herjaaminen.

      • Sairaushan_se

        "Pitää kyetä kirjoittamaan ajankohtaisista asioista. Eikä vain kytätä (Kuka on maksanut henkilön vartiomieheksi näille palstoille), kuka kirjoitti (Ei kai kyseessä ole se l...sekautuja) ja senjälkeen kaamea nimittely ja herjaaminen (Sairaushan se on sekin, mutta ei pitäisi käyttää tällaista onnetonta hyväksi)."

        Miten meni niinku omasta mielestä? Syyllistyt taas kaikkeen siihen mistä muita syytät.


      • Sananvapaus

        On huomattu tuo palstan VARTIOINTI! Luulen, että jäljet johtaa sylttytehtaalle. Ottakaa kaikki Suomi24 ylläpitäjään. Siitä se selviää.


      • Koukkunokka

        ...korjauslisäys; ylläpitäjään yhteys. Näppis eng.kielinen pohja, ei toimi aina.


    • narikasta

      Luvattiin shortsikelejä viikonlopulle.

    • tehtäväkuvaus

      On muuten kumma, kun uusia virkoja perustetaan keskushallintoon. Kylän väki vähenee ja virkoja lisitään, vaikka eikös pitäisi olla toisinpäin. Jos yksi lähtee, niin tehtäviä voidaan jakaa jälkeen jääneille. Vähemmän tärkeitä työtehtäviä suoritusportaaseen.

    • tärkeitätöitä

      Tänään täytynee tehdä vähän syystöitä,lehtien haravointia ym.

    • roskasakki.maksattaa

      Ah niin on, ehtii vielä vilpastella. Puoskaripuolueen tukiosaston hörhöimmät mätänevät hirvipassissa pullo kannon kupeella. Kunhan hirviparka on ahdistettu passipaikalle, sopivalle hollille, niin pam...siinä saalis köllöttää. Saamankaltaista ajojahtia Puoskaripuolue harjoitti apupuoluineen tehostetusti v. 2013 ..eikä annettu saaliille mitään mahdollisuutta.
      No se siitä, laulujen lunnaat ovat meille päin vielä maksettava,eikö vaan?

      Nyt 15.10.18 valtuuston asialistalle, ovatpa järjestäneet asiat tarkoitushakuisesti, oliskohan tätä käytännössä koeteltua väsyttävän hoitokokouksen mallennus? Oletan että on mahdollista jappasta koulupäätös heti järjestäytymisen jälkeen, vai mitä? Kouluverkkoselvitys § 14 ! Kylät kontalleen ja lapset sumputetaan yhden alakoulun malliin:
      Kirstunvartijat eli just samat naamat , jotka muulloin ovat löyhästi eläneet, vainoavat uhrilahjaa elikkäs nyt silkkaa menoa aiheuttavat kiinteistöt kiinni ja PYHÄJÄRVI PELASTUU.

      Juu, tämä on paikkakunta antautunut Puoskaripuolue r.p alaisuuteen. Kas ei aukea äänestäjien havaintokyky, kun niin ilmatila,-maa,npäällinen-maanalainen, ja järvivesikin on kompaktin ohjailevan sisäpiirin pelilautaa, ja heidän, "vaapaamuurarien" suojeluksessa tepastelee kellokkaat, joiden jäätyneiden kykyjen ja mielentilojen sekä kostonkierteen haltuun Pyhäjärvi on kenkätty kaikkineen omaisuuksineen.

      Niinpä, mitä he ovat tehneet noin 30 vuoden aikana? Olenko väärässä, kun oletan että suojauksen sisällä he ovat melskanneet kuin siat pellossa, he ovat tuhlanneet, sortaneet, sössineet, valehdelleet, vääristelleet, vatuloineet, vedättäneet, viivästyttäneet, valinneet virkoihin veliviltin alta, vääntäneet oikean mutkalle, siirtäneet hallinnossa syntyneet mokat meidän syyttömien maksettaviksi, vastuuta teoistaan ovat viekkaasti pakoilleet, jne.
      Puoskaripuolueen vaalisanoissa peitetarinoita mm "ihmisläheinen ja taitava taloudenhoito "on saanut hallinnon tekojen mukaiset raamit; loppuvärinä on punainen, ja sillä piirretään suoraa viivaa, raksitaan yli, miinustetaan..Voi lystinpittoon tok jää vielä hupailurahaa, mikäs siinä, käytävillä hankkeistetaan.

      • Kassoo

        SOSO.... rupesit jälleen vähättelemään äänestäjien kykyjä.


    • roskasakki.maksattaa

      Miten äänestäjien "halvennuksen" löydät em. kirjoituksesta ? Älä lue, jos sinuun pelkkä epäilys vaalikarjan halveeramisesta oletuksena kolahtaa.
      Niin ehdokkaat, kuin vaalipäivän kansalainen ovat hyvän ja pahan valinnan paikalla, oikeutus käyttää 1.ääntä annetaan ja valitulle takaus tulee kansalta. Tutkimusten perusteella ihminen on taipuvainen kääntymään pahan puolelle, koska pahuus on se voima, millä voittaa vallan elämässä..
      Pahuus on näkymätöntä voiman käyttöä, se on "vähältä piti"-tilanteita liikuttava valtamahti lain ja sääntöjen välimaastoissa, ei hyvikset selviä eivätkä selätä yhteiskunnassa toimivia "järjestelmiä"rukoilemalla ja polviasennossa.
      Pahuus pukeutuu tarkoitushakuisesti pahimman vihollisensa pukuun, demokratiassakin roolipelaaja verhoutuu "hyvyyteen", jotta saa vapaat kädet toimia.

      Valtuuston äänestyskäyttäytymistä ja järjen vähäisyyttä kyllä kritisoin.

      En vähättele vaalipäivän äänestäjiä, päinvastoin, jos luet ilman vaanijaseulaa kirjoituksen, minä korostan Puoskaripuolueen koneiston tehokasta aivopesulaa ja pesukykyä.
      Minkäs kulisseissa prepatut äänestäjät sille voivat, kun ajatukset ohjelmoidaan tottelemaan "yhden torven taajuuskorkeuksia" ja sille, jos torvi törähtää, kuuliainen äänestäjä tottelee sitä, mihin hänet on äidinisän tonkkamaidolla kasvatettu.

      Puoskaripuolueessa ei tarvitse itse hakea tietoa ja vastauksia omin töin, riittää kun kysyy kysymyksen, niin saa kuulla mistä on kysymys. Ihminen oppii helpolle, helpon tiedon valtavirtoihin, tasapäistyminen ei haittaa, porukassa on turvatumpi olla ja suojausturvaketju on katkeamaton.

      Että usko vaan, äänestäjä, että pahuuskortti on pantu politiikassakin pätevimpinä tunnettujen povitaskuun valmiiksi käyttöä varten. Ja eikös ne ryökäleet myös käytäkin sitä.

    • eivoipuoltaa

      Valtuuston asiakirjoista koottua:, MUTTA HUOMIONARVOISTA
      kESKUSKOULU
      - Kirjaston muutostyöt koulutiloiksi
      - rakennustekniset työt 563 000 e (kuka laskenut, konsulttiko?)
      - talotekniikan työt 287 000 e (sama kysymys kuten edellä)
      yhteensä 850 000 e

      Muut tilat, kuten kanslia ym:t
      - rakennustekniset työt 250 000 e (kuka laskenut ja miksi tällainen?)
      - talotekniikan työt 127 000 e (sama kysymys kuin edellä?)
      yhteensä 377 000 e

      Kustannusarvio 1 227 000 e

      KYLÄKOULUJEN PERUSKORJAUSKUSTANNUS

      Emolahden koulun Pitkäntähtäimensuunnitelman (PTS) korjauskustannus vuosina 2017-2026

      - rakennustekniset ja talotekniikka yhteensä 410 800 e (huomaa vuodet 2017-2016)

      - Rannankylän koulu PTS(pitkäntähtäimen suunnitelma) vuosille 2016 - 2016

      - rakennustekniset ja talotekniikka yhteensä 390 400 e ( huomioi vuodet 2017-2026)

      Ruotasen koulun PTS ( eli vuodet 2017 -2016 (siis, paljonko n. 10 vuoden periodilla katsottuna/vuosi)
      - rakennustekniset ja taloustekniikka 736 400 e (paljonko vuosikulu, voidaan painottaa vaikeina vuosina kevennettynä ja kattaa seuraavalle vuodelle, kun talous antaa myöden , raskaammin)

      KAIKKI KYLÄKOULUT VUOSIEN 2017-2026 aikana yhteensä 1 537 600 e. (Huom!!kustannuksiin on
      huomioitu v. 2018 tehtyjen lisätutkimusten mukaiset kustannukset)

      Että harkintaan!! Kiinteistöjen korjauskulut ovat tässä 10-vuoden periodilla, joten 1 vuosi on minimaalinen tänä kireän talouden aikana..
      Jos halutaan säilyttää Pyhäjärven kaupunki/kunta, niin HARKINTAA.

      • kaupunginvaratjavelat

        Meillähän on hyvä esimerkki tänäpäivänä Pyhäsalmessa. Kun jotain ajetaan "kuin käärmettä pyssyyn", sorrutaan valheisiin.

        Ns. yläympyrän tupa, jossa toimi Metsänhoitoyhdistyksen konttori. Talo oli erään 180 astetta- kuuluttaneen valtuutetun mukaan niin homeessa, että ellei asematieltä ostetan rakennettavasta talosta tiloja mhy:lle, menetämme kahdeksan työpaikkaa. Tosin taitaa olla niin, että nykyisistä työntekijöistä siitä huolimatta hyvin harva on Pyhäjärven veronmaksaja.
        Niinpä valtuustoi uskoi tätä todenpuhujaa kokouksessaan ja päätti ostaa n. 400 000 euron osakkeen mhy:n tiloiksi.

        Yläympyrän tupa on PUHDAS tila, joten näin sitä asioita hoidellaan, kun halutaan johonkin suuntaan viedä.
        Mikä lie nyt koulukiinteistöjen hävittämisen motiivi. Mikä on hinta kiinteistöllä sen jälkeen. Ehkä käytännössä 0 euroa. Mutta mitä muuta vahinkoa saadaan aikaiseksi? Ruotasen kylä menettää ns."ostovoimansa". Kiinteistöt arvonsa jne..


      • kaupunginvaratjavelat kirjoitti:

        Meillähän on hyvä esimerkki tänäpäivänä Pyhäsalmessa. Kun jotain ajetaan "kuin käärmettä pyssyyn", sorrutaan valheisiin.

        Ns. yläympyrän tupa, jossa toimi Metsänhoitoyhdistyksen konttori. Talo oli erään 180 astetta- kuuluttaneen valtuutetun mukaan niin homeessa, että ellei asematieltä ostetan rakennettavasta talosta tiloja mhy:lle, menetämme kahdeksan työpaikkaa. Tosin taitaa olla niin, että nykyisistä työntekijöistä siitä huolimatta hyvin harva on Pyhäjärven veronmaksaja.
        Niinpä valtuustoi uskoi tätä todenpuhujaa kokouksessaan ja päätti ostaa n. 400 000 euron osakkeen mhy:n tiloiksi.

        Yläympyrän tupa on PUHDAS tila, joten näin sitä asioita hoidellaan, kun halutaan johonkin suuntaan viedä.
        Mikä lie nyt koulukiinteistöjen hävittämisen motiivi. Mikä on hinta kiinteistöllä sen jälkeen. Ehkä käytännössä 0 euroa. Mutta mitä muuta vahinkoa saadaan aikaiseksi? Ruotasen kylä menettää ns."ostovoimansa". Kiinteistöt arvonsa jne..

        Kepu osaa valehtelun jalon taidon! Täällä Suomi24 sivustolta poimittua; Uudessa kerrostalossa on neliöhinta 6-7 euroa neliö Totuus on 15-16 euroa.Kulttuuritalon rakentamisen maksaa valtio suurimmalta osalta Totuus o että valtio maksaa kustannuksista vain murtoosan avustuksina!!


      • lukujalukujavain

        Onkohan nuo (eivoipuoltaa) olevat luvut löytyneet ullakolla piilossa olevista papereista??????
        Kaupinginvaratjavelat kirjoitti yläympyrän tuvan olen puhdas, ja puhdas sana vielä huutamalla. Voihan sitä kaikkia uskotella huutamalla, on PUHDAS, on PUHDAS...........


    • savisaappaat

      On menty etuviistossa alas, asukkaita enää 5200 ja uusia virkoja vain perustetaan. Ketä palvelee ?
      Kyllä tehtävään koulutettu hallintojohtaja on tärkeä ja lain tuntemus lisäksi, Pyhäjärvellä pakko olla lain tuntemus asioissa.
      Henkilöstöasiat kuulunee itsestään selvyytenä hallintojohtajalle.
      Kamreeri ja taloushallinta omanaan.
      Sihteerikköjä muutoin ei enää tarvittane kasapäin.
      Kun väki tästä vielä vähenee kannattanee jatkoon hakea kouluttautunut henkilö niin voidaan yhdistää enemmän niputtamalla toimintoja.
      Sivistysjohtajankin paikkaa jouduttaneen punnitsemaan jatkossa?
      Teknisessähän paljon asioita hoitavat "ulkopuoliset tahot" niin yhtiön asioitahan voitanee yhdistää tekniseen. Kuka tietää mitä kaikkea lisätoimintoja tekn.johtajalla on kun ulkopuolisia käytetään niin paljon?????

      On perin mielenkiintoista onko valtuutetuilla halu toimia koko pyhäkkäiden puolesta ja katsoa kaksi vuotta koulujen toimintaa jatkamalla. vai ovatko valtuutetut niin sinisilmäisiä että menevät virranvieminä isojen poikien hiekkalaatikko leikkeihin mukaan ?????????

    • Mukana.ongelma

      Mitä minä olen tomerasti jo esiin tuonut, tuon sen taas jotta ette olisi tositiedotuksen katveessa! Suuri "kunnallisjärjestö" on Pyhäjärven kaupungin perikadon päänäyttämö.
      On synnytetty "virallisen aatteen" oheisjuonitteluaate, puoskaripuolue, jonka ns.aivoina ovat monta viritelmää sitten taantuneet, taloustaidoistakin kauas eksyneet, mutta vahvaan uskomushenkeen luottavat henkilöt.
      Puoskaripuolueen apurattaina toimivat "olen sammoo mieltä..ko--"- tyylilajin omaksuneet valitut valtuutetut ja heidän kyseenalaistamattomat tukijansa.
      Tympeäähän se on pistää puukkoa aateveljien - ja siskojen aristaviin mieliin, toivossa sen teen, siis jos heillä on hippunenkin jäljellä epäilystä valitusta kuihduttamislinjasta, että meneekö nyt ihan oikeuden mukaan nykyisenkin hallinnon haahuilut?
      Hölmölässä luulivat vastaavasti, kun kylän talosta unohtui ikkuna, kannettiin säkillä valoa pirttiin, ja kun ohikulkeva neuvonantaja ehdotti tekemään seinään reiän, valoa tuli kätevästi. Mutta eipä se vielä ollut valmis, havainnosta ilahtuneet hölmöläiset innostuivat ideasta, ja kaatoivat kaikki seinät valon takia.
      Eli ei se, että yksi ohjeistaa, vaan se, uskoo ja tekee hölmönä kaiken ja reilun miehen mallilla suuresti.

    • tällaistatänään

      Rannankylänen valtuutettu oli kertonut kepuryhmän kuulumisia kylillä, että läpi menee esitys. Että- mitä varten valtuusto on valittu. Tätä toisaalla kirjoitettuna "puoskaripuolueen" äänitorveksi-ko?

    • alasajoko

      Onko Pyhäjärven päättäjät pelanneet Lottoa tai "sijoituspelejä" kunnan rahoilla ja voittaneet miljoonapotin kun nyt halutaan elää kuin "oikeat miljonäärit" kunta-asioissa?!
      Kunnan päättäjien pitää ajatella myös syrjäkylien elinvoimaisuutta ja näiden kylien asukkaita eikä vaan päättää syrjäkylien alasajosta tekemällä koulujen lakkauttamispäätöksiä ym.ta riesaa.
      Jos mietittäis välillä muittenkin asioita kuin niiden jotka asuvat keskustassa ja mukamas tarviivat sitä ja tätä.
      Kaikkien kyläkoulujen lakkauttaminen samalla kertaa on kuin päättäjät antaisi kuoliniskun näille kylille ja aiheuttaisivat monenlaatuisia ongelmia kylissä asuville. Nämäkin asukkaat ovat käyneet äänestämässä mutta joutuvat nyt miettimään että tuliko piirrettyä väärä numero lappuun!
      Päättäjät, älkää uskoko kaikkia satuja ja menkö kuin pässit narussa vaan käyttäkää omaa harkintakykyän-
      ne asioiden hoidossa.

      • kullimunni

        Kyläkoulut kiinni,pelti kiinni,luukut kiinni koko Pyhäjärveltä.


    • hyssyttelycurling626

      Kumileimasin valtuusto, hhehhe naurettavuuksiin saakka taipuisa omatunto suurimmasta pienimpään ja toteuttaa puoskareiden uskomuksia, ja valtuustosali on hyväksikäytön näyttämö.
      Vai näin se on taas, että äänestäjiltä on hankittu vapaus tehdä mitä ) ----- ( käskee !?

    • jänskä.kisa

      Nyt julkistan lauantaipäivän ratoksi jännittävän kilpailun:

      Proolainen lakkaamatta
      MäriA)
      MäriB)
      MäriC)

      Rastita vastauksesi näyttöruutuun ja lähetä se vanhalle Ärrälle. Oikein vastanneiden kesken arvotaan 4 (Parkkisen äänimäärä edell.vaaleissa) pakettia nessu nenäliinoja!!!!

      • metusalemi

        Pyyhi märisijä puolitaka sontapersaus niillä Nessu nenäliinoillasi!Raipe Helminen korkeamaila on edunvalvoja parhaimmasta päästä.KGB mies laittaa virkarikoksista tuomitut Sibrin junaan multaa vuolemaan.Joko rupesi vapisuttamaan ku piru kerjäläistä ja meni pisut ja sonnimullikat pupuhousuun?


    • onkoluovutettu

      Pekka Järvinen ministeriöstä kirjoitti valtuuston puheenjohtajan tilauksesta Viron villisikafarmilta , ennen eläkkeelle jäämistään Pyhäjärvelle tilatun "nootin", että Pyhäjärven on pysyttävä Selänteessa, eroon ei pääse. Katsokaapa kirjettä ja niitä harakanvarpaita, jolla tämä herra sinetöi Pyhäjärven alasajoa. Nyt herra on sitten ansaitulla? eläkkeellä. Kukahan nyt saa kutsun sikafarmilla vierailuun. Nyt oli joku nainen palkattu ko. tehtävään Järvisen tilalle ministeriöön.
      Pahus, taas alkaa "flirttailut" ja farmivierailut.

      • profile.x-files

        Se on Auli Vallilintu joka on nyt valtionvarainministeriössä Jukan oikea käsi.Tämä tieto on tosi!


      • hyvinpesee

        tottakai Alli Vallilintu on ollut kaiken aikaa peesissä ja Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala!!


    • vinkkinävain

      onko totta että joku valtuutettu on todennut että "kun minun lapsilta menee koulu niin silloin menee kaikilta että kiinni vaan sivukylän koulut?" Aika lyhyt näköistä ajattelua, aivan kouluttajan näköistä puhetta, kannattaiskohan miettiä kahesti onko edes oikeella paikalla ja jättäytyä pois tekkeen vaan muita töitä.

    • näinseon

      Aivan järkyttävää Pyhäjärven alasajoa!

    • Maksajaminäkin

      Olen itse siihen ikäluokkaan kuuluva henkilö, jonka koulumatka piteni kun koulu lakkautettiin mutta onneksi lakkautettiin ja päästiin väljemmille pihoille ja sosiaalisempaa ilmapiiriin, joten edelleen olen sitä mieltä, että pikkukoulut suljetaan ja kuljetukset isompiin kouluihin keskitetysti. Kulttuuritalo hanke pikaisesti vireille sijoitetaan keskustaan tai mielellään hotellin rantaan.

      • rehvakasta

        justiisa juu. ja velekaa lissää ja suurempaan haapajärveen. ihan oon sammoo mieltä ku jukkakii

        siitä se ilo alakaa, sano muuan


      • kepulinen

        Sitä ennen pistetään kaikki sileex varannot jottei huapikkaat hyödy


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe