Maajoukkuevalinnat

Ihmettelijä

Kuinkahan sarjan kärkijoukkueesta ei kukaan mahdu maajoukkueeseen?

29

1173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • a-katsa

      ehkäpä taso ei riitä

    • ipan

      Välimäki olisi mahtunut jos olisi ollut kunnossa.

    • reginanvanki

      sen olis pitänyt nostaa se tiputettu saippua suihkussa hitaammin.

    • a-katsa

      mitäs toi tarkoitti???

    • hft534

      Mokke osasto kunnossa kun Räty mukana, Linköpingin imuri saa jälleen mahdollisuuden. Bluesin veska tietenkin onhan mokke valkku Bluesista. Yliopisto sarjan suuret Olympia kävijät ei mahtuneet mukaan, Nuutinen kylläkin. Siellä pelailevat tai osa ei edes pue. Vielä tää kausi meneevanhoila ja Mustonenkin voi hymyillä mutta kun vanhat kauden jälkeen lopettaa niin tulevat kisat menevät samoin kuin 18-tytöillä. Japanissa sasttaa kolahtaa oikein kunnolla. Naidten liigakin tuloksillaan osoittaa miksei kannata satsaya naiskiekkoon, pari kovas joukkueyta, muutama keskinkertanen, viisi heikkoa. Juu katkera ja jatkan, niin kauan kuin haluan, ja kyllä tulen sanomaan suoraan, sehän on tämän maajoukkuekoutsin yksi "vahvuus", kskkoskoutsihan on vain piipertäjä, jolla ei ole koskaan ollit ongelmia kenenkään lanssa uran aikana. Vois peiliin katsoa

      • kouluuntakas

        Opettele ensin kirjottamaan kunnolla ja sano sitten asias.


      • otaselvääensin

        Ihan tiedoksesi sinulle että Nmj:n maalivahtivalmentaja ei ole Bluesin koutseja.


      • eikouluuntakas

        Aiku sai hermostumaan porukan no lisää tulee, ja kyllä on V. Virta Blues naiset. En mee louluun takas, näyt ymmärtävän ja jos et ymmärrä ei haittaa mua pätkääkään. Näyt silti lukevan, hahahaha. Ja niin lukevat koutsitkin ja kieltävät naisia tai tyttöjä lukemasta ettei tule paha mieli. Saskatoonin tuloksia ootellessa ja päävalkun raivoamista vaihtoaitiossa, hehaahe


      • otaselvääensin
        eikouluuntakas kirjoitti:

        Aiku sai hermostumaan porukan no lisää tulee, ja kyllä on V. Virta Blues naiset. En mee louluun takas, näyt ymmärtävän ja jos et ymmärrä ei haittaa mua pätkääkään. Näyt silti lukevan, hahahaha. Ja niin lukevat koutsitkin ja kieltävät naisia tai tyttöjä lukemasta ettei tule paha mieli. Saskatoonin tuloksia ootellessa ja päävalkun raivoamista vaihtoaitiossa, hehaahe

        V. Virta ei todellakaan ole enää Blues naisten valmentaja vaan päätoiminen maalivahtivalmentaja Suomen jääkiekkoliitossa. Virta toimii Nmj:n mv valmentajana ja lapsivaiheen (c2 ja nuoremmat) maalivahtikouluttajana.


    • huiskuu

      Ja niin kävi Linköpingin tähdelle31 laukauksesta 6 sisään hiphip hurraa. Räty ei viel kerennyt auttamaan mut tulevaisuus on toi. Virta oli viime vuonna ja taitanee olla henk kohtanen vai onko jäävi?

      • jäävikövaiei

        Oletko nähnyt maaleja? Oliko helppoja? Muuten olisi aina kiva tietää teiltä asiantuntijoilta ketä olisi Rädyn lisäksi pitänyt valita? Löytyykö mielestänne parempia? Virta oli vielä viimekaudella Blues naisten mv valmentaja, mutta ei ole enää. Mutta eihän se voi mennä niin että jos valmentaja on valmentanut jotain seurajoukkuetta niin sitten ei voisi toimia maajoukkueessa kun voi tulla jääviys ongelmia. Ihan samanlainen "jääviys" on miesten puolella kun jokereiden viimekauden valmentaja on nyt miesten maajoukkueen päävalmentaja. Miksi nämä jääviys ym hölynpöly asiat ei nouse esille miesten puolella?


    • huiskuu1

      Pelasimme hyvän pelin eivätkä lukemat kerro, millainen ottelu oli. Se oli pienestä kiinni, etteivät numerot olisi olleet meille.
      Tässä erään kommentit pelin jälkeen, hyvä itsetunto vai mitä lie?

    • huiskuu2

      Juu olen nähnyt Linköpingin pelit ja Suomessa mitä on pelannut, kyllä helppoja menee, samoin kun aikas linkittelet näet koosteita harkka pelistä, voit itse miettiä menikö helppoja. Olis jenkeissä mv pelaa kovempaa sarjaa kuin Ruotsi. Näkyy saman sarjan mokke kelpaavan Kanadalle.
      Yleinen uutispinti on liian positiivinen ja se tulee valmennuksen kautta, riskinä kotikisat ja liian kovat paineet. Kotikisoissa pelataan pelejäkin enemmän.
      Vika vuosi kisoissa haastaa isot, sitte tulee normaali notkahdus niinkuin kaikille maille nuorentaessa. Illan pelin näkee netissä jos osaa hakea

      • jäävivaikoei

        Vai että menee Suonpäälle helppoja? No eipä ole vielä vastaan tullut sellaista maalivahtia kenelle ei joskus menisi. Se että osaatko itse oikeasti arvioida mikä on helppo ja mitä maalivahti voisi jossain maalissa tehdä toisin lieneekin sitten jo toinen asia....

        Siinä olen kanssasi samaa mieltä että nyt on hyvä aika haastaa isot kun Suomessa vielä panostetaan hyvin maajoukkueeseen ja vastaavasti Jenkit ja Kanada ei tällä kaudella panosta niin paljon kuin olympiavuonna.

        Yleinen uutisointi liian postiivista? Voisi kuvitella että positiivisella ilmapiirillä saavutetaan parhaat tulokset vai pitäisikö sitten uutisoida tyyliin "että meillä on nyt nuo kotikisat ei myö niissä kyllä pärjätä yhtään hyvä jos ei tiputa alempaan lohkoon"


    • huiskuu2

      AIJAI ku koskee, positiivinen uutisointi on eri
      ku ylimielinen. Sä otat kuus nolla pataan niin pistetään nuorimmasta päästä pelaajia median eteen sanomaan et melkein voitettiin. Siinäpä pullistelette. Edelleenkin näillänykyisiölä vanhoilla pelaajilla on pienen pieni mahdollisuus olla loppuottelussa mutta kun heivaavat niin ei paljo auta positiivisuus. Usa-Suomi joka paraillaan menee, tuo porukka ei oo lähelläkään loppuottelua, valitettavasti. Rädylläkin meni jo pelihalut. No eiköhän huomenna mediassa joku antaa haastattelun et hyvin meni. Juu ja jatkan tätä mut tuota peöiä ei tarvii enää katsoa

      • jäävivaikoei

        Usa on todella hyvä joukkue ja varsinkin nopeustaitavuudessa ovat vielä paljon edellä. Suomi mennyt eteenpäin kamppailupelaamisessa, mailapaine pelaaminen on myös parantunut sekä nyt pystytään pysymään omassa päässä puolustuspuolella paljon paremmin kuin muutama vuosi sitten.

        Mitä tuohon positiiviseen uutisointiin tulee niin en nyt tarttuisi yhteen nuorten pelaajien haastatteluun vaan kokonaisuuteen ja jokainen voi nähdä asiat kuten haluaa, mutta ei tuossa valmennuksen puolelta tulleessa viestinnässä kyllä mitään ylimielisyyttä minun mielestä ole vain ihan oikeassa ovat olleet kun ovat sanoneet olevansa paras Eurooppalainen joukkue ja niinhän se on koska sekä olympialaisista että edellisistä MM kisoista tuli pronssia. Ja ihan avoimesti ovat sanoneet että jos pelataan Jenkkejä tai Kanadaa vastaan 10 peliä niin viittä niistä ei Suomi pysty voittamaan vaan yhden tai korkeintaan kaksi. Ja ero on kaventunut Suomen ja Pohjois-Amerikkalaisten välillä pelillisesti esimerkiksi siitä kun Suomessa edellisen kerran pelattiin MM kisat Hämeenlinnassa.


    • huiskuu4

      Jos konttaat pää alhaalla toisen erän jälkeen pois, onko jälleen positiivistä? Pari puuttuu kärjestä mutta oli aika pohjannoteeraus erä tai Usahan pisti pökköä pesään eikä neidit päässy vaihtoon

      • Nuanvaan

        No eipä se Rätykään pysty parempaan.Turhaa huutelua.


    • Huiskuu5

      Tulevaosuus näkyi eilisessä pelissä, yksi pakki pois ja homma sillä selvä. Kotikisojen jälken josja kun Räty, Karvinen, Hiirikoski heivaa niin ollaan aika kaukana kärjestä. Nuoria tulossa muttei vastuunkantajia eilinen osoitti sen. Välimatka lyhentynyt no Usa - Suomi laukaukset 49 - 10, Kanada - Ruotsi 52 - 18. näitä oli muutamia vuosia aikaisemmin. Ruotsi nuorensi 5-6 vuotta on hieman päässy nuorennuksen jälkeen kääntämään kelkan ylöspäin. Suomella tämä on edessä. Eilinen osoitti kuinka Suomen kärki on kapea, no kaikki aikanaan. Kyllä pelaajien pitää osata käsitellä asiat suullisestikkin että päin peetä menee. Maajoukkue pelaajat koulutetaan puhumaan medialle hyvää,, on tietoa. Toivottavasti vanhukset kruunaa mitalliin keväällä, huokaisevat helpotuksesta. Tyttöjen kisat Japanissa näyttävät mitä on tulossa muutaman vuoden kuluttua.

      • naiskiekkofani

        Silloin kun Suomen tai Ruotsin kaltaiset maat joutuvat tilanteeseen että pitkäaikainen runko häviää joukkueesta niin se näkyy vääjäämättä muutaman vuoden. Usan ja Kanadan tilanne on tietenkin paljon helpompi kun pelaajamäärät ovat niin isot että hyviä pelaajia tulee koko ajan lopettaneiden tilalle. Hiirikoski lienee yksi maailman parhaista ellei paras puolustaja niin tietysti se näkyy Suomen pelissä jos hän puuttuu.
        Tosin uskon kyllä että muutaman vuoden sisällä Suomelta löytyy Karvista parempi hyökkääjä eli Petra Nieminen ja myös Elisa Holopainen on kasvamassa todella hyväksi pelaajaksi. Puolustajien osalta taas Nelli Laitinen voi muutamassa vuodessa kasvaa uudeksi Hiirikoskeksi.
        Nuoria maalivahteja jotka kasvavat muutamassa vuodessa kansainvälisiin peleihin löytyy Suomesta useita. Varmasti vähän aikaa menee rakentaessa, mutta milloinkaan ei tulevaisuus ole näyttänyt ainakaan tätä paremmalta kun katsoo nuorien pelaajien taitotasoa ja vertaa sitä siihen kun nykyinen runko oli heidän ikäinen.
        Toinen asia on sitten tietenkin se että esimerkiksi Usassa tyttökiekko nostaa suosiota koko ajan ja pelaajamäärät kasvaa sekä panostus lajiin tuo sinne taas paljon lisää pelaajia, mutta se on hyvä vain lajin kannalta. Ja onneksi monissa muissakin maissa tilanne paranee, vaikka se tulee tekemään jatkossa Suomen pärjäämisestä tietysi vaikeampaa.


    • ikiblues

      Silvonen ykkösmokeksi, vois tulla jopa turnee voitto, huippu liike, huippu pelastuksia, nää kaks imuria vois katella pengiltä.

    • Amatööri

      Asiantuntijoiden lauma liikkeellä

    • kushuiskuu56

      Ottelun alku oli Suomen kannalta vaikea, kun Kanada iski ensimmäisestä tekopaikasta ottelun avausmaalin. Tämän jälkeen Naisleijonat tarjosivat tasaisen ja kovan vastuksen. Hieman paremmalla onnella olisi ensimmäinen erä kääntynyt Suomen eduksi, mutta useammasta hyvästä tekopaikasta huolimatta osumia ei saatu aikaiseksi. Sen sijaan Kanada siirtyi varsin onnekkaasti kahden maalin johtoon kiekon pompattua avopaikkaan, josta kanadalaiset eivät erehtyneet.
      Torjunnat S 5 - K 13

    • kuishuiskuu

      Yleensä Naisleijonille vaikeat toiset erät pohjoisamerikkalaisia vastaan olivat muisto vain ja Naisleijonat pelasivat tasapainoista ja liikkuvaa peliä. Edes kahdesta peräkkäisestä alivoimasta huolimatta Kanada ei päässyt maaleilla juhlimaan. Maalivahti Noora Räty jatkoi varmoja otteitaan ja Suomen puolustuspeli toimi tiiviisti
      Torjunnat S 3 - K 13

    • kuishuiskuu86

      Kolmannessa erässä Naisleijonat virittivät kiriä ja loivatkin muutaman hyvän maalipaikan, mutta onnistumisia ei nähty. Ottelun lopussa Suomi haki kavennusta ilman maalivahtia ja Kanada onnistui viimeistelemään loppunumerot Suomen tyhjään maaliin.
      Torjunnat S 6 - K 20

    • kuishuiskuu95

      Tämä on sitten hyväksi positiivinen kirjoittelu? Pitävät seuraajia tyhminä?
      Usaa vastaan 5 - 1 hävityssä pelissä torjunnat 49 - 10, siitä oli yleinen kommentti oli sairastumisia siks joutu hiukan altavastaajaksi jne. Nyt Kanadaa vastaan
      46 - 14 kaikki tais olla pelikuntoisia. No tälläiset torjunta määrät kertoo vain ja ainoastaan muuripuolustus ja toivotaan parasta. Kahdessa pelissä 24 laukausta maalia kohti, kyllä miesten puolella ei tule positiivisia kommentteja. Tää naisten valmennus on vienyt naiset ja tytöt kuplaan missä eletään omissa pilvilinnoissa mutta kuplatkin rikkoutuu ja sitten se karu totuus... Lopuks tän jutun voi kuitata:
      Ottelusta jäi positiivisesti mieleen joukkueen kovuus ja kyky vastata Kanadan fyysisyyteen. Pelirohkeus kasvaa ottelu ottelulta ja on ylpeä taistella vaihtoaitiossa näiden naisten kanssa, kommentoi Naisleijonien apuvalmentaja Juuso Toivola.
      Ei voi muutakuin nauraa

    • kuishuiskuu25

      Ai niin muutkin joukkueet ovat kärsineet vatsataudista, et silleen.

    • väärääkommentointia

      Olisipa kiva kuin kuishuiskuu kirjoittaisi tänne oikeanlaisen raportin pelistä kun maajoukkueen valmennus ei näytä osaavan. Se että miesten puolella ei ole vastaavaa ei kyllä pidä paikkaansa. Suomi hävisi juuri karjalaturnauksen avauksen selvästi Venäjälle ja päävalmentaja näki lähinnä vain POSITIIVISIA asioita kuten esimerkiksi Jalosen mielestä Suomi hallitsi peliä, loi enemmän maalipaikkoja, pakit pelasi loistavasti jne... Voisitko edes vähän valaista mitä Nmj:n valmennuksen olisi pitänyt peleistä raportoida?

    • naiskiekkofani

      Täällä jotkut kommentoivat että tuollaiset torjuntamäärät tarkoittavat sitä että Suomella olisi vain muuripuolustus ja toivotaan parasta. Asia on kylläkin ihan päin vastoin. Jos Suomi pelaisi vain "muuripuolustusta" eli kaikki 5 pelaaja pelin alla keskusta tukkoon ja oman maalin edessä tiivis viisikko niin varmasti torjuntamäärät ei olisi noin suuria kuin ne nyt on. Suomi pelaa Usaa ja Kanadaa vastaan rohkeasti paineistaen ylhäältä alkaen ja vain siinä tapauksessa jossa vastustaja on selkeästi pystynyt nostamaan peliä omalta alueelta eikä paineistusta ole keretty tai pystytty tekemään heti ylhäältä niin silloin pelataan träppiä. Tämä pelitapa johtaa aina siihen että vastustajalle tulee lähes väkisin paikkoja, varsinkin kun lähtökohtaisesti sekä Usa ja Kanada ovat yksilötaidoiltaan parempia, mutta tämän pelitavan pitäisi mahdollistaa myös sen että itse pääsee paikoille, mutta vaikeaa se toki on Pohjois-Amerikkalaisia vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe