Työuupumus

Kesähelle ...ilmastointi ei toimi....ulkona 35 ja autossa yli 40 lämmintä. Kuljettaja ajatteli omaa jaksamistaan ja jätti kravaatin pois ja esimies kun huomasi, antoi kirjallisen varoituksen. Lähes joka listassa maksettuja tunteja 80....sidonnaisuuksia 8h ja tuohon kun pistää 1h ruokatunti päälle niin lähes 100 tuntia jaksossa eli 20h kahdessa viikossa...40h kuukaudessa ilman ylityökorvauksia. Pitkillä monituntisilla tauoilla , jotka maksetaan sidonnaisuuksina lähes joka vuoro 12h.05-17.....06-18 jne
Sitten mitä akt saanut aikaiseksi, nytkin kaikki3c palkankorotusta, siinä se.....sitten ihmetellään miksi ytk saa jäseniä lisää.
-max 10h työaika
-sidonnaisuudet pois
- vittuilupalkankorotukset pois ja ansaittu sellainen
ehkä näin työhyvinvointi paranisi ja kuljettajat ehkä jaksaisivat alalla paremmin.
Ilmoita


32 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Viidessä vuodessa akt saanut työehtosopimukseen kaikki 50c lisää palkkaa, ...viidessä vuodessa tämä, eipä juurikaan muuta....
Tärkeämpää olisi sidonnaistuntien poisto
työpäivän lyhentäminen max 10h
ei ihme että ytk saanut lisää jäseniä
Ilmoita
Joo, sidonnaisuuksien poisto jne jne ja sitten joukkoliikennelippujen hinnat HSL-alueella alkaen 17,50€ halvimmalla vyöhykkeellä.
Ilmoita
Se maksaa joka palvelua tarvitsee vaikka olisi alkaen 20e pysäkinväli. Ei huolta siitä.
Mutta mitäs tämä paljon puhuttu Ytk on tehnyt sitäkään vähää asioiden korjaamiseksi ?
Ilmoita
On parempi että liikennöitsijät ryhtyisivät palkkaamaan enemmän maahanmuuttajia kuljettajiksi. Loppuu se ainainen kitinä ja valitus liian kuumasta, kylmästä, palkoista, työajoista, päivän pituudesta. Suomalaiskuljettajat kortistoon ja sillä hyvä. Jää yhtiöllekin enemmän rahaa kun ei tarvitse kuskeille ihan kaikkea maksaa. Itse tein omassa rahtiyrityksessäni näin ja, nyt on varaa kaikkeen mukavaan kun kuskit ajavat pitkää päivää kyselemättä turhia korvauksia.
Lähdetään viikon päästä perheen kanssa Balille 3 viikoksi rentoutumaan ja kuskit painaa töitä.
1 VASTAUS:
Kolmen viikon lomalle, Aasian maihin lähdetään kuukaudeksi tai kahdeksi......muutaman viikon lomalla ei paljon kehuta
+Lisää kommentti
Oli helle tai pakkanen niin kuskin tehtävä on ajaa eikä vinkua!
3 VASTAUSTA:
No kuinka pystyy ajaa bussia lähes tajuttomana 50°C. Koitappa itse ajaa kuumalla autolla.
Jos kuski ei suoriudu työstään niin pitää vaihtaa kuskia. Kyllä 50 asteisessa ohjaamossa pitää pystyä olemaan ja, työskentelemään. Jos ei pysty niin on väärällä alalla.
Ihmimen ei edes montaa tuntia pysy hengissä 50°C jos ei tuule ja liikenne ruuhka niin ihmimen pyörtyy. Vesi loppu ja kuset housussa.
+Lisää kommentti
Kun ttyötaistelut jatkuvat, oli helle tai pakkanen, on työnantajan kiristettävä vaan vyötänsä ja purtava hammastansa. Lakossa ne on mamukuljettajatkin.
Useat heistä sotatilankin kokeneita, niin tietävät miltä tuntuu paloruutalla saada siankusta päälle. Eivät hekään niin tyhmiä ole, että sellaiseen suostuu.
AKT.pistää kyllä stopin Balinmatkalla nautiskelevan pitkiä päiviä teettävän puukenkärahtarin yrityksille. Ratsiassa käryää ylityksistä, niin se alkaa olla siinä.
Ilmoita
Vasemmisto kun voittaa nämä vaalit, niin johan alkaa työnantajien hammasten pureminen ja vyön kiristys ja epätoivoisimmat jo kulojensa ympärille niitä vöitänsä sovittelee.
Siinä se riistäjäisäntäkin saa tuntea ja muistaa vittuilleensa työntekijöille.
AKT on ennenkin pistänyt ruotuun ja kuka muistaa Niilo Wällärin, jonka jo pelkkä uhka riitti sopimusten syntymiseen kun mahdollisen lakon seurauksena maamme talous olisi saatu sekaisin .
1 VASTAUS:
Tuohon on helppo ratkaisu. Fyrkat taskuun, firma nurin ja karvajugin kaltaiset pellet kokeilemaan aktiivimallia ja 400päivän korvausihanuutta. Tosin ennen firman kaatamista annetaan tietysti suoraan kenkää tietenkin työntekijästä johtuvasta syystä että paukkuu vielä 3kk karenssit päälle. Sittehän on aikaa harrastaa fellaatiota käkkärän kanssa helmen vessassa.
+Lisää kommentti
Haista pitkä vittu sinä käkkäräanonyymi !!!
Tervetuloa vappukaljoille Helmigrilliin ja sitten voit mennä Juhanas kanssa niitä fellaatioitas tekemään sinne Mäyräbaariin sen jälkeen aivan vapaasti !

Mikäs siinä 400 päivässäkään pelkäämistä.

Partajugi
1 VASTAUS:
Eipä muuten ollutkaan käkkäräanonyymi. Olikin kunnon riistäjäsikaisäntä joka tuon kirjoitti ja, joka on kaltaisiasi idiootteja hoidellut ennenkin työttömäksi. Sanoit ettet pelkää 400 päivää, etpä tietenkään mutta, sitä 400 päivän jälkeistä aikaa kun putoat yhteiskunnan tukiverkoston ulkopuolelle kannattaa jo hieman miettiä.
Sinun kaltaisia pussikuskeja kun mahtuu 13 tusinaan ja aina kun haet duunia niin kenties tuleva työnanantajasi soittaa edelliseen paikkaan...
Negatiivista työtodistustahan ei saa antaa mutta, se mitä pomot puhuvat puhelimessa tai s-posteissa niin sitä et voi tietää. Tai toki voit kun, saat soiton että valitettavasti valintamme ei kohdistunut sinuun. Toinen tie on tietysti työhöntulotarkastuksen kautta poistaa kaltaisesi. Sekin on helppoa. Ilmoitus lekurille mihin pitää ehdottomasti puuttua ja mitä ei tarvitse kovin tarkkaan katsoa. Lääkäri kirjoittaa todistuksen että et ole sovelias ja that’s it, taas et päässyt töihin.
Luukulta toiselle juokseminen senkun jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.
Katsos, työnantajat ensin ja lopuksi yhteiskunta pystyvät kyykyttämään karvajuginkin hulluuden partaalle jos vain haluavat ja nehän haluavat ja mitään et voi.
Tässäpä sinulle karvajugi hieman esimakua tulevasta.
Suuresti ihailemasi polsu rinnekkään ei voi eikä varsinkaan halua auttaa sinua koska olet vain ja ainoastaan nappula pelilaudalla.
Rinne kumppaneineen vain rikastuu sinun työttömyydelläsi ja riistäjäisäntä rikastuu siinä sivussa. Halusitpa sitä tai et.
+Lisää kommentti
Älkää turhaan pelätkö potkuja. Nyt sattuu olemaan kuskien markkinat. Muut toimialat ovat tällä hetkellä kannattavia, joten aika moni poispotkittu on saanut uuden työn uudelta toimialalta. Ei ole kuskeja vapaana. Itse lähdin pois ja vaihdoin varikkoa niin kolleegat kertoivat etteivät ole vieläkään saaneet uutta kuskia tilalle. Joten kun kerran työnantaja pitää hyvänä ratkaisuna antaa kenkää kenelle vain mistä vaan syystä, niin kohta on tyhjät bussit tyhjäkäynnillä varikon pihalla. Työnantaja kohtaa kohtapuoliin vanhan totuuden: parempi laiha sovinto kuin lihava riita. "saasnähäjoo"
Ilmoita
Juuri tuolla menetelmällä riistäjäisäntä mitä kertoo, tuhoaa oman yrityksensä.
Ellei sitten pysty yksinään pyörittämään koko yritystä.
Tuskinpa sellainen fakiiri sentään on, mutta suutansa osaa kyllä piestä täällä kun ei ole muija lukemassa.
Se sais kotonansa korvilleen jos äitinsäkin tietäisi mitä soopaa täällä suoltaa

Helbheikki
1 VASTAUS:
Kyllä se todellisuus valkenee epäilijöillekin vielä. Seuraavaan lamakauteen ei mene enään kauaa.
+Lisää kommentti
Kunhan ei olisi vaan yksi niistä sukkiksia käyttävistä fillaristihomoista.
Ei kukaan hetero täällä sellaisia kirjoittele kuin se riistäjäisäntä.

Antifillaristi
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Riistäjäisäntä taitaa olla kirjoituksistaan päätellen juuri yksi heistä sukkishomoista jotka himopyöräilijöitä.
Niin, muita himoja heilläpä ei olekaan.
Pyöräilyhän aiheuttaa impotenssia, sehän on tutkittua tietoa, sekä sen myötä naisellisia piirteitä ja tapoja.

Helbheikki
Ilmoita
Ilimasto muutos karsii kuljettajat ja vanhukset oikosääristen joukkoon!
1 VASTAUS:
Toivottavast
+Lisää kommentti
Riistäjäisäntä, Kädekähärä, sekä Juhana V. Ovat niitä pridekulkueen kannattajia jotka omaavat naisellisia piirteitä ja tapoja.

Partajugi
1 VASTAUS:
Muista en tiedä mitä kannattavat mutta, ainakin tämä Riistäjäisäntä kannattaa täysin työnantajan sanelupolitiikkaan perustuvaa markkinataloutta. Kaikki muu on kommunististen ammattijärjestöjen hölynpölyä mikä on poistettava lopullisesti Suomesta!
+Lisää kommentti
Mutta eipä vaan poistu, pikemminkin nostaa jo päätään ja pian saa riistäjäisäntä kumppaneineen lähteä maan pakoon kuten eräs Esko Aho aikoinaan lähti Amerikkaan kun ei sanutkaan haluamaansa työvoimareformia täällä käyntiin.
Tulevat vuodet ovat lakkojen ja kusiruuttien aikaa, sen tulette riistäjäisäntä &kumpp. tuntemaan raskaasti.

Partajugi
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Kesä kun tulee ni 40asteises ohjaamossa 5tuntia putkeen.
Pitäis olla joka tunti 10min tauko mut ei.
Kannattaa kuulua AKT liittoon😄
Ajavat kuskien asiaa ja maksaa vaan 600e/vuosi.
Ranskassa kesällä saa ajaa vaan 7tuntia. Päivässä.
Ilmoita
Nyt saatiin maahamme kunnon duunarihallitus ja sen myötä, kunhan neuvottelutkin alkavat, pistetäänkin nyt kaikki riistoisännät ja isänniksi itseään luulevat tosi kumaraan !!!
Jos ei muuten niin konkurssiin ja omaisuus pakkohuutokaupataan ja isäntä huutolaispojaksi !

Partajugi
2 VASTAUSTA:
Vai duunarihallitus.
Duunarin puolella ne vähiten on vaikka AKT:n lehdessä kovasti sitä yrittää mainostaa.
Ei tuu normiduunarille mikään muuttumaan ku huonompaan, sen voi jokainen lukea hallitusohjelmasta.
Ja hyvä niin ettei tule. Kyllä kannatti äänestää demareita eikö? Kohta te reppanat ette pääse edes autoillanne töihin kun polttoaine, ruuhka, ja tiemaksut vievät koko liksanne. Tosin samat maksut pitävät huolen ettei teidän kuljettamat bussitkaan enään liiku. Sitten on jäljellä kilometritehdas. Siellä sitten jugit ja taavetit kilpaa kehuu ”duunarihallitustaan”
+Lisää kommentti
Mitä vitun väliä sillä on ? AKT jäseniä kun on, tulee ansiosidonnaista ja aktiivimalli poistuu.
Nousis vaan oikein pilviin kaikki , sillä maksaa se johtajillekin , etenkin kun tuotantolaitos seisoo. Sehän voi järjestää henkilökuntakuljetuksen kuin HKL.ssä ennenvanhaan jos haluaa duunareiden pysyvän.

Työmatkakuluissa on lisäksi verovähennys joka nousee kulujen nousun myötä. Tulee huomioida.

Nyt nähdään aika jolloin pistetään johtajat ja heitä hännystelevät kyykkyhyn !!!

Talkoo-Taavetti
Ilmoita
Nyt pistetään myöskin kokoomuslaiset ja homojen kannattajat nuolemaan toistensa perseitä ja kyykyssä.
Mahtaa se olla näky kun Kädekin...

Montsikkaeino
Ilmoita
Tervetuloa nyt se Käde viimeinkin sinne Helmeen tänäiltana.
Se on kyykkyä nyt kokoomuslaisille juu, mutta ehkäpä Juhanansa kanssa tottunut kyykistelemäänkin.
Jutellaanpa siellä kaljatuoppien ääressä lisää.
Tervetuloa nyt tissiposket ja tuokaa miehenne tai äitinnekin mukaan , jollette yksin rohkene tai saa lupaa tulla.

Partajugi
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Huomenna tulen minäkin sinne Helmeen, voidaan käydä näitä työuupumusasioitakin läpi, että kuulisin minäkin, sillä siihen aikaan kun olin HKL.n bussinkuljettajana, oli sellainen käsite tuntematon, koska oli lyhyemmät työpäivät ja kunnallinen sopimus ja sitämyötä vuositasolla reilusti vähemmän työtunteja ja enemmän ansioitakin kuitenkin.

Nykytissiposket kun eivät tiedä millaista silloin oli ja nykyään suostuvat kaikkeen. Kohta maksavat siitä että saavat käydä duunissa ja vielä fillarilla perkele, eikä hienoilla autoilla kuten me aikoinamme !!!

Karjuheinolasta
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Työuupumus

Kesähelle ...ilmastointi ei toimi....ulkona 35 ja autossa yli 40 lämmintä. Kuljettaja ajatteli omaa jaksamistaan ja jätti kravaatin pois ja esimies kun huomasi, antoi kirjallisen varoituksen. Lähes joka listassa maksettuja tunteja 80....sidonnaisuuksia 8h ja tuohon kun pistää 1h ruokatunti päälle niin lähes 100 tuntia jaksossa eli 20h kahdessa viikossa...40h kuukaudessa ilman ylityökorvauksia. Pitkillä monituntisilla tauoilla , jotka maksetaan sidonnaisuuksina lähes joka vuoro 12h.05-17.....06-18 jne
Sitten mitä akt saanut aikaiseksi, nytkin kaikki3c palkankorotusta, siinä se.....sitten ihmetellään miksi ytk saa jäseniä lisää.
-max 10h työaika
-sidonnaisuudet pois
- vittuilupalkankorotukset pois ja ansaittu sellainen
ehkä näin työhyvinvointi paranisi ja kuljettajat ehkä jaksaisivat alalla paremmin.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta