Käyttääkö joku tätä firmaa?

Kiinnostaisi

Yrittäjän oikeusapu oy (cothia oy)

Tarjoaa palveluna huijauslaskuista selviämistä ja niiden mitätöintiä.

390€/3kk. Onko tämä hyödyllinen palvelu? Totta vai huijausta!??

14 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Ei tarvii maksaa mitään. ei haamulaskuttajalle eikä rahastajalle.

 • "Alusta alkaen on ollut tiedossa, että Yrittäjän Oikeusavun kautta asiakkaitaan menettävät hakemistopalvelut sekä kilpailijamme tulevat mustamaalaamaan toimintaamme ja pyrkivät vaikeuttamaan liiketoimintaamme kirjoittamalla perättömiä väitteitä internetin keskustelupalstoilla ja verkkofoorumeilla. Yrittäjän Oikeusapu ei tule reagoimaan internetissä nimettömästi kirjoitettuihin herjaaviin kommentteihin, vaan tulee keskittymään jatkossakin asiakkaidensa täysimääräiseen palvelemiseen"

  Häh, mitä tämä on, minä en ole nähnyt mitään. Onkohan tuon kirjoittanut henkilö aidosti lakihenkilö ?

  • He kuvittelee itsestään liikoja.

   Hekö pystyy estämään rikolliset....


  • Palkkasivatfatmanin hoitaa pahat pojat. Varokaa konnat


 • Poliisitutkinnan kohteena olevan miehen yritykset Suomen Mainosmediat Oy sekä Suomen Laki ja Perintä Oy jatkavat edelleen toimintaa.

  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/noin-200-yritystä-kertoo-tulleensa-huijausyrityksen-kohteeksi-ensin-tuli-puhelu-sitten-perintäkirje-1.198229

  Aluehallintovirasto varoittaa perintäfirmasta, joka uhkailee ulosotolla ja maksuhäiriömerkinnällä. Tampereen Laki ja Perintä Oy on aluehallintoviraston selvityksen mukaan samaa konsernia kuin Suomen Mainosmediat Oy ja Suomen Sopimusoikeusvalvonta Oy. Näiden yritysten saatavien perintään se ei siis tarvitse toimilupaa – edellyttäen tietenkin, että se laskuttaa aiheellisia saatavia.

  https://www.aamulehti.fi/a/24262214

  Julkisuuden henkilöksi Veikka Joki-Erkkilä oli tullut jo kesällä 2013, kun hän meni naimisiin Satuhäät-nimisessä Yleisradion tosi-tv-ohjelmassa. Viime kesänä sama sulhasmies tuomittiin vuoden ja kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen törkeästä petoksesta.

  Hän oli tehtaillut kavereineen 8 111 perusteetonta laskua. Aiheettomat laskut lähetettiin eri tahoille, ja teolla tavoiteltiin noin 3,5 miljoonan euron pottia. Laskun maksoi 283 yritystä tai henkilöä, vastaajat tienasivat teolla 108 000 euroa.

  Muutakin vilunkia harrastettiin. Miesten firmalla oli palvelunumero, jonka puheluhinta oli 1,75 euroa minuutti. Sulhasmies korotti puheluhintaa niin, että puhelu maksoi 25 euroa minuutti. Huippukalliilla puheluilla miehet tienasivat 25 000 euroa. Sitten puhelin suljettiin väärinkäytösepäilyn takia.

  https://www.paivanlehti.fi/satuhaiden-sulhon-oudot-bisnekset-aluehallintovirasto-varoittaa/

 • Yrittäjän oikeusapu on Joki- erkkilän vanha firma jossa nyt Hans Venho toimarina ja taustalla toimii myös joki erkkilän entinen bisneskaveri Johan Fabritius. Firma lähettää huijauslaskuja ja samalla myy palvelua, jolla nämä laskut mitätöidään. Ovelia ovat.

 • KÄyttääkö joku tätä oikeasti? Liikevaihtoa näyttäisi olevan.

  • Etkö osaa lukea mitä edellä on kerrottu?


 • Liikevaihtoa on eli käyttää

 • Halvemmaksi tulee kun maksaa kaikki huijauslaskut.

 • Kas kummaa tulos oli 48000€ miinuksella. Omistajat rällästi rahat heti....

 • Juu. Aika kuraa koko bisnes. Ei kannata maksaa tuosta mitään...

 • Konkurssissa

 • Asiakas
  Y-tunnus 2569004-4
  Toiminimi Yrittäjän Oikeusapu Oy
  Aputoiminimi
  Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 100 000 euroa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.