Veikkauksen peleissä ei voita yhtään mitään

Mitä_hyötyä

Ja järkeä niiden pelaamisessa oikein on? Ei yhtään mitään.
Kokoajan menee miinukselle.
Kulta-asiakkuus, mitään hyötyä tuosta ei ole ollut.
Ennen kulta-asiakkuutta voitti paljon paremmin.
Pelkkä rahankeruuta tuo veikkauksen touhu on.
Enää en pelaa koskaan yli 2€ summalla veikkauksen pelejä.
Minä en rahoita heidän johtajiensa luksuselämää
isoilla summilla.
Koska ei ahne veikkaus ole reilu, niin en ole enää minäkään :(
Kiitti riitti rahojen jakaminen veikkaukselle.

140

739

  Vastaukset

  • Ei voittoa.
   Se on veikkauksen vakio lause pelatun pelin jälkeen.
   Ainoa joka voittaa on veikkaus itse.
   Rahaa ei jaeta, se pidetään itsellä.
   Viekkaus! Me viemme rahasi!

  • Ainoa kieli, jota Veikkaus ymmärtää on rahan kieli - ei puhuttu tai kirjoitettu - se, että joka paikassa mainostamisesta huolimatta liikevaihto pienenee ja se tapahtuu vain, kun jätämme veikkaamatta. Tappiosi tulevat vaan kasvamaan vuosi vuodelta. Vuosikymmeniä on Veikkauksen ja Rayn pelejä pelattu, yhteensä jo yli sadalla tonnilla eikä edes tonnin voittoa ole koskaan tullut. Veikkauksen tulos vuonna 2017 oli 1 021,3 milj. euroa ja kyllä siihen on suurin osaa vaan hävinnyt ja mitä enemmän pelaat, sitä enemmän häviät. Ja tuo Veikkauksen tulos on tuota luokkaa vuodesta toiseen. Kannattaa pysähtyä todella miettimään, kannattaako osallistua rahoitukseen ettei vuosien päästä harmita, miten paljon on aikaa ja rahaa mennyt ja vastineeksi saanut vain pettymystä, ja monta kivaa asiaa on jäänyt toteuttamatta.

   • Jos on niin tyhmää, että panee peleihin tuollaiset määrät rahaa, niin on ansainnut sen, että menetää kaiken.

    Nimim. "yksi rivi per lottopeli viikossa, nettokustannus n. satanen vuodessa".


  • Ei enää yhtikäs mitään. Sen jälkeen kun kenoon tuli tietokonearvonta ja päivä- ym. arvonnat ei ole voittanut yhtikäs mitään. Sehän näkyy voitonjaoissa. Kappalemäärät laskeneet kuin lehmän häntä. Ennen tuli tosi useasti eri tasojen päävoittojakin jopa itselle mutta ei enää ja sattumaa ja todennäköistä se ei ole. mukamas muuttunut niin vaan yht´äkkiä - niin varmanna!! Jossain kohden voitonjaot pimitettiin pitkäksi aikaa ja sen jälkeen alkoi voittojen minimointi. Ja kun valvojan puulaaki arpoo ja saa ennen arvontaa kaikki tiedostoihnsa, mitä on pelattu ja tekee vielä koearvonnankin ennen varsinaista - niin???? Ja ei muka esim. saman päivän tuloksia kenossa käytetä hyväksi??? Esim. päivä- ja ilta-arvonnassa usein n. puolet samoja numeroita vaikka arvotaan vain 20 ja numeroita on 70.

   • Täytyy olla idiootti jos ylipäätään pelaa jotain Kenoa, jonka päävoittokin on niin pieni etten viitsisi vaivautua.


   • Tämä. Edes Kenon päävoitolla ei tee juuri mitään, miksi ihmeessä pelaisin sitä?


   • Juurikin näin. Lopettakaa pelaaminen. Arvonta pelit ihan huijausta


  • Muistelen kun keno aikanaan tuli, niin siitä voitti jopa parikytä prossaa yli panoksen. Pelasin vain maksimillaan pari riviä. Eli hyvä peli. Sitten voitot tyrehty. Siirryin porukoihin kun tuli täyskenoja, niistä tulee ja tuli 2 egen panoksella 0,40 senttii parhaimmillaan voittoa. Mitä ihmettä tälle pelille oikein tapahtu. Lisäsikö ne numeroita kenoon vai miten voitot voi tyrehtyä näin. Veikalla ei ole enää pelejä, joita viitsisi pelata, eurojacki taitaa olla ainoa.

   • Joo onnettomat voiton jaot 6oikein voittaa vajaa 4tuhatta euroo kyllä lotto on mennyt aivan pilalle. Jakaisivat pienemmille eres vähän enemmin rahaa kun kerran täys osumaa ei tule. Mennyt aivan pilalle koko lotto arvonta lopetetaan lottoaminen kaikki.


  • Kaikki digiarvonnat huuhaata. Samoin ebingossa pyörii n 50 nikkiä, botteja tod näkjoille ohjatan kaikki voitot. HuIIUhallituksemme on voinut vaatia valtion menoihin lisää rahaaaaaaaaaæAaaa

  • Ja väliällä vedetään kokonaisia numerosarjoja pois, esi, alkupää kaikki 11 ja joskus taas loppupää ym.
   Riippuen tietenkin siitä, oja. Tietokone tietää ja koearvonta ennen vrsinaista.miten tulis isompia voitt

  • Veikkauksen pelaajana vain köyhtyy ja katkeroituu. Kenon pelajalle 365 x 3 pettymystä vuodessa, peliautomaattien pelaajille jopa kymmeniä tuhansia. Elämä on parempaa ilman niitä.

   • Juuri näin. Jatkuvaa pettymystä. Ei edes mitään mahdollisuutta mitään voittaa. Järkyttävää kusetusta koko veikkaus


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juuri näin. Jatkuvaa pettymystä. Ei edes mitään mahdollisuutta mitään voittaa. Järkyttävää kusetusta koko veikkaus

    Niin on. Menen vielä nukkuu.


  • Voitin Kenosta kesällä 5000 euroa.

   • Joskus sattuu vahinkoja.


  • Onnenpeleissä voitot ovat tiukassa.
   Mutta jos on olemassa 0,00000001 prosentin mahdollisuus voittaa kymmeniä miljoonia euroja, on se sijoittamisen arvoista. Näin ainakin moni suomalainen uskoo.
   LOTTOPELEISTÄ voittaminen on odotetusti epätodennäköisintä.

  • kiitti taas vitutuksesta jälleen kerran :)

  • Meninpä pöljä taas tyhmyyksissäni ostamaan noita paskaloton pelaajaporukoita 1/50 osuus. Tässä lopputulema:

   lotto 999 riviä - 1 kpl 5 oikein, 3 kpl 4 oikein, 5 kpl 3+1 oikein
   plussaus 704 riviä - 34 kpl oikein - ei luonnollisesti yhtään 5,4 tai 3+1 oikein riveissä
   lomatonni 44 riviä - ei yhtään kaupunkia edes oikein, olipa taas yllätys
   jokeri 69 riviä - 2 kpl 2 oikein, no sehän sattui sopivasti

   Jep pitäkäähän huijarifirma lomatonninne ja muut paskapelinne, on vissiin sille rahalle tarvetta kun murjaaniyhdistykset ja muut juhlapaikanhakijat käsi ojossa oikealla ja vasemmalla. Ensi viikolla ei eikä sitä seuraavana noin 1000 viikkona senttiäkään, mitä tässä nyt elämää kenties on vielä jäljellä.

   • Paljonko tuo kimppa maksoi ja paljonko lopulta voitit?


  • Suurin voitto 68 kpl 6 oikein. ja tv uutisissa mainittiin et lottoa pelattu jälleen todella paljon. Tämä on itensä saatanan tekosia, 68 kpl 6 oikein. Itse perkele on ottanut Suomen hallintaansa ja tekee miten parhaiten kiusata pahaa mieltä antaa voi. Kuka.

   • Milloin paljastuu tämä huijaus ? Veikkauksen hallintoneuvostonjäsente kautta aikojen ikuisesti linnaan ja korvausvastuuseen, valtakunnan petoksesta.
    Tässä jos missään on todella toteutuu petoksen tunnusmerkit. "Viralliset valvojat" ovatko ymmärtäneet työnkuvan, että ei saa nukahtaa sen 5min aikana mitä työ viikossa kestää.
    Minun mielestä virallisten valvojien pitäs ymmärtää aika paljon tietotekniikasta, ottaa selville hirveä määrä tietoa, taustatekijöistä, miten arvontakoneisto on liitetty mihinkin järjestelmään, miten pallojen sähköinen rakenne on järjestetty jne jne ... Tällä hetkellä täyttä huuhaa mitä meille syötetään, miten ihmeessä voitte olla noin röyhkeitä, ollaan ylitetty jo sietokyky.


  • Poliisihallitukselle ei käynyt vahtivuoron vaihto P Räsäsen toimesta suhteessa veikkauksen peleihin!! Sopiimkysyä miksi! Taitaa olla paljon enemmän mätää pol hallituksessq, kuin joku Aarnion väitetyt lahjukset... Maamme on korruption vallassq?!!!!

  • Todennäköisesti ns valtakunnan kerma kytketty johonkin rahanpesukuvioihin jansiksi hyshyssssss.. polmhal,eimasemastaan luovu valvojana.. JA arpojana!!!?!

   Miksi EI?!?

  • paras lääke ongelmaan: ÄLKÄÄ PELATKO!

  • Kyllä on niin paskalaitos...älkää nyt hyvät imeiset pelatko tuolla.pelaa maltalla..sieltä ees joskus voittaa jotain..

  • Kun jaksaa pelata n 48 vuotta kioskilla suunnilleen samoilla numeroilla ja tunnistautumattomana, voi voittaa 1,2 miljoonaa. Näin kävi 10 hengen porukalle Kuusankoskella.
   Eli kärsivällisyyttä, äkkiä se 50 vuotta menee. 😉

   • Se toinen voittaja oli netissä pelannu,meni suoraan tilille,ei tarvinnu mennä veikkaukseen kakkukahville. 50v lotottu muutama 4 oikein tullut. 🤭😆😁😅😂🤑


   • Taidat olla joku veikkauksen mainostaja. Mistä vitustä sitä tietää että joku on OIKEASTI voittanut? No ei mistään.


  • Siis 10 vuotta pitää vielä pelata, kun 40 vuoteen ei ole satasen voittoa tullut. Veikkaus kerää rahat eikä edes kiitä.

   • Reilut 40v otettu osaa (lottoa ei pelata, lottoon osallistutaan) ja suurin voitto aikoinaan 6 oikein tuloksella oli 6500mk. Siihen aikaan 3kk nettopalkka.


   • Ensimmäisen loton päävoiton Suomessa saanut juhli onnettaren suosiota tammikuussa vuonna 1971.
    Tuolloin ei vielä tiedetty miljoonista.

    Kun lotto sunnuntaina 3.1.1971 pyörähti käyntiin, ensimmäinen oikea rivi oli 1, 9, 18, 19, 36 ja 37 sekä lisänumerot 5, 25 ja 27. Täysosumia löytyi yksi kappale.

    Onnekas voittaja kuittasi Suomen ensimmäisestä lottoarvonnasta itselleen tarkalleen 343 825 markkaa, joka suoraan euroiksi käännettynä on noin 57 800 euroa. Inflaation huomioon ottavalla rahan arvokertoimella laskettuna sum.a vastaisi nyt noin 454 580 euroa. Rahaa tuokin oli.


   • Silloin saivat lapsetkin osallistua. Voitin 7 vuotiaana tuossa ensimmäisessä arvonnassa n 34 mk. Kuponki tarkistettiin käsin lähipostikonttorissa, voitto maksettiin käteisellä ja riensin suoraan tallettamaan sen pankkitilille. Sen jälkeen en enää osallistunut vasta kun aikuisena, siinä vaiheessa kun lyhentelin opinto ym lainoja. Pikkuvoittoja tuli usein pienellä panoksella.
    Nyt enää harvoin tulee osallistuttua.


   • Oliko 1. arvonta todella tuolloin, ehkä vähän myöhemmin?
    Muistan että lapsena minä tein oman yhden ruudun ja mummo yhden oman ja minulle osui pieni voitto ja kyseessä oli nimenomaan ensimmäinen arvonta.Tuon ajakohdan mukaan olisin ollut alle kouluikäinen.


  • EJP-arvonta 14.6.2019 Lähde: Veikkauksen sivut: Tulosuutiset

   "Toisen voittoluokan 5+1-tuloksia löytyi kaksi kappaletta. Runsaan miljoonan euron voitot matkaavat Saksaan ja Unkariin.
   Kolmannen voittoluokan 5+0-tuloksia löytyi kolme. Hieman yli 250 000 euron voitot menevät Saksaan, Norjaan ja Espanjaan.
   Eurojackpotin päänumerot (kierros 24/2019) ovat 8, 23, 40, 41, 42 sekä tähtinumerot 2 ja 10.
   Perjantai-Jokerin voittorivi on 3 0 0 5 9 9 3. Jokerista ei löytynyt täysosumia tai toisen voittoluokan 6 oikein -tuloksia.
   Lomatonnin voittorivi on Amsterdam 49. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 17 kappaletta."

   Miksi ei voi mainita, ettei suomalaisille herunut VARMUUDELLA lantin lanttia. Miksi hehkutetaan jos joku suomalainen (kenties joskus) voittaa ja ollaan kuin huopatossutehtaalla kun VARMUUDELLA suomalainen ei muuta kuin köyhdy. Tasapuolisuuttako...? Toki mainittiin päävoiton (kenties) menneen jollekulle tsekkiläiselle pelaajalle.

   • Onhan ne ilmoitellu, nyt oli vain pieniä voittoja suomeenkin. Muistaakseni alle 5 osuman ei juttua väännetä.


   • Yleensä mainitaan mikä oli paras Suomeen osunut tulos. Onkohan se nyt ollut niin huono että jätettiin ilmoittamatta.
    Ikävää, kun ei ole enää mitään jännättävää isojen voittojen suhteen.


  • Eipä kovin montaa 5+1 voittoakaan ole Suomeen Ejpotissa tänä vuonna osunut, päävoitoista puhumattakaan. Muutos on suuri aikaisempiin vuosiin verrattuna.
   Emme saa ns suurvoittoja myöskään Viking Lotossa, kuten eivät muutkaan arvontamaata lukuunottamatta. Norja on saanut kymmeniä miljoonia joka vuosi yksin.
   Ensi viikolla on Juhannus. Kuka silloin jaksaa osallistua? Ihmiset jäävät lomille ja voitonjako hyytyy entisestään.

  • 25 VUOTTA OLEN OLLUT VEIKKAUKSEN/RAY:N ORJA. NYT OLEN OLLUT TYÖTTÖMÄNÄ 9V . OLEN MENETTÄNYT KAIKEN ,RAHAT , TERVEYS , TYÖPAIKAN ,PERHEEN , VELAT JÄI LOPUTON KÖYHYYS. PELAAMINEN ON VAIN PAHENTUNUT SUHTEESSA TULOIHIN , KAIKKI VÄHÄISETKIN HÄVIÄÄ NOIHIN SAATANAN AUTOMAATTEIHIN KULTA-ASIAKKAANA . SUURIN VOITTONI ,MONTA VUOTTA SITTEN PORUKKA MONIVEDOSSA N.524EUROA. TAVALLINEN DUUNARI OLEN ENNEN OLLUT JA OMIA RAHOJA HÄVINNYT PARISATAATUHATTA EUROA .ITSETUHOISIA AJATUKSIA ON OLLUT VUOSIEN VARRELLA TOSI PALJON . MUTTA EIHÄN SITÄ KANNATA TEHDÄ . VEIKKAUKSELTA EI EDES KUKKIA HAUDALLE SAA. MIES 58V.

  • ""Veikkaus pyrkii tuntuvasti kasvattamaan pottia, jonka suomalaiset pelaajat häviävät sille, selviää Veikkauksen strategiaa koskevista materiaaleista. Talouselämän mukaan yhtiö pyrkii kasvattamaan pelikatettaan eli sille hävittyjä rahoja.

   Asiaa käsitellään viime marraskuussa päivätyssä Veikkauksen laatimassa esittelymateriaalissa, jolla yhtiö esittelee uutta strategiaansa. Veikkauksen hallitus hyväksyi uuden strategian viime elokuussa.""

   Vastenmielistä toimintaa. Älkää hyvät ihmiset antako Veikkauksen rosvota rahojanne!

  • Erikoista on että Veikkaus saa mainostaa lähes jokaisessa kauppassa. Ulkoseinässä on mainoslogo tai mainoskyltit ulko-oven edustalla. Kaupan kassoilla on pikapelejä ym. Mielestäni Veikkauksen peleihin tulisi laittaa samanlaiset varoitustekstit kuvineen kuin tupakka-askeihinkin: Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta ja tuhota täysin elämäsi. Voittoja tulee erittäin harvoin jos ollenkaan!

   • Mieleltään heikot ovat aina keskuudessamme.


  • Veikkaus on yhtä luotettava kuin poliitikot. Sanoo sitä ja tekee toista. Ei voittoa. On veikkauksen jatkuvasti toistuva lause. Turhaa touhua.

  • Fkuka valvoo veikkauksen toimintaa ja sitä, että voitot eivät ole manipuloiutuja? Aivan. Valvojana on valtion elin ja edunsaajat itse.
   Monopoli on purettava!
   Veikkaus ei ole luotettava toimija!

   • Jep jep...Yksityinen pelifirma on luotettavuuden perikuva. Tarkoituksena vain jakaa rahaa pelaajille,


  • Katsoin Veikkauksen nettipelieni tämän vuoden voitot viikkoarvonnoista, Voitot tasan 0 euroa. Tein kioskilla 7x4 riviä kenoa. Takaisin tuli 0,50 euroa. Suljin nettipelit vuodeksi ja jatkuu, kunnes peliautomaatit häviävät kaupoista tai pakollinen tunnistautuminen tulee eli suljettuna saa varmaan olla pitkään.

  • Ejpotissa on ollut vaikeat tähtinumerot viime aikoina ja tulevina myös. Näin saadaan potti maksimiin, josta ripotellaan isoja alavoittoja ehkä Saksan lisäksi pariin maahan ja jättipotti lopulta todennäköisesti Saksaan tai johonkin muuhun pohjoismaahan kuin Suomeen.
   Toivottavasti kuitenkin osuisi Suomeen.

  • Sen sijaan että rahat pelaa niin ne kannattaa antaa avustuksina tai sijoittaa. Näin saa ainakin hyvän mielen mitä ei tule arvontojen jälkeen....Olisi mielenkiintoista nähdä Kenon ja Kaikki tai ei mitään pelien voittojakautumat sekä palautusprosentit. Molempia pelejä pitkään pelanneena voin sanoa, että kovin kummoisia voittoja ei ole kohdalle tullut. Olisiko keskiarvo euron luokkaa? Tai sitten en vain yksinkertaisesti osaa valita oikeita numeroita...

   • Kopio koko linkki selaimen osoitekenttään.


  • eikös tätä nykyä kaikki uussuomalaiset pääse nauttimaan voitonjaosta korjaa jos olen väärässä

   • Eikös sattumoisin eräs veikkauksen hallituksen jäsen nimeltään I Kanerva ole tuolta päin kotoisin. Liekö hänen kavereita nuo voittajat?
    Viekkaus! Pelaa maltilla.


   • Lökälahden julkkiksesta kaikki tieto löytyi n.20 sekunnissa.
    Sitä joko osaa tai sitten ei:))))


  • Jokaisen veikkaukseen hakatusta eurosta menee osa somalijärjestöille. Miksi rahoitatte niitä.

  • Veikkauksen NYT VOIT VOITTAA JOPA x000 000 -sivustomainoksen yhteydessä alati esiintyvät naurunaamat ovat paljonpuhuvia nekin.

  • Sain kerran pilhakkaa yhelt koneen pelaajalt. Ei tullunna tautii. Oli siis lähes lorttovoitto.

   • Haha! Lorttovoitto on kunnon voitto! Veikkaukselta ei saa kun vitutuksen ja pahan mielen. Kumpi lie niistä pahempi...


   • Oletko voittanut "Lortto"-pelissä?


  • Veikkauksen peleissä suurimmat voittoni ovat olleet:
   Ässäarvan lisäarvonta vuonna 2014: 2000€
   Ässäarvan lisäarvonta vuonna 2019: 1000€
   Kaikki tai ei mitään vuonna 2018: 250€
   Keno vuonna 2018: 125€
   Lotto vuonna 2011: 123€
   (Yhdellä kupongilla 5 oikein, 4+2 ja muutama pienempi voitto)
   Ässäarpa vuonna 2016: 70€
   (Oli erikoiskampanja meneillään moiselle voitolle)
   Lotto vuonna 2019: 52€
   Luontoarpa vuonna 2019: 40€
   Kaikki tai ei mitään vuonna 2019: 28€
   Kaikki tai ei mitään vuonna 2019: 26€

   Laskemieni todennäköisyyksien mukaan nuo voitot vastaavat melko hyvin
   matemaattista todennäköisyyttä.

   • Isoilta tuntuu voitto summat, vaikka paljon olet sijoittanutkin kun noin monesta eri pelistä tullut palautuksia. Itse laskeskelin että pitäis voittaa yli 10000€ niin saattais olla vähän voitolla kun huomioi sijoitukset peleihin vuosien varrelta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Isoilta tuntuu voitto summat, vaikka paljon olet sijoittanutkin kun noin monesta eri pelistä tullut palautuksia. Itse laskeskelin että pitäis voittaa yli 10000€ niin saattais olla vähän voitolla kun huomioi sijoitukset peleihin vuosien varrelta.

    Ainoa järkevämpi tapa pelata olis pelata sellasella n. 10 hengen porukalla jotain moni- tai pitkävetoa ja miksei vakiotakin, mutta silloinkin pitäs olla joku kokeneempi tietäjä joka laatis systeemit ja rivit. Ite olen voittanut parina viime vuonna pitkävedossa pari tonnia ja vakiossa puoltoista. Niistäkin suurin osa mennyt pelaamiseen. On niissä ainakin jotain mielenkiintoista, toisin kuin näissä tuuripeleissä, joita en kykene edes pelaamaan, koska ymmärrän todennäköisyyksiä siinä määrin, että tiedän sen lähes toivottomaksi. Faija on pelannut samoja lottorivejä jo vuodesta 1970 ja mitään ei ole oikeastaan voittanut.


  • Haluatko pelata voitollisesti ravipelejä? Toto75 peleissäkin jaetaan isoja potteja
   Tutustu uuteen ILMAISEEN ravityökaluun TotoMaster liity Facebook ryhmään niin saat oikeudet ohjelman käyttöön!

   https://www.facebook.com/groups/224107481255089/

  • eikö järkevintä, jos sellaista veikkauksen peleissä nyt sitten onkaan, olisi pelata porukalla järjestelmiä. Niissä saa alavoitoissa enemmän kuin normipeleissä vaikka jakajiakin on tietysti enemmän.

  • Kenon "voitot" ovat yleensä 50 s- 2 euron välillä, ottaa kimppakenoa, tai koneelta rivejä. Voittoa ei tule. Silloin rapsahti mukavasti, kun keno oli uusi peli, kymppejä, satasia, ja monille tonnejakin. Sama massiarvoissa. Eurojackpotissa oli itselläni taannoin kimppalappu, jaettuna 10 osaan. 4 oikein, säälittävät 139 e, 5 oikein, voittosumma oli jo n. 196,000 e. Ei tarvitse keksiä enää veikata.

  • No, ainakin saksalaisten voittokulku näyttää taas jatkuvan Eurojackpotissa pienen tauon jälkeen. Olemme palanneet entiseen, viikottaiseen rutiiniin. Voipi miettiä kohdallaan mihin rahansa käyttää tai jättää käyttämättä.

   • Voipi miettiä kohdallaan paljon muutakin....


   • Etteikö Veikkauksen peleistä voita ??
    2018 pelaajat saivat voittoina n.1,3 miljardia euroa.
    2018 Veikkaus Oy tuloutti opetus- ja kulttuuriministeriölle 537,5 milj. euroa, sosiaali- ja terveysministeriölle 436,1 milj. euroa ja maa- ja metsätalousministeriölle 40,6 milj. euroa. Lisäksi yhtiö maksoi valtiolle arpajaisveroa 211,0 milj. euroa sekä tulosta vähentävänä kustannusvaikutteisena arvonlisäverona 40,4 milj. euroa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Etteikö Veikkauksen peleistä voita ??
    2018 pelaajat saivat voittoina n.1,3 miljardia euroa.
    2018 Veikkaus Oy tuloutti opetus- ja kulttuuriministeriölle 537,5 milj. euroa, sosiaali- ja terveysministeriölle 436,1 milj. euroa ja maa- ja metsätalousministeriölle 40,6 milj. euroa. Lisäksi yhtiö maksoi valtiolle arpajaisveroa 211,0 milj. euroa sekä tulosta vähentävänä kustannusvaikutteisena arvonlisäverona 40,4 milj. euroa.

    Taitaa kuule olla ihan paska puhetta, kyllähän sitä voidaan päästä keksiä vaikka minkälaisia lukemia mitkä ei pidä paikkaansa.


  • Taitaa voitot ohjautua postinumeron mukaan valituille alueille. Ei ole väliä mitkä numerot valitsee, rivinjättöpaikan sijainti ratkaisee.

   • Veikkuksen touhu ollut iät ajat huijausta.ja tulee olemaankin.pelaamalla et voita vaan pelaamatta voitat


   • Anonyymi kirjoitti:

    Veikkuksen touhu ollut iät ajat huijausta.ja tulee olemaankin.pelaamalla et voita vaan pelaamatta voitat

    Otetaampa esimerkiksi keno pelit.tietokoneelle menee kaikki pelatut numerot.onko millonka viimeks tullut isoja voittoja?ja toinen asia nämä kolikko pelit.luvataan hirveät palautus prosentit jopa 90.taitaa tämä 90 prosenttisa mennä veikkauksen hoiviin ja se 10 niinpelaajille.kympin laitat niin ekun saat takas.veikkaus yhtiö silkka huijaus firma ja piste


  • Veikkaus voittaa aina. Ite pelaan max ,20€ kuukausi. Sen verran vara hävitä. Kai ne antaa hyväntekeväisyyteen osan.

  • Kyllä voittaa. Se on Veikkaus joka voittaa.

  • Hähähä kultaasiakkuus hähähä

  • Kyllä minä voitan totosta. Sijapelissä euron panoksella tulee aina min 1,45 takaisin. Tätä jos lätkii tietyn ajan vaikka kymmenen kertaa (ajatuksena ettei häviä) niin voittoa peräti 4,5 euroa.

   • Mikset sitten panosta vaikka 1000 euroa. voitat 1450


  • Ns. taitopeleissä on puolestaan kertoimet vedetty aivan lattiantasolle. Veikkaus on pilannut kaikki pelinsä pienentämällä pikkuhiljaa kaikkien pelien voittoja. Siitä seuraa automaattisesti pelaamisen väheneminen, kyllä ihmiset huomaa. Jatkuva häviäminen ei motivoi ketään.

   • Oli peli kuin peli, niin aina joku joskus voittaa, mutta voitot maksavat vain, ja ainoastaan pelaajat häviöistään, ei pelin pyörittäjät.


  • Veikkaus kannattaa unohtaa suosiolla.
   Jos pelata haluat, pelaa PAF:n pelejä.

   Itse pelaan varsin maltillisesti, muutaman kerran kuukaudessa.
   Vuositasolla panostukset olleet jotain 400 €. PAF:n kotiutus n. 450 €,
   Veikkaksen pelejä pelannut takavuosina samoilla panoksilla, tappiot olleet n. 200-250 €.

   Tämä sama voitto-/ häviösuhde toistuu vuodesta toiseen. Tai toistui.
   Veikkaus saa pitää kälyiset pelinsä : )
   Veikkaus- vailla toivoa

  • Ei oo ei. Ostin porukka pelejä 30eurolla, eli jotain 800 riviä yhteensä, eikä edes tullut näin monetsa rivistä edes pienintä voittoa. Nää pelit on ihan kusetusta, uhkapelaaminen kieltoon.

   • Kannatan täyskieltoa lämpimästi. Liikaa rahojani olen menettänyt minäkin noihin turhiin "peleihin".


  • Juuri näin. Eipä sinne kannata rahojaan laittaa kun takaisin ei koskaan tule mitään. Kenenkähän idea liene poistaa voitot lähes kokonaan. No nyt sit poistuu pelaajat. Ahneella on paskan en loppu

   • Joku onnellinen sai eilen lotosta 2,4 milliä-


   • Viime keväänä voitin Synttärit-pelistä 5000 euroa.


  • Voitto meni Hesaan nettipelaajalle eli tunnistettu henkilö. Aika paljon menee juuri Hesaan ja siellä nettipelaajille, onhan siellä populaa mutta siltikin hieman ihmetyttää. Veikkauksen ympärillä on vaan niin paljon salaperäisyyttä, ei oo avointa tuo toiminta. Jonkinlainen täysremppa olis paikallaan ja pian, johtajista ainakin puolet pois ja liksat samoin, pelejä vois vähentää reilusti. Olis jo korkea aika alkaa ajatteleen asiakkaita ja voittoprosentteja, jotka siis aivan naurettavat.

   • ''...asiakkaita ja voittoprosentteja, jotka siis aivan naurettavat.''
    Totta, eräät asiakkaat ovat aivan naurettavia.


   • Koska johdon ja henkilökunnan avokätiset palkat ja palkkiot maksetaan asiakkaiden peleihin käyttämistä rahoista, ei heillä pitäisi olla oikeutta osallistua esim lotto ja eurojackpot peleihin, jääviys syyt ovat painavat kaikin puolin.
    Kuinkahan monta esim pääkaupunkiin osuneista nettimiljoonista on mennyt heille, kaik on mahdollista.


  • No ip lehden mukaan helsinkiläinen hämmästyi veikkauksen soitosta, mikä on kummallista. Juuri sinne sekä muille rannikkopaikkakunnille ovat tänä vuonna osuneet KAIKKI nettipäävoitot tai miljoonat.
   Itä keski Suomessa, jossa kolme yliopistoa ja mm yliopistosairaala, porukka ei ilmeisesti pelaa lainkaan netissä jos veikkaukselta kysytään miksi voitot keskittyvät etelään länteen ja rannikoille.
   Siilinjärven KUPONKI eurojackpot voiton ansiosta keski itä Suomeen ei osu enää yhden yhtä päävoittoa vuosikymmeniin. Siilinkin voitto meni
   isolle porukalle.

   • Eräs ystäväni antoi hyvän neuvon pelitappioiden ainaisesta kypsytyksestä marmatettuani. Hänellä on johdonmukainen systeemi: ensinnäkin pitää kirjaa lottopeleihin "sijoitetuista" rahoista. Ennen kaikkea tarkkailla NETTOTAPPIOITA. Sehän se oleellisin asia on rahavirroissa. Jonkun yksittäisen 4 oikein - tuloksen tulee asettua realistiseen asiayhteyteen. Nettotappiot ovat satoja euroja vuositasolla, jos pelaa viikottain muutaman rivin esim. Viikinkiä, EJP-peliä ja lauantailottoa. Jokeriosallistumiset rumentavat lohduttomasti hävittyjä kokonaissummia vuositasolla.

    Ystävällä on tapana siis seurata NETTOTAPPIOITA ja aina kun on kertynyt 50 euroa nettotappioita niin siitä seuraa esim. 4 kk pelitauko.


  • Kaikissa veikkauksen peleissä on todella huonot todennäköisyydet voittaa mitään huomattavaa summaa. Todella rumia lukuja pelaajille. Me tässä itseämme huijataan, ei kukaan eikä mikään muu.

   • ''Todella rumia lukuja pelaajille.''
    Se on ihan pelaajasta kiinni paljonko rahaa kuluu.
    Joku satsaa enemmän, joku vähemmän ja joskus joku voittaakin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ''Todella rumia lukuja pelaajille.''
    Se on ihan pelaajasta kiinni paljonko rahaa kuluu.
    Joku satsaa enemmän, joku vähemmän ja joskus joku voittaakin.

    Mutta vaikka ystäväni pitää taukoja 50 euron nettotappiot "saavutettuaan" niin mä olen päässyt "pidemmälle" kun en enää osallistu noihin "peleihin". Eipä tässä köyhähkö ihminen pelaamisen lopettamalla rikastu mutta elämäniloa lopettaminen on hitusen lisännyt. Jotain sentään sekin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta vaikka ystäväni pitää taukoja 50 euron nettotappiot "saavutettuaan" niin mä olen päässyt "pidemmälle" kun en enää osallistu noihin "peleihin". Eipä tässä köyhähkö ihminen pelaamisen lopettamalla rikastu mutta elämäniloa lopettaminen on hitusen lisännyt. Jotain sentään sekin.

    Onnittelut pelaamisen lopettamisesta!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onnittelut pelaamisen lopettamisesta!

    Miksi onnittelet köyhää luuseria? Hänhän voisi pelaamalla voittaa miljoonia! Nyt tuet häntä väärässä ratkaisussa! Etkö yhtään häpeä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi onnittelet köyhää luuseria? Hänhän voisi pelaamalla voittaa miljoonia! Nyt tuet häntä väärässä ratkaisussa! Etkö yhtään häpeä?

    Saatko tyydytystä toisille kettuilemalla? Peliriippuvuus on kaikkea muuta kuin kevyt kahle. Varmaan tiedät miten "todennäköistä" lottovoitto on. Sitä paitsi lottovoitto voi tehdä jonkun elämästä helvetin. Ehkä vain prosentin mutta suurempi todennäköisyys on tulla onnettomaksi lottovoittajaksi kuin itse voittaminen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Saatko tyydytystä toisille kettuilemalla? Peliriippuvuus on kaikkea muuta kuin kevyt kahle. Varmaan tiedät miten "todennäköistä" lottovoitto on. Sitä paitsi lottovoitto voi tehdä jonkun elämästä helvetin. Ehkä vain prosentin mutta suurempi todennäköisyys on tulla onnettomaksi lottovoittajaksi kuin itse voittaminen.

    ''...lottovoitto voi tehdä jonkun elämästä helvetin''
    Olisin valmis kokeilemaan vaikka heti huomenna.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ''...lottovoitto voi tehdä jonkun elämästä helvetin''
    Olisin valmis kokeilemaan vaikka heti huomenna.

    Todennäköidyytesi tulla voittajaksi... No, kerro miten aiot sijoittaa miljoonat, jotka voitit. Vaihtuuko auto jne.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Todennäköidyytesi tulla voittajaksi... No, kerro miten aiot sijoittaa miljoonat, jotka voitit. Vaihtuuko auto jne.

    Vaihtuu. Hankin Toyota Yariksen vm 2002 / ajettu 167453 km.


  • Musta mieskin sen tietää. Vain veikkaus voittaa!

  • Nykyään ei eurojackpotin arvonnan tuloksia julkisteta ip lehtien ja esim mtv 3 sivuilla eikä teksti tv:ssä. Syynä lienee se ettei Suomeen enää osu isoja voittoja. Täytyy mainostaa vuoden vanhoja 'suurvoittoja' nekin alle 150 000€.
   Loton tuloksia julistetaan kaikkialla.

   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö...https://yle.fi/aihe/tekstitv?P=473

    Entä mtv3 teksti tv jolla kanavalla jolla loton arvonta näytetään?
    Ei myöskään kerrota mihin maahan päävoitto meni ja mikä oli Suomen menestys . Jos tarkemmat tulokset kerrotaan ip lehtien nettisivuilla , juttua ei saa kommentoida.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Entä mtv3 teksti tv jolla kanavalla jolla loton arvonta näytetään?
    Ei myöskään kerrota mihin maahan päävoitto meni ja mikä oli Suomen menestys . Jos tarkemmat tulokset kerrotaan ip lehtien nettisivuilla , juttua ei saa kommentoida.

    ''...kerrotaan ip lehtien nettisivuilla , juttua ei saa kommentoida.''
    Miksiköhän:))))))


   • Anonyymi kirjoitti:

    ''...kerrotaan ip lehtien nettisivuilla , juttua ei saa kommentoida.''
    Miksiköhän:))))))

    Niin miksi? Ehkä potit jaetaan omien kesken niin sanotusti :)))


   • Anonyymi kirjoitti:

    ''...kerrotaan ip lehtien nettisivuilla , juttua ei saa kommentoida.''
    Miksiköhän:))))))

    Voittaja ei halua, ymmärrän sen, täällä tuulipukujen maassa. Täällä ollaan kateellisia jopa työttömille.


  • Mustolainen sanoo, "pelaa valkolainen pelaa, nyt on tuurii ilmassa."

   • Onko mannella tieto? Hyvä rivi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko mannella tieto? Hyvä rivi?

    Manne sanoo, tänään veikkaus repii isot voitot. Valkolaista viedään 10-0, ja taikaseinä pursuaa pätäkkää hevoshommiin.


  • Milloin Valkoinen suomi ihminen voi veikkaukselta jotain voittaa?

  • Kyllä ne teidän pelirahat livahtaa somppujen "kotouttamis"kassoihin. Siellähän Mogadishussa oli upea ostoskeskus, ilmastointi ja marmorilattiaa. Olette siis jotain saanut aikaan!

   • Kannattaa lopettaa pelaaminen. Ei niissä mitään voita. Jos joskus tulee 4 oikein niin sitten voi taas mennä kuukausia voitotta. Nettotappiot vuositasolla joka tapauksessa useimmilla pelaajilla satoja euroja. Melkoiset menetykset kertyy 10 vuodessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa lopettaa pelaaminen. Ei niissä mitään voita. Jos joskus tulee 4 oikein niin sitten voi taas mennä kuukausia voitotta. Nettotappiot vuositasolla joka tapauksessa useimmilla pelaajilla satoja euroja. Melkoiset menetykset kertyy 10 vuodessa.

    Pelaaminen on lähes absurdia. Kuka tyhmä menisi ruokakauppaan ja lataisi ostokset kassahihnalle ja sitten maksaisi ostokset .. Ja sitten kun on maksettu niin kauppa ilmoittaakin : pidämme rahat JA ostokset. Tällaisesta on kysymys pelaamisessa. Kaikki menetetään lähestulkoon jokaisella ostoskerrallavjis verrataan kaupassa käymiseen...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pelaaminen on lähes absurdia. Kuka tyhmä menisi ruokakauppaan ja lataisi ostokset kassahihnalle ja sitten maksaisi ostokset .. Ja sitten kun on maksettu niin kauppa ilmoittaakin : pidämme rahat JA ostokset. Tällaisesta on kysymys pelaamisessa. Kaikki menetetään lähestulkoon jokaisella ostoskerrallavjis verrataan kaupassa käymiseen...

    ... Jos verrataan [pelaamista] kaupassa käymiseen. Ei taivu sormet älylliseen puhelimeen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ... Jos verrataan [pelaamista] kaupassa käymiseen. Ei taivu sormet älylliseen puhelimeen.

    Totta. Harva meistä suostuisi siihen, että menemme esim. R-kioskille ostamaan suklaapatukkaa niin, että menetämme siihen varatun rahan saamatta Fatserin sinistä tms. Kutakuinkin samasta asiasta on kyse. En ymmärrä miksi itsekin tulin harrastaneeksi tällaista "kaupankäyntiä". Toinen vertaus : vaihdat 50 euroa kolikoiksi: annat 50 euron setelin ja saat 2,10 kolikoina. Hyvä vaihtokurssi myös Veikkauksen peleissä... Veikkauksen näkövinkkelistä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Totta. Harva meistä suostuisi siihen, että menemme esim. R-kioskille ostamaan suklaapatukkaa niin, että menetämme siihen varatun rahan saamatta Fatserin sinistä tms. Kutakuinkin samasta asiasta on kyse. En ymmärrä miksi itsekin tulin harrastaneeksi tällaista "kaupankäyntiä". Toinen vertaus : vaihdat 50 euroa kolikoiksi: annat 50 euron setelin ja saat 2,10 kolikoina. Hyvä vaihtokurssi myös Veikkauksen peleissä... Veikkauksen näkövinkkelistä!

    Viekkaus on liitossa R-kioskin kanssa. Siis sä maksat mut et saa patukkaa...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa lopettaa pelaaminen. Ei niissä mitään voita. Jos joskus tulee 4 oikein niin sitten voi taas mennä kuukausia voitotta. Nettotappiot vuositasolla joka tapauksessa useimmilla pelaajilla satoja euroja. Melkoiset menetykset kertyy 10 vuodessa.

    Ei Perkele sadat eurot piisaa.. pelikoukussa kun oot niin melkein kaikki menee. .


  • Hyöty on hyvin vähäistä, paitsi veikkaukselle. Huvittaa nämä rojut mitä arvotaan jos osallistut. Lippuja tapahtumiin ym.. puhutaan miljoonista ja veikkaus tarjoaa jotain jopo pyörä arvontaa. Taisi joskus olla joku pyyhe setti tms tarjolla. Hehe. Mahtawaa.

  • Yhden kerran osui 10 taso kenossa 9 oikein. Oli porukka peli viidelle. Tonni tuli. Hyvin harvinaista on. Kymmenen vuotta ainakin pelattu.

  • Mustolainen taika Mestari, ja muinaisten helyjen ja kuulien Joosef tietää sanoa että veikkaaminen on paha synti ja Paholaisen palvontaa! Raha on pahasta ja kuuluu Paholaiselle.

  • Ejpot päävoittoja ohjaillaan poispäin Suomesta.

  • "Suomalaislääkärit kehittivät vitutuksen määrää kuvaavan V-indeksin. Mitä enemmän, pidemmin ja useammin potuttaa, sitä todennäköisemmin vitutukseen myös kuolee."

   • Kandee laittaa stop pelaamiselle! Kun riittävän moni näin tekee, kaatuu turha Veikkauskin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kandee laittaa stop pelaamiselle! Kun riittävän moni näin tekee, kaatuu turha Veikkauskin.

    Liityn lopettajiin!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kandee laittaa stop pelaamiselle! Kun riittävän moni näin tekee, kaatuu turha Veikkauskin.

    Yep!
    Veikkauksen peleistä et voi voittaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yep!
    Veikkauksen peleistä et voi voittaa.

    Joo mutta ihmettelen suuresti sitäkin , kun totoporukoistakaan ei tahdo tulla mitään. Oli se sitten Pitkäveto tai Toto ihan mikä vaan niin miinukselle aina jää. Totoporukat on usein ammattilaisten tekemiä siksi niitä kiinnostaa ostaakkin, mutta hevonen on eläin, vaikea sen juoksua on ennustaa. Joskus tuli laitettua suuria summia rahaa 100-200€ porukoita kun ostelin ja usein Toto4 siihen riitti usko että sen voi saada kiinni, 65 ,75 niitä en pelannut paljoakaan . Toto nelkusta suurin voitto 650€ oli 4osuuden porukka ja kerroin jotain 2500€ porukan hinta oli 12€ , mut ei noita vaan tule juuri koskaan, nelosen kerroinkaan harvemmin noin ylös menee se vaatii jo yllättäviä juoksuja. Nelkusta voittaa kohtalaisen hyvin sitten kyllä 10-20€ voittoja mut eipä ne juurikaan lämmitä. Mutta porukat on kova sana luulin ainakin itse ei tarvitse hepoista tietää mitään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo mutta ihmettelen suuresti sitäkin , kun totoporukoistakaan ei tahdo tulla mitään. Oli se sitten Pitkäveto tai Toto ihan mikä vaan niin miinukselle aina jää. Totoporukat on usein ammattilaisten tekemiä siksi niitä kiinnostaa ostaakkin, mutta hevonen on eläin, vaikea sen juoksua on ennustaa. Joskus tuli laitettua suuria summia rahaa 100-200€ porukoita kun ostelin ja usein Toto4 siihen riitti usko että sen voi saada kiinni, 65 ,75 niitä en pelannut paljoakaan . Toto nelkusta suurin voitto 650€ oli 4osuuden porukka ja kerroin jotain 2500€ porukan hinta oli 12€ , mut ei noita vaan tule juuri koskaan, nelosen kerroinkaan harvemmin noin ylös menee se vaatii jo yllättäviä juoksuja. Nelkusta voittaa kohtalaisen hyvin sitten kyllä 10-20€ voittoja mut eipä ne juurikaan lämmitä. Mutta porukat on kova sana luulin ainakin itse ei tarvitse hepoista tietää mitään.

    Kannattaa lopettaa pelaaminen. Ne on suunniteltu juuri sellaisiksi, että ylivoimainen enemmistö ainakin vuositasolla jää nettotappio lle "pelaamisessaan". Rutina ja kitinä tähän ylivoimaiseen enemmistöön kuulumisesta on aivan turhaa. Käytännöllisesti katsoen lähes kaikille pelaajille on myös aivan samantekevää ovatko pelit rehellisesti järj. Vai huijaako Veikkaus. Koska eipä noita voittoja tule juuri kenellekään kuitenkaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa lopettaa pelaaminen. Ne on suunniteltu juuri sellaisiksi, että ylivoimainen enemmistö ainakin vuositasolla jää nettotappio lle "pelaamisessaan". Rutina ja kitinä tähän ylivoimaiseen enemmistöön kuulumisesta on aivan turhaa. Käytännöllisesti katsoen lähes kaikille pelaajille on myös aivan samantekevää ovatko pelit rehellisesti järj. Vai huijaako Veikkaus. Koska eipä noita voittoja tule juuri kenellekään kuitenkaan.

    Suomalaiset : lopettakaa Veikkauksen sponso toiminen! Rahansa voi menettää järkevä mmälläkin tavalla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa lopettaa pelaaminen. Ne on suunniteltu juuri sellaisiksi, että ylivoimainen enemmistö ainakin vuositasolla jää nettotappio lle "pelaamisessaan". Rutina ja kitinä tähän ylivoimaiseen enemmistöön kuulumisesta on aivan turhaa. Käytännöllisesti katsoen lähes kaikille pelaajille on myös aivan samantekevää ovatko pelit rehellisesti järj. Vai huijaako Veikkaus. Koska eipä noita voittoja tule juuri kenellekään kuitenkaan.

    Joo, vaikeita pelejä on Totokin, tuuripeliä paljolti vaikka moni tietää hevosista. Aiemmin fintotossa näki pelaajaporukan tekijän nimen sieltä nousi pari luottonimeä ylitse muiden ja silloin tällöin löytyi Kuuluisan Jorma Vuoksenmaan porukkappelejä.
    Mutta en suosittele pelaamaan kuin max 50€/kk tai jos huonotuloinen niin vieläkin vähemmän, olisin lopettanut pelit jo tosi ajoissa jos olisi edes 2tuhatta-5tuhatta tullut. Suurin oli se joku 650€. Nykyään olen pelannut itseni luottotiedot pois ja velkaa ei kovin paljon mutta vituttaa kuitenkin. Minun ei siis kannata Toto porukoihin juurikaan enää sekaantua. Ne vain on kun antaa pikkusormen se vie koko käden, pitkäveto myös. Lottoa joka lauantai 2eurolla ja Totopelejä 40€/kk saa jatkossa riittää. Toivottavasti ei enää ikinä toi 40ekk muutu 4000kuukaudessa,se ei ole enää kivaa. Ei se Vuoksenmaa eikä Riku Niittynen ym kumppanit ole mitään jumalia mutta enemmän ammattiraviseuraajiin uskon kuin 6 tai 7 oikein lotossa, kenot ym.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa lopettaa pelaaminen. Ne on suunniteltu juuri sellaisiksi, että ylivoimainen enemmistö ainakin vuositasolla jää nettotappio lle "pelaamisessaan". Rutina ja kitinä tähän ylivoimaiseen enemmistöön kuulumisesta on aivan turhaa. Käytännöllisesti katsoen lähes kaikille pelaajille on myös aivan samantekevää ovatko pelit rehellisesti järj. Vai huijaako Veikkaus. Koska eipä noita voittoja tule juuri kenellekään kuitenkaan.

    Bingopeleissä aina samat nimet voittolistalla. Botteja tai ei. Chat kieletty että ei voi kedkustella edes pyöriikö samat numbat eds per pelaaja. Huijauksrlta vaikuttaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yep!
    Veikkauksen peleistä et voi voittaa.

    Kyllä välillä voi. Joskus harvoin jopa tuhansia euroja.


  • ""Ellei miehellä ole liikanimeä, hänestä ei koskaan tule rikasta." - Kiinalainen sananlasku

  • Tulihan tuota pelailtua veikkauksen arvontapelejä viitisenkymmentä vuotta.
   Eikä siinä mitään olisihan ne veikkaukseen menneet rahat voinut juoda kaljanakin.
   Se etu pelatessa oli ettei se aiheuttanut enenpää vessassa käynti tarvetta ja oli
   lähes yhtä viihdyttävää kuin kaljoittelukin.
   Valitettavasti veikkaus lähti Itä-Saksan stasin linjoille pelaajien ylenmääräisen
   kyttäämiseen.
   En ole valmis henkilötietojeni kyttäämiseen ostaessani arpaa josta en tiedä onko siinä
   voittoa tai ollessani maksajan paikalla hävityssä pelissä.
   Se ei aiheuta ongelmaa jos voittaa suuremman rahamäärän ja siinä yhteydessä tunnistautuu.
   Onnea vaan feikalle valitsemallaan tiellä ja puhtaita pesemättömiä seteleitä.
   Ps. Toivoo entinen pelaaja.

   • Olet juonut pääsi aika pehmeäksi:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olet juonut pääsi aika pehmeäksi:)

    Nimenomaan en ole juonut kun tuhlasin juomarahani veikkaukseen ja sanoovat lähipiirissä kovapäiseksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nimenomaan en ole juonut kun tuhlasin juomarahani veikkaukseen ja sanoovat lähipiirissä kovapäiseksi.

    Vastaus aloittajan kysymykseen eli mitä järkeä pelata kun koko ajan menee miinukselle. Ei mitään järkeä. Lopeta pelaaminen!


  • Matu voitti turussa raaputusarvasta 500 000 euroa.

   • Saiko ostettua arvan pelkällä asylumillä vai pitikö esittää se "kadonnut" passi.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   241
   7788
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   82
   3855
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   3839
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   81
   2169