Aseistautunutta Pertti Keitaa etsitään Tuirassa!

t.ameronen

Pera Keita on linnoittautunut tornitaloon Oulun Tuirassa, mukanaan känninen Jyri Kjäll ja 100 kiloa dynamiittia. Pera on ilmoittanut että ellei hänelle toimiteta vaaleita naisia tunnin välein, hän teloittaa Kjällin ja räjäyttää koko talon. Kjäll puolestaan vaati, että naisten sijaan paikalle tuodaan vaan litran karhu puolen tunnin välein. Pera suuttui tästä ja räjäytti jo röökiparvekkeen varoitukseksi.

Karhu-ryhmä yritti sisään keskellä päivää, mutta Pera vaani kyykyssä heitä ja jabitti koko porukan pihalle. Kjäll löi vielä tuuletusikkunan lasin läpi varoitukseksi, niin että hänen käsi meni paskaksi ja hän yritti Porin murteella tilata vielä poliiseilta viinaa siihen päälle. Poliisit eivät kuitenkaan totelleet, koska eivät ymmärrä kuin suomea ja englantia. Pera raivosi siihen taas ja jorasi salsaa lunnasvaatimusvideolla, jossa taustalla oleva känninen Kjäll kutsui häntä nokikepiksi ja tilasi häneltä tärpättiä.

11

223

  Vastaukset

  • Täytyypä ilmoitella eteenpäin, niin otetaan ennakkotapaus, minkä "rikosmerkistön tällainen vastuuton kirjoitus täyttää. Loppuupahan tämäkin pelleily. Ylläpidolta tieto kirjoittajasta.

   • Aika hiljasta tais olla sun ilmotusten kanssa... Menikö HOMOLLE pupu pöksyyn?


  • Hector Vinent kirjoitti Jyrille kirjeen tornitaloon.

   "STOP BAD EVIL THINGS NOW. YOURS, HECTOR"

   Tämän jälkeen Miksa Joensuu tuli H. A Gylleniuksen kanssa nosturiautolla ja osuuskuntanyrkkeilyt julistettiin palautuneiksi.

  • Eikös tämä Hector ollut aviossakin Kjällin kanssa?

  • Tilanne on lauennut!

   Ratkaisu tapahtui nopeasti, kun Karl Helenius sai paikalle sellaisen henkilön (Heikki Lampela) jonka edessä Sauerland taipui aika nopeasti.

  • Onko Pera nykyään Sauerlandilla?

  • On joo.

   Universum omistaa Peran TV-oikeudet ja Sauerland hänen ottelulisenssinsä.

  • Simon Kyteneläimen saapuu pääsiäisenä Tuiran kirkkoon!

   • Peraz


   • Anonyymi kirjoitti:

    Peraz

    Piiritystilanne on viimein lauennut. Tai ainakin joku siellä laukesi. Kjäll hyppäsi katolta turvaverkkoon. Pera yllätettiin ja otettiin takaapäin hänen nukkuessaan. Vaivihkaa. Poliisit eivät pidättäneet ketään, nylkyttivät vain. Ja poistuivat sitten, antaen tilanteen jatkua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Piiritystilanne on viimein lauennut. Tai ainakin joku siellä laukesi. Kjäll hyppäsi katolta turvaverkkoon. Pera yllätettiin ja otettiin takaapäin hänen nukkuessaan. Vaivihkaa. Poliisit eivät pidättäneet ketään, nylkyttivät vain. Ja poistuivat sitten, antaen tilanteen jatkua.

    Nyt on isojen otteluiden aika.

    Pera ei lopeta koskaan.

    Pukall palaa. Pera palaa.

    Me kaikki paletaan helvetin tulessa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   295
   6497
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   90
   4288
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   142
   1609
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   73
   1334
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   92
   814