Työuupumus

uupunut

Kesähelle ...ilmastointi ei toimi....ulkona 35 ja autossa yli 40 lämmintä. Kuljettaja ajatteli omaa jaksamistaan ja jätti kravaatin pois ja esimies kun huomasi, antoi kirjallisen varoituksen. Lähes joka listassa maksettuja tunteja 80....sidonnaisuuksia 8h ja tuohon kun pistää 1h ruokatunti päälle niin lähes 100 tuntia jaksossa eli 20h kahdessa viikossa...40h kuukaudessa ilman ylityökorvauksia. Pitkillä monituntisilla tauoilla , jotka maksetaan sidonnaisuuksina lähes joka vuoro 12h.05-17.....06-18 jne
Sitten mitä akt saanut aikaiseksi, nytkin kaikki3c palkankorotusta, siinä se.....sitten ihmetellään miksi ytk saa jäseniä lisää.
-max 10h työaika
-sidonnaisuudet pois
- vittuilupalkankorotukset pois ja ansaittu sellainen
ehkä näin työhyvinvointi paranisi ja kuljettajat ehkä jaksaisivat alalla paremmin.

38

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 50c

      Viidessä vuodessa akt saanut työehtosopimukseen kaikki 50c lisää palkkaa, ...viidessä vuodessa tämä, eipä juurikaan muuta....
      Tärkeämpää olisi sidonnaistuntien poisto
      työpäivän lyhentäminen max 10h
      ei ihme että ytk saanut lisää jäseniä

    • tannihnupil

      Joo, sidonnaisuuksien poisto jne jne ja sitten joukkoliikennelippujen hinnat HSL-alueella alkaen 17,50€ halvimmalla vyöhykkeellä.

    • Partajugi

      Se maksaa joka palvelua tarvitsee vaikka olisi alkaen 20e pysäkinväli. Ei huolta siitä.
      Mutta mitäs tämä paljon puhuttu Ytk on tehnyt sitäkään vähää asioiden korjaamiseksi ?

    • Riistäjäisäntä

      On parempi että liikennöitsijät ryhtyisivät palkkaamaan enemmän maahanmuuttajia kuljettajiksi. Loppuu se ainainen kitinä ja valitus liian kuumasta, kylmästä, palkoista, työajoista, päivän pituudesta. Suomalaiskuljettajat kortistoon ja sillä hyvä. Jää yhtiöllekin enemmän rahaa kun ei tarvitse kuskeille ihan kaikkea maksaa. Itse tein omassa rahtiyrityksessäni näin ja, nyt on varaa kaikkeen mukavaan kun kuskit ajavat pitkää päivää kyselemättä turhia korvauksia.
      Lähdetään viikon päästä perheen kanssa Balille 3 viikoksi rentoutumaan ja kuskit painaa töitä.

      • Anonyymi

        Kolmen viikon lomalle, Aasian maihin lähdetään kuukaudeksi tai kahdeksi......muutaman viikon lomalla ei paljon kehuta


    • Kuskiajaajapiste

      Oli helle tai pakkanen niin kuskin tehtävä on ajaa eikä vinkua!

      • Anonyymi

        No kuinka pystyy ajaa bussia lähes tajuttomana 50°C. Koitappa itse ajaa kuumalla autolla.


      • Anonyymi

        Jos kuski ei suoriudu työstään niin pitää vaihtaa kuskia. Kyllä 50 asteisessa ohjaamossa pitää pystyä olemaan ja, työskentelemään. Jos ei pysty niin on väärällä alalla.


      • Anonyymi

        Ihmimen ei edes montaa tuntia pysy hengissä 50°C jos ei tuule ja liikenne ruuhka niin ihmimen pyörtyy. Vesi loppu ja kuset housussa.


    • Talkoo-Taavetti

      Kun ttyötaistelut jatkuvat, oli helle tai pakkanen, on työnantajan kiristettävä vaan vyötänsä ja purtava hammastansa. Lakossa ne on mamukuljettajatkin.
      Useat heistä sotatilankin kokeneita, niin tietävät miltä tuntuu paloruutalla saada siankusta päälle. Eivät hekään niin tyhmiä ole, että sellaiseen suostuu.
      AKT.pistää kyllä stopin Balinmatkalla nautiskelevan pitkiä päiviä teettävän puukenkärahtarin yrityksille. Ratsiassa käryää ylityksistä, niin se alkaa olla siinä.

    • Partajugi

      Vasemmisto kun voittaa nämä vaalit, niin johan alkaa työnantajien hammasten pureminen ja vyön kiristys ja epätoivoisimmat jo kulojensa ympärille niitä vöitänsä sovittelee.
      Siinä se riistäjäisäntäkin saa tuntea ja muistaa vittuilleensa työntekijöille.
      AKT on ennenkin pistänyt ruotuun ja kuka muistaa Niilo Wällärin, jonka jo pelkkä uhka riitti sopimusten syntymiseen kun mahdollisen lakon seurauksena maamme talous olisi saatu sekaisin .

      • Anonyymi

        Tuohon on helppo ratkaisu. Fyrkat taskuun, firma nurin ja karvajugin kaltaiset pellet kokeilemaan aktiivimallia ja 400päivän korvausihanuutta. Tosin ennen firman kaatamista annetaan tietysti suoraan kenkää tietenkin työntekijästä johtuvasta syystä että paukkuu vielä 3kk karenssit päälle. Sittehän on aikaa harrastaa fellaatiota käkkärän kanssa helmen vessassa.


    • Anonyymi

      Haista pitkä vittu sinä käkkäräanonyymi !!!
      Tervetuloa vappukaljoille Helmigrilliin ja sitten voit mennä Juhanas kanssa niitä fellaatioitas tekemään sinne Mäyräbaariin sen jälkeen aivan vapaasti !

      Mikäs siinä 400 päivässäkään pelkäämistä.

      Partajugi

      • Anonyymi

        Eipä muuten ollutkaan käkkäräanonyymi. Olikin kunnon riistäjäsikaisäntä joka tuon kirjoitti ja, joka on kaltaisiasi idiootteja hoidellut ennenkin työttömäksi. Sanoit ettet pelkää 400 päivää, etpä tietenkään mutta, sitä 400 päivän jälkeistä aikaa kun putoat yhteiskunnan tukiverkoston ulkopuolelle kannattaa jo hieman miettiä.
        Sinun kaltaisia pussikuskeja kun mahtuu 13 tusinaan ja aina kun haet duunia niin kenties tuleva työnanantajasi soittaa edelliseen paikkaan...
        Negatiivista työtodistustahan ei saa antaa mutta, se mitä pomot puhuvat puhelimessa tai s-posteissa niin sitä et voi tietää. Tai toki voit kun, saat soiton että valitettavasti valintamme ei kohdistunut sinuun. Toinen tie on tietysti työhöntulotarkastuksen kautta poistaa kaltaisesi. Sekin on helppoa. Ilmoitus lekurille mihin pitää ehdottomasti puuttua ja mitä ei tarvitse kovin tarkkaan katsoa. Lääkäri kirjoittaa todistuksen että et ole sovelias ja that’s it, taas et päässyt töihin.
        Luukulta toiselle juokseminen senkun jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.
        Katsos, työnantajat ensin ja lopuksi yhteiskunta pystyvät kyykyttämään karvajuginkin hulluuden partaalle jos vain haluavat ja nehän haluavat ja mitään et voi.
        Tässäpä sinulle karvajugi hieman esimakua tulevasta.
        Suuresti ihailemasi polsu rinnekkään ei voi eikä varsinkaan halua auttaa sinua koska olet vain ja ainoastaan nappula pelilaudalla.
        Rinne kumppaneineen vain rikastuu sinun työttömyydelläsi ja riistäjäisäntä rikastuu siinä sivussa. Halusitpa sitä tai et.


    • Anonyymi

      Älkää turhaan pelätkö potkuja. Nyt sattuu olemaan kuskien markkinat. Muut toimialat ovat tällä hetkellä kannattavia, joten aika moni poispotkittu on saanut uuden työn uudelta toimialalta. Ei ole kuskeja vapaana. Itse lähdin pois ja vaihdoin varikkoa niin kolleegat kertoivat etteivät ole vieläkään saaneet uutta kuskia tilalle. Joten kun kerran työnantaja pitää hyvänä ratkaisuna antaa kenkää kenelle vain mistä vaan syystä, niin kohta on tyhjät bussit tyhjäkäynnillä varikon pihalla. Työnantaja kohtaa kohtapuoliin vanhan totuuden: parempi laiha sovinto kuin lihava riita. "saasnähäjoo"

    • Anonyymi

      Juuri tuolla menetelmällä riistäjäisäntä mitä kertoo, tuhoaa oman yrityksensä.
      Ellei sitten pysty yksinään pyörittämään koko yritystä.
      Tuskinpa sellainen fakiiri sentään on, mutta suutansa osaa kyllä piestä täällä kun ei ole muija lukemassa.
      Se sais kotonansa korvilleen jos äitinsäkin tietäisi mitä soopaa täällä suoltaa

      Helbheikki

      • Anonyymi

        Kyllä se todellisuus valkenee epäilijöillekin vielä. Seuraavaan lamakauteen ei mene enään kauaa.


    • Anonyymi

      Kunhan ei olisi vaan yksi niistä sukkiksia käyttävistä fillaristihomoista.
      Ei kukaan hetero täällä sellaisia kirjoittele kuin se riistäjäisäntä.

      Antifillaristi

    • Anonyymi

      Riistäjäisäntä taitaa olla kirjoituksistaan päätellen juuri yksi heistä sukkishomoista jotka himopyöräilijöitä.
      Niin, muita himoja heilläpä ei olekaan.
      Pyöräilyhän aiheuttaa impotenssia, sehän on tutkittua tietoa, sekä sen myötä naisellisia piirteitä ja tapoja.

      Helbheikki

    • Anonyymi

      Ilimasto muutos karsii kuljettajat ja vanhukset oikosääristen joukkoon!

      • Anonyymi

        Toivottavast


    • Anonyymi

      Riistäjäisäntä, Kädekähärä, sekä Juhana V. Ovat niitä pridekulkueen kannattajia jotka omaavat naisellisia piirteitä ja tapoja.

      Partajugi

      • Anonyymi

        Muista en tiedä mitä kannattavat mutta, ainakin tämä Riistäjäisäntä kannattaa täysin työnantajan sanelupolitiikkaan perustuvaa markkinataloutta. Kaikki muu on kommunististen ammattijärjestöjen hölynpölyä mikä on poistettava lopullisesti Suomesta!


    • Anonyymi

      Mutta eipä vaan poistu, pikemminkin nostaa jo päätään ja pian saa riistäjäisäntä kumppaneineen lähteä maan pakoon kuten eräs Esko Aho aikoinaan lähti Amerikkaan kun ei sanutkaan haluamaansa työvoimareformia täällä käyntiin.
      Tulevat vuodet ovat lakkojen ja kusiruuttien aikaa, sen tulette riistäjäisäntä &kumpp. tuntemaan raskaasti.

      Partajugi

    • Anonyymi

      Kesä kun tulee ni 40asteises ohjaamossa 5tuntia putkeen.
      Pitäis olla joka tunti 10min tauko mut ei.
      Kannattaa kuulua AKT liittoon😄
      Ajavat kuskien asiaa ja maksaa vaan 600e/vuosi.
      Ranskassa kesällä saa ajaa vaan 7tuntia. Päivässä.

    • Anonyymi

      Nyt saatiin maahamme kunnon duunarihallitus ja sen myötä, kunhan neuvottelutkin alkavat, pistetäänkin nyt kaikki riistoisännät ja isänniksi itseään luulevat tosi kumaraan !!!
      Jos ei muuten niin konkurssiin ja omaisuus pakkohuutokaupataan ja isäntä huutolaispojaksi !

      Partajugi

      • Anonyymi

        Vai duunarihallitus.
        Duunarin puolella ne vähiten on vaikka AKT:n lehdessä kovasti sitä yrittää mainostaa.
        Ei tuu normiduunarille mikään muuttumaan ku huonompaan, sen voi jokainen lukea hallitusohjelmasta.


      • Anonyymi

        Ja hyvä niin ettei tule. Kyllä kannatti äänestää demareita eikö? Kohta te reppanat ette pääse edes autoillanne töihin kun polttoaine, ruuhka, ja tiemaksut vievät koko liksanne. Tosin samat maksut pitävät huolen ettei teidän kuljettamat bussitkaan enään liiku. Sitten on jäljellä kilometritehdas. Siellä sitten jugit ja taavetit kilpaa kehuu ”duunarihallitustaan”


    • Anonyymi

      Mitä vitun väliä sillä on ? AKT jäseniä kun on, tulee ansiosidonnaista ja aktiivimalli poistuu.
      Nousis vaan oikein pilviin kaikki , sillä maksaa se johtajillekin , etenkin kun tuotantolaitos seisoo. Sehän voi järjestää henkilökuntakuljetuksen kuin HKL.ssä ennenvanhaan jos haluaa duunareiden pysyvän.

      Työmatkakuluissa on lisäksi verovähennys joka nousee kulujen nousun myötä. Tulee huomioida.

      Nyt nähdään aika jolloin pistetään johtajat ja heitä hännystelevät kyykkyhyn !!!

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Nyt pistetään myöskin kokoomuslaiset ja homojen kannattajat nuolemaan toistensa perseitä ja kyykyssä.
      Mahtaa se olla näky kun Kädekin...

      Montsikkaeino

    • Anonyymi

      Tervetuloa nyt se Käde viimeinkin sinne Helmeen tänäiltana.
      Se on kyykkyä nyt kokoomuslaisille juu, mutta ehkäpä Juhanansa kanssa tottunut kyykistelemäänkin.
      Jutellaanpa siellä kaljatuoppien ääressä lisää.
      Tervetuloa nyt tissiposket ja tuokaa miehenne tai äitinnekin mukaan , jollette yksin rohkene tai saa lupaa tulla.

      Partajugi

    • Anonyymi

      Huomenna tulen minäkin sinne Helmeen, voidaan käydä näitä työuupumusasioitakin läpi, että kuulisin minäkin, sillä siihen aikaan kun olin HKL.n bussinkuljettajana, oli sellainen käsite tuntematon, koska oli lyhyemmät työpäivät ja kunnallinen sopimus ja sitämyötä vuositasolla reilusti vähemmän työtunteja ja enemmän ansioitakin kuitenkin.

      Nykytissiposket kun eivät tiedä millaista silloin oli ja nykyään suostuvat kaikkeen. Kohta maksavat siitä että saavat käydä duunissa ja vielä fillarilla perkele, eikä hienoilla autoilla kuten me aikoinamme !!!

      Karjuheinolasta

      • Anonyymi

        Kertokaapas edes joku tissiposki, mikä teitä niin pelottaa sinne tulossa ?

        Ei me ihmissyöjiä olla. Toisaalta onko rikkurointia ja yrittäjyyttä kannattava riistäjä ihminen ?

        Mutta tervetuloa ja vihdetaan kuhmuja sekä mustelmia jos haluatte.

        Parta Jugi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kertokaapas edes joku tissiposki, mikä teitä niin pelottaa sinne tulossa ?

        Ei me ihmissyöjiä olla. Toisaalta onko rikkurointia ja yrittäjyyttä kannattava riistäjä ihminen ?

        Mutta tervetuloa ja vihdetaan kuhmuja sekä mustelmia jos haluatte.

        Parta Jugi

        Eipä tissiposki jucia näkynny taaskaan. Puheukko mikä puheukko


    • Anonyymi

      Jos solmiota on käytettävä virkapuvun kanssa niin silloin sitä käytetään. Esimies toimi oikein antaessaan kirjallisen varoituksen asiasta.

      • Anonyymi

        Olinhan siellä silloin ja viimekin perjantaina, vaan eipä tissiposkia rohjennut puheille.
        Siinä jokukeikkuperse kuikuili epäilevän näköisenä, vaan ei ollut juttelemaan tulijaksi.

        Ensi perjantaina...reippaasti pöytääni ja vedät hihasta tai tökkäät reippaasti ja sanot moi Jugi!
        Se ois kaljat. Ne kuhmut ja mustelmat myöhemmin halutessanne.

        Partajugi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olinhan siellä silloin ja viimekin perjantaina, vaan eipä tissiposkia rohjennut puheille.
        Siinä jokukeikkuperse kuikuili epäilevän näköisenä, vaan ei ollut juttelemaan tulijaksi.

        Ensi perjantaina...reippaasti pöytääni ja vedät hihasta tai tökkäät reippaasti ja sanot moi Jugi!
        Se ois kaljat. Ne kuhmut ja mustelmat myöhemmin halutessanne.

        Partajugi

        No nyt huomenna perjantaina sitten tissiposkien neitiarmeija tervetuloa jakamaan niitä kuhmuja sekä mustelmianne Helmigrilliin tai siellä nautittujen kaljojen jälkeen.

        Jonoon vaan myöskin himohomofillaristit, mutta säröjä voi tulla sukkiksiin jos ette vielä ole vaihtaneet nailoneitanne paksumpiin !

        Ystävyyden ja sovinnon merkeissä kaljat, mutta kuhmut ym myöskin niin halutessanne.

        Alk. klo 18 siis ja ent, Helmi

        Parta Jugi


    • Anonyymi

      Kutsu yhä edelleenkin voimassa ja tosineidit, teille tiedoksi että kokoonnumme nykyään ostarin vastapäätä Rav. Pikkulinnussa, joten nti Kähärä, ym tervetuloa perjantaina. Viimeksi ei näkynyt sovinnontekoon.

      Parta-Jugi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe