Miten sopivat yhteen, Raamatun UT mukainen

Herättelevä

Kristillisyys ja sen vastainen demokratia?!! Kun ovat toistensa vastaisia.

Raamatun UT mukainen Kristillisyys edustaa valkeutta, sitä kaikille hyväksi olevaa, Totuuden / Oikeuden mukasutta. Demokratia sitä pimeyden puolta, sitä valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden mukaisuutta ja puolesta touhua ja politiikkaa, jossa "piru", se kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä, vie, vetää, johtaa ja hallitsee, sille uskollisten palvelijoidesa kautta. Jossa PAHA perii.

Niistä PAHAN perimistähän tiedotus välineet kautta maailman ihan väivittäin, vain joistakin, uutisoi. Että pitäsi kaikkien tietää mitä se kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisuus tuottaa / aiheuttaa!!

Se ns. Demokratia / maailmallisuus ja Raamatun UT mukainen Kristillisyys voi sopia vain rinnakkaisina eri vaihtoehtoina. Krist. vaihtoehto, tai se Raamatun UT vastainen maailmallinen, demokratia ja muut Raamatun UT vastaiset, jo Luojan puolelta tuhoksi tuomituksi kohtaloon ilmoitetut, vaihtoehto valinnaisina.

12

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herättelevä

      No, eikö kenelläkään mitään sanottavaa, tai edes kysyttävää aloituksen asiasta?!

      • Kysyttävää on.

        Mitenkähän minä oppisin lukemaan?


      • Herättelevä
        jjeeves kirjoitti:

        Kysyttävää on.

        Mitenkähän minä oppisin lukemaan?

        Minä kyllä uskon että osaat kyllä lukea, mutta et ymmärtää, niitä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisia ja perustuvia Oieasti Kritsillisyys asioita ja kysymyksiä.


      • Herättelevä

        No, eipä näytä muutkaan täällä viestittelevistä ja lueskelevista ymmärtävän Raamatun UT mukaisia, niitä kaikille hyväksi Oikeasti Kristillisyys, asioita.


    • evita-ei.kirj

      Tiedä häntä onko nämä toisiaan poissulkevia asioita. Kristillisyys on uskonnollinen arvomaailma . Kristittynä voi olla demokratian sisälläkin.
      Demokratia eli kansanvalta taas on yhteiskunnallinen järjestelmä, millä hoidetaan yhteisiä asioita. vert. diktatuuri, mikä taas on yksinvaltaa.

      • Herätyys

        Ainoastaan kaikilta osin Raamatun UT mukainen on Kristillisyyttä, sitä kaikille hyväksi Totuuteen perutuvan / Laillisen, = kaikille Luvallisen Oikeuden mukaista, sitä ihan Lain / Laillisuuden, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden täyttymystä. = Krist Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaista. Jota mikään muu ja muulla tavalla eläminen, toimiminen ja vaikuttamin en Ei ole. Vain ja ainoastaan Raamatun UT mukainen ja perustuva ON sitä vasta Oikeasti Laillista / Luvallista.

        Eli Raamatun UT mukainen on sitä kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaista.

        Jota, se epäoikeuden mukainen, mihinkään perustumaton (vain tyhjä sana) ns. "keisarin uudet vaatteen" petos, RISTIriitainen ja sekasortoinen ihmismielivalta demokratia, jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii, Ei ole.

        Se maailmallinen / epäoikeuden mukainen demokratia, ja taivaallinen, ainoastaan Laillisen / Luvallisen Oikeuden mukainen, = Raamatun UT mukainen Kristillisyys, voi toimia vain rinnakkaisina eri vaihtoehtoina, samalla alueella. Suomessa, KOKO Suomi.

        Josta tämän pahan vallassa olevan saatana tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti touhuista ja politiikasta Kristuksen Jeesukksen omat, ovat ULOS, = irtisanoutuviksi kutsuttuja, sitä kaikille hyväksi pelastukseksi Krist, vaihtoehtoa YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti elävästi ja toimivasti / vaikuttavastI RAKENTAVIKSI kutsutuja.

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin HERÄTYKSEKSI, muistuttaen ja valistaen.


    • Herätyys

      Jaaha, ei vielä Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä edes millään tavalla kiinnostumaan heränneitä. Pimeydessä, jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii, niin hyvin viihtyviäkö, ettei Raamatun UT mukaisesta, pelastukseksi Kristillisyydestä, niin väliäkö?!!

      • Herättelevä

        Näin näyttää olevan. hyljänneet Raamatun UT mukaisuuden ja ottaneet / omaksunee sen pettävän, EPÄ oikeuden mukaisen demokratian, jossa se kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä, vie, johtaa ja hallitsee, kullekin siihen antauneille / taipuneille TUOMIOKSI!!


      • Herätyys

        Eivätkä edes vieläkään tajua mihin ja miksi heitä viedään ja johdetaan, mihinkään perustumattomalla, pettävällä Demokratia petos, uskonnolla! Se on, sellaiseen, ns. "Titanic kohtaloon"!!


      • Herätyys kirjoitti:

        Eivätkä edes vieläkään tajua mihin ja miksi heitä viedään ja johdetaan, mihinkään perustumattomalla, pettävällä Demokratia petos, uskonnolla! Se on, sellaiseen, ns. "Titanic kohtaloon"!!

        No tuohan on ihan totta. Ihan kuten olen sanonut , ettei normi hetero mieti homoseksiä, siis ihan vaan koska ei mieti. Siis ei tuollaista mieti kukaan , ehkä jokin ihmeellinen juttu on usvaisuutta .


    • normaaliaikaan_nyt

      Höpö höpö, Raamattu määrittää aika pitkälle länsimaista demokratiaa.
      Homotisaatio, Islamisaatio ja globalisaatio ovat saatanan petoksia.

      • Herätyys

        Ei määritä, Kristillisyys ei ole demokratiaa, eikä se epäoikeuden mukainen, petos demokratia, ole Kristillisyyttä. Eivät sovi miteenkää yhtee, Vain rinnakkaisina eri vaihtoehtoina voi toimia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      179
      4079
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      115
      2626
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2224
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2185
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      53
      1896
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1495
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      107
      1361
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1332
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1170
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1051
    Aihe