Autokoulun Cap

Korttiavailla

Heippa!

Minkälaisia kokemuksia teillä on capista?
Mietin myös Antin autokoulua..

Ja pääkaupunkiseudun alueella

Kiitos!

34

8462

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • H_M_V

   Täälläkin kiinnostaisi kokemukset näistä... Samoin Green drivers ja Safiiri.

  • veio4

   Katsokaa mainoksia.
   Yleinen trendi on se, että ne joilla on varaa mainostaa isolla rahalla, ovat ahneimpia
   eli
   vievät opetuksen läpi siitä missä oppii vähiten ja halvalla
   mutta saavat suurimman katteen.

   Pienissä autokouluissa saa parhaan ja huolellisimman opetuksen.

   • Anonyymi

    Oot oikeassa. Asiakkaat on toissijaisia eikä inhimillisyyttä löydy.


  • Cap-autokoulun-oppilas

   Cap:issa tällä hetkellä, viimeisiä ajotunteja suoritan. Etäteoria parhaimpia puolia, opettajani erittäin ihana ihminen, jolla erittäin rento asenne, saa minutkin rentoutumaan ajotuntien aikana kun ei hosuta eikä ärsyynny mistään.
   Maksutkin sujui erittäin mukavasti neljässä erässä eikä niissä ollut mitään epäselvyyttä.
   Sihteerit erittäin avuliaita, huolehtivat oppilaista erittäin hyvin. Ei mitään paperisotaa.
   Suosittelen kaikille. :)

   • Anonyymi

    Mamit kuitenkin parhaita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mamit kuitenkin parhaita.

    olen työskennellyt autokoulu-alalla 11v. myös cap:pissa. ikinä en ole tälläsistä kuullut.


   • Anonyymi

    Nykyään melkein kaikissa pystyy suorittamaan etänä teoriat.


  • veio4

   Tiedäthän yhteiskuntamme ajan hengen.
   Mitä enemmän kulisseja kiillotetaan, sitä enemmän on salattavaa eli luurankoja kaapissa.

   Mainoksien takana on ammattifirmat jotka saavat kaiken näyttämään hyvälle vaikkeivat välttämättä tiedä mitään yrityksestä jonka mainoksia tekevät.

   Näillä palstoilla et voi tietää milloin kirjoittaa yrityksen edustaja milloin taas asiakas.

  • veio4

   Esimerkki.
   Itse kävin yhdessä näistä enkä jaksanut jonottaa, koska yhden asiakkaan laskujen selvitys näytti olevan loputon projekti.

  • Anonyymi

   CAP autokoulua en suosittele kenellekkään, pleikkari pelien pelaaminen ei ole verrattavissa oikealla autolla ajamiseen. Kyseisen puljun henkilökuntakin on mitä on, jälkeenpäin olen miettinyt oliko noilla edes ammattiin vaadittavaa pätevyyttä.

  • Anonyymi

   Älkää menkö Cappiin. Rahan tuhlausta parhaimmillaan, yritetään myydä mahdollisimman paljon ajotunteja. Kesällä erittäin hankalaa saada varattua ajotunteja, jos on tiukka aikataulu. Tänne puljuun pääsee opettajaksi ilman kunnon koulutusta, Cap:in oman sivuston mukaan tarvitaan vain "avoimen mielen" päästäkseen opettajaksi, tämä kyllä näkyy opettajien heikossa suorituksessa, ristiriitaisia neuvoja, opettaja ei erota vasemmasta kääntymisetä oikealle kääntymisestä, räplätään kännykkää kesken ajon jne... Oma opettaja sanoi, että inssi-vastaanottajat tykkäävät kun tuhlaat rahaa eiku otat lisätunteja. Jos et pääse ajokokeesta ekalla läpi, tulee aika helvetin kalliiksi uusi inssi (93€) autokoululta auton vuokraaminen (129€) (mitä helvettiä!!) lisäajotunnit (79-237€)= vähintään n. 300€ . Oma ajo-opettaja ei tuntunut edes osaavan itse ajavan, tekee aivan toisin hän käskee, vaihtaa vaihteita AIVAN liian aikaisin eikä noudata turvavälejä, eikä nopeusrajoituksia. Kerran hän ajoi kuskatessaan mua inssistä pois "vahingossa" noin 20 km/h vauhdilla kivetykseen ja laittoi vilkun oikealle vaikka oli menossa suoraan eteenpäin, ilmeisesti pelästyi takaa tulevaa hätäajoneuvoa, joka kulki aivan eri kaistaa. Jos teille valitaan naispuolinen ajo-opettaja, käskekää vaihtamaan pois, tässä puljussa naispuoliset ajo-opettajat ovat asiantuntemattomia, ylitarkkoja, manipuloivat, tahallaan keksivät virheitä, eivät kiinnitä huomiota opetukseen.
   Simulaattoriajotunnit eivät ole sen parempia. Kyseisen paikkakunnan simulaattori oli osittain rikki, mittaristo ei toiminut, pelkästään virtuaalinen mittaristo toimi. Voit törmätä useiden metrien päässä olevaan jalankulkijaan tai tyhjyyteen. Yhdellä ajotunnilla yhdelle simulaattorin ruuduille oli ilmestynyt tietokoneen päivitysilmoitus, joka peitti ruudun melkein kokonaan. Tämän kaiken vielä kruunaa taustalla mumiseva robotti-ääni, joka kompastelee ääntymyksien kanssa.
   Olen kotoisin pienemmältä paikkakuntalta ja Cap-autokoulu sattui olemaan ainut lähin autokoulu, eikä edes sijainnut omalla paikkakunnallani. Muutaman ajotunnin jälkeen mut pakotettiin ajamaan aivan toiseen paikkakuntaan ajotunteja, lähimpään kaupunkiin, jossa on ajovarma, yli 30 kilometrin päähän, tämä on erityisen vituttavaa henkilöille, joilla ei juuri ole kuljetuksia (julkinen liikenne olematonta täällä päin).

   • Anonyymi

    Opettaja? Nyt puhutaan yliopistkoulutuksesta.
    Liikenneopettaja Ei ole opettaja. Vaan liikenneopettaja. Paljon puhutaan AMK opettajasta. Ei ole ikinä ollutkaan. Nyt sentään erikois ammattitutkinto. Aiemmin kurssi.


  • Anonyymi

   Autokoulua valittaessa käykää katsomassa Trafin tilastoista, mistä autokouluista teidän paikkakunnallanne on ajokokeista päästy prosentuaalisesti eniten läpi. Tämä on yleensä merkki autokoulusta jossa on laadukasta opetusta.
   Suosittelen myös käymään ajotunnit oikealla autolla. Simulaattorit ovat kyllä sellaista meemi sheissea, että huh hu.

   • Anonyymi

    Mistä sieltä Trafista löytyy tämä tieto, en löytänyt….?


  • Anonyymi

   Samaa tavaraa. Mainoksia ei kannata uskoa.

  • Anonyymi

   On kansainvälisellä ketjulla varaa henkilöstön ylläpitoon. Toisin kuin meillä susirajan kommandiittiyrittäjillä. Espoossa CAPillä seittemän henkilöä toimipaikan vahvuus: Asiakkuuspäällikkö, kaksi aluepäällikköä( toinen Turusta asti) myyntineuvottelija. Liikenneopettajia kolme joista yksi on freelancer kuulemma. Ei kestäis meillä kulurakenne moista meininkiä.

   • Anonyymi

    On varaa kun toimitaan 0-sopimuksilla.Kaikkien pitäisi kieltäytyä riistosopimuksella työskentelystä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On varaa kun toimitaan 0-sopimuksilla.Kaikkien pitäisi kieltäytyä riistosopimuksella työskentelystä.

    No miksi mennään 0-soppareilla hommiin ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No miksi mennään 0-soppareilla hommiin ?

    Sepä se. Osa aika hommina menee. Ei muuten. Tällainen pitäis kieltää. Työntekijä häviää pitkällä aikavälillä paljon. Ajattelemattomia ihmisiä jos eivät ymmärrä huijausta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sepä se. Osa aika hommina menee. Ei muuten. Tällainen pitäis kieltää. Työntekijä häviää pitkällä aikavälillä paljon. Ajattelemattomia ihmisiä jos eivät ymmärrä huijausta.

    Ei se ole välttämättä työntekijän ymmärtämisestä kiinni jos ainut vaihtoehto mitä työnantajan puolelta tarjotaan on 0-sopimus. Jos se on ainoa tapa päästä tekemään työtä kun muuta vaihtoehtoa ei ole.

    Tällä tavalla työelämään ujutetaan työntekijöiden kannalta koko ajan entistä huonompia vaihtoehtoja vaikka firmat esittelevät toimintaansa nettisivuilla missä on vain hymyileviä naamoja.


  • Anonyymi

   Cap on jees! Suosittelen

   • Anonyymi

    Toki siellä on hyviä ja taidottomia opettajia. Hyvällä tuurilla saat hyvän open.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toki siellä on hyviä ja taidottomia opettajia. Hyvällä tuurilla saat hyvän open.

    Pikkupomoja ainakin riittämiin, toivottavasti on osaaviakin opettajia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pikkupomoja ainakin riittämiin, toivottavasti on osaaviakin opettajia.

    Opettajat on oppilaitoksissa ja koulussa. Liikenneopettaja eri nimike ja koulutustaso aivan eri. Ei voi verrata.


  • Anonyymi

   No ei komusta helsingistä mutta meidän paikkakunalla ainakin tolkutoman huonoa opetusta . Lissäksi heidän netti oppintonsa ovat suoraan sanottuna persestä. Terveisin opetusluvalla maallin.

  • Anonyymi

   Joo en suosittele kenelekkään cap autokoulua varsinkaan itis cap autokoulua!

  • Anonyymi

   Ihan paska autokoulu tuntuu että sieltä oltaisiin vaan sylkäisty naamalle ja heitetty epäselvät oppimateriaalit perässä

  • Varmaa ihan jees tavallisen B-luokan kortille mutta älä missään nimessä osta T-luokan ajoneuvon kursseja CAPista, ihan perseestä.

   Ei anna EAS tunneille tarvittua oppikirjaa
   Traktorikortin teoriakokeelle tarkoitettu oppikirja on täynnä tietoa asioista mitä teoriakokeessa ei kysytä, ja koska kirja on ainoa mikä saadaan, kokeessa saa alkaa arvaamaan vastauksia liikennesäännöistä,
   Netreenin harjoituskysymykset eivät varusta tiedosta liikennessääntöihin liittyvistä asioista.

   Ne EAS kurssit olivat iha mukavia, komee heppu selosti ja opetti hyvin, mutta mä luulen että ne ei ole edes CAPin omistamia kursseja nii eihä sillä paljoo väliä olis jos ne ostaa niiltä.

  • Anonyymi

   Cap autokoulu on huono! Ahneita ja kieroilevat

   • Anonyymi

    Ihanaa kun muutkin on samaa mieltä.


  • Anonyymi

   Haluavat mahdollisimman paljon rahaa mauttomin keinoin

  • Anonyymi

   Autokouluissa ei ole opettaia. Opettajakoulutus on yliopistossa.. Liikenne ope on erikoisammattitutkinto. Jokainen pysyköön ruodussanan. Ei ole ollut AMK ikinä.!

  • Anonyymi

   Valitettavasti Antin autokoulu kuuluu nykyään CAPiin kun se pska osti senkin hyvän pois. Monella paikkakunnalla ongelmana on että tehdään ohareita oppilaille, sovitusta ei pidetä kiinni, liian paljon oppilaita, mutta liian vähän opettajia.
   Rahastetaan kaikesta ja mistään on hankala neuvotella. Menettävät tällä tyylillä kyllä potentiaalisia oppilaita ja maksajia. Jotain simulaattoripainotteista pskaa vaan ellet maksa maltaita saadaksesi normaalia laadukasta ja ammattitaitoista opetusta. Kai ne on panostaneet niihin laitteisiin, mutta oikea auto on oikea auto eikä millään hupilaitteilla samaa korvata.

   Suosittelen pienempiä autokouluja ja ottakaa aikaa oikeasti sen hyvän koulun etsimiseen. Voi vaikka pyytää päästä juttelemaan ajo- opettajien kanssa, et löytyy itselle se sopiva hyvä meininki. Ei kiirettä.
   Cap mainostaa ahkerasti, mut totuus on ahneus. Varmasti on koulukohtaisia eroja miten hommat toimii.
   Oon vaan kuullu ikävän paljon huonoo ja oma kokemus myös taannoin kankeudesta sai päättämään valita toisen koulun.

   Ja tietoisesti vastasin vanhaan.

  • Anonyymi

   Cap on syvältä. Autokoulun peruminen on melkein täysin mahdotonta. Jos onnistuu niin hyvä ,mutta muuten joudut maksamaan heille älyttömiä korvauksia. Tunnin peruminenkin on vaikeaa. Tosessa kohtaa lukee 36h ennen ja toisessa klö:12 mennessä edellisenä päivänä. MUTTA,et saa ketään kiinni sieltä.Eikä toimstolla ole ketään paikalla.Ovet ovat kiinni.Mahdoton perua mitään. Vanhusten ei kannata mennä tähän huijjaus autokouluun.Laskun kyllä saa heti kun käy siellä. Perumisesta ei puhuta kuin ,että voi perua..Vaikka asiakas tarkoittaa koko autokoulun tai ajotuntien perumista.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   5010
  2. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   2
   2671
  3. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   441
   2297
  4. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   297
   2151
  5. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1430
  6. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   100
   1366
  7. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   51
   1350
  8. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   261
   1042
  9. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   24
   1032
  10. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   87
   1016
  Aihe