Kokemuksia Suomen Numerokeskus Oy:stä

Kokemus_tämäkin

Oletteko etenkin uudet yrittäjät saaneet viime aikoina soittoja tältä yritykseltä? Miten meni?

48

1144

  Vastaukset

  • Kyllä. Kannattaa varoa sanomasta mitään puhelunaikana, koska nauhoittavat puheluita ja pienikin "önähdyksen" kaltainen ääni voidaan katsotaan sopimukseen suostumiseksi ja lasku tulee perässä. Aiheesta löytyy lisää googlaamalla. Lasku kannattaa riitauttaa ja tehdä asiasta rikosilmoitus, mikäli koet joutuneesi huijatuksi. Mikäli kukaan ei tee rikosilmoitusta, niin ei ole mahdollista viedä eteenpäin joukkokannetta. Suosittelen myös konsultoimaan juristia, niin saa tarkempaa tietoa kuinka viedä asiaa eteenpäin. Toivottavasti tästä viestistä oli apua.

   • Olin SNKn palveluksessa 5- 6 v sitten. Pitää sanoa , että firma ja firman toiminta sekä asiakkaisiin että.työntekijöihin on el
    epäluotettavaa. Firman tuottetta ei juuri saanut myyntikeskustelussa paljon puhua ja hämäräksi se jäikin. Esimiesten käyttäytyminen alaisia kohtaan oli törkeätä ja varsinkin Kuopion tanssi -mestari tuntui olevan täysi pelle.Ihme , että firma on vielä olemassa.


   • kyllä on apu kun pitää käyttää rikolisilmoitus ja maksa siitä sitten tehdä juristien kanssa homma ja siitä maksa niin sitten tule vielä enemmään maksua !


  • Joo.. Lasku tuli Suomen Numerokeskus Oy:ltä , vaikka en ole mitään tilausta tehnyt. Soitto tuli 30.11.2018, kuten laskussa mainitaan, mutta mitään tilausta en varmasti tehnyt. Kaikenlaista kyseltiin ja yhteys oli huono ja katkonainen , josta soittajalle mainitsin ja siitä syystä puhelun aikana siirryin ulos , saadakseni paremmin selvää. Yhteys ei siitä parantunut ja hetken kuluttua yhteys katkesi/katkaistiin ja jäin odottamaan uutta soittoa, jota ei tullut, mutta 115,01€ lasku kylläkin tuli tänään 7.12 postissa ?? Myyjäksi (soittajaksi) on merkitty Lea Kyllönen, mutta tämähän ei ole varmaankaan soittajan oikea nimi, vaan nimimerkki? Soitto tuli numerosta +358406573687 joka on Prepaidliittymä. Tein heidän sivuilaan yhteydenottopyynnön sähköpostiin , saa nähdä tuleeko sitä. Vai pitääkö ryhtyä muihin yhteydenottoihin?

   • ÄLÄ vain maksa laskua. Reklamoi ja ilmoita poliisille asiattomasta laskusta. Ja jos perintätoimistolta tulee laskuja, ÄLÄ maksa. Reklamoi ja ilmoita siitäkin poliisille. Niin kaverini teki eikä oo enää laskuja tullut.

    Ja reklamointi kannattaa tehdä kirjallisesti.


  • Reklamoi sähköpostitse aiheettomasta laskusta äläkä missään nimessä maksa sitä. He saattavat uhata perinnällä, mutta yksikään perintätoimisto ei ota juttua, jos lasku on riitautettu reklamoinnilla. Tuo toimintapa on tälle firmalle tyypillistä ja käsittämätöntä, että se vaan sitä jatkaa ja jatkaa. Itselleni tulleessa "laskussa" ei ollut edes tämän firman sähköpostiosoitetta mihin reklamoida, mutta onneksi onnistuin sen kuitenkin saamaan reklamaatiota varten. Älkää yrittäjät antautuko tämän firman edessä!

   • Mistä sait sähköpostiosoitteen??? En tiedä mihin reklamoida kun tossa laskussa ei ole meiliosoitetta????


   • Uusiyrittaja kirjoitti:

    Mistä sait sähköpostiosoitteen??? En tiedä mihin reklamoida kun tossa laskussa ei ole meiliosoitetta????

    Tuonne pistin reklamoinnin: laskutus@suomenpuhelinluettelot.fi
    Jos haluaa tehdä postin kautta, niin postilta sain osoitteen: Niiralankatu 11, 70600 KUOPIO.


   • Minä tyhmä menin maksamaan laskun ja laskun maksun jälkeenkin sain perintäkirjeen. Nyt koetan saada perinnän pois kimpusta. Sain laskuja useammalta yritykseltä, vaikka en varmaan ole mennyt ostamaan mitään! Oli hyvä, että huomasin tämän viestiketjun. Pitää ottaa yhteyttä poliisiin.


   • hei,mihin osoiteesiin laitoit reklamointiä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    hei,mihin osoiteesiin laitoit reklamointiä?

    Tossahan se lukee ylempänä


  • Minua mietityttää ylipäätänsä tämmöiset henkilörekisterit, jonne kerätään nimiä ja numeroita. Esimerkiksi tovi sitten on voimaan tullut GDPR-asetus, niin kiinnostaisi tietää miten se vaikuttaa tähän toimintaan? Listalle on päässyt yrityksiä ja yksityishenkilöitä, joilta ei ole kysytty lupaa julkaisuun.

  • Ja varoituksen sana. On tiedossa, että yrittäjille on lähtenyt laskuja eri alueiden puhelinluetteloilta. Kuitenkin ovat samaa konsernia. On Kuopion puhelinluetteloa, Rakentajan puhelinluetteloa, Suomen numerokeskusta , suomen puhelinluetteloa jne. Juuret johtavat samaan toimijaan. Aika mustekalamainen verkosto, jossa monta lonkeroa. Eli laskut tulee riitauttaa, ellet oikeasti ole halunnut tilata "palvelua". Muistaa sitten reklamoida laskut. Muistakaa jos olette yhteydessä yrityksiin, niin nauhoittavat puhelut. Suosittelenkin asioimaan, niin että kaikki on dokumentoitavissa ja saat juridista apua.

  • Tämä firma lähettää laskun, jollet puhelimessa erikseen sano, että et osta mitään. Siinä puhelitaniassaan tämän firman "puhelinmyyjät" eivät varsinaisesti edes myy mitään vaan toistelevat sitä paperile valmiiksi kirjoitettua tekstiä. Vaikka he eivät myy mitään eikä puheluun vastannut yrittäjä osta mitään, niin lasku tulee perässä. Tuollaiselle toiminnalle on suomen kielessä paljonkin erilaisia ilmauksia. Toivottavasti jollakin näin härskin toiminnan kohteeksi joutuneella yrityksellä on niin paljon massia, että voi vetää Suomen Numerokeskuksen oikeuteen. Tämä firma ei taida oppia ennen kuin joku opettaa rankimman kautta, koska niin kauan tämä toiminta on heillä jo jatkunut.

   • Älkää sanoko sanoja ,Kyllä, joo, tai muuta myöntävää sanaa,ne manipuloi sanat teitä vastaan,Käskekää painua Vit### .


  • Meille kävi seuraavaa. Suomen numerokeskus Oy:stä soitettiin liikeeseemme. Työntekijä vastasi puhelimeen, kävivät liikkekke tiedot läpi. Työntekijämme ei tilannut mitään, vastasi vain esitettyihin kysymyksiin. Tämä tapahtui lokakuussa 2018.

   Eilen saimme Intrum Oy:ltä Tratan. Siinä esitetttiin perittäväksi lähes 300 eur, Inrumin tratta oli osoiettu liikkeemme nimiiin ja osoitteisiin. Yrityksemme on eri niminen kuin liikkeemme, samoin sen osoite on eri. Emme ole koskaan saaneet alkuperäistä laskua, koska se on osoitettu yritykselle jolla on liikkemme nimi ja osoite, Tälläistä ei ole olemassa.

   Kun kerroimme nämä asiat Intrumille, he poisivat kaikki merkinnåt välittömästi ja sanoivat, että he eivät lähde tätä permimään missään tapauksessa, Ohjeistivat, että alkuperäinen vaatimus on toki edelleen auki Suomen numeropalvaluun, jos he lähtevät sitä permimään jotain toista kautta, niin asia voi aktivoitua uudelleen.

   Menin Suomen numeropalvelun nettissivuille, siellä ei ollut sähköposti osoitetta, asiakaspalvelu oli auki klo 09-13.30, kello oli jo klo 16 kun asiaa hoidin. Jätin yhteydenottopyynnnön heidän nettisivujen kautta, koskien laskutusta, jätin viitteeksi laskun numeron.

   Tänä aamuna sain vastauksen sähköpostilla, jossa tiedusteltiin, mitä asia koskee. Nyt minulla oli heidän sähköpostiosoite, johon kerroin, että he ovat soittaneet liikkeesemme, kesksutelleet työntekijämme kanssa ja lähettäneet tästä 115 eur laskun yritykselle, jota ei ole olemassa ( saman niminen liike on olemassa). Samoin kerroin , että työntekijällämme ei ole edustus eikä prokura oikeutta ja näinollen mitään sopimusta ei ole voinut syntyä.

   Samoin vetosin uuteen GPRD-asetukseen, jossa pyysin heitä toimittamaan tiedot mitä tietoja pitävät yrityksestämme rekistereissään. Sain ensin vastauksen, jossa kerrottin, että lasku on erhe ja voin tuhota sen. Parin tunnin päästä sain toisen viestin, jossa kerrottiin, että heidän GPRD-asiat löytää heidän sivuiltaan eivätkä voi toimittaa niitä, koska eivät voi varmistua identiteetistäni.

   Vastasin ensimmäiseen viestiin, että haluan hyvityslaskun, ja toiseen, että pyydän heitä lähettämään rekisteritietoni postitse, heillä ei taida olla rekisterissä sähköpostiosoitettamme, koska tiedot on vain kaivettu netistä ja oltu näiden pohjalta yhteydessä.

  • Suomen Numerokeskus Oy lähettää huijauslaskuja. Yrityksemme sai tekaistun laskun. Emme ole ostaneet ko. yritykseltä mitään. Olemme tehneet kirjallisen reklamaation ja riitauttaneet asian. Mikäli emme saa hyvityslaskua, teemme asiasta rikosilmoituksen.

  • Sain puhelun ja ilmoitin heti ettei toiminimeni tilaa maksullisia palveluita. Kertoi laittavansa vain nimeni luetteloon ja sivulauseessa kuulin summan 90. Kysyin uudelleen mitä 90 tarkoitti ja toistin olevani maksamatta mitään. Myyjä sanoi, että kyllä heidänkin pitää jotain vaivanpalkkaa saada ja katkaisi välittömästi puhelun eli löi luurin korvaan. Oli lähellä, että olisin vain myönnellyt luulessani palvelun olevan ilmaista.

   Törkeää toimintaa, varokaa.

  • Mistä numerosta soitto tulee?

  • Mitä teen kun ehdin maksaa indu n laskun ,

   • Sinun täytyy irtisanoa sopimus koska olet maksanut laskun niin sopimus on syntynyt puoleksi vuodeksi.ELI KIRJALLISESTI IRTISANO HETI ja jos tulee uusi lasku reklamoi.
    Näin kyseinen firma pitää yrittäjät valppaina kun aina saa olla reklamoimassa noin puolenvyuoden välein,vaikka olet irtisanoutunut niin uusi lasku tulee aina ja jos maksat heidän mielestään sopimus on syntynyt.


  • Mistä saan sähköpostiosoitteen????????? Sitä tossa laskussa ei ole!!

  • Juu kertoo tästä firmasta aika paljon, kun laskussa ei ole edes yhteystietoja mihin reklamoida. Tässä: laskutus@suomenpuhelinluettelot.fi

   • Kiitos!!! Ei paljoa huvittanut soitella heidän maksulliseen puhelinnumeroon reklaamatiosta. Osoite toimii ja meille tuli lähettämääni tiukkaan sähköpostiin nopeasti vastaus että laskun voi hävittää.


   • Samoin Reklamaatio sähköpostiin ja vastaus että laskun voi hävittää.
    Rikollinen Firma..


  • Onko tosiaan niin, että tämä firma edelleen harjoittaa tätä toimintaa?! Jos jollakin firmalla on rahaa riittävästi, niin tehkää palvelus kaikille aloittaville yrittäjille ja vetäkää tämä pulju rankkaan oikeudelliseen vastuuseen toiminnastaan. Tämä firma ei taida oppia muuten kuin opettamalla.

   • Olen samaa mieltä, että SNK:n toiminta pitäisi saada loppumaan . Firma toimii ilman tervettä liikeideaa.


  • olen hölmöyksissäni ottanut palvelun kyseiseltä yritykseltä. Tuli uusi lasku ja yllätys yllätys yhden kuukauden irtisanomisaika oli mennyt umpeen. Onkohan mitään muuta keinoa kuin maksaa lasku ja perua sopimus, ettei enää tule uutta laskua ja homma jatkuu edelleen. (en ole vielä maksanu laskua, kun eräpäivä ei ole mennyt umpeen)

  • Juu elikkäs minullekin tuli eilen lasku Suomen Numerokeskus Oy:stä ja soittivat kuun alussa. Sanoin silloin etten halua tietojani mihinkään ja silti tuli lasku. Kyllä niin suututtaa kuluttaa aikaa tälläisen selvittämiseen.

  • Tämä heidän tällainen toimintansa pitää saada loppumaan, koska tämä on kestämätön tilanne. Tekisikö joku lehti taas kerran jutun tästä puljusta ja sen toimintatavoista? Kaikki julkisuus kun ei aina ole hyvästä.

  • Älkää vaan yrittäjät soittako Suomen Numerokeskuksen maksulliseen puhelinnumeroon. Heidän ainoa julkinen yhteystietonsa heidän nettisivuilla ja jopa laskuissakin on vain tuo maksullinen puhelinnumero. Se lienee osa heidän ns. "liiketoimintasuunnitelmaansa". Lähettäkää reklamaatio heidän sähköpostiinsa, sähköpostiosoite löytyy tältä palstalta. Jos ette vielä ole saaneet soittoa tältä firmalta, niin sen saadessanne kannattaa lyödä luuri korvaan.

  • Suomen Numerokeskuksen ja heidän ”Paikalliset Puhelinluettelot” myyntipuheensa on kyllä ketkuin mahdollisin tällä hetkellä puhelinmarkkinoinnissa. Ensin kysellään perustiedot, että onko nimi ja osoite oikein sekä onko tämä puhelinnumero, josta asiakkaat teidän parhaiten tavoittavat. Sen jälkeen ilmoitetaan, että näistä perustiedoista EI TULE MITÄÄN YLIMÄÄRÄISTÄ MAKSUA, vain se kiinteä 90 euron vuosimaksu niiden ylläpitämisestä. Jaa, olenko siis tilannut nyt jotain? Vai onko meillä mahdollisesti peräti jonkinlainen asiakas- ja sopimussuhde jo olemassa?? Ei tietääkseni. Sen jälkeen ilmoitetaan, että 'jos tänä vuonna ei ole tarvetta laajemalle näkyvyydelle' he lähettävät dokumentin tulemaan tietojen tarkistamiseksi. Tässä kohtaa yleensä murskaan myyjäraukan henkisesti mahdollisimman pahoin. Minä en mene lankaan. Lukemattomia varmasti kyllä pannaan perseeseen ilman liukuvoidetta mennen tullen. Suomen Numerokeskus teki viime vuonna 2,7 miljoonan euron liikevaihdolla 23,4% liikevoiton. Aika moni taisi mennä lankaan.

   Tällä hetkellä ongelma on, että tästä samasta roskasta soitetaan monta kertaa vuoden aikana kuukausittain. Joskus jopa kahdesti viikossa. Vaikka joka kerta ilmoitan, että edustamani yrityksen tiedot voi pyyhkiä hevon helvettiin palvustanne ikuisiksi ajoiksi ja eikä ikinä enää tarvitse soittaa meille niin ei, jumalauta seuraavalla viikolla tai parin viikkon kulutta taas !!!!

   Olenkin ryhtynyt kirjaamaan jokaisen yhteydenoton muistiin. Puolen vuoden kuluttua lähestyn heitä reklamaation kanssa. Mielestäni tämä on häirintää. Jos se ei auta, seuraava kirje tulee lakimieheltä. Mikään ei kiellä puhelinmarkkinointia, mutta että parikymmentä yhteydenottoa vuosittain palveusta, josta on jo ilmoittanut kieltäytyvänsä. Se on häirintää sanan universaalisessa merkityksessä. Tällä nykyaikaisella ja kaikkien tarvitsemalla luettelopalvelulla ei nähtävästi kuitenkaan ole siinä määrin kehittynyt järjestelmä, mihin voisi kirjata huijauksen kohteen kieltäytymisen ja sitä myöden olla soittamatta uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen...

  • tjoo. tarkisetelin itsekkin kun mukaan on tullut lähdettyä joskus että mikä tämä edes on mutta kävi ilmi että sieltä oli jopa pari tarjouspyyntöa asiakkailtakin tullut... ja tarjoukset.fi vaikutti myös olevan fiksu palvelu. ongelma on se että markkinoidaan epämääräisin keinoin eikä voi vaikuttaa reklamaatio oikeudella koska "no joo" tarkottaa että suostuit kauppaan.

   • Tämä firma on kyllä sellainen piikki lihassa, että näen heti punaista, kun törmään heihin jossakin.

    Olen kahdessa firmassa nyt viheltänyt pelin poikki heidän touhulle. Muut ovat turhaan pelästyneet ja maksaneet aiemmin kiltisti.

    Vinkkejä:
    -Älä maksa laskua, vaikka väittävät, että sopimus syntynyt (jostakin epämääräisestä puhelusta). Vaikka sanovat uuden laskutuskauden alkaneen, et joudu lopulta maksamaan laskua. Voit joutua vääntämään asiasta kyllä monta kuukautta. Yhteydenotot täällä mainittuun osoitteeseen, puhelu heille ei auta ja aiheuttaa sinulle turhia kuluja.
    - Jos (yleensä kun) laittavat laskun perintään Intrumille, ilmoita kirjallisesti vielä heille, että et ole tilannut palvelua ja pyydä sopimusta, mihin laskutus perustuu. Et tule sopimusta saamaan...
    Ole suoraan yhteydessä Intrumiin ja ilmoita, että olet riitauttanut laskun. Silloin he lopettavat perinnän ja ilmoittavat tälle huuhaa firmalle, että eivät jatka asian käsittelyä. Firma saa bonuksena maksaa perintäkulut Intrumille omasta pussistaan.


  • Kun saat aiheettoman laskun, siitä kannattaa reklamoida välittömästi täällä mainittuun sähköpostiin. Siten varmistut siitä, että asia on virallisesti riitautettu. Perintäfirma ei ota riitautettua laskua käsittelyynsä. Suomen Numerokeskuksen maksulliseen puhelinnumeroon ei missään nimessä kannata soittaa, vaikka se lieneekin laskussa ainoa yhteystieto, mikä sekin kertoo tämän yrityksen rehellisyydestä.

   Kuten edellä kirjoitettiin, aiheetonta laskua ei tule missään nimessä maksaa. Moni ei ehkä usko miten härskiä tämän firman toiminta on ennen kuin törmää siihen. Se on härskiä!

  • Todella törkeää käyttätymistä kyseisen firman tiimoilta. Jatkuva soittelu joka aloitetaan valehtelemalla "teillä on ollut täällä meidän..." . Sitten jos kehtaa kuunnella hetken niin alkaa kysely firman asioista, jotka eivät todellakaan kuulu heille.
   Viimeksi kun soittivat käskin lopettaa valehtelun ja painua hevon ... iin!!! Mielenkiinnolla odottelen miten pitkään malttavat olla soittelematta.

  • Toiminta ohje!

   Lähetä riitautus osoitteeseen: laskutus@suomenpuhelinluettelot.fi
   Kun tulee perintälasku, ilmoittaa perintätoimstolle riitautuksesta , ja he lopettavat perinnän siltä istumalta.
   Tässä myös mieltä rauhoittava ote Kilpailu- ja Kuluttajaviraston näkemyksestä koskien etämyynnin peruuttamisoikeutta.

   "
   Valtaosalla etämyyntituotteista on 14 päivän peruuttamisoikeus, jonka kuluessa kuluttaja voi perua kaupan ilman erityistä syytä. Peruuttamisaika voi pidentyä, jos kuluttajalle ei ole annettu tietoa peruuttamisoikeuden ehdoista tai ostoksen maksullisuudesta.

   Jos kuluttaja peruuttaa sopimuksen, myös siihen liittyvä luotto-, vakuutus- tai muu sopimus (esimerkiksi asennussopimus) peruuntuu.

   14 päivän peruuttamisajan laskeminen ja peruuttamisoikeus riippuu siitä, onko kyseessä tavara, palvelusopimus tai digitaalinen palvelu.

   Palvelusopimukset:
   Myös palvelusopimuksilla on yleensä peruuttamisoikeus. 14 päivän peruuttamisaika lasketaan palvelusopimuksen tekemisestä.

   Peruuttamisoikeutta voi käyttää, vaikka palvelun suorittaminen olisi kuluttajan pyynnöstä aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan, kuluttajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta.

   Kuluttajan ei tarvitse maksaa peruuttamisaikana kokonaan tai osittain suoritetusta palvelusta, jos yritys on aloittanut palvelun suorittamisen peruuttamisaikana ilman kuluttajan suostumusta tai ei ole kertonut peruttamisoikeuden käyttämistä koskevista ehdoista tai peruuttamiseen liittyvästä korvausvelvollisuudesta.
   "
   Lähde:
   https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

  • Jännä, miten tämä pulju vuodesta toiseen herättää keskustelua. Ja negatiivista sellaista. Luulisi heidänkin lähes 3 miljoonan euron liikevaihdolla haluavansa jo puhdistaa mainettaan ja siirtyä kaidalle polulle. Vai eikö rehdillä pelillä enää miljoonat vaihdot onnistu?

   Suomen Numerokeskus, Scanria, Suomen Puhelinluettelot etc. etc. ovat kaikki tätä samaa viritystä. Palvelut eivät nähtävästi ole huijasta. Heillä tosiaan on jotain räpellyksiä, joita kukaan ei käytä. Eikä niitä käytettäviksi ole selvästi tehtykään. Mitään puhelinluetteloita ei ole enää olemassa. Puhelinluetteloissa oli käytännössä kaikkien yhteystiedot lukuun ottamatta niitä, jotka erikseen kielsivät tietojensa julkaisemisen. Tässä tekeleessä voidaan todeta, että ala kuin ala, niin suurimmat ja tärkeimmät toimijat puuttuvat kokonaan. Tälläiselle hakupalvelulle tai puhelinluetteloille, kuten he mahtipontisesti palveluaan kutsuvat, ei ole mitään käyttöä.

   Palvelun tarjoaminen sen sijaan on vähintään kyseenalainen tapahtuma. Siinä annetaan ymmärtää, että jonkinlainen tilaus/sopimus olisi jo olemassa ja tässä nyt lähinnä vain tarkastetaan tietojen oikeellisuutta. Tietojen tarkastus päättyy tuohon jo legendaariseen lauseeseen "...ja näistähän ei tule mitään ylimääräisiä kustannuksia. Vain tuo kiinteä xx euron vuosimaksu. Onko teillä tarvetta lisänäkyvyydelle...". Jos et tässä kohtaa tajua kyseenalaistaa tuota vain xx euron kiinteää vuosimaksua, tämän jälkeen pyydetään sähköpostiosoite, mihin he haluavat ihan välttämättä vielä lähettää tiedot asiakkaan tarkatettaviksi. Kas, kun heillä ei ole jo tuota sähköpostiosoitetta tai tarkisteta myös sähköpostiosoitteen paikkansa pitävyyttä, kun tässä kerran vanhoja tuttuja liikekumppaneita ollaan. Joka tapauksessa, sieltä ei tule mitään vedosta tiedoista vaan tilausvahvistus, johon samalle lomakkeelle on tulostettu em. tiedot. Ja jos et vielä tähän mennessä ollut heidän asiakas, nyt olet. Sopimus on syntynyt vaikka et itse siitä tietoinen olisikaan.

   Itse torjun tarjouksen heti paikalla kun kuulen sanan "puhelinluettelot". Totean vain, että me emme tarvitse tätä palvelua ja jos siellä on jotain merkintöjä meistä, ne voi pyyhkäistä sieltä pois. Hyvää päiväjatkoa! piip...piip...piip...piip...piip...!!!

   Yhtään laskua en maksa ja olen milloin tahansa valmis lähtemään käräjille kuuntelemaan tätä asiakaspalvelun laadun varmistamiseksi tehtyä äänitettä !

  • Joo sama homma täällä. Pyysin nyt kuunneltavakseni tallenteen puhelusta jossa sopimus muka tehty ja samalla GDPR-hommaan nojaten kaikki tiedot mitä heillä on yrityksestäni.
   Katsotaan miten homma etenee, pistää vihaksi tälläiset puulaakit prkl.....

  • PK-yrittäjän yksinkertainen neuvo on että * ei ikinä tilaa mitään puhelinmyyjiltä *.

   Sama sääntö pätee myös Elisamn, Telian ym. tunnetumpoienkin bolagien puhelinmyyntiin, älä KOSKAAN tilaa mitään näiltä puhelinmyyjiltä. Samat tarjoukset löytyvät noiden firmojen nettisivuilta, jos tuote alkaa oikeasti kiinnostaa, tilaa mieluummin sitä kautta.

   Omaa e-mailosoitetta ei kannata antaa tuntemattomille puhelinmyyjälle koskaan. Jostakin syystä ne tosiaan kärttävät sanomaan puhelimeen tämän e-mailosoitteen nauhoitteelleen. Vaikka kehoittaa että mene meidän kotisivulle, se tieto on siellä, silti kärttävät että kerro nyt se e-mailisi, niin mun ei tarvii ettii...

  • Paskan rahastajia ,Älkää menkö tähän paskaan

  • Kaikkien näiden -luettelo yritysten taustalla on Oy Scanria Ab jota luotsaa Jussi Juhani Kuosmanen perheineen (Maija-Leena Elisa Kuosmanen ja Marko Henrik Kuosmanen ovat yrityksen päättäjätiedoissa) Kuopion alueelta. Jussi Kuosmanen pitää turhanpäiväistä blogia savon sanomien alustalla. Yrityksen taloustiedoista selviää, että joka vuosi tehdään valtavia tappioita ja todennäköisesti rahaa pumpataan ulos konkurssi mielessä. Totaalista huijausta kaikilla tasoilla.
   Irtisanomiset ja reklamoinnit kannattaa tehdä suoraan tuonne emoyhtiöön jolloin saatte samaan postiin kaikkien mahdollisten luetteloiden asiat. scanria (at) scanria piste fi. Vaikka infopaketin mukana ei tule sopimusehtoja pitävät ne sisällään 6kk välein automaattisen uusimisen ja ikävimpänä oikeuden levittää tietoja muihin yrityksiin. Tämä tarkoittaa, että emoyhtiö lähettää laskuja muistakin tekaistuista yhteystietopalveluista ilman erillistä sopimusta. Tehkää reklamointi/irtisanominen välittömästi kun olette laskun saaneet.
   Huijareita on aina ollut ja tulee aina olemaan. Oksettavia ihmisiä.
   Jussi nostaa 210 000€ vuodessa tästä huijaustoiminnasta.
   Maija-Leena 290 000€ vuodessa tästä huijaustoiminnasta.
   Markon tulotietoja ei löydy julkisilla hakukoneilla. (varmasti hyvät)
   https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/oy-scanria-ab/09730691/paattajat
   https://blogit.savonsanomat.fi/author/jussi-kuosmanen/

  • Herralta löytyy myös YouTube tili omalla nimellä johon hän tekee videoita. Kyseessä näyttää olevan vakavasta narsismista kärsivä potilas.

  • Tuoreempi blogi löytyy Jussin nimihaulla. Kuvien perusteella tatuoinnit on otettu useita vuosia takaperin vankilatuomioita suorittaessa.

  • Tänne tuli myös soitto viimeviikolla, jossa olevinaan tarkisteltiin tietoja yritykseni tietoja. Nämä kun olivat olleet oikein (yllätys yllätys) niin ilmoitettiinkin että ei tule ylimääräisiä maksuja ja ainoastaan tuo 90e. Tästä hämmentyneenä kun en tästä koko toiminnasta entuudestaan tiennyt yhtään mitään niin ihmettelin, että onko tämä sellainen palvelu mikä on kaikilla yrittäjillä valmiiksi kun tiedot olivat olevinaan heillä jo valmiina. Pyysin sähköpostiin mustaa valkosella ennen kun päätän yhtään mitään koska oli muutenkin huono hetki puhua. No puhelu loppu suhteellisen äkkiä ilmoitukseen, että he lähettävät laskun mulle postissa. No laskuhan tuli tietysti eilen ja summana olikin lähemmäs 120e vaikka 90e oli puhetta. (Hintaan lisätty alv.). Mitään mustaa valkosella ei myöskään tullut sähköpostiin niinkuin olin pyytänyt.

   Laitoin reklamaatiota tuohon sähköpostiin mistä aiemmin ketjussa mainittiin ja syytin heitä todella harhaanjohtavasta markkinoinnista sekä mainitsin, että en ole mitään tilannut. (Mitä puhelussa ei edes kysytty, että haluanko edes tilata.) Mainitsin, että sopimusta ei ole voinut syntyä ilman tilaajan selkeää suostumusta sekä, että jos perintään tämän laittaa niin aion ilmoittaa heille samat asiat mitä heillekin. Tänään vastasivat, että lasku on poistettu heidän järjestelmästä ja että laskun voi hävittää.

   Kai näitä joku sit oikeasti maksaa, koska tuollainen toiminta jatkuu vuodesta toiseen. Onpahan nyt ainakin mustaa valkosella sen sijaan, että olisin soitellut heille johonkin typerään maksulliseen numeroon ja maksanut itseni kipeäksi siitä.

  • >>Kai näitä joku sit oikeasti maksaa, koska tuollainen toiminta jatkuu
   vuodesta toiseen.>>

   Kyllä maksaa tosiaan. Ei tällaiset vuosipalkat ihan tyhjästä synny, vaan maksajia täytyy olla tuhansittain joka vuosi.

   "NUMEROKESKUS OY:N PALKKOJA:
   Jussi nostaa 210 000€ vuodessa tästä huijaustoiminnasta.
   Maija-Leena 290 000€ vuodessa tästä huijaustoiminnasta.
   Markon tulotietoja ei löydy julkisilla hakukoneilla. (varmasti hyvät)"

   Tuollaisella 90 € alvittomalla hinnalla pitää olla vuosittain lähes 6.000 yritystä jotka tällaisen huijauslaskun maksavat, että huijareiden 500.000 € vuosipalkka saadaan kasaan.

   Älkää hyvät suomalaiset yrittäjät elättäkö tällaista lois-väkeä. Katsokaa mitä maksatte. Älkää näitä maksuja maksako, vaan muistakaa REKLAMOIDA kirjallisesti laskun lähettäjälle ja perintätoimistolle kaikki saamanne huijauslaskut.

  • Sain puhelun joku viikko sitten jossa tietenkin penättiin yrityksen tietojen oikeellisuutta. Meni jankkaamiseksi kun kysyin mistä ovat tietonsa saaneet eikä myyjä pystynyt sitä kertomaan (ei tietnnyt). Myyjä tuskastui ja sanoi suurin piirtein että "kaikki tämä on nyt nauhalla ja lasku tulee postissa" ja löi luurin korvaan.

   Olin ällikällä lyöty että todellako näin ja tästä innostuneena tein gdpr:n mukaisen henkilötietojen tarkastuspyynnön. Sähköpostit eivät menneet perille nettisivuilla mainittuhin osoitteisiin joten lähetin perinteisen paperipostin. Hetken harkitsin jo kirjattua kirjettäkin mutta tavallisena postina meni perille. Viikko siitä minulle soitettiin ja tarjottiin mahdollisuutta kuunnella puhelun nauhoite puhelimessa. En suostunut kun oli huono hetki ja lain mukaan minulla on oikeus saada jäljennös henkilötiedoistani (tässä tapauksessa puhelun sisällöstä). Noin 3 viikkoa pyynnöstä (lakisääteinen aika 30 päivää) sain sähköpostin jossa oli litteroituna puhelun sisältö. Ei mitään epäselvyyttä siitä että puheluun vedoten olisi voinut todistella jonkunlaisen sopimuksen syntyneen. Eikä ole muuten sitä mainittua laskuakaan näkynyt.

   GDPR on hyvä ase tuollaisia huijareita vastaan vaikkakin kiertokautta. Eli jos olette sitä mieltä että puhelun aikana ei ole syntynyt sopimusta niin ei muuta kuin henkilötietojen tarkistuspyyntö vireille niin firma on velvollinen toimittamaan teille jäljennöksen puhelusta.

  • >> Ei mitään epäselvyyttä siitä että puheluun vedoten olisi voinut todistella jonkunlaisen sopimuksen syntyneen. >>

   Jos alun perinkin olit epäileväinen ko. firman suhteen, miksi sitten kuitenkin menit hölisemän jonkinlaisen sitovaksi katsottavissa olevan tilauksen niille?

   >>GDPR on hyvä ase tuollaisia huijareita vastaan vaikkakin kiertokautta.>>

   En ymmärrä miksi oikea huijarifirma viitsisi alkaa puhetta litteroimaan tekstiksi, aika iso ja kallis vaiva niille. Ei niitä kukaan syyttäjä tai poliisiviranomainen ala käräjille vetä,ä jonkin GDPR:n perusteella, vaikka eivät tekisi yhtään mitään.

   Itse voisit toki alkaa käräjöimään alioikeudessa, omalla kustannuksellasi, jos et haluamaasi GDPR-paperia jostakin puhelinmyyntifirmasta saisi.

   Yleensä huijarifirmat nämä laittavat suoraan laskun tulemaan, ja parin viikon päästä perintätoimiston perään.
   Minkäänlaisiiin GDPR-hömpötyksiin luottamista paljon helpompaa ja huokeampaa on olla hölöttämättä puhelimeen mitään "Kyllä"-vastauksia, tai muutakaan, joka voitaisiin tulkita tilaukseksi.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   193
   11259
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   99
   2018
  3. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   213
   1664
  4. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   116
   1547
  5. Martina oli alle vuorokauden Vicin kanssa

   Eskon ja Martinan ig näkee, Vici tuli eilen illalla pitkästä aikaa Martinalle. Martina hyvä äiti laittoi aamulla videota, ovat ihan kaksin Vicin kanss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1499