Tutkimusilmoitus

Opeopiskelija

Tervehdys kaikille!
Olen luokanopettajaopiskelija Oulun yliopistosta ja teen pro gradu -tutkielmaani aiheena opettajan ulkoasun näyttäytyminen sosiaalisen median keskusteluissa. Aineistoni koostuu siis jo olemassa olevista keskusteluista erilaisilta keskustelupalstoilta. Käsittelen keskusteluja niin, että keskusteluun osallistuvien anonymiteetti säilyy. Aineistooni on päätynyt myös tämän kyseisen palstan keskustelu vuodelta 2009 liittyen tutkielman aiheeseen.

Tutkielmaa tehdessä täytyy tutkimusetiikkaa miettiä hyvin tarkkaan. Olen pyytänyt Suomi24.fi -sivuston ylläpidolta luvan jo olemassa olevan keskustelun käyttämiseen, minkä johdosta minun tulee myös ilmoittaa aineiston keruusta keskustelupalstalle, jolta olen keskustelun ottanut.

Jos Sinulla herää kysymyksiä aiheeseen liittyen voit olla minuun yhteydessä sähköpostilla.

Yst. terveisin
Miina-Maria Alajoki
miina-maria.alajoki@student.oulu.fi

4

96

Vastaukset

 • Selvitäppä miksi politikot halusivat ajaa ammattikoulutuksen alas nyt tilanna alkaa olla todella huono kun ei löydy tekijöitä joillekin aloille jotka eivät ole ns muotialoja. Toimin kouluttajana. 45 vuotta teollisuudessa ja ammttioppilaitoksissa joten näin tämä huonon kehityksen suunnan. Laitan tietosi ylös kiinnostaa kysyä mitä olet löytänyt

 • "opettajan ulkoasun näyttäytyminen sosiaalisen median keskusteluissa."

  Mitähän ihmettä tämä tarkoittaa? Äidinkieleni oli aina kymppi koulussa, luetun ymmärtäminen ja kirjallinen ilmaisu ovat vahvuuksiani. Väitän että minna- maria alajoen pro gradu tutkielman aiheessa ei ole minkäänlaista asiasisältöä.

  Mitä tarkoittaa "opettajan ulkoasun näyttäytyminen"? Miten opettajan ulkoasu "näyttäytyy sosiaalisen median keskusteluissa"?

  Onko todella niin, että suomalaisessa yliopistossa tehdään pro gradu- tutkielmia siitä millainen opettajan ulkoasu, eli siis vaatetus, on ja miten opettajan vaatetuksesta puhutaan jossain suomi24.fi:n keskutelupalstoilla?

  Ei kai tämä voi olla todellisuutta Suomessa jonka koulutusjärjestelmää hehkutetaan maailman parhaaksi ja yliopistoja pidetään maailmalla arvossa?

  • Vain harhainen ihminen on uskonut noin....


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vain harhainen ihminen on uskonut noin....

   Kirjallisen ilmaisun kukkanen siinä taas.

   Kuka on harhainen ja mitä tämä harhainen ihminen on uskonut?

   Jos vastaaja on aloittaja, ja opiskelee luokanopettajaksi, kauhistuttaa oppilaiden puolesta. Jos opettajana toimivan aikuisen itseilmaisu on noin heikkotasoista ja epäselvää, miten helvetissä tuollainen vajakki voi opettaa ketään? Eritoten kasvavia lapsia.

   Oletko tietoinen että oppimishäiriöiden suurin syy on huono opettaja. Kasvavalla lapsella ei ole mitään mahdollisuuksia oppia edes oppimaan asioita jos aikuinen jonka hänetä pitäisi opettaa on itseilmaisukyvyltään käsittämätön kuin skitsofreenikko.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.