Lapsilisien maksaminen on epäreilua

epäreilupeli

Sain melkein sydärin kun näin tämän https://www.rahakirstu.com/kela/lisaa-lapsilisaa/ Siis lapsiperheille maksetaan monta sataa pelkkää lapsilisää? Miksi lapsista pitää maksaa niin paljon tukia? Minusta se on epäreilua lapsettomia ihmisiä kohtaan. Sitten on vielä äitiyslomaa, isyyslomaa, hoitovapaata ja ties mitä. Yksi työkaverikin on tyyliin yhden päivän töissä ja heti perään vähintään kaksi päivää kotona, koska "lapsi on pipinä". Lapsettomat maksavat lapsiperheiden tuet. Se ei ole oikein.

6

801

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Santeri-001

   Minulla on asiaan ratkaisu: rupea tuuppaamaan lapsia liukuhihnalta, niin pääset sinäkin melleville tuloille ja elämä on niin helppoa kun ei töissäkään tarvi käydä kuin yhtenä päivänä ja saa elämänsä maksattaa niillä tyhmillä lapsettomilla... eikos?

   • dtyjcxf

    Toimeentulotuelle pudonnut ei maksele enää mitään.


   • ihmeellisiä.asioita
    dtyjcxf kirjoitti:

    Toimeentulotuelle pudonnut ei maksele enää mitään.

    "Toimeentulotuelle pudonnut ei maksele enää mitään ???? " Siis, ei tuota lapsilisää tarvitse itse maksaa :) Kuten aloituksessa kerrottiin saadaan satoja euroja kuukausittain.
    Joten toimeentulotuella oleva, ala "tuupata" lapsia maailmaan.


   • Mitätämäkaikkioikeinon

    Jaa että lapsetonta kohtaan? No, mutta kyllä lapseton noin voikin kirjoittaa mutta ei oikeasti lapsellinen.

    Mitä tulee tukiin ja tukiin, lapset kasvaa ja ovat kansan tukena. Nyt heitä huudetaan vanhainkoteihin, mutta tyhjästä on paha nyhjästä - ne abortit aikoinaan kai vähensivät kansaamme jo 1 miljoonan (sukupolvikertaus). Ei ollut häävi lapsilisäkään silloin - ei uskoa ottaa lapsi vastaan - sitä uskottomuutta terveydenhuoltokin tuki aikoinaan luvattoman paljon. Näin jälkeenpäin todettuna.

    Nuoret voisivat mielelläänkin lähteä töihin ja harjoittelun kautta pätevöityä ammattiinsa, kun heiltä ei perittäisi veroa. Miksi peritään , kun vastaavasti toiset nuoret saavat asunto- ja opintotuet sekä koulu maksaa maltaita valtiolle? Voi aiheellisesti kysyä, miksi valtio tuhlaa rahat ihmisen 25 vuoden koulutukseen eli vuoden ikäisestä aina 25 vuotiaaksi saakka? Opettajat ovat kyllä hyvin työllistettyjä, kun ovat itsekin käyttäneet tuon 25 vuoden kustannuksen valtiolta? Itse olen kustantanut monen lasteni hoidon pääsääntöisesti yksityisesti ja ollessani alimmalla kkpalkalla kokopäiväisesti.

    Erityisesti nuoria pitäisi kannustaa perhe-elämään ja luoda vahva usko tulevaisuuteen rikkaassa ja onnellisessa Suomessa. Lapsi on tarkoitettu sekä vanhemmilleen että koko yhteiskunnalle iloksi ja onneksi. Lapsella tulee olla ENSISIJAINEN OIKEUS vanhempiinsa ja kasvuun kotinsa rauhassa. Hänen paras työhönopetuspaikka on kautta historian ollut oma perhe ja kotinsa opetus. Lapsi ei tarvitse kenenkään vieraan opetusta, varsinkaan jos hänellä on oma äiti ja monta sisarusta. Riittää sosialisoimaan, kun esikoulussa opettelee koulunkäynnin aakkoset ja riittää se kerhojen tarjonnan paljous, mitä nyt on aina urheilusta alkaen. Lapsen mielen varjeleminen on tärkein ja vaativin tehtävä ja sen on luonto tarkoittanut ensisijaisesti äidin tehtäväksi.

    Miksi ei kukaan peräänkuuluta Suomen kulttuurimuutoksen -68 aiheuttamia ongelmia ? Miksi nuori kansa sairastui mieleltään ja tarvitsee masennuslääkityksen? Jatkuva päivä-äidittömyyskö häiritsi nuoremman kansanosamme mielenrauhan jo varhaislapsena lopullisesti?


  • Siksi että lapset ovat tulevaisuus. Jos ei nyt sinun mutta he ovat eläkkeenmaksajia tuleville polville.
   Lasten syntyminen nyt on heikompaa kuin koskaan. Eikä lapsiperheiden elo ole ollut yltäkylläistä tukien takia. Jos pääsevät parempaan kuin itse (lapset syntyneet 1972 ja 1977) olen heidän puolestaan mielissäni. Ei heistä miljoonäärejä tule, turhha huolehtia.

   Lapset ovat tulevaisuus ja heihin on syytä satsata.

  • Anonyymi

   Joskus kannattais olla vaan hiljaa...

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   121
   5480
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   24
   2302
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   89
   1165
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1110
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   68
   1017
  6. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   998
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   368
   949
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   879
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   825
  Aihe