Itsemurha ei onnistu lääkkeillä

ext

Mitä paskaa nämä mielialalääkkeet ovat? En edes purkillisella seronil-lääkkeitä pysty riistää itseltäni henkeä, sen sijaan piru suoraan helvetistä antaa kuoleman sijaa epilepsia kohtauksia, tärinää ja kouristeluja. Mitä pitäs vetää, et henki lähtis? Ekstaasia, kokaiinia?

27

842

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mävaan-

      No jos saat niiden yliannostuksesta kouristuksia, niin veren ck- arvo kyllä nousee ja sakkaa munuaiset ja kuolet pikkuhiljaa munuaisten vajaatoimintaan. On hidas kuolema, mutta mahdollinen. T: sairaanhoitaja

      • ext

        Olihan niissä siis sittenkin ytyä vaikkakin vaikutus hidas.


      • mävaan-

        Sääli kuitenkin, että olet päättänyt tappaa itsesi. T: sairaanhoitaja


      • ext

        Ei ole mitään menetettävää. Ei kavereita ei perhettä ei rahaa ei töitä.


      • mävaan-

        Minä ainakin välitän! T: sairaanhoitaja


      • Ominar
        ext kirjoitti:

        Ei ole mitään menetettävää. Ei kavereita ei perhettä ei rahaa ei töitä.

        Itsekin olen ajatellut omalla kohdallani, ettei ole mitään menetettävää. Toisaalta taas olen miettinyt, että olisiko mulla kuitenkin jotain annettavaa muiden hyväksi. Haluaisitko jutella?


      • nyt.mennään
        ext kirjoitti:

        Ei ole mitään menetettävää. Ei kavereita ei perhettä ei rahaa ei töitä.

        Viinaa ja kärpässieniä, Ja sit junaradalle makoilemaan...Tai paljon viinaa ja heikoillejäille..


    • hei666

      Kuoleman jälkeen luulis helpottavan kun aivot sammuu. Aivot on pahan alku ja juuri.

    • EnJaksaEnääOllaTäällä

      Eikö rivatrillilla, Panacodilla ja 60% vodkalla lähde henki? Ainakin Panacodissa on varoitus ettei pidä ottaa alkoholin eikä rauhoittavien lääkkeiden kanssa koska siitä voi seurata hengityslama ja kuolema. Jos sitä vetäsis purkillisen rivatrilliä, muutaman levyllisen Panacodeja ja kunnolla vodkaa päälle niin eikö pitäisi olla aika varma kuolema? Vai seuraisko siitä juurikin joku neliraajahalvaantuminen ja menis ainoastaan sisuskalut paskaksi ja sais kärsiä vuosikymmeniä. Sitä nyt en ainakaan halua.

      • itsestäkiinni

        No eipä toi sun elämäsi vaikuta muutenkaan kaksiselta.


    • TuutkoKäymään

      Lääkkeet ei ole hyvä tapa tehdä itsemurha. Aina on riski että tulee oksennus. Ihminen voi oksentaa tajuttomanakin. Sitten jää henkiin ja jää vain vauriot. Loppuelämä vielä paskempaa munuaisvaurion tai aivovaurion vuoksi.
      En nyt ala kertoa silti mikä olisi parempi tapa. Kun tänne kirjoittelet, niin tulkitsen jonkinlaiseksi avun pyynnöksi. Mene päivydtykseen ja pyydä päästä hoitoon. Ehkä vielä tulee parempia fiiliksiä.
      T: toinen hoitaja

      • Elämänarvo

        Mitä ne hoitaa siellä?

        jos ihminen on niin väsy, että miettii itsemurhaa, siihen on syy ja sitä syytä ne ei hoida.

        Nykyinen sote - sössö ei hoida enää mitään. Terveydenhoitojärjestelmä näyttää ihmisille, että ne on liikaa - rasitteita eikä mitään muuta. Mitä tahansa menee valittamaan, ne osoittaa ensin olevan valmiita epäilemään asiakkaan järkeä: kaikki säryt, murtumat, rasitusvammat, mahavaivat, hengitystieoireet, homesairaudet....kaikki on vain kuviteltua hulluutta. MIKÄ FUNKTIO TERVEYDEHOITOEHNKILÖKUNNALLA ON ENÄÄ TÄSSÄ MAASSA?

        Mikä hoitajia vaivaa kun niillä kaikilla on nykyisin sellainen pelottava ylimielinen - vihainen ilme? Lääkärit luikkii nurkissa ja pitkin seinien vieriä. Rahat pois ja äkkiä ulos ovesta.

        VOISIVAT VÄHÄN MIETTIÄ OMAA OSAANSA JA SYYTÄ TEHDÄ SITÄ TYÖTÄ.
        JA VARSINKIN KYSYN TÄTÄ HOITOHENKILÖKUNNAN ESIMIEHILTÄ. SIELTÄHÄN SE PAHA OLO YLEENSÄ ALKAA JA SE MÖS YLLÄPITÄÄ SITÄ.

        ne jakaa pahaa mieltä ja sairautta - onni, terveys ja elämisen edellytykset tulevat ihan muualta.


    • freee
    • Hei,

      Oletko ajatellut, että voisit jutella ajatuksistasi ja tilanteestasi jonkin ulkopuolisen tahon kanssa? Tekstistäsi ei selvinnyt oletko hakenut apua itsetuhoisiin ajatuksiisi. Yhdeltä aikaisemmalta kirjoittajalta saitkin jo hyvän neuvon hakeutua päivystykseen ja sitä kautta hoidon piiriin.

      Lisäksi on olemassa monenlaisia erilaisia auttavia tahoja, joihin voit halutessasi olla yhteydessä. Tässä vielä muutamia vaihtoehtoja:

      - Verkkokriisikeskus Tukinet, https://www.tukinet.net/. Tukinetistä saa halutessaan tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Tukinet on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

      - Jos soittaminen tuntuu sinulle sopivimmalta tavalta hakea apua, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 09.00-07.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15.00-07.00.

      - Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.mielenterveysseura.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

      • kärkilä

        Näille jos soitat, niin voit olla varma, että siellä on kunnon lääkekoktaili odottamassa. Pääset kunnon zombietilaan. Ei kiinnosta sosialisoida, ei haluta seksi, ei kiinnosta harrastukset ja ei kiinnosta itsemurha. Aivosi tuhoutuvat vähitellen samalla tavalla kuin ehkä epäonnistuneessa itsemurhayrityksessä. Varmaan jo kyttäilevät ip-numeroasi, ainakin jos yhtään ilmaiset itseäsi aggressiivisesti, että saavat puhelimen yms. seurantaan,


      • tähhh

        Tuohan on puhelinpalvelu, niin miten siel lääkekoktaili olisi odottamassa? Linjoja pitkinkö lääkkeet imeytetään soittajan elimistöön?


      • eiautomaattia

        Taas tätä samaa puhehölppää. Hae Apua, Hae Apua....

        Minulla on takana lähes 50 vuotta ammattoiauttamista, joka ei ole auttanut oireisiin yhtään. Olen kertonut monelle ammattiauttajalle myös itsemurha-ajatuksista, siinähän istuvat sormi persreiässä ja ihmettelevät.

        Meillä ei ole Hae Apua -automaattia.

        En ole ajatellut itemurhaa vähään aikaan, mutta en aio elää satavuotiaaksi. Noin 75 riittää, eikä siihen ole enää hirveän paljoa aikaa siihen nähden, miten paljon olen elämässäni kärsinyt.

        Kaikki SOS-kriisikseskukset, seurakunnat sun muut: jos kirjoitatte tänne, niin konkretisoikaa lukijoille, miten keskustelu auttaa. Tai mitä muita hoitoa on kuin pelkkä puhuminen. Ehkä näistä itsemurhaa miettivistä sitten joku motivoituukin hakemaan apua. Joku nimittäin voi kirjoittaa tänne ihan tosissaan, on kyseessä aie eikä pelkkä uho. Älkää kuitatko sitä tuolla pelkällä hae apua -jorinalla.


    • serri

      Älä tee vain itsemurhaa, vaan tapa samalla muutama "sivullinen" jotka on aiheuttaneet sulle tai muille pahaa. Esim. joku poliitikko, koulukiusaaja tms. Maailmasta tulee hieman parempi paikka, etkä kuole ihan turhaan. Olen päättänyt, että jos tapan itseni niin myös joku muu pahaan olooni syyllinen lähtee mukana. On ollut muutama kohde mielessä, mutta silti arvostan niitä kusipäitä enemmän kuin olisin valmis uhraamaan oman henkeni samalla. Kuulostaa varmaan pahalta mutta on ollut minulle toimiva selviytymiskeino.

      • nyt.lähtee.saatana

        Vie pari matua mukanasi...Mannelta pimee ase..


    • sdfawsfd

      Lääkkeillä ei varmasti mutta myrkyillä kyllä. Mielialamömmöjä en pitäisi lääkkeinä. lääke on jotain mikä parantaa. Lääke-nimellä siitä' huolimatta kyllä myydään aika paljonkin myrkkyä

      • eihoida

        Ei ne somaattisen puolen lääkkeetkää läheskään kaikkia paranna mitään sairautta. Korkeintaan hoitaa oiretta (jos sitäkään).


    • yhteiskunta_haluaapahaa

      Luin juuri että, mielenterveysongelmat on pahentuneet. Syyllinen varmasti on Kela ja etuuksiä myöntävät taho ne haluaa, että ihmiset sairastuisivat pahemmin ja päätyisivät epätoivoiseen tekoon jotta mitään haettuja etuuksia ei tarvitsisi myöntää. Todella pöyristyttävää, että sairaille ihmisille tehdään kiusaa. Toisaalta itsemurha on yksi reitti pois tuosta hulluudesta ketkä siihen sitten ajautuu.
      Ei ole muuta perustetta kuin kiusanteko hakijalle ja hänen kuoleman toivominen jos toimitat selvät lääkärinlausunnot ja haet tiettyä etuutta ja mitään ei myönnetä.

    • kerta-annos

      Lääkkeillä voit päästä vaikka dialyysipotilaaksi loppuiäksesi, ja sitten osaat arvostaa elämää. Et sinä halua kuolla. Joku viisas sanoo että jos edessä on vain mustaa katsot väärään suuntaan. Et ole vielä kokenut / kokeillut kaikkea. Elämän tarkoitus on --- löytää Jumala, Luojasi. Sinua odottaa turvallinen syli. Mutta kun ei ole pakko niin joudut itse ottamaan ensimmäisen askeleen. Kokeileppa. Se hyväksi koettu rukous sekin että jos sinä olet olemassa, auta minua. Oikeesti, ei elämän tarvi olla pelkkää tuskaa. "minä annan teille elämän ja toivon. Minä olen totuus Tie ja Elämä. Sinä, otat vain vastaan, koska muuta et voi, eikä tarvitse. Etsivä löytää. Sinäkin.

      • ElämäEiyksinkertaista

        Kyllähän sinne Jumalan luokse voi päästä itsemurhankin kautta kuka sanoo miten kuoleman pitää tapahtua? Ei ole varmasti oikeaa tiettyä tapaa kuolla. Monella on rahat niin tiukassa ettei ole varaa lääkkeisiin edes sellaisiin jotka on tärkeitä elämän jatkumisen kannalta, joskus pitää valita lääkkeet vai ruoka. Tämäkin voi päättyä kuolemaan.


    • nyt.lähtee.saatana

      Junarata ja kova känni.

      • Hommaa_köysitaijotain

        Älä nyt ainakaan raiteille mene!

        Ajattele junan kuljettajaa. Tuttuni on veturinkuljettaja, joutui kerran ajamaan ihmisen päältä, joka loikkasi radalle. Veturinkuljettaja ahdistui, masentui ja joutui olemaan varmaan vuoden sairaslomalla.


    • proelämä

      Ei itsemurhaa kannata yrittää. Siinä on aina olemassa sekin mahdollisuus, että jää henkiin mutta vammautuu loppuiäksi. Yhdellä tutulla oli hoidettavana itsemurhayrityksen jälkeen pahasti aivovammautunut mies, viettää koko loppuikänsä laitoksessa.

      Itsemurha ei kannata senkään vuoksi, että siinä jää katsomatta omat mahdollisuudet. Jos tappaa itsensä, niin silloin ei koskaan tule tietämään, minkälainen loppuelämä olisi ollut.

      Tulevaisuutta ei pysty varmaksi ennustamaan kukaan meistä. Siksi ei kannata alkaa ennustamaan huonoa tulevaisuutta, vaan kannattaa katsoa, mitä elämä tuo tullessaan. Ei sitä koskaan tiedä, vaikka nurkan takana olisi joku iloinen asia odottamassa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      169
      3439
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      101
      1819
    3. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      143
      1727
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      125
      1581
    5. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      392
      1576
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      102
      1417
    7. Anna vielä vähän vihreää valoa

      Teen sitten siirtoni, nainen. Tiedän, että olet jo varovaisesti yrittänyt lähestyä, mutta siitä on jo aikaa. Jos tunnet
      Ikävä
      17
      1143
    8. Mitä ajattelit silloin kun

      Löysit hänet?
      Ikävä
      62
      1063
    9. Mikä on hän on ammatiltaan?

      Vai tiedätkö mitä kaivattusi tekee työkseen?
      Ikävä
      60
      1008
    10. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      54
      971
    Aihe