Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kahdenkeskiset tilanteet ahdistaa

ahdistuslevel276

Oikeesti oon tosi kyllästynyt mun tilanteeseen.

En voi olla yhtään rennosti normaalissa sosiaalisissa tilanteissa. 3-4 henkilön porukassa voin olla kuitenkin paljon rennommin kuin kahdenkeskisissä tilanteissa. Ne tilanteet ahdistaa ihan hirveästi ja mun aivot vaan jotenkin jäätyy enkä saa sanottua mitään. Ja tämä on siis ihan myös lähimpien ystävien kanssa (kuinka läheiseksi voi sanoa ystävää jonka kanssa ei voi edes kahdenkesken puhua normaalisti). Isommissa porukoissa oon monesti se läpän heittäjä, mutta kun tulee kahdenkeskinen tilanne niin aivot vaan tilttaantuu eikä todellakaan läppä lennä tai mikään muukaan keskustelu.

Haluaisin niin paljon tutustua uusiin ihmisiin ja saada lisää kavereita mutta vaikka olen jo vuoden tuntenut jonkun melkein samanlaisen ihmisen kuin itse olen niin silti ahdistaa se kahdestaan oleminen, miksi???

Haluaisin kuulla onko kellään tämmöistä samaa, tai vielä parempi jos on joskus ollut ja nyt olisi päässyt siitä kokonaan eroon.

-N20

ps. anteeksi jos viesti on hieman sekavasti kirjoitettu

2

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MuutkinJännittää

      Oletko niin tottunut läpän heittäjä ja isoissa porukoissa yleensä oleva, että et sitten kahdenkesken uskalla olla yhtään vakavampi ja syvällisempi? Ei aina tarvitse olla hauska läpän heittäjä. Jos keskustelua ei synny niin sitten ei vain näe mitään tarpeeksi arvokasta syytä sen aloittamiselle. Yleensä ottaen turhanpäiväinenkin keskustelu on parempi kuin ei mitään, mutta ei missään nimessä pidä täyttää jokaista rakoa turhanpäiväisellä jaarittelulla! Se vain saa ihmiset väsyneeksi ja ärtyiseksi. Hyvillä kavereilla voi olla hiljaisiakin hetkiä kahdenkeskenkin, eikä ystävyys mene siitä rikki... Ehkä tästä ei ollut mitään apua, mutta tulipa kommentoitua ainakin ajatuksella viestiisi... Kannattaa myöskin unohtaa että pääsisi kokonaan eroon sellaisista tunteista, koska sitten ei varmasti pääse. Jos ajattelet että ei haittaa vaikka vähän jännittääkin niin sitten se neutraloituu. Ei haittaa.

      • rwrw

        Hiljaiset hetket on joo vaikeita vaikka ei niissä periaatteessa mitään pahaa ole. Introvertit kuten itsekin koen että jotain juttua pitää olla ettei vaan tuijoteta toisia silmiin. Jännä ilmiö tuo että 3-4 hengen seurassa koet rentoutuvasti kun yleensä isompi ihmismäärä alkaa ahdistamaan ainakin minua. Harjoittele näitä tilanteita edes vähä kerrallaan. Iän mukana helpottanee myös.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe