PERKELE KOHTA RUUTTA SOI !

Partajugi

Sipilän mulkku vienyt homppeliVartisikaisen kanssa asiat siihen pisteeseen että peli kovenee, mutta meillä ja ruuttryhmämme jäsenillä vain kämmenet hikoavat ja niskat punoittavat, mutta pian se alkaa.
Lakot käyttöön todenteolla koko maassa ja jatketaan niin kauan kunnes lakkaavat höpisemästä heikennyksistä ja irtisanomisista.
Kokeilkoot nyt miltä tuntuu kun ei olekaan duunareita työpaikoilla ! Ei tunnu yrittäjien mielestä hyvältä sekään. Omaa lääkettä saavat nyt maistaa ja rikkurit saavat maistella ruuttamme sisältöä mikäli töihin mielivät lakkojen aikana.
Rintamamme pitää !!!
Tilannekatsaukset ja kokoontuminen joka perjantai klo 18- Kontula, Helmigrilli. Paikalla allekirjoittanut, sekä ruuttaryhmämme jäseniä, Hanurilan hymyveikot , sekä Partajugi Nobinalta.
Liittymiskaavakkeita mukanamme molempiin , AKT, sekä Ruuttaryhmäämme.
Ilmaiset kaljat uusille jäsenille.

48

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KukaPerkeleÄänestiKepua

      Kepu pettää aina, tuo ikuinen lausahdus ei ole turhaan keksitty.
      Kun maamme johdossa on täysin yritysmaailman sätkynuket, niin jälki on sen mukaista. Sopimisen kulttuuri on loppu ja kuitenkin he paasaavat paikallisesta sopimisesta yhteen äänen, mutta todellisuus on että sopimukset on jo olemassa tuohon paikalloiseen sopimiseen, mutta työnantajapuoli ei halua, eikä osaa sopia, vaan haluaa aina vain juntata asiat yksipuolisesti.
      Työelämä on menossa meillä todella huolestuttavaan suuntaan ja vain hyvät suhdanteet jotka ovat muista kiinni kuin suomalaisista, pitää hallitusta pystyssä.

    • saasnähäjoo

      Munattomuus pitää hallitusta pystyssä. Työnantaja kumartaa vain, kun rahaa ei tule ja rahan tekemisen edellyttävät sopimukset ja urakkakisat uhkaavat mennä muihin maihin. Kun kokoomusnuija espoosta haluaa tehdä miljoonan euron tuloksen, perustaa hän yhtiön johon palkkaa tuhat duunaria joille hän tulokseen päästyään järjestää yt neuvottelut myydessään yhtiön pois. Kepulainen perustaa osuuskuntia minne vain ja lakkauttaa kaikki turhat sossut ym luonnonsuojeluhankkeet, koska ne ovat vain kapinakommarien juttuja. Kepulainen ei maksa mielellään palkka heinätöistä vaan lihasoppa riittäkööt leivän kanssa vielä. Torpparit pysykööt lestissään. Kepulainen ostaa vain työkaluja. Siniset ja perusjuntit osaavat vain näytellä. Ja myydä takkinsa saunaharjan jälkeen.

    • Lakkovahtii

      Kummipyörät vaan seis ei siinä auta taas mikkään, saatanan mulku hallitus?

    • Lakeuspuhuu

      Kyllä teille lakkoilijoille ja akitaattoreille vielä kuri saadaan olkaa huoleti. Suomessa on paljon miehiä ketkä haluavat saattaa isien työn loppuun. Sen työn mikä jäipi kesken vuonna 1918. Tulevaan verrattuna Tammisaaren, Suomenlinnan ja, Hennalan leirit olivat lepokoteja. Nyt ei etes ihannevaltakuntakaan teitä pelasta!

      • saasnähäjoo

        Mutta ei riittävän monta. Yks pohjalaanen vastaa vain yhtä oikeaa suoraa, kun kohdalle osuu.


      • saasnähäjoo

        Vuonna -18 oli aseet vähänlaiset tehoiltaan verrattuna nykymenoon. Vuoden -18 tyylillä saa porvari vain kuonoonsa. Ei oikein löydy enää valtiota, jolta pelkuriporvari voi käydä armeijan ostamassa kuten vuonna -18. Vai väitättekö, että lakkotilanteessa Suomen armeija lähtee asemiin porvarien käskystä? Hehheh.....


      • Lakeurelta
        saasnähäjoo kirjoitti:

        Vuonna -18 oli aseet vähänlaiset tehoiltaan verrattuna nykymenoon. Vuoden -18 tyylillä saa porvari vain kuonoonsa. Ei oikein löydy enää valtiota, jolta pelkuriporvari voi käydä armeijan ostamassa kuten vuonna -18. Vai väitättekö, että lakkotilanteessa Suomen armeija lähtee asemiin porvarien käskystä? Hehheh.....

        Kyllä ne lähtee usko huviksesi. Lakeus puhuu!


    • Rynkkyä

      Pohjalainen mulliturpa aukoo päätänsä ja tukiaiset kilahtaa tilille! Nyt on kunnon paukut porvareille!

    • saasnähäjoo

      Lonka on avattava. Kun aikanaan se sovittiin, oli tyylinä, että voittava yhtiö otti hävinneen kuskit sekä palkkasi vielä kymmenkunta uutta kuskia. Nykyään voittanut yhtiö ei tee näin vaan hävinnyt laittaa 60 kuskia ulos ja voittaja ottaa 40, jos sitäkään sisään. Näille 20:lle jotka joutuvat kortistoon sanotaan, että voimme vielä voittaa linjoja jolloin sinut otetaan takaisn. Just. Vaan kun ei pidä paikkaansa. Seuraavassakin kisassa voittaja ottaa ne 40 sisään siltä hävinneeltä, joka siis taas heittää ne 60 ulos. Kortistosta ei yksikään saa edes tietää. Lonka pitää muuttaa niin, että se ei ole vain voittajan ja häviävän yhtiön välillä vaan yksinkertaisesti kaikki lonkakuskit jononumeroon. Voittava yhtiö ottaa 40 jonossa seuraavaa sisään. Vaikka kortistosta.

    • Partajugi

      Lonka onkin näin että voittava yhtiö ottaa hävinneeltä kuskit niine ruoteineen ilman lääkärin-ja muitakin tarkastuksia ja sama määrää sisään kuin uloskin. Se vaan on annettu matkanvarrella vääristyä.
      Se pohjalainen mulliturpakin joka päätään aukoi että kuri saadaan lakkoilijoille, ym, voi vetää vitun päähänsä että saisi edes oikean jakauksen.
      Oikeistolaisista ei ole mihinkään tosipaikan tullen. On nähty ja kuultu huutavan Äiti...Äiti...Meistä tehdään miehiä ! Kun Taavetti porukoineen ruiskuttanut lietteellä ja munia vedellyt tärpätillä. Siinä selkiää oikeistolaisenkin tyhmimmänkin ajatus, että duunaria kunnioitetaan tai se lakkoilee. Turha siis heidän uhota mistään voimannäytöstä. Se silkkihepenissä kulkeva neitikansa ei kykene kuin vaatimuksia esittämään. Toteutu onkin sitten toinern juttu.
      Niin joutui Sipilänmulkkukin alistumaan tahtoomme ja joutuu vastedeskin.

    • Helbheikki

      Kyllä täällä Helb/ Koivarillakin tarttis Taavettiapua jo muutenkin.
      Täällä Syvämulkku diktatuurimaisesti kerää tiettyä kööriä ympärilleen simputtaen vanhempaa kuljettajakaartia erityisesti.
      Pekkasia et saa etkä lomia silloin kun haluat ja sitten laitetaan kuukaudeksikin pakolla pekkasille kun vanhoja pitämättä ja yrittää että jäisivät pitämättä.
      Luottareilta leikattu munat pois.

      • Anonyymi

        Mitä ihmeen simputtamista? Jos hoidat työsi hyvin, kukaan ei edes "huomaa" että olet töissä.
        Jos auot päätäsi, niin saat varmasti aiheesta palautetta jollain tavalla.. Pomot tekevät päätökset, on ne sitten huonoja tai hyviä sinun mielestäsi. Jos et viihdy, vaihda alaa.


    • Papapapapapapapapapa

      Kyllä soi ruutta! Nimittäin kuularuutta. Siinä taavetit ja muut lakoo kun valametti laulaa 7.62 osa tahdissa lauluaan ja punikit lakoavat kuin hyvin tuuleentunut vilja.

    • Talkoo-Taavetti

      Ei laula muu kuin pohojolaasen loppuunajettu piikkilangankiristäjä Valametti karkuun pyrkiessä literuiskussa.
      Lakeus piipittää.
      Seon, usko jo turvenuija mulliturpa, että duunarit antoivat Sipilälle nyt mahdollisuuden ja enää sitä ei kysytä jos ei tee kuten kolmikannassa sovitaan.
      Tärpätit ja sianlietteet vain väkevöityvät varastointiaikana, joten siinä sulle ruutan sointia.

    • Lakeuspiipittää

      Aivan juuri tämänkaltaisia piipertäjiä ovat lakeuden neidit ja peräkammarin pojut jotka eivät naisenkaan päälle ymmärrä, vaan onhan heillä ladypojilla toisensa sentään.
      Mihinkään ei olisi jos tositoimiin pitäisi ryhtyä, siis turhaa uhoa.

    • Partajugi

      Ei mitään muuta kuin Heikki ja kaikki vaan pyytelemään niitä pekkasia että se teidän Syväkalunne hermostuu ja alkaa viskellä kamoja, niin sitten vaan hoitelette asian virkateitse eteenpäin, sillä eihän sellainen sovi päälliköksi eikä miksikään työyhteisössä.

    • Talkoo-Taavetti

      Pitäis antaa ruutan soida kun Käde saanut huonosti Juhanalta kalua ja kirjoittelee toisten nimissä täällä vongaten johonkin Mixeihin.
      Helmigrilli saa kelvata kuten toisillekin ja hoitakoot ne irstailunsa siellä Kontulan kämpässään sen sauvakävelijä Juhanansa kanssa.

      • Anonyymi

        Tietääkö kumppanisi, minkälaisia viestejä täällä lähettelet? Onko tämä ainoa paikka, missä saat päteä? Muuten olet tossun alla :)


    • Koirakähärä

      Odottakaas vaan...

    • MontsikkaEino

      Odota vaan itse , pullankantaja Kähärä.
      Viatonta asentaja-kuljettajaa syytit takavuosina ja oikein sulle että blosasit ja lensit pellolle naapurifirmasta.
      Pitäis sinutkin vielä Taavetin ruutalla kastella , vaikka ei varsinaisia työtaistelutoimia meneillään olekaan.
      Käyn myös Helmigrillissä jos satut kulkemaan ohi, niin kulje ohi.

    • Maksimilaulaa

      Papapapapapapa laulaa kuularuutta montunsyrjällä. Siinä taavetit, jugit ja muut polsut lakoavat monttuun minkä pohjalla sitten vaikertavat tuskissaan odottaen armonlaukauksia.
      Mikä ihana korina sieltä kuopasta kuuluukin oikein siinä sielu lepää, siksipä ei ole kiirettä päästää heitä tuskistaan...

    • Partajugi

      Pulpulpulpul...klunk...klunk...klunk... laulaa Maksimilaulaja saadessaan sianlietettä ruutalla suoraan käkättimeensä ja niskasta sisään lakkoportin syrjällä.
      Se korina kuuluu kilsojen päähän ja vaikerrus kun lisäksi voidellaan tärpätillä munat jos niitä on.
      Taavetin porukka taatusti hyvin mielellään antaa armosta uusintakäsittelynkin jos ei ensimmäinen tehoa.
      Yleensä on tehonnut.
      Jopa itse kuuluisa rikkurimme Kähäräkin sai tuntea moottori- sekä tavallisen sankoruiskunkin tehon erään lakon aikana.
      Uskallatko tulla Maksimi Helmigrilliin esittelemään meille teorioitasi ?

    • Montsikkaeino

      Eipä nuo maksimilaulajat ole kummempia kuion joku pullankantajakaan.
      Päätä aukoo hetken, mutta hiljenee joukkovoiman edessä kummasti.

    • Talkoo-Taavetti

      Niitä on nähty lakkoporteilla, mutta pissit ja kakit housuissa kun ruutta tähtää kohti.
      Kummasti hiljenee rikkurointihalut kun vielä tärpättipurkkikin otetaan esille samalla kun makkaraa paistetaan portin ulkopuolella.
      Maksimi hiljeni.

    • MontsikkaEikka

      Maksimi tosissaankin hiljeni.
      Jokohan maistoi ennakkoon sitä kuuluisaa rikkuriestoainetta, siankusta ?

      • Maksimilaulaakohta

        Maximit on puhdistettu varastorasvasta ja vyöt panostettu pyöreäpäisillä luodeilla, 100kpl / vyö ja ei takuulla lopu kesken.
        Kenttäoikeudet on muodostettu ja tuomarit niihin valittu. Rikoslain kapinapykälät odottavat hyväksyntää samoin kuin odottaa poistettu kuolemanrangaistuspykälä palauttamistaan Suomen rikoslakiin.


    • Talkoo-Taavetti

      Luvassa kylläkin mikäli aikoo jonnekin lakonmurtajaksi.

    • saasnähäjoo

      AKT, JHL, JYTY, YTK .....no onpa valinnanrunsautta. Vaan ainakin helbillä ollessani olivat kaikki eriaikaan lakkoilemassa. Eipä ole ihme, jos jää suutareiksi lakot. Kuskit eivät järjestäydy edes samaan liittoon kuten työnantajat. Yksi lakkoili ja muut ajoivat eikä yksikään ollut rikkuri.

    • dfjdsklfsdkljk

      Ai täällä uhkaillaan ampumisella jos ei suostu orjatöihin? Orjatyö ei ole mitään elämää, sama olisi sitten kuollakin jos ei ole vaihtoehtoja. Mahtaisi sitten tapettujen tilalle olla hankala saada työvoimaa ulkomailtakaan kun sana kiirisi että täällä sinut tapetaan jos et suostu orjatöihin...

      Selvästi on poliittinen ja taloudellinen eliitti alkanut virittelemään sisällissotaa tähän maahan. Voi heille tulla suuri yllätys kun saavat mitä tilasivatkin...

    • vistalettu

      Suomi on lahkolaisten ja globalistien hallussa. Telttaileva töyhtöhyyppä ja mäntypielen imaami pitävät huolen siitä, että työttömyys on nousussa, muukalaisten virta ei lakkaa ja vanhuksiakin kidutetaan naamioiduissa keskitysleireissä, jotka maksavat maltaita uhreille ja valtiolle.

    • saasnähäjoo

      Kun helbillä liitto ilmoitti tulevasta lakosta, alkoi siihen liittoon kuuluvat suunnitella kesälomia, ettei vaan tarvi joutua lakkorahalla elämään. Ei tarvi työnantajan uhkailla. Kuskit pelkää kuin pikkukakarat. Ollaan niin velkaisia ettei ole varaa olla ilman yhtäkään palkkaa. Ja ne jotka eivät lomia voineet suunnitella alkoivat järjestelemään muuten vain ajosarjoja siten, että lakon ajalle osui vapaapäivä. Ja kuitenkin niihin työoloihin kaivataan oikeudenmukaisempia ratkaisuja ja palkankorotusta. Kuin sotilaat, jotka eivät sitten uskalla taistella, kun aika on.

    • non.sossu

      Eipä taida tänne kirjoittelijoilla olla juuri minkäänlaista käsitystä yhteiskunnan toiminnasta saati miten sitä oikeasti saadaan kehitettyä.
      Sipilä on ollut ryhdikäs pääministeri, joka on aidosti pyrkinyt olemaan Suomen asialla, koska hänellä ei ole tarvetta hillua politiikan huipulla eläkeikään saakka. Hänelle on kysyntää muuallakin ja taitoja tehdä mitä vaan. Ja tiedoksi, ettei Vartiainen ole homppeli vaan ihan tavallinen perheellinen entinen demari, joka älysi lopettaa veljeilyt sellaisten kanssa, jotka nakertavat ihmisten hyvinvointia oman edun tavoittelussaan.
      Sipilän hallitus on pystynyt onnistuneilla ohjelmillaaan työllistämään ennätysmäärän ihmisiä ja lisääkin työllistyisi, jos vaan olisi työintoista työvoimaa. Noin 50-vuotisen sossupolitiikan seurauksena lorvijoita ja loisia on liikaa. Harva vassu uskaltaa tunnustaa, että mm. Lipposen hallitusten aikana tuloerot kasvoivat eniten.

      • palkka.on.tärkein.asia

        Kaikki työllistäminen on turhaa jos ei makseta sellaista palkkaa jolla tulee toimeen.
        Pidän vihamielisenä propagandana väitteitä joiden mukaan työstä saatava palkka ei muka ole suunnilleen ollenkaan tärkeä asia "tutkimusten" mukaan. Se on täyttä valhetta!!


      • politruk
        palkka.on.tärkein.asia kirjoitti:

        Kaikki työllistäminen on turhaa jos ei makseta sellaista palkkaa jolla tulee toimeen.
        Pidän vihamielisenä propagandana väitteitä joiden mukaan työstä saatava palkka ei muka ole suunnilleen ollenkaan tärkeä asia "tutkimusten" mukaan. Se on täyttä valhetta!!

        Kyllä jokainen yrittäjä haluaa työllistää hyviä osaajia ja maksaa heille hyvää palkkaa jos vain tuotteet/palvelut käyvät kaupaksi ja palkanmaksu on mahdollista. Yksityisyrittäjä/ isokin yhtiä eivät ole sosiaalitoimistoja vaan niiden pitää pystyy tuloksen tekoonkin, jotta pystyy investoimaan uuteen. Muuten kilpailijat vievät markkinata ja seurauksena konkurssi.
        Palkkaa maksaa mielellään osaavalle henkilölle, mutta ei ay-politikoijalle.


      • The.Truth
        politruk kirjoitti:

        Kyllä jokainen yrittäjä haluaa työllistää hyviä osaajia ja maksaa heille hyvää palkkaa jos vain tuotteet/palvelut käyvät kaupaksi ja palkanmaksu on mahdollista. Yksityisyrittäjä/ isokin yhtiä eivät ole sosiaalitoimistoja vaan niiden pitää pystyy tuloksen tekoonkin, jotta pystyy investoimaan uuteen. Muuten kilpailijat vievät markkinata ja seurauksena konkurssi.
        Palkkaa maksaa mielellään osaavalle henkilölle, mutta ei ay-politikoijalle.

        Tarkoitat tietenkin että: "Yksityisyrittäjä/ isokin yhtiä eivät ole sosiaalitoimistoja vaan niiden pitää pystyy tuloksen tekoonkin, jotta pystyy maksamaan enemmän osinkoja omistajille... "


      • vaiettäetu

        Miten tämä liittyy aiheeseen? Sipilällä eikä Lipposella ole mitään osuutta varikkojen elämään. Alunperin Suomessa tarkoitettiin rakentaa julkinen liikenne sellaiselle periaatteelle, että se tarjoaa "pitkän leivän mutta ohuen"
        mahdollisimman monelle. Nykyään kansainväliset suursijoittajat yhtiöineen on muuttanut politiikan perusteen rahanahneeksi. Minimikuluilla maksimaalinen tulos ja sitten henkilökuntaa ulos, että saadaan isommat optiot. Turha jauhaa mitään satuja, että suomi ei muka osaa. Koska meillä on korke palkkataso, yrittää rahanahneet nyt saada filippiiniläiset tänne. Sydämettömyys, heitteillejättö, vahingonilo ovat nykytyönantajien avaintekoja.


    • Karjuheinolasta

      Perkele se olis kyllä ruutan paikka jo vähitellen.
      Väite siitä etteikö muka Vartiainen olisi homo, on täyttä puppua ! Kuinkas se muuten siellä sauvakävelymatkoilla ja pridekulkueissa Vartian kanssa heiluisi toisen sauvasta kiinni pitäen ja hymyillen kuin rapsutettava sika. Paikkansa pitää kyllä se että on entinen perheellinen ja Demari.
      Kammohomo se on eikä mitään muuta .

      Helbillä se lakkoiluongelma oli aikoinaankin just ne jänishousut jotka peloteltiin hiljaiseksi ja jopa JHL.n puheenjohtaja , joka fillaroi myöskin, pelkäsi ja suostui huononnuksiin ja uskotteli porukalle että kaikki menee jos ei luovuta lähes kaikesta.
      No kuinkas kävi ?
      Koivari sai kaiken heidän lammastelutouhujen ansioista.
      Ei ole pitkiä lomia enää.

    • Talkoo-Taavetti

      Ei ole vastusta minkäänlaista Sipilällä eikä Maksimipiipittäjällä kun maanlaajuinen yleislakko pistää yrittäjät itkemään.
      Ruuttaryhmämme takaa lakkoilurauhan , kunhan vaan tieto siitä saadaan riittävän ajoissa, että ehdimme koota rivit ja täyttää sankoruiskut ja säiliöautot.

    • Partajugi

      Sitä jo vähitellen puuhataan.
      Suunnittelukokous perjantaina Helmigrillissä.
      Liittymismahdollisuus ja päälle iso kalja.
      Tervetuloa myös Kähärä.

    • Karjuheinolasta

      Tulen täältä Heinolasta Onnibussin kyydillä Hesassa käymään ja piipahdan Helmessä perjantaikaljoilla.
      Toivottavasti se Käde paikalla, vai onko kädellä ???

    • Anonyymi

      Olen tulossa myös minä ainakin .
      Samalla voidaan keskustella, jos se Käde tulee, mikäli luvan saa Juhanaltansa, siitä kun hänellä jotain hampaankolossa mua vastaan siellä varikolla oli kun Jugiksi mua luuli.

      MontsikkaEino

    • Anonyymi

      Eipä ollut niistä tissiposkista taaskaan tulijaksi.
      Meitä oli vakiporukka, vaan ei näkynyt ollenkaan niitä kuhmuja sekä mustelmia luvanneita äitinpoikia ???

      Partajugi

      • Anonyymi

        Eipä näkynyt ja ilman mustelmia selvisin takaisin Heinolaankin.
        Miten lie tänään kun on jälleen Helmiperjantai ?
        Tuleeko niitä lusmuja, että saataisi niitä luvattuja kupsuja ???

        Karju Heinolasta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä näkynyt ja ilman mustelmia selvisin takaisin Heinolaankin.
        Miten lie tänään kun on jälleen Helmiperjantai ?
        Tuleeko niitä lusmuja, että saataisi niitä luvattuja kupsuja ???

        Karju Heinolasta

        Eipähän taaskaan ollut kenestäkään uhoajasta tulijaksi.

        Parta Jugi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipähän taaskaan ollut kenestäkään uhoajasta tulijaksi.

        Parta Jugi

        Eihän niistä ole.
        Taitavat rasvailla niitä fillareitaan ja peppujaan nyt kun syksy saapuu eikä sukkiksissakaan enää tahdo tareta, vaikka se peppu heillä keikkuukin jopa kävellessä silleen neitimäisesti.
        Katsokaas Ruhan ja VK.n kundit vaikka sen pitkän J.n kävelytyyliä.

        Karju Heinolasta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän niistä ole.
        Taitavat rasvailla niitä fillareitaan ja peppujaan nyt kun syksy saapuu eikä sukkiksissakaan enää tahdo tareta, vaikka se peppu heillä keikkuukin jopa kävellessä silleen neitimäisesti.
        Katsokaas Ruhan ja VK.n kundit vaikka sen pitkän J.n kävelytyyliä.

        Karju Heinolasta

        Väittivät tissiposket etten muka ollut Helmessä viime perjantaina.
        Olin 18-21, mutta ei ne puppelipojat uskaltaneet tulla vanhalle vittuilemaan.
        Eivät uskalla ujouttaan tulla kysymään, vaikka pitäisi jo naamastakin tuntea.

        Parta Jugi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väittivät tissiposket etten muka ollut Helmessä viime perjantaina.
        Olin 18-21, mutta ei ne puppelipojat uskaltaneet tulla vanhalle vittuilemaan.
        Eivät uskalla ujouttaan tulla kysymään, vaikka pitäisi jo naamastakin tuntea.

        Parta Jugi

        No niin...Nyt ne partioidemme ruutat ovat soineet ja soitto jatkuu tarvitessa huomenaamu 3 asti !
        Tähän mennessä tietoon tullut 5 kpl rikkurin uittaminen ja mahd. yhden hankalamman tapauksen munien tärpätöintikin.

        Talkoo-Taavetti


    • Anonyymi

      Ei näkynyt ketään tissiposkea Pikkulinnussa eileniltana !
      Onko iltalomat mamma tai miesystävä peruuttanut teiltä ja Kähärältäkin ?

      Parta-Jugi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe