Autokoulun Cap

Korttiavailla

Heippa!

Minkälaisia kokemuksia teillä on capista?
Mietin myös Antin autokoulua..

Ja pääkaupunkiseudun alueella

Kiitos!

35

10179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • H_M_V

      Täälläkin kiinnostaisi kokemukset näistä... Samoin Green drivers ja Safiiri.

    • veio4

      Katsokaa mainoksia.
      Yleinen trendi on se, että ne joilla on varaa mainostaa isolla rahalla, ovat ahneimpia
      eli
      vievät opetuksen läpi siitä missä oppii vähiten ja halvalla
      mutta saavat suurimman katteen.

      Pienissä autokouluissa saa parhaan ja huolellisimman opetuksen.

      • Anonyymi

        Oot oikeassa. Asiakkaat on toissijaisia eikä inhimillisyyttä löydy.


    • Cap-autokoulun-oppilas

      Cap:issa tällä hetkellä, viimeisiä ajotunteja suoritan. Etäteoria parhaimpia puolia, opettajani erittäin ihana ihminen, jolla erittäin rento asenne, saa minutkin rentoutumaan ajotuntien aikana kun ei hosuta eikä ärsyynny mistään.
      Maksutkin sujui erittäin mukavasti neljässä erässä eikä niissä ollut mitään epäselvyyttä.
      Sihteerit erittäin avuliaita, huolehtivat oppilaista erittäin hyvin. Ei mitään paperisotaa.
      Suosittelen kaikille. :)

      • Anonyymi

        Mamit kuitenkin parhaita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mamit kuitenkin parhaita.

        olen työskennellyt autokoulu-alalla 11v. myös cap:pissa. ikinä en ole tälläsistä kuullut.


      • Anonyymi

        Nykyään melkein kaikissa pystyy suorittamaan etänä teoriat.


    • veio4

      Tiedäthän yhteiskuntamme ajan hengen.
      Mitä enemmän kulisseja kiillotetaan, sitä enemmän on salattavaa eli luurankoja kaapissa.

      Mainoksien takana on ammattifirmat jotka saavat kaiken näyttämään hyvälle vaikkeivat välttämättä tiedä mitään yrityksestä jonka mainoksia tekevät.

      Näillä palstoilla et voi tietää milloin kirjoittaa yrityksen edustaja milloin taas asiakas.

    • veio4

      Esimerkki.
      Itse kävin yhdessä näistä enkä jaksanut jonottaa, koska yhden asiakkaan laskujen selvitys näytti olevan loputon projekti.

    • Anonyymi

      CAP autokoulua en suosittele kenellekkään, pleikkari pelien pelaaminen ei ole verrattavissa oikealla autolla ajamiseen. Kyseisen puljun henkilökuntakin on mitä on, jälkeenpäin olen miettinyt oliko noilla edes ammattiin vaadittavaa pätevyyttä.

    • Anonyymi

      Älkää menkö Cappiin. Rahan tuhlausta parhaimmillaan, yritetään myydä mahdollisimman paljon ajotunteja. Kesällä erittäin hankalaa saada varattua ajotunteja, jos on tiukka aikataulu. Tänne puljuun pääsee opettajaksi ilman kunnon koulutusta, Cap:in oman sivuston mukaan tarvitaan vain "avoimen mielen" päästäkseen opettajaksi, tämä kyllä näkyy opettajien heikossa suorituksessa, ristiriitaisia neuvoja, opettaja ei erota vasemmasta kääntymisetä oikealle kääntymisestä, räplätään kännykkää kesken ajon jne... Oma opettaja sanoi, että inssi-vastaanottajat tykkäävät kun tuhlaat rahaa eiku otat lisätunteja. Jos et pääse ajokokeesta ekalla läpi, tulee aika helvetin kalliiksi uusi inssi (93€) autokoululta auton vuokraaminen (129€) (mitä helvettiä!!) lisäajotunnit (79-237€)= vähintään n. 300€ . Oma ajo-opettaja ei tuntunut edes osaavan itse ajavan, tekee aivan toisin hän käskee, vaihtaa vaihteita AIVAN liian aikaisin eikä noudata turvavälejä, eikä nopeusrajoituksia. Kerran hän ajoi kuskatessaan mua inssistä pois "vahingossa" noin 20 km/h vauhdilla kivetykseen ja laittoi vilkun oikealle vaikka oli menossa suoraan eteenpäin, ilmeisesti pelästyi takaa tulevaa hätäajoneuvoa, joka kulki aivan eri kaistaa. Jos teille valitaan naispuolinen ajo-opettaja, käskekää vaihtamaan pois, tässä puljussa naispuoliset ajo-opettajat ovat asiantuntemattomia, ylitarkkoja, manipuloivat, tahallaan keksivät virheitä, eivät kiinnitä huomiota opetukseen.
      Simulaattoriajotunnit eivät ole sen parempia. Kyseisen paikkakunnan simulaattori oli osittain rikki, mittaristo ei toiminut, pelkästään virtuaalinen mittaristo toimi. Voit törmätä useiden metrien päässä olevaan jalankulkijaan tai tyhjyyteen. Yhdellä ajotunnilla yhdelle simulaattorin ruuduille oli ilmestynyt tietokoneen päivitysilmoitus, joka peitti ruudun melkein kokonaan. Tämän kaiken vielä kruunaa taustalla mumiseva robotti-ääni, joka kompastelee ääntymyksien kanssa.
      Olen kotoisin pienemmältä paikkakuntalta ja Cap-autokoulu sattui olemaan ainut lähin autokoulu, eikä edes sijainnut omalla paikkakunnallani. Muutaman ajotunnin jälkeen mut pakotettiin ajamaan aivan toiseen paikkakuntaan ajotunteja, lähimpään kaupunkiin, jossa on ajovarma, yli 30 kilometrin päähän, tämä on erityisen vituttavaa henkilöille, joilla ei juuri ole kuljetuksia (julkinen liikenne olematonta täällä päin).

      • Anonyymi

        Opettaja? Nyt puhutaan yliopistkoulutuksesta.
        Liikenneopettaja Ei ole opettaja. Vaan liikenneopettaja. Paljon puhutaan AMK opettajasta. Ei ole ikinä ollutkaan. Nyt sentään erikois ammattitutkinto. Aiemmin kurssi.


    • Anonyymi

      Autokoulua valittaessa käykää katsomassa Trafin tilastoista, mistä autokouluista teidän paikkakunnallanne on ajokokeista päästy prosentuaalisesti eniten läpi. Tämä on yleensä merkki autokoulusta jossa on laadukasta opetusta.
      Suosittelen myös käymään ajotunnit oikealla autolla. Simulaattorit ovat kyllä sellaista meemi sheissea, että huh hu.

      • Anonyymi

        Mistä sieltä Trafista löytyy tämä tieto, en löytänyt….?


    • Anonyymi

      Samaa tavaraa. Mainoksia ei kannata uskoa.

    • Anonyymi

      On kansainvälisellä ketjulla varaa henkilöstön ylläpitoon. Toisin kuin meillä susirajan kommandiittiyrittäjillä. Espoossa CAPillä seittemän henkilöä toimipaikan vahvuus: Asiakkuuspäällikkö, kaksi aluepäällikköä( toinen Turusta asti) myyntineuvottelija. Liikenneopettajia kolme joista yksi on freelancer kuulemma. Ei kestäis meillä kulurakenne moista meininkiä.

      • Anonyymi

        On varaa kun toimitaan 0-sopimuksilla.Kaikkien pitäisi kieltäytyä riistosopimuksella työskentelystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On varaa kun toimitaan 0-sopimuksilla.Kaikkien pitäisi kieltäytyä riistosopimuksella työskentelystä.

        No miksi mennään 0-soppareilla hommiin ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No miksi mennään 0-soppareilla hommiin ?

        Sepä se. Osa aika hommina menee. Ei muuten. Tällainen pitäis kieltää. Työntekijä häviää pitkällä aikavälillä paljon. Ajattelemattomia ihmisiä jos eivät ymmärrä huijausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sepä se. Osa aika hommina menee. Ei muuten. Tällainen pitäis kieltää. Työntekijä häviää pitkällä aikavälillä paljon. Ajattelemattomia ihmisiä jos eivät ymmärrä huijausta.

        Ei se ole välttämättä työntekijän ymmärtämisestä kiinni jos ainut vaihtoehto mitä työnantajan puolelta tarjotaan on 0-sopimus. Jos se on ainoa tapa päästä tekemään työtä kun muuta vaihtoehtoa ei ole.

        Tällä tavalla työelämään ujutetaan työntekijöiden kannalta koko ajan entistä huonompia vaihtoehtoja vaikka firmat esittelevät toimintaansa nettisivuilla missä on vain hymyileviä naamoja.


    • Anonyymi

      Cap on jees! Suosittelen

      • Anonyymi

        Toki siellä on hyviä ja taidottomia opettajia. Hyvällä tuurilla saat hyvän open.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toki siellä on hyviä ja taidottomia opettajia. Hyvällä tuurilla saat hyvän open.

        Pikkupomoja ainakin riittämiin, toivottavasti on osaaviakin opettajia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pikkupomoja ainakin riittämiin, toivottavasti on osaaviakin opettajia.

        Opettajat on oppilaitoksissa ja koulussa. Liikenneopettaja eri nimike ja koulutustaso aivan eri. Ei voi verrata.


    • Anonyymi

      No ei komusta helsingistä mutta meidän paikkakunalla ainakin tolkutoman huonoa opetusta . Lissäksi heidän netti oppintonsa ovat suoraan sanottuna persestä. Terveisin opetusluvalla maallin.

    • Anonyymi

      Joo en suosittele kenelekkään cap autokoulua varsinkaan itis cap autokoulua!

    • Anonyymi

      Ihan paska autokoulu tuntuu että sieltä oltaisiin vaan sylkäisty naamalle ja heitetty epäselvät oppimateriaalit perässä

    • Varmaa ihan jees tavallisen B-luokan kortille mutta älä missään nimessä osta T-luokan ajoneuvon kursseja CAPista, ihan perseestä.

      Ei anna EAS tunneille tarvittua oppikirjaa
      Traktorikortin teoriakokeelle tarkoitettu oppikirja on täynnä tietoa asioista mitä teoriakokeessa ei kysytä, ja koska kirja on ainoa mikä saadaan, kokeessa saa alkaa arvaamaan vastauksia liikennesäännöistä,
      Netreenin harjoituskysymykset eivät varusta tiedosta liikennessääntöihin liittyvistä asioista.

      Ne EAS kurssit olivat iha mukavia, komee heppu selosti ja opetti hyvin, mutta mä luulen että ne ei ole edes CAPin omistamia kursseja nii eihä sillä paljoo väliä olis jos ne ostaa niiltä.

    • Anonyymi

      Cap autokoulu on huono! Ahneita ja kieroilevat

      • Anonyymi

        Ihanaa kun muutkin on samaa mieltä.


    • Anonyymi

      Haluavat mahdollisimman paljon rahaa mauttomin keinoin

    • Anonyymi

      Autokouluissa ei ole opettaia. Opettajakoulutus on yliopistossa.. Liikenne ope on erikoisammattitutkinto. Jokainen pysyköön ruodussanan. Ei ole ollut AMK ikinä.!

    • Anonyymi

      Valitettavasti Antin autokoulu kuuluu nykyään CAPiin kun se pska osti senkin hyvän pois. Monella paikkakunnalla ongelmana on että tehdään ohareita oppilaille, sovitusta ei pidetä kiinni, liian paljon oppilaita, mutta liian vähän opettajia.
      Rahastetaan kaikesta ja mistään on hankala neuvotella. Menettävät tällä tyylillä kyllä potentiaalisia oppilaita ja maksajia. Jotain simulaattoripainotteista pskaa vaan ellet maksa maltaita saadaksesi normaalia laadukasta ja ammattitaitoista opetusta. Kai ne on panostaneet niihin laitteisiin, mutta oikea auto on oikea auto eikä millään hupilaitteilla samaa korvata.

      Suosittelen pienempiä autokouluja ja ottakaa aikaa oikeasti sen hyvän koulun etsimiseen. Voi vaikka pyytää päästä juttelemaan ajo- opettajien kanssa, et löytyy itselle se sopiva hyvä meininki. Ei kiirettä.
      Cap mainostaa ahkerasti, mut totuus on ahneus. Varmasti on koulukohtaisia eroja miten hommat toimii.
      Oon vaan kuullu ikävän paljon huonoo ja oma kokemus myös taannoin kankeudesta sai päättämään valita toisen koulun.

      Ja tietoisesti vastasin vanhaan.

    • Anonyymi

      Cap on syvältä. Autokoulun peruminen on melkein täysin mahdotonta. Jos onnistuu niin hyvä ,mutta muuten joudut maksamaan heille älyttömiä korvauksia. Tunnin peruminenkin on vaikeaa. Tosessa kohtaa lukee 36h ennen ja toisessa klö:12 mennessä edellisenä päivänä. MUTTA,et saa ketään kiinni sieltä.Eikä toimstolla ole ketään paikalla.Ovet ovat kiinni.Mahdoton perua mitään. Vanhusten ei kannata mennä tähän huijjaus autokouluun.Laskun kyllä saa heti kun käy siellä. Perumisesta ei puhuta kuin ,että voi perua..Vaikka asiakas tarkoittaa koko autokoulun tai ajotuntien perumista.

    • Anonyymi

      Guulettakaa mitä CAP tarkoittaa, se pitää paikkansa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe