Huutonet loppuu?

Heka222

Tämmöinen ilmoitus Huutonetissä "Keskustelupalsta tullaan sulkemaan kuukauden kuluessa ja uusien viestien kirjoittaminen on nyt estetty.".
Nyt on turha petettyjen ruinailla apua, koska keskustelupalsta loppui tänään, ainoastaan kuukauden voit lukea vanhoja kirjoituksia ja se on siinä.
Veikkaus, Huutonet on mennyt alaspäin kun lehmän häntä ja nyt loppu on tosi lähellä. Tekeekö Ilta-Sanomat Huutonetille saman kun teki aikanaan Keltaisen Pörssin huutokaupalle, joka oli myös aikanaan Suomen suurin nettihuutokauppa.

18

1708

  Vastaukset

  • Täysin amatöörimäisesti Sanoma-konserni onkin hoitanut Huutonetin ihan alusta asti, vaikka sillä oli jo niin vakiintunut monpopoliasema, ettei muilla kilpailijoilla olisi pitänyt olla mitäään mahdollisuuksia. Mutta vuosien varrella on kuin liukuhihnalla tehty typeriä muutoksia ja linjauksia...ja tässä nyt sitten loppputulos...Tori.fi jonka toimintaperiaate on paljon huonompi menee ohi ja Huutis kuituu pois.
   Viimeinen sammuttaa valot mennessään

   • Onhan se ikävää kun et enää pääse sinne palstalle pätemään


   • besserwisserinvalitus kirjoitti:

    Onhan se ikävää kun et enää pääse sinne palstalle pätemään

    Enpä nyt tiedä tuleeko kovin ikävä...vuoteen en ole kirjoittanut sinne edes 50 viestiä.


   • besserwisserinvalitus kirjoitti:

    Onhan se ikävää kun et enää pääse sinne palstalle pätemään

    Tämä Suomi24 on kiva, täällä saa huudella, rinta kaarella, mitä sylki suuhun tuo. Eiks ole miehekäs olo, kun sait Peixiä tölvästä, mutta tuo on aivan normaalia toimintaa, luusereilta. Nyt besserwisserinvalitus itkemään seriffeille, että sinua ei arvosteta.


   • besserwisserinvalitus kirjoitti:

    Onhan se ikävää kun et enää pääse sinne palstalle pätemään

    Peix on kirjoitellut huutiksessa pelkkää asiaa, mutta tällaiset besserwisserit ovat pelkkiä häiriköitä. Hyvin sopii tänne suoli-palstalle.


   • Ja tapansa mukaisesti ylläpito toimi yhtä pässimäisesti kuin aina ennenkin, mitä helkkarin asiakaspalvelua tuollainen muka on olevinaan:

    "Keskustelupalsta tullaan sulkemaan kuukauden kuluessa ja uusien viestien kirjoittaminen on nyt estetty"

    Kerrotaan että jo suljettu palsta tullaan sulkemaan kuukauden kuluessa. Oikea sanamuotohan olisi pitänyt olla että "Suljimme nyt kuin salama kirkkaalta taivaalta palstan ja hävitämme koko sen sisällön kuukauden kuluessa. Ähäkutti, ettepäs pääseet kommentoimaan tilannetta!"


   • Oli kyllä harmillista, että sulkivat. Keskustelupalstalta sai tunnistusapua ja muutakin kaupankäyntiin liittyvää hyödyllistä keskustelua oli. Mutta olihan siellä kaikenlaista joutavaa suunsoittoakin, ja samat ihmiset jäkättivät samat lauseet vuodesta toiseen. Lisäksi - Huuto.net olisi voinut sulkea keskustelun sellaisilta, jotka eivät käyneet kauppaa. Keskustelijoissa oli häirikköinä mm. muutama vuosikausia ulkomailla asunut eläkeläinen, joiden horinoissa ei ollut mitään järkeä eikä mitään Huuto.netin kaupankäyntiin liittyvää.
    Ihan saajat käyttäjät syyttää itseään. Jos olisin kauppapaikan omistajan, niin en minäkään sietäisi kauppapaikkaan liittymätöntä p:n jauhamista. Mutta olisin hoitanut asian toisin kuin sulkemalla koko keskustelupalstan.


   • Peixiltä kysyin monia asioita ja vastaukset olivat asiallisia ja neuvoa antavia.


   • Hei Peix, mikä oli se sana millä sai suljetuista haettua eniten huudetut kohteet, piti laittaa sinne loppuun. On unohtunut kun en oo aikoihin käyttänyt huutista, mutta välillä olis tarve tsekata mitä oikeesti on myyty.


  • Tavallaan sääliksi käy niitä henkilöitä, jotka siellä aamusta iltaan ja pitkälle yöhön norkoilevat, samat kirjoittajat jo vuosia. Ainut henkireikä ollut näille yhteiskunnan rattailta pudonneille henkilöillle. Virtuaali elämä on parempi, kuin ei elämää olenkaan. Toivotaan, että jostain löytävät uuden paikan.

  • Ainakaan tavarat ei ole minulla mennyt sinne kaupaksi vaikka olen tuotteita laittanut myyntiin jopa hintaan 0,10 euroa. Se on sääli, sillä minusta huuto.net on toimivuudeltaan parempi kuin vahankaytetty tai tori.fi.

  • Saisivat lopettaa koko paskan, ei toimi ei!

  • Alasajo jatkuu edelleen tänään jo neljättä päivää. Ei toimi ei. Pörssiyhtiö hyvissä käsissä..

  • Nostoa:
   Olisi tuota keskustelualuetta tarvinnut kun aloin yhtä koijaria seurailemaan.

   Huomasin että moni rahoitta jäänyt ei ole uskaltanut hänelle antaa kuin neutraalin kostopalautteen pelossa, joka tarkoittaa että että jää provikat huutonetin hyödyksi.

   Kuinkahan laajasta ilmiöstä on kyse?

   Ja se varsinainen koukku onkin siinä, että huutonet vaatii negatiivisen palautteen antamisen, jotta saa provikat takaisin peruuntuneista kaupoista. Tuo sääntö on suuniteltu sitä silmälläpitäen, että tietty määrä käyttäjistä kärsii mieluummin tappiot kuin ottaa negatiivisen palautteen itselleen kostona.

   Mihinkäs tuollaisesta käytännöstä voisi tehdä ilmiannon?

   • Huom, huutonet myöskin esti nyt palautteisiin kommentoinnin, joten et pysty edes kirjoittamaan omaa vastaustasi kostonegoihin. Uskomatonta mutta totta, kyse on todellakin siitä että huutonet pyrkii siihen, ettei provisioita uskalleta / viitsitä periä hnetiltä takaisin kostonegan pelossa.
    - Pyydettäessä ylläpitoa poistamaan nega jonka ostaja antoi KIELTÄYDYTTYÄÄN ITSE maksamasta ilmoituksen mukaista ja siinä mainittua postikulua ja peruttuuaan sitten kaupan, ylläpito kieltäytyi tuota tekemästä. Vastenmielinen monopoli.


  • Joutikin lopettaa se keskustelu. Enimmäkseen ei liittynyt yhtään huutonetin toimintaan.

  • Ei tuolla mene mikään kaupaksi.

   Näyttökertoja ihan murto-osa siitä mitä tori.fi:n puolella tulee.

   • Sil ei oo mitään merkitystä kuink monta renkaanpotkijaa, joita juuri Torilla suurin osa on, käy kohteita kuikuilemassa. Riittää kun on vain yksi, se ostaja, ei kuikuilija


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Clint Eastwood 90 vuotta! Työläisperheen poika ei loistanut koulussa, rikkauksiin johtanut näyttelijänura alkoi sivuosista
  • Konkurssihakemuksesta viis, Stefan Therman ja Sofia Belórf säntäsivät ökyravintolaan illanviettoon - kuvat!
  • TIS: Jape raivostuu silmittömästi viimeisen iltanuotion yllätysvideosta - Mattun K18-touhut ovat liikaa: "Meidän suhde on pilalla!"

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   128
   7299
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   218
   5876
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   236
   1684
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   103
   1414