Lesta-Sipilän irtisanomislaissa...

OutoLahkoMenneisyydestä

...pohjimmiltaan kysymys on lestojen uskonlahkoon jostain kumman syystä olennaisena osana kuuluvasta ja jo pienestä lapsesta pitäen saarnatusta kylttymättömästä vihasta ay-liikettä ja lahkonsa ulkopuolisia tuottavaa työtä tekeviä tavallisia suomalaisia ihmisiä kohtaan.

6

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄlytönPartaäijä

      Sipilän viimeisin lestatyylinen valhe ja teatteriperformanssi medialle:
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/be3a0a7a-1394-4b35-99bb-1a517b8f3fd2_pi.shtml

      "Omassa uskonlahkossaan naiset ovat lähinnä synnyttämistä varten. Sipilää kiinnostaa vain palkansaajan aseman heikentäminen."

      Kuvitteleeko tuo vähäosaisten kyykyttäjä, että joku viellä uskoo moisia lohkaisuja lestalahkolaiselta viellä kaiken tämän sinipiikahallitusteatterin jäkeen..?

      Kohta tarvitaan korvaavaa pääministeriä ja pian...

    • niinpä_

      EK ihmeissään Sipilän temppuilusta: https://www.talouselama.fi/uutiset/te/4b906313-0856-36b8-87d8-2098a78ec3d0?ref=ampparit:c97f

      ”Kuka on arvioinut, että irtisanomismallin työllisyysvaikutus olisi parempi kuin määräaikaiset työsopimukset? Ja millä perustein. Tämän asiantuntijan on nyt syytä välittömästi itse tulla julkisuuteen ja perustella näkemyksensä”, Oksala twiittaa.

      ”Yritysten näkökulmasta asia on selvä: määräaikaisen työsopimuksen riidaton ja vapaa tekomahdollisuus madaltaa selkeästi työllistämiskynnystä, kun taas oikeusvaikutuksiltaan epäselvä irtisanomislaki ei näin vaikuta. Nyt herää kysymys, haluaako hallitus tosissaan ratkaisua asiaan?”

    • oikeudenmukaisuus

      Pohjimmiltaan on kysymys työehtosopimusten murtamisesta . Tyyli vain vaihtelee. Vaihdellaan yrityksen kokolukkia joita päätös koskisi ,toimien lukumäärrä ja yritetään vängätä periaattellisessa asiassa kenkää oven rakoon .Se on sama montakokertaa anntaan lupa vetää takamuksiin ,sillä ei ole merkitystä periaattelisessa eriarvoistamisessa ja kuinkamontaa .Vääryys on vääryys tehdään sitä 5:delle tai viidellekymmenelle tai yhdelle kerrallaan ja jokaiselle vuorollaan. Vääryys ei muutu oikeaksi tekotapaa muuttaen.

    • Sossupummijussituki

      Tämäkin sipilän pakkolaki on kädenojennus maajusseille, hehän ovat "pienyrittäjiä" juuri saivat 90 miljoonaa ylimääräistä maataloustukea, vaikka sato pienenikin vain 25% ja viljan hinta nousi 40% nyt on kissan päivät maajusseilla kun maalaisliittolainen yrittäjä sipilä on pääministeri

    • demarienlapsi

      Kyllä useimilla aloilla voisi vetää työehtosopimukset vessasta alas! Ymmärrän, että joskus 1900-luvun alussa ja vielä sodan jälkeen ay-liikkeitä tarvittiin sopimaan asioista. Työtä tehtiin tehtaissa ja työväki oli maalta muuttanutta, kouluttamatonta ja nöyräksi kasvatettua. Ei heidän etujaan olisi kukaan muuten ajanut. Silloin ei ollut väliä, maksoiko suomalainen työ enemmän vai vähemmän kuin jossain muualla tehty, koska puolet viennistä meni joka tapauksessa Venäjälle ja muihin länsimaihin, joissa työnteko maksoi kuta kuinkin yhtä paljon kuin Suomessa. Aasia ei ollut silloin vielä teollistunut, vaan eli maatalousyhteiskunnan aikaa.

      Nykyään eletään aivan toisenlaisessa maailmassa. Työvoima ja tavarat liikkuvat, kauppaa tehdään netissä. Ei Suomi voi olla saareke, joka pitää kiinni matalasti koulutetun työvoman korkeasta hinnasta. Siitä kärsivät ensinnäkin korkeasti koulutetut suomalaiset. Jo nyt Suomessa asiantuntijatyöstä maksetaan huomattavasti pienempää palkkaa kuin monessa muussa maassa, useimmat Aasian maat mukaan lukien. Sen sijaan kouluttamaton tai vain vähän koulutusta vaativa työ on Suomessa huomattavasti kalliimpaa kuin muualla maailmassa. Tästä pitävää ay-väki huolen.
      Toiseksi siitä kärsii suomalainen vientiteollisuus. Kilpailemme maailmanlaajuisilla markkinoilla ja työvoiman saatavuus määrittää muualla hinnat alemmaksi. Miksi suomalaisen yirttäjän pitäisi maksaa samasta työpanoksesta enemmän? Pitkällä aikavälillä siitä ei hyödy kukaan ainakaan Suomessa, ei yrittäjä, ei teollisuus eikä työntekijäkään, jos yrityksen kilpailukyky kärsii. Loputa valtiokaan ei saa riittävästi verotuloja, ja korkeasti koulutetuilta asiantuntijoiltakin lopuvat työt. Vain kiinalainen kiittää, kun teollisuus saadaan Suomesta kokonaan loppumaan ja kaikki tuotanto siirtyy Kiinaan. Tätäkö te pahvit ay-ihmiset haluatte?

      • TyhjääPääTyhjää

        Omilla aivoillaan ajattelemaan kykenemättömän copypaste-Pankkolestatrollin "omat" kirjoitukset tunnistaa jo kilometrien päähän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe