Kuka vastuussa loppupelissä ?

Herätkää

Valtuusto ja hallitus. Herätkää ! Manipulointi on vallanhimoisten henkilöiden keino ajaa vain omaa etua ei kaupungin. Nyt ei ajatella kaupungin tulevaisuutta, palveluiden säilymistä, verotulojen kasvua tai työpaikkojen lisääntymistä. Pelissä on omat vaikutteet, kateus ja vallanhimo. Teillä on myös vastuu omasta kaupungista, voitteko jäädä asumaan surkastumaan pitäjään päätöksenne seurauksena. Mikäli päätöksenne onkin huono, itse syylliset pääsevät kuin koira veräjästä ja TE olette vastuun kantajia ja uutis otsikoissa yhden henkilön ajojahdista. Käy niinkuin Kittilässä. Ylistämmällä alistetut puheenjohtajat, älkää menkö vanhaan lankaan... peskää kätenne ja tehkää viisas päätös ! EI uutta toimintamallia tällä ehdotuksella. Hallintopuolella ei riitä resurssit ja ammattitaito elinkeinon kehittämiseen ja uusien mahdollisuuksien ideoimiseen, eikä määräaikaisella Kehitys Oy:n toimitusjohtajallakaan. MInä en ainakaan äänestä tämän ehdotuksen puolesta !

22

535

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Laivakarillepahasti

   Kaikkia henkilöitä en tunne, en osaa arvioida suunnitellun hallintohimmelin toimivuutta henkilötasolla. Mikäli YT-neuvottelujen tarkoituksena on ollut kehittämisjohtajasta eroonpääsy niin pahasti on menty asiakokonaisuudessa metsään. Voisi kuvitella henkilöstön voivan pahoin koska keksityillä tekosyillä on kuukausikaupalla kuritettu kehittämistoimea. Ovatko ylimmän johdon toimimattomat henkilökemiat saaneet aikaan tämän näytelmän?

  • järkyttävää

   Juuri näin on käynyt. Asiansa osaava kehittämisjohtaja on uhka. Tehnyt mittavaa työtä Pudasjärven hyväksi. Henkilökuntakin tietää, että he ovat vain pelinappuloita tässä kaikessa sotkussa, itse kohde on kehittämisjohtaja. Täyttääkö prosessi lainvoiman ? Ihan ei ole mennyt kaikki niinkuin Strömsöössä. Valehdeltu avoimuudesta ja päätöksistä jotka ovat tehty muka hyvässä hengessä. Vastuuseen joutuvat loppupelissä kun eivät ole toimineet sääntöjen mukaan !
   Onhan se vaikea " johdon "tehdä yhteistyötä henkilön kanssa koska älyllinen ajatus ei kulje samalla aaltopituudella. Eikä "johto" piittaa negatiivisesta talousarviosta kun ei ymmärrä asioita. "Johto" kykenee vain edustamaan, ei muuta. Usein on kehittämistoimen ansiosta Pudasjärvi päässyt esille maanlaajuisesti. Info langokin mahtava uudistus ! Kehittämistoimella ymmärretään työntekijöiden arvo ja heitä tuetaan ja kannustetaan.

  • Itsekkö

   Onpahan purkaus, joku on nyt vetänyt sen kuuluisan herneen sieraimeen.

  • yksityisyrittäjä

   yritys hyvä 10

   • Omaannilkkaan

    Selkäänpuukottaminen osataan yrityskentässä. Oma yritys sekaisin muutamalla kellokkaalla ja sitten ruvetaan pelkäämään Unelmatehasta. Korvien välistä puuttuu muutamalla yrittäjällä unelmatehas, sitten juostaan ylimmän virkamiesjohdon syliin valittamaan.


  • paikanpäällä

   Sylissä on istuskeltu, mutta liekkö vaikutusta.. aamulla kun ei muisteta mitään..

  • valtuustoseminaari

   Onkohan tänä iltana syli vaihtunut edellisistä vuosista ?

   • Hepsankeikkanro1

    Mitä mitä


  • polkkatukka

   siis edellisen valtuuston aikana kun saimme uuden kaupunginjohtajan

   • Tehoste

    Täällä kait näistä asioista kirjoittelee sitten kait joku valtuutettu/virkamies?


   • yksinkotona

    S ja T ne yhteen soppii, huomenna pannaan pussauskoppiin ! Vanhaa tietoa ...


  • tylsyyssentään

   Turha on sitten enää itkeä kun on jo paskat housussa ! Onneksi olkoon viisaat päättäjät. Kehittäminen loppui siihen ja alkoi puuduttava ylläpito. Tasaisen tappavaa laskukiitoa ! !

   • Lopullinenajolähtö

    Kaupunginjohtaja ja muutama surkeuttaan valittava yrittäjä saivat tahtonsa lävitse. Nyt Pudasjärvi saa helposti tavoitteensa täyteen. Kaksituhatta uutta asukasta saapuu muutamassa vuodessa kun yrittäjät palkkaavat viisisataa uutta työntekijää. Mukava nähdä ensivuoden jälkeen uudet asukastilastot ja työpaikkojen lisäykset. Varsinkin kun keskustassa ei ole muutaman kauppaliikkeen lisäksi kuin yksi oikea yrittäjä kalustealalla/konevuokrauksessa. Ilman kehittämistoimen innovatiivisuutta kukaan oikea, työllistävä yrittäjä ei tule Pudasjärvelle. Osaava työvoima on jo lähes häipynyt muualle, nyt häipyy loputkin. Kepun kellokkaat astuivat pahaan miinaan kaupunginjohtajan valtapelissä.


   • taantuminen

    Kaupunkia johdetaan kuin kylätoimikuntaa. Maalaisakkoja johdossa, pieni piiri pyörii
    jota kaupunginjohtaja pyörittää. Pyöritä,kieritä, pieretä ja kuseta mua ! Halpaan menivät.


  • Soitellensotaan
  • onneamatkaan

   Jospa AI kerää lahkolaisilta kolehtina koko summan ja kaupunginjohtaja antaa loput. Kallis ajojahti joka tapauksessa.

  • Rahatloppuu

   Lopeta jo Jorm... olit niin kallis mies ettei pitäjässä riitä rahat hulluihin hankkeisiin. Muutama miljoona meni jo ja mitään järkevää ei tullut valmiiksi.

   • Uusikässäri

    Pitääkö vielä maksaa erikseen iso palkkio tehdystä työstä lopputiliin? Vai eikö ajojahti mennytkään ihan käsikirjoituksen mukaan?


   • alainen

    hmmm... eipäs haukuta väärää puuta


   • Timonenkko

    Ketä puupäätä pitää kehittämisjohtajaan kohdistuneesta ajojahdista haukkua? Kehittämisjohtaja nostaa nyt vuoden palkkaa, ilman työvelvoitetta.


   • Pålle

    Noh noh, tunturin kupeessa on vielä kalliimpi nimikaima touhuamassa, että siihen nähden ihan nappikauppaa nämä unelmatehtaat ja muut.


   • Yrjäänä
    Pålle kirjoitti:

    Noh noh, tunturin kupeessa on vielä kalliimpi nimikaima touhuamassa, että siihen nähden ihan nappikauppaa nämä unelmatehtaat ja muut.

    Sieltä nyt on sentään edes mahdollista saada rahalle jotain vastinetta. Unelmatehtaasta näki alusta asti, että sama kuin heittäisi rahat iijokeen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   383
   4580
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   284
   2544
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   145
   1818
  4. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   104
   1568
  5. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1463
  6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1317
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   60
   1305
  8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   59
   1235
  9. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   46
   1224
  10. Rakkauden riemuvoitto

   Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
   Hindulaisuus
   346
   1063
  Aihe