Juomakeisari

Onko kukaan juomakesarista tilannut? Jos on niin kauan kesti tilaus ja tuliko perille ja miten tuo kujetus se pitää kai maksaa jotenkin erikseen?
Ilmoita


Reilu viikko meni että tuli, halapaa kalajaaa tilasin kun ei jaksa Liiterin litkua kokoajan latkia..

Kuljetustilaushan tehtiin heti juomatilauksen perään hyvin helppo tilisiirrolla ku en mitään Playpalia ruee käyttämään

Viikottain tulee tarjouksia sähköpostiin uutiskirjeen kautta ja sillä sai 10 pinnan alennuksenki ekaan tilaukseen, ennen ostin Viinikaupasta mutta empä osta ennee!!
Ilmoita
muutaman kerran tilannu hyvin toimii paketti tulee kotiovelle mut jos et oo kotona täytyy hakee posti
Ilmoita
Eka tilaus sisässä. Tilattu 30.11, saas nähdä kauanko toimitus kestää ..
Ilmoita
Joulujuomaa tuli tilattua viikko sitten ja tänään tuli ovelle!! Kylä toimii ja maistuu jo!! Viinikauppa koitaa ryöstää hinnoillaa ei ryöstä ennää
Ilmoita
Millä toimittajalla ootte saanu tuolta tulemaan? tuo default NT-logistic ei ainakaan toimi, eikä niihin saa yhteyttä.
2 VASTAUSTA:
Hyvin on toiminut NT-Logisticsi ja Pakettipojat molemmat.. ei mitään ongelmia, viesteihin molemmat vastailleet noin päivässä ainakin itsellä..
NT-logistics hukkasi multa yhden laatikon (yli 100e juomat). NTL ei vastaa sähköposteihin eikä Juomakeisari auta ollenkaan, sanoo vaan että se on mun ja kuljetusliikkeen ongelma.
Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun sieltä tilaan.
+Lisää kommentti
Kertokaas mulle tyhmälle; jos tilaan vaikka 10 lavaa olutta ym, niin pitääkö siitä ilmoittaa verottajalle? Vai tuleeko kotiin ns tuurilla tullin läpi..?
1 VASTAUS:
Tulee kotiin ihan ilman mitään ongelmia, tilattu jo monta kertaa työkavereiden kanssa...
+Lisää kommentti
Kertoisko joku tyhmälle, että tuleeko tähän Suomen päästä vielä veroja? Ohjeissa lukee, että pitäisi itse ilmoittaa verottajalle tilauksesta
2 VASTAUSTA:
No kuka vittu sellaista jaksaa tehdä. Ei kaljan kura niin hyvää ole. Kiitos tiedosta.
Jos ilmoitat tilauksesta verottajalle, niin koko hommassa ei ole mitään mieltä. Sitten on sama käydä ostamassa juomat Alkosta, saatat selvitä jopa halvemmalla.
+Lisää kommentti
Voisiko joku kertoa pitääkö tämä veroilmoitus tehdä pienestä tilauksesta? Että onko ihan ehdotonta tehdä ilmoitus? Kuinka paljon näitä seurataan?
1 VASTAUS:
Elä mitään ilmoituksia tee. Riippuen tilauspaikasta on yleensä myyjän vastuulla hoitaa verot, jos tietyt ehdot täyttyvät. Etämyynniksi verohallinto katsoo senkin, jos myyjä tarjoaa maksun yhteydessä jotain ulkopuolista kuljetusfirmaa hoitamaan juomien kuljetuksen. Tällöin on myyjän vastuulla maksaa verot. Suurimmalla osalla näistä paikoista on nuo kuljetushintalaskurit sivuillaan ja suosittelevat kuljetusfirmoja. Siispä voit tilata huoletta. Alkostore24 itsellä toiminut hyvin.
+Lisää kommentti
Alkostorea suosin itsekin. Molemmat pakkaa hyvin ja toimittaa nopeasti. Keisarin juomat kalliimpia ja toimituskin vähintään 2e kalliimpi.
Ilmoita
Ei tule perille, älkää tilatko. Verojakin kierrätte.
Ilmoita
Toisen kerran tilattu. Ensimmäisellä kerralla kaikki ok. Toisella kerralla lavalta oli pöllitty tuotteita. Kukaan ei ilmeisesti korvaa. Jäi paska maku jutusta...
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Juomakeisari

Onko kukaan juomakesarista tilannut? Jos on niin kauan kesti tilaus ja tuliko perille ja miten tuo kujetus se pitää kai maksaa jotenkin erikseen?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta