Minkälaisia asiakkaita ylipainoiset naiset saa?

Mietin vaan, kun ylipainoisten seksinostaja miesten suusta kuultua, etteivät halua ostaa lihavilta naisilta seksiä, koska ovat itsekin lihavia, eivätkä täten näe lihavissa naisissa mitään ja lihavien kanssa seksi ei tahdo keskenään oikein onnistua isojen läskivuorten ja huonon kunnon vuoksi. Kuitenkin alalla on paljon suomalaisia ylipainoisia naisia ja hekin kuulemman asiakkaita ihan kivasti saa. Nuoret ja hoikat naiset alalta taas kertovat, että heillä käy lähinnä ylipainoisia miehiä ostamassa seksiä.
Ilmoita


48 Vastausta

Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.


Itse olen ylipainoinen ja on kyllä ihan urheilullisiakin miehiä ollut. En tiedä ovatko he lukeneet kuvaukseni sitten jotenkin väärin ja kokemus on ollut mitä kammottavin. Mutta pari kertaa olen atleettisen miehen kanssa harrastellut eivätkä he ainakaan haukkuneet. Eivät tosin ottaneet enää yhteyttä :D
1 VASTAUS:
Misäpäin vaikutat?
+Lisää kommentti
Miljonäärit käy lihavien naisten asiakkaana. Ihan tuolta Venäjältä ja USAsta tulee miljonäärejä Suomeen ostaan seksiä suomalaisilta läskeiltä. Läskit on niin söpöjä ripsenpidennyksissään, tekokynsissään, korkkareissaan sekä korseteissaan. Yksikin läski Suomen pohjosesta (vai oliko vaan keikkailemassa siellä) oli sheivannut häpykukkulalleen sydemän muotoisen kuvion, todella jännä trimmaus. Pisteet läskeille. Ihan kaikesta.
Ilmoita
Ihanainen Kokonainen Lihavainen
Ilmoita
Ihmiset haluaa eksoottista seuraa. Huippu treenatut miehet haluaa lihavia naisia kun eivät niitä muuten saa. Normi valas häpeää kehoaan ja ei suostu urheilija miehen seuraksi arkielämässä. Timmi mies saa timmiä naisia kyllästymiseen saakka.
Siksi se ostaa lihavan naisen.
Ilmoita
Läskin sexy perse . perse sexy läski
.
Ilmoita
Ei niitä sexy_läskejä tule aukotta hehkuttaa. Heillä nimittäin on likainen pimeä puolensa, kauppa ei oikeasti näytä käyvän niin hyvin, kuin haluaisivat, siksi he alalla kiusaavat nuorempiaan ja kauniimpia, hoikkia naisia häiriköiden heidän bisneksen tekoaan soitellen näille pilareita, lähetellen uhkaavia pilailu viestejä näiden ilmoituksiin, käräytellen hotelleihin heistä yms. Tekevät foorumeille pilailu nimerkkejä, joilla haukkuvat nuoria kanssakilpailijattariaan ja ylistävät itseään. Heillä on niitä omia yksityisiä kanaviaankin, josta käsin kiusaavat näitä hoikkia kaunottaria ulos. Heillä on siellä läskien jyräävä mahti, ovat enemmistöä siellä, ei anna niille nuorikoille, jotka tuo alalle edes jotain tasoa, tilaa. Ja moderaattorit ovat näiden läskien puolelle, liekö moderaattoreinakin siellä läskejä naisia mies olettamuksien sijaan? Ei kukaan mies tuollaiseen lähde, tavallisten suomalaisten läskien suojeluun siellä, jotka saattavat olla vielä alkoholisteja ja mielenterveysongelmaisiakin. Sanomattakin selvää, ettei tällainen lihava, vanha, alkoholisti mielenterveysongelmainen ole viehättävä ja myyvä, miesten mieleen, joten ei miehet heitä ihan helpolla lähde nuoleskelemaan ja suojelemaan siellä. Tätä vanhojen, lihavien naisten kiusaamista nuoria kohtaan on ilmennyt iät ja ajat siellä. Prostituutiossakin historia toistaa itseään.
2 VASTAUSTA:
Onhan siellä "tyttöjen" yksityinen kanava, kirjaimellisesti, kyllä siellä joku yksi kirjoittelee, todennäköisesti peruukki päässä ja kusenpolttamat sukkahousut jalassa. Kyllä, taustatuki-Moderaattoori todellakin on pahasti sekaantunut tähän yhteen, (eikä niitä modejakaan oikeasti ole kuin yksi, ei ole koskaan ollutkaan. SSH.).
Joo, ne vanhat suomi läskit on tosi mielivaltaisia ja häiriintyneitä siellä prostituutio piireissä ja on siellä yks samanlainen virolainenkin vanha, läski muija. Hyhhy. Ei maailma sen rumempia naisia voi päällään kantaa. Kaikin puolin rumia, niin sisäisesti, kuin ulkoisesti, kieroja ämmiä!
+Lisää kommentti
Mikä on teidän karjujen mielestä läski? 5 kg, 10 kg vai yli 20 kg ylipainoa? Kaikki yli kokoluokkaa superslim on mielestänne läskejä. Hölmöä yleistystä.
Ilmoita
nainen saa miltei kenet tahansa kun on sinut kilojensa kanssa ja osaa kantaa kilonsa sen mukaisesti.
Ilmoita
Suomalaiset lihavat naiset ei oikein ymmärrä mitään miehen seksuaalisesta halusta. Eivät muuten pistäisi itseään lihatiskille, jos ymmärtäisivät enemmän.
Ilmoita
Poliisia voisi kiinnostaa se horojen yksityinen kanava, informoikaa siitä poliiseille.
Ilmoita
Kerran krapulassa erehdyin lihavan naisen luokse, kun mainosti itseään pelkällä tissikuvalla. Panetus oli niin kova, et olihan se hoidettava loppuun saakka, vaikka ovella näkymä aluksi vähän säikäyttikin. Halvalla sain, mutta olihan se hygieniakin sen mukainen. Että halpaa naista tai naisen kuvotusta tuli pökittyä. Peppu haisi siltä itseltään, ei mitään alapää huuhteluja viitsinyt itelleen tehdä ennen tuloani ja hengityskin haisi imelälle, taisi olla pullukka jollain paastolla. Ei se muuten olisi haitannut, ellei olisi heti tuloani tuupannut ihan minuun kiinni ja yrittänyt lähes väkisin suudella. Eka karta elämässä, kun jouduin naisen suutelu aloituksen torjumaan. Hikoili ja hengästyi seksissä, kuin pieni sika. Käsittämätöntä. Mainitsin ylipainosta ja huono kuntoisuudesta, että olisi hyvä tuoda niitä jotenkin ilmoituksissa esille, niin kehui vaan itseään, kuinka on nyt tyytyväinen "muodokkaaseen" vartaloonsa, kun ei ole enää lauta. Sanoin vaan, juu, ja lähin meneen.
Ilmoita
Turussa Mannakla myy persettään, siinä on läski, mitä kerran erehdyin kokeilemaan, kun ilmoituksissaan lupaa olla lähes kuin taivaan lahja miehelle, mutta paikalla olikin tällainen neljääkymppiä lähestyvä bubiruusu turvonneen naaman kanssa ja kroppahan näkyi selkeästi ilmoituksen kuvista, romuluinen, suomalainen lihava ämmä. Kaikkensa kuitenkin teki minun nautinnon eteen, imi munaa viimeistä päivää ja heilutteli isoa ihraista persettä nenäni edessä. Joo kyllä siinä laukesi (kun mietin samalla naapurin hemasevaa muijaa takaa päin pökkiessä), mutta otin opiksi, että toiste en mene, on sille rahalle muuta käyttöäkin. Ei mammonaa Mannalle.
9 VASTAUSTA:
Ei Manna ole alkoholisti, Mannan turvonnut kasvo johtuu skitsofrenia lääkityksestä! Manna on hyvä nainen, kukaan muu ei ole ollut minulle niin hyvä kuin Manna, manna välittää aidosti, ei häpäse, ei hylkää. Kaunis, isorintainen ja sinisilmäinen, arjalainen blondi. Turussa ja muualla.
Mannan naama on kyllä aika iso, pyöreä ja pinkeä. Epätavallinen. Vähän niin kuin pahimmillaan aasialaisilla naisilla voi olla, tosi leveä, iso naama. Suomalaiselle epätavallinen, voi tulla juurikin kovasta pämppäämisestä, lääkkeiden turvotuksesta tai sitten ylensyönnin aiheuttamasta turvotuksesta. Itse epäilen Mannan kohdalla ja hänet tavanneena, jälkimmäistä vaihtoehtoa. Tosin kyllä siellä Turussa muita vastaavia järkytyksiä on löytynyt näistä neljänkympin tienoilla olevista, esim. Annaliina ja Sannahunaja. Sitä helposti olettaa, kun menee ostamaan naiselta seksiä, joka vielä kauniisti kehuu itseään ilmoituksessa, että vastassa olisi jotain upeaa, kerta maksamaan joutuu, mutta todellisuus voikin sitten olla ihan toinen. Ei meitä miehiä aina onnista tässä. Oon noista positiivisia rapsoja ennen käymistä lukenut useita, mutta tullut sexwork.nettiä sivusta seuranneena siihen tulokseen, että ovat itse ne itselleen kirjoittaneet tai feikki turska nimimerkeillä toisilleen. Joskus vuosia sitten yksi oikeasti kaunis ja nuori Helsingin sihteeri vihjasikin tästä, että keskenään sisäpiireissään tätä harrastavat, pönkittävät toisiaan ja pitävät miehiä tyhminä.
Manna Kla on hyvin toimeentuleva rotu Nainen, jolla on oma ELÄMÄ. Häntä ei koskaan voisi teidän nälvinnät kiinnostaa.
Ei lihavalta naiselta tarvitse seksiä ostaa. Lihavilta naisilta saa ihan ilmaiseksikin, mikäli on avarakatseinen. Eli hyväksyy heidät sellaisenaan, muhkurat, makkarat yms.
MannaKlan kakkapylly. Kävin tutustumassa tänään. Oli kallis mutta huono.
Aikuisen naisen paskanen perse - eihän se ketään kiihota!!!!
Sanokaa sille Mannalle, että pesee perseensä. Kuulemma Tampereen keikallakin ollut sängyn päiväpeitossa hirveitä paskaraitoja Mannalla, pokat epäilivät, että ovat ihan Mannalta itseltään tullut, vaikka Manna toisin väittö, että muka edelliseltä asiakkaalta! Noilla läskeillä, kun on sitä ulosteen karkailua. Ei sopisi seksityöhön tuollainen lihava, punakka akka, joka ei edes paskomisiaan pysty hallitsemaan. Häpeähän tämä Mannalle on. Mannan pitäisi mennä lääkräiin ja sitten työkkäriin ja kysyä olisiko hänelle ihan oikeita töitä tarjolla, jonne hän sopisi paremmin. Manna on jo kaikensa elämässä menettänyt, siltä vaikuttaa. Mikään ei enää kiinnosta, eikä edes omaa lähipiiriään kiinnosta kunnioittaa, kun kehtaa niin avoimesti huorata, olla pitämättä itsestään huolta ja vähät välittää tekemisistään ja maineestaan.
No on niillä nuorilla ja kauniillakin huorilla tällaista, esimerkiksi pk-seudun lady cherryllä, joka tarjoaan paljon anaaliseksiä ja löystyttänyt sulkijalihaksensa siinä. Hänelläkin putkahtelee paskaa hallitsemattomasti peräsuolesta ulos ja siksi ei niin paljoa enää alalla olekaan. Oletteko miettineet, että Manna Kla tämä voi johtua myös anaaliseksin runsaasta tarjonnasta teille, arvon urhoot, eikä mistään lihavuusongelmasta. Manna Kla kokee olevansa ihan sopusuhtainen ja saa paljon kehuja asiakkailta aikuisen naisen muodoilleen.
Mielestäni Lady Cherrylle olisi alusta alkaen sopinut paremmin nimimerkiksi Big Anal. T: nimimerkillä; viisi kertaa hänet jo tavanneena
+Lisää kommentti
Vähän särähti korvaani "ylipainoiset naiset". Mulla bmi 28.72, mut rintavarustus g100. Onhan noista baareista ehdotuksia tullut, mut muuttuuko tilanne jos maksua? Miten lihava ja miten roikkuvat kelpaa, jos muuten ok. Ihan oikeesti?
4 VASTAUSTA:
Mee sinne sossuun vaan nosteleen toimeentulotukea, ei me sua haluta. Pidä läskis.
Pääasiahan on ihan muu kuin muotopuoli. Ajatuksista ja päästä kaikki lähtee, kulunut lausuma, mutta niin totta :). Olen ollut todella "lihavankin" kanssa ja oikein ihanaa oli, koska hän oli sinut itsensä kanssa. Ja kaikilla meillä on omat muotoerikoisuutemme.
Kelpaa, mistäs sä
BMI 28.xx ei ole paljonkaan, mutta en ole koskaan kuullut (saati nähnyt) G100-rintoja. Ei haittaa, jos ne roikkuvat, kunhan pystyy kävelemään suhteellisen normaalisti ja muutenkin OK.

Jos olisit 20 vuotta vanhempi ja asuisit Oulussa, haluaisin tavata. Maksukin olisi mahdollista, mutta en minä kallis ole.
+Lisää kommentti
olen ollut kaverina jo pitkään pariskunnalle jossa nainen xxl ja voin sanoa että olen tykännyt kyllä.Jo pelkästään tuo jalkoväli sellainen mihin painaa mielellään,se suorastaan imee sisäänsä toisin kun langan laihan naisen.Tussu kun on kastunut kahden miehen hyväilyistä niin ei tarvitse kuin osoittaa kullilla sinne päin niin imee oikein sisäänsä.Vielä kun oma mies päästää sinne lastinsa ja minä vieraana sen jälkeen niin voi helvata sitä litinää.Pitää sitä pillussakin lihaa olla.Milloin vaan lähden messiin ylipainoisen kanssa,ajan kanssa.
1 VASTAUS:
Niin irvokasta, niin irvokasta. Kuvottavin seksikuvaus ikinä minkä olen lukenut. Taitaa olla jonkun säälittävän l*skiämmän säälittävä itsepuolustus yritys. Jos tuo teksti on mieheltä, niin todella nololta ja kaiken ulkopuolelta olevalta mieheltä. Läskien haaravälit vittuineen ja persvakoineen haisee niin sanoin kuvaamattoman oksettavalle, ettei sinne kauheaa tunkua ole. Ja lihavat naiset ovat ihan itse tämän itselleen aiheuttaneet, lihottamalla itsensä he ovat tarkoituksellisesti työntäneet miehet kauaksi itsestään ja näyttävät isolla, muodottomalla, löllöllä ja löysällä olemuksellaan, etteivät halua seksiä.
+Lisää kommentti
Uskon, että ainakin maahanmuuttajia!!!.
Ilmoita
Huoramafialaiset ts. possujen salakerholaiset ovat varmaan nyt aivan sekaisin, kun sexwörk meni. Minne he nyt pääsevät harjoittamaan sairasta juoruiluaan ja paskan puhumistaan turskista ja itseään kauniimmista sekä nuoremmista hutsuista. He ovat vuosien ajan koukuttuneet siihen ja nyt yht`äkkiä eivät saakkaan päiväannostaan tästä juoruilusta ja pahan puhumisesta. Noh, ehkä läskit nyt yksin jäädessään menevät viimein itteensä ja nostavat perseensä penkistä tietokoneen ääreltä ja alkavat vaikka laihduttaan ja tekemään itselleen jotain, jotta olo oikeasti helpottuisi, eikä sitä enää tarvitsisi turruttaa kauniiden ja nuorien sihteereiden lyttäämisellä ja asiakkaista juoruamisella.
Ilmoita
En ole myyjä enkä ostaja. Kirjoitan vain oman mielipiteeni asiasta. Mitäs se Tiina Jylhän mies aikoinaan sanoi televisiossa...? 20 kg häiden jälkeen on suuri PETOS.
Entä eikö sama PETOS koske myös miestä...?
Lasten syntymien jälkeen ja ajan kuluessa sitä vain helposti kiloja kertyy - ilman PETOS ajattelua.

Mieheni tykkää minusta nyt enemmän kuin nuorempana, kun kiloja on kertynyt. Löytyy pyöreätä vatsaa, selluliittireisiä, selluliittipeppua....
Selluliitti ei merkitse kuulemma mitään. Ja pienet kiinteät rinnat pitää olla ehdottomasti.

Olen siis ylipainoinen, mutta mieheni mielestä silti kiinnostava.
So what - makuja on niin monenlaisia.
En itsekään haluaisi olla niin laiha kuin olin nuorena.
Eli miksi tehdä kärpäsestä härkäsia?
Jokainen etsiköön sitä mitä tahtoo, ja jättää mielenkiinnottomat omaan rauhaansa. Ilman arvostelua.
4 VASTAUSTA:
Mä en tiedä millaisia täydellisiä Adoniksia täällä kommentoi, mutta ensikäden tietoa tuntuu olevan paljon. Ei sitä bbw-fetissiä tarvi hävetä. Tulkaa kaapista ulos, homotkin ovat sen tehneet jo.
Ja Mannaklasta. Ai että kun tulee päiväuniinkin vielä. Vaikka naamastaan ei priiima olekkaan, mutta kyllä hän sitä runkoaan osaa käyttää ja ottaa poskeen antaumuksella. Saa kyllä sellaisen rennon fiiliksen aikaiseksi.
Manna Kla antaa istua naamalleen ja hinkata kunnolla kasseja ja persvakoa naamaansa vasten ja nuolee vielä pyllynreiän kunnolla. Manna tekee mitä vaan! On se ihme nainen.
Manna Kla huijaa ikäänsä. Vielä talvella ilmossa oli, et 35.v ja nyt lukee, et 33.v. Epäluotettava horo......
Ehkä se johtuu siitä yllä arvaillusta skitsofreniasta se Manna Klan iän venkslaaminen. Manna elää häiriintyneessä todellisuudessa, jossa ihminen voi nuortua kahdella vuodella puolessa vuodessa. :/
+Lisää kommentti
Läskin pulleat sormet munan ympärillä on luxusta.
1 VASTAUS:
Aivan kuin läskin miehen pulleat sormet naisen pillussa ovat luxusta.
+Lisää kommentti
Hauskaa keskustelua teillä täällä, pistää oikein hymyilemään;-) Itse kuitenkin tykkään slimimmästä mallista, jopa extraslimistä...
Ilmoita
Paras sivusto homoille, vapaa, anonyymi ----> https://bit.ly/suommi24 <----
Ilmoita
Olen sekä laihojen että lihavien naisten kanssa ollut eikä mitään valittamisen aihetta kummassakaan, kunhan on perusterve ja puhdas.
Ilmoita
Ei ole olemassa kaunista maksullista naista. Rumia ne ovat kaikki.
2 VASTAUSTA:
Tämähän nyt ei pidä alkuunkaan paikkaansa.
Mites seksinostajat sitten? Kaikki ovat rikkaita komistuksia?
+Lisää kommentti
Jokaisella on makunsa ja niistä on tyhmää kiistellä. Oma suokkinini on kypsempirehevä isoperseinen ja tukevareisinen daami, ei kuitenkaan roikkuvia läskejä. PK-seudun markkinoilla on pari tällaista herkkupalaa.

https://www.youtube.com/watch?v=Skrq1U-PaFM
Ilmoita
Ihan samanlaisia kun laihemmatkin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Minkälaisia asiakkaita ylipainoiset naiset saa?

Mietin vaan, kun ylipainoisten seksinostaja miesten suusta kuultua, etteivät halua ostaa lihavilta naisilta seksiä, koska ovat itsekin lihavia, eivätkä täten näe lihavissa naisissa mitään ja lihavien kanssa seksi ei tahdo keskenään oikein onnistua isojen läskivuorten ja huonon kunnon vuoksi. Kuitenkin alalla on paljon suomalaisia ylipainoisia naisia ja hekin kuulemman asiakkaita ihan kivasti saa. Nuoret ja hoikat naiset alalta taas kertovat, että heillä käy lähinnä ylipainoisia miehiä ostamassa seksiä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta