Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kuka vastuussa loppupelissä ?

Herätkää

Valtuusto ja hallitus. Herätkää ! Manipulointi on vallanhimoisten henkilöiden keino ajaa vain omaa etua ei kaupungin. Nyt ei ajatella kaupungin tulevaisuutta, palveluiden säilymistä, verotulojen kasvua tai työpaikkojen lisääntymistä. Pelissä on omat vaikutteet, kateus ja vallanhimo. Teillä on myös vastuu omasta kaupungista, voitteko jäädä asumaan surkastumaan pitäjään päätöksenne seurauksena. Mikäli päätöksenne onkin huono, itse syylliset pääsevät kuin koira veräjästä ja TE olette vastuun kantajia ja uutis otsikoissa yhden henkilön ajojahdista. Käy niinkuin Kittilässä. Ylistämmällä alistetut puheenjohtajat, älkää menkö vanhaan lankaan... peskää kätenne ja tehkää viisas päätös ! EI uutta toimintamallia tällä ehdotuksella. Hallintopuolella ei riitä resurssit ja ammattitaito elinkeinon kehittämiseen ja uusien mahdollisuuksien ideoimiseen, eikä määräaikaisella Kehitys Oy:n toimitusjohtajallakaan. MInä en ainakaan äänestä tämän ehdotuksen puolesta !

22

522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laivakarillepahasti

      Kaikkia henkilöitä en tunne, en osaa arvioida suunnitellun hallintohimmelin toimivuutta henkilötasolla. Mikäli YT-neuvottelujen tarkoituksena on ollut kehittämisjohtajasta eroonpääsy niin pahasti on menty asiakokonaisuudessa metsään. Voisi kuvitella henkilöstön voivan pahoin koska keksityillä tekosyillä on kuukausikaupalla kuritettu kehittämistoimea. Ovatko ylimmän johdon toimimattomat henkilökemiat saaneet aikaan tämän näytelmän?

    • järkyttävää

      Juuri näin on käynyt. Asiansa osaava kehittämisjohtaja on uhka. Tehnyt mittavaa työtä Pudasjärven hyväksi. Henkilökuntakin tietää, että he ovat vain pelinappuloita tässä kaikessa sotkussa, itse kohde on kehittämisjohtaja. Täyttääkö prosessi lainvoiman ? Ihan ei ole mennyt kaikki niinkuin Strömsöössä. Valehdeltu avoimuudesta ja päätöksistä jotka ovat tehty muka hyvässä hengessä. Vastuuseen joutuvat loppupelissä kun eivät ole toimineet sääntöjen mukaan !
      Onhan se vaikea " johdon "tehdä yhteistyötä henkilön kanssa koska älyllinen ajatus ei kulje samalla aaltopituudella. Eikä "johto" piittaa negatiivisesta talousarviosta kun ei ymmärrä asioita. "Johto" kykenee vain edustamaan, ei muuta. Usein on kehittämistoimen ansiosta Pudasjärvi päässyt esille maanlaajuisesti. Info langokin mahtava uudistus ! Kehittämistoimella ymmärretään työntekijöiden arvo ja heitä tuetaan ja kannustetaan.

    • Itsekkö

      Onpahan purkaus, joku on nyt vetänyt sen kuuluisan herneen sieraimeen.

    • yksityisyrittäjä

      yritys hyvä 10

      • Omaannilkkaan

        Selkäänpuukottaminen osataan yrityskentässä. Oma yritys sekaisin muutamalla kellokkaalla ja sitten ruvetaan pelkäämään Unelmatehasta. Korvien välistä puuttuu muutamalla yrittäjällä unelmatehas, sitten juostaan ylimmän virkamiesjohdon syliin valittamaan.


    • paikanpäällä

      Sylissä on istuskeltu, mutta liekkö vaikutusta.. aamulla kun ei muisteta mitään..

    • valtuustoseminaari

      Onkohan tänä iltana syli vaihtunut edellisistä vuosista ?

      • Hepsankeikkanro1

        Mitä mitä


    • polkkatukka

      siis edellisen valtuuston aikana kun saimme uuden kaupunginjohtajan

      • Tehoste

        Täällä kait näistä asioista kirjoittelee sitten kait joku valtuutettu/virkamies?


      • yksinkotona

        S ja T ne yhteen soppii, huomenna pannaan pussauskoppiin ! Vanhaa tietoa ...


    • tylsyyssentään

      Turha on sitten enää itkeä kun on jo paskat housussa ! Onneksi olkoon viisaat päättäjät. Kehittäminen loppui siihen ja alkoi puuduttava ylläpito. Tasaisen tappavaa laskukiitoa ! !

      • Lopullinenajolähtö

        Kaupunginjohtaja ja muutama surkeuttaan valittava yrittäjä saivat tahtonsa lävitse. Nyt Pudasjärvi saa helposti tavoitteensa täyteen. Kaksituhatta uutta asukasta saapuu muutamassa vuodessa kun yrittäjät palkkaavat viisisataa uutta työntekijää. Mukava nähdä ensivuoden jälkeen uudet asukastilastot ja työpaikkojen lisäykset. Varsinkin kun keskustassa ei ole muutaman kauppaliikkeen lisäksi kuin yksi oikea yrittäjä kalustealalla/konevuokrauksessa. Ilman kehittämistoimen innovatiivisuutta kukaan oikea, työllistävä yrittäjä ei tule Pudasjärvelle. Osaava työvoima on jo lähes häipynyt muualle, nyt häipyy loputkin. Kepun kellokkaat astuivat pahaan miinaan kaupunginjohtajan valtapelissä.


      • taantuminen

        Kaupunkia johdetaan kuin kylätoimikuntaa. Maalaisakkoja johdossa, pieni piiri pyörii
        jota kaupunginjohtaja pyörittää. Pyöritä,kieritä, pieretä ja kuseta mua ! Halpaan menivät.


    • Soitellensotaan
    • onneamatkaan

      Jospa AI kerää lahkolaisilta kolehtina koko summan ja kaupunginjohtaja antaa loput. Kallis ajojahti joka tapauksessa.

    • Rahatloppuu

      Lopeta jo Jorm... olit niin kallis mies ettei pitäjässä riitä rahat hulluihin hankkeisiin. Muutama miljoona meni jo ja mitään järkevää ei tullut valmiiksi.

      • Uusikässäri

        Pitääkö vielä maksaa erikseen iso palkkio tehdystä työstä lopputiliin? Vai eikö ajojahti mennytkään ihan käsikirjoituksen mukaan?


      • alainen

        hmmm... eipäs haukuta väärää puuta


      • Timonenkko

        Ketä puupäätä pitää kehittämisjohtajaan kohdistuneesta ajojahdista haukkua? Kehittämisjohtaja nostaa nyt vuoden palkkaa, ilman työvelvoitetta.


      • Pålle

        Noh noh, tunturin kupeessa on vielä kalliimpi nimikaima touhuamassa, että siihen nähden ihan nappikauppaa nämä unelmatehtaat ja muut.


      • Yrjäänä
        Pålle kirjoitti:

        Noh noh, tunturin kupeessa on vielä kalliimpi nimikaima touhuamassa, että siihen nähden ihan nappikauppaa nämä unelmatehtaat ja muut.

        Sieltä nyt on sentään edes mahdollista saada rahalle jotain vastinetta. Unelmatehtaasta näki alusta asti, että sama kuin heittäisi rahat iijokeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2200
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1916
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      72
      1590
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1578
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1482
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe