Aseistautunutta Pertti Keitaa etsitään Tuirassa!

t.ameronen

Pera Keita on linnoittautunut tornitaloon Oulun Tuirassa, mukanaan känninen Jyri Kjäll ja 100 kiloa dynamiittia. Pera on ilmoittanut että ellei hänelle toimiteta vaaleita naisia tunnin välein, hän teloittaa Kjällin ja räjäyttää koko talon. Kjäll puolestaan vaati, että naisten sijaan paikalle tuodaan vaan litran karhu puolen tunnin välein. Pera suuttui tästä ja räjäytti jo röökiparvekkeen varoitukseksi.

Karhu-ryhmä yritti sisään keskellä päivää, mutta Pera vaani kyykyssä heitä ja jabitti koko porukan pihalle. Kjäll löi vielä tuuletusikkunan lasin läpi varoitukseksi, niin että hänen käsi meni paskaksi ja hän yritti Porin murteella tilata vielä poliiseilta viinaa siihen päälle. Poliisit eivät kuitenkaan totelleet, koska eivät ymmärrä kuin suomea ja englantia. Pera raivosi siihen taas ja jorasi salsaa lunnasvaatimusvideolla, jossa taustalla oleva känninen Kjäll kutsui häntä nokikepiksi ja tilasi häneltä tärpättiä.

11

257

  Vastaukset

  • Täytyypä ilmoitella eteenpäin, niin otetaan ennakkotapaus, minkä "rikosmerkistön tällainen vastuuton kirjoitus täyttää. Loppuupahan tämäkin pelleily. Ylläpidolta tieto kirjoittajasta.

   • Aika hiljasta tais olla sun ilmotusten kanssa... Menikö HOMOLLE pupu pöksyyn?


  • Hector Vinent kirjoitti Jyrille kirjeen tornitaloon.

   "STOP BAD EVIL THINGS NOW. YOURS, HECTOR"

   Tämän jälkeen Miksa Joensuu tuli H. A Gylleniuksen kanssa nosturiautolla ja osuuskuntanyrkkeilyt julistettiin palautuneiksi.

  • Eikös tämä Hector ollut aviossakin Kjällin kanssa?

  • Tilanne on lauennut!

   Ratkaisu tapahtui nopeasti, kun Karl Helenius sai paikalle sellaisen henkilön (Heikki Lampela) jonka edessä Sauerland taipui aika nopeasti.

  • Onko Pera nykyään Sauerlandilla?

  • On joo.

   Universum omistaa Peran TV-oikeudet ja Sauerland hänen ottelulisenssinsä.

  • Simon Kyteneläimen saapuu pääsiäisenä Tuiran kirkkoon!

   • Peraz


   • Anonyymi kirjoitti:

    Peraz

    Piiritystilanne on viimein lauennut. Tai ainakin joku siellä laukesi. Kjäll hyppäsi katolta turvaverkkoon. Pera yllätettiin ja otettiin takaapäin hänen nukkuessaan. Vaivihkaa. Poliisit eivät pidättäneet ketään, nylkyttivät vain. Ja poistuivat sitten, antaen tilanteen jatkua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Piiritystilanne on viimein lauennut. Tai ainakin joku siellä laukesi. Kjäll hyppäsi katolta turvaverkkoon. Pera yllätettiin ja otettiin takaapäin hänen nukkuessaan. Vaivihkaa. Poliisit eivät pidättäneet ketään, nylkyttivät vain. Ja poistuivat sitten, antaen tilanteen jatkua.

    Nyt on isojen otteluiden aika.

    Pera ei lopeta koskaan.

    Pukall palaa. Pera palaa.

    Me kaikki paletaan helvetin tulessa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   242
   7792
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   82
   3873
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   3852
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   81
   2174