Paljastelu asuissa

paljastelijapoika

Täällä on ollut useita ketjuja paljastelusta, mutta silmiini ei ole sattunut paljastelua, mikä kiihottaa minua. Kyse on tietysti esiintyä julkisilla paikoilla paljastavissa asusteissa. Tarkoitan todella kireitä trikoita juoksulenkillä, tai vaikka pieniä ja tiukkia uimabikinejä uimahallissa käydessä.

Piukat trikoot jotka kiskaisen tiukasti pakaroiden väliin, että pakarat ovat eroteltuna kahdeksi jänteväksi poskeksi. Nyt olen käynyt uimahallissa, en oman kaupungin, mutta kauempana sijaitsevan 'mansikka kaupungin' hallissa. Siellä pikkuisissa boxeri mallisissa nuorten kokoa olevissa uikkareissa, jotka olen vetäissyt nekin tiukasti pakaroiden väliin. Pepun posket vilahtavat kireästi istuvan kankaan alta näkyvästi paljaina. Varsinkin uimasta noustessa ne ovat valahtaneet pyllyn väliin vieläkin näkyvämmin. Tietenkin pukuhuoneessa ennen ja jälkeen uinnin farkkujen alta paljastuvat pikkuiset stringit.

Jälkeenpäin olen ihan kuumana ja kovana, kun mietin huomaamiani ihmisten reaktioita. Vielä, jos joku tajuaisi tulla tiukasti puhuttelemaan ja uhkaamaan antaa kurinpalautusta tuollaisesta paljastelusta, olisi tilanne täydellinen. Miten on, löytyykö muita aususte paljastelijoita?

25

404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paljastelijapoika

      Tuo ei ole ihan minun juttuni. Joten saat työnnellä sitä ihan rauhassa omaan perseeseesi.

    • setä72v

      Tuohan oli kiinnostavaa joutua uhkailluksi kurinpalautusella. Kysyn suoraan pari kysymystä toivottavasti vastaat.
      Mikä olisi reaktiosi mikäli tuo ei jäisi pelkästään uhkailuksi? Veisi sinut uimahallista kotiinsa ja antaisi remmiä isän kädellä. Olisi varmaan seuraavalla uinti kerralla muilla enemmän katsottavaa.
      Ethän vaan ollut eka päivä aamupäivällä tätä kuuta masikka kaupungin uimahallissa? Viimeinen koppiväli ja sinulla oli punaiset stringit farkkujen alla?

      • 040

        Mä tykkään käydä uimahallisa ja rannoilla erittäin läpinäkyvissä uimahousuissa ....


      • 040

        Haluvatko nähdä huomenna,stringit ja posliini pippelin ....


      • 909

        Huomenna punaset pitsipöksyt ja posliini pippeli ...saa antaa remmiä...


      • 040

        Huomenna punaset pitsipöksyt ja posliini pippeli. ..sen jälkeen saat kurittaa..mansikkapaikka....?


    • paljastelijapoika

      Myönnän olleeni silloin siellä ja samassa koppivälissä. Taisin huomatakin sinut, tulit uimaan ollessani poistumassa. Näin kyllä syrjäsilmässä kun katsoit laittaessani stringejä jalkaani. Se paidan kurkottelu kaapista ja pyllistys oli tarkoituksellinen .

      Tuo toinen kysymyksesi on kiinnostava ja samalla hieman mietitystä aiheuttava. Tuima katseesi ja kokosi laittaa todella miettimään sitä. Kun leikkiin ryhtyy niin leikin kestäköön, siitä vaan poika mukaan kotiisi. Sovitaan niin, pallo on nyt sinulla.

    • Fuckanaario

      No en tuollaista ole kyllä vielä kokeillut. Vilauttelen aina silloin tällöin kahviloissa ja kaupungilla lahkeen alta sukkahousunilkkaa ja pari kertaa on riitänyt rohkeus naapurikunnan uimahallillekin sukkahousuissa. Tiedä sitten lieneekö jo kovin tavallistakin nykyään että miehillä sukkikset?

    • 040

      Saan paljon vihaisia katseita kun käytän todella läpinäkyviä uimahousuja...niin miehiltä kuin naisilta...mutta siitä kiihottuu vaan enemmän ....

    • Minä pidän tiukat jeans jos nainen on pitkät kapeat jalat ja nätti pylly!

    • Runkkupoika

      Nuorena miehenä kokeilin itseni paljastelua naapurin muijalle. ja kun vanhempani tulivat töistään kotiinsa tuli se ämmä kantelemaan heille. Isäni karjui mut paikalle ja heti näyttämään heillekin. Eli minä otin kaluni esille housuistani, Sillä oli housut kintuissa kanteli naapuri heille, Ja isäni nykäs ne alas multa. Sen jälkeen mun piti runkata kun kolme aikuista ihmistä tuijotti vieressä. Nyt housut pois koivistasi ja vitsan hakuun poika komensi isäni minua. Ei se noin isolle pojalla toimi sanoi äitini ja minä sain isältäni saman tien remmistä. Mutta en näytellyt enää mun kaluani naapurille.

      • 008

        Entäs muille...?


      • 008

        Maanantaina mansikka paikan uimahallissa aamulla...nähtävissä pitsiä ...ja posliini ...


      • 008

        Ok ...ei sit ...


    • 121212

      Joskus käyn ajelemassa autolla niin että jalassa on vain sukkikset ja hame. Eihän sitä autosta kukaan näe tietenkään mutta on se aika jännittävä tunnelma. Nyt ennen joulua innostuin ihan meikkaamaankin ja laitoin villasukkisten päälle säärystimetkin. Olisin mennyt varmaan tytöstä monelle huononäköiselle. Oli niin jännää että kävin parilla p-paikalla runkilla.

    • vierailia

      Yleisessä vessassa näin kun tuli likka tai nainen sisälle. Minä meinasin sille huomauttaa mutta en sitten kuitenkaan tehnyt siintä numeroa. Se nosti hameensa helman yläs ja kaivoi kullin esille sekä näytti sen mulle. Ja rupes kusemaan siihen pisulavuriin kuten minäkin aikaisemmin. Ja minä vain tuijotin sen kalua kun en saanut silmiäni siintä pois. Sori mun pitää mennä mun sutenöörini venttaa minua jo ja antoi mulle pusun lähtiessään. Minä vain seisoin paikallani kuin olis halolla päähän lyöty.

    • Juki47

      Mä tykkään siitä kun pukeudun naisten seksikkäisiin asuihin steyup sukat stringit minihame rintsikat läpinäkyvä pitsipaita mustat reisisaappaat jalassa peruukki päähän ja kunnon meikki punaiset huulet auto ajelulle kaupungille kiimaista ajella

      • Kuulostaa kivalta, joskus on itellä ollut jakkupuku


      • 040

        Harrastan samanlaista autoilua ....


      • Juki47

        Ois kiva ajella yhdessä asut päällä olen joensuussa


    • nahkam50

      mä liikun todella tiukoissa keinonahka housuissa. kalu pullistelee lahkeessa ja timmi peppu ja reidet hyvin esillä...

      • NahkaaHki

        Tietäisipä vaan missäpäin???


    • Nakupoika

      Minä olin armeijasta lomalla ja kavereiden luona ryyppäämässä. Jostakin käsittämättömästä syystä ei mulle viina eikä kalja maistunut juuri silloin. Kun sinä olet ainut selvä meistä käys joutessas hakemas-sa meille lisää kaljaa sanoi isäntä mulle ja antoi autonsa avaimet mulle. Millä minä perse aukinen teille mitään kaljaa hajen ja meinasin antaa ne auton avaimen takas isännälle. Tällä ja isäntä antoi mulle rahaa mukaani ja vetäs multa shortsini alas. Hyvä sinä oletkin poika se sanoi mulle ja katseli mun kaluani. Poika jos tahdot pitää loppu rahat ostat neljä laatikkoa kaljaa meille alkosta. Ja kun tulet takas tänne tuot ne keittiöön yksitellen ja tämä sekä otti kalustani kiinni että se nousi yläs heti. Tämä on paljaana silloin. Minä tahon naisille hiukan hauskaa ja sinä olet heidän hupi numero kun ei sulle mun viinat ja kaljani kelpaa sanoi se ukko ja nosti mulle takas shortsini. Minä sen bemariin ja kylille se oli mulla eka kerta kun sain ajaa vain 3 vuotta vanhaa bemaria silloin. Tee mulle mitä tahot ukko minä tuumasin ja mietin mitähän ne kaljat maksaa. Eli mikäs on se mun palkkioni olla heillä hupi numerona. Ja kun olin hakenut kaljat heille ja vein ne sen
      ukon autolle. Taivas pojalla on sen ukon auto ihmiset sanoivat ja vain katselivat minua kun lastasin kaljat autoon. Tunnustan minä kasvoin vähintään 10 centtiä heidän edessään. Ja selkä suorana autolle sekä v 8 tärähti käyntiin mulla hyvä kun ei housuni kastunut. Ja vain pienellä kaasulla pois parkista sekä päätielle. Ja sitten köyhälle kansalle näytin mihin bemarin v 8 on tehty eli hanaa siihen kaaraan. Minä olin niin onnessani että päätin nyt minä mun pomolleni näytän. Eli auto parkkiin ja multa housuni auton taakse heti kalja laatikon vierelle. Ja minä poika ratin taakse uudestaan. No kun olin ajellut ehkä 2-3 kilsaa ja lähestyin sitä tiehaaraa mistä minun pitää kääntyä
      sinne ukolle päin. Poliisit pitivät ratsiaa tien sivulla olevalla parkki paikalla. Ja mut ohjattiin heidän tarkistettavaksi. Ja mulla ei housuja koivissa kun ne olivat takana minä kirosin. Ajokortti ja rekisteri ote sanoi kyttä ja ojensi kätensä mulle. Minä annoin sille sen rekisteri otteen ja sanoin kytälle, Voisitko hiukan siirtyä mun lompakkoni on auton perässä. Ja se siirtyi sivulle ja minä alapääni paljaana auton perälle. Se oli lukossa ja hain auton sisältä auton avaimen sekä takas auton
      perälle kytän katellessa minua silmät pyöreenä. Paikalle tuli kleinbussi täynä akkoja joiden keski ikä oli yli 60 vuotta. Alaston poika katsokaa alaston poika he kailottivat ja minä lompakostani kortti sille kytälle ja housut takas koipeeni. Kyttä antoi mulle takas rekisteri otteen sekä kortin. Tässä olet paljon vaaleempi poika kuin olet nyt se kyttä sanoi mulle. Ja minä vilkaisin peiliin olinpa minä poika punainen silloin ja yleisölläni oli hauskaa. Nauru kuului vielä kun hävisin pois paikalta. Ja noin kilometriä ennen uusin hommani eli housuni takas sinne bemarin perälle ja peruutin auton keittiön oven eteen. missä oli kunnia komppania minua odottamassa. Minä ulos autosta ja munani hyppäsi heti yläs kun näin talon tyttären. niillä oli hauskaa kun kannoin laatikon kerralla heille sinne keittöön. Se oli mun kannaltani tosi mukava viikon loppu olla heillä renki poika alaste ja kunnollisella palkalla.

    • Jjjh

      Mummoni oli kätevä tekemään vaatteita, joita sodan jälkeen kipeästi tarvittiin. Paitoja piti tietysti sovittaa päälle. Aina mummo kiskaisi alushousutkin polviin, kun olin laskenut vain päällyshousut. Paidanhelmaa piti moneen kertaan sovittaa niin, että se ylsi vain kikkeliin asti, ei yhtään sen päälle. Hommaan meni ainakin puoli tuntia ja ihmisiä tuli ja meni. Olin 13-14 v ja vihasin kovaa jokakertaista kikkelinäytöstä.

    • Fuckanaario

      Useinkin lahkeeni alta vilkahtelee sukkisnilkka. Eikä aina se tavan musta vaan myös iloisempia värejä tai tavan harmaa. Töissä en tätä viitsi harrastella mutta vapaalla useinkin. Kivaa pikkutuhmaa ja parantaa mukavasti alakerran verenkiertoa.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe