Kuka jaksaa enää kiinnostua?

miljoona.parempaa.bändiä

Itte pistin koko tuotannon sileeksi kun alkoi toi musiikki vituttaa totaalisesti. 18 vuotta sitä kestikin.

On muuten helkkarin hyvä levy toi Dark Element featuring Anette Olzon. En Anetesta hirveesti tykänny NW-aikoina, mutta tällä levyllä nainen laulaa kuin uudestisyntyneenä. Sonatan ex-kitaristi Jani Liimatainen on musiikkimies vailla vertaa.

Emppu on bändin pahin floppaaja. Mies ei ole kehittynyt soittamisessaan yhtään sitten vuoden 2002 julkaistun Century Child-levyn jälkeen. Empun tilalle olis varmasti löytynyt tusina parempaa vaihtoehtoa, mutta karjalaiset pitävät näköjään yhtä - paitsi naisten suhteen. Tarja oli varaa vaihtaa vaikka oli käytännössä 95 - prosenttia koko bändistä. Empun taantuminen on ärsyttänyt jo kolmen levyn ajan. Mies ei selkeästi harjoittele vapaa-ajallaan. Vai onko liika alkoholi sitten vienyt sormista tiluttelutaidot.

Tuomakselle tiedoksi, että vaikka taloudellisesti pärjäätkin niin teit elämäsi suurimman virheen kun hajotit ainutlaatuisen ja koskemattoman (the Original - Nightwishin v. 1996-2005). Laatuvisklllä voit turruttaa tämän tosiseikan syrjään, muttet saa koskaan tehtyä tekemättömäksi. Vaimollasi on muuten todella ärsyttävä lauluääni.

Enkä ole ollut yhdelläkään NW-keikalla Josta olen myös jälkikäteen ajateltuna hyvin ylpeä.

7

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rupinenperse

      Kirjoituksestasi huomaa että myöskin nyky-Nightwish koskettaa sinua todella syvältä, et muuten olisi tällä foorumilla valittamassa. Älä vastustele vaan ota Tuomaksen uudet mestariteokset avoimena vastaan ja nauti elämästä. Mitä Emppuun tulee niin saatat valitettavasti olla oikeassa mutta kitaran osuus sinfoonisessa metallissa on niin pieni että ei tuo paikallaan polkeminen haittaa. Tiluttajia on maailma väärällään eikä Nightwish hyödy juurikaan mitään sen alan osaajasta.
      Käsittääkseni Tarjan erottaminen mahdollisti bändin jatkon joten vuoden 2005 tapahtumia on ihan turha enää jatkaa. Jokatapauksessa sekä Anette että Floor ovat tuoneet valtavasti uusia faneja ja rikastuttaneet bändin soundia.

    • Mpz

      Onneksi jokaisella on oma mieltymyksensä itse aloin NW kuuntelemaan vasta kun Floor astui remmiin ja mielestäni NW on tämän hetken loistavin live bändi jossa jokainen bändin jäsen hoitaa tonttinsa täydellisesti kuinka hienosti vanhatkin kappaleet esim. Kinslayer ja Gethsemane toimii nykyisellä kokoonpanolla ja The poet and the Pendulum ja The Greatest Show on Earth ovat suorastaan Spektaakkeleita livenä .Tervetuloa Turkuun NW.

    • Onneksonnäin

      Niih aloittajalle muistin virkistystä, että originaalisuus loppui jo vuonna 2001. Itelle NW kolahti vasta vuonna 2013 ku floorin livetaidot näin! Jos taapea ei ois pistetty pihalle nii ei ois yövissyäkää. Ja alottaja varmaan unohtanut, että taape ois lähteny seuraavan levyn jälkeen, eikä ois enää kiertueelle lähtenyt. Että niin tärkeä ihminen..

    • Jurrin_Ykä

      "Käsittääkseni Tarjan erottaminen mahdollisti bändin jatkon joten vuoden 2005 tapahtumia on ihan turha enää jatkaa. "
      No mikset seuraa Tarjaa jos mielestäsi tämä nainen oli bändin kantava voima? Fakta on se, että 2000 luvun myötä Turuselle nousi urea tukkaan. Mukaan tuli myös latinorakastaja joka sorkki keikkamyynnissä ja bändiin muodostui kahden kerroksen väki joka tapasi vain keikkapaikalla. Bändi jaksoi tuota elämää 2..3 vuotta jonka jälkeen kaikilla oli jo posket täynnä tuota paskaa. Peruttu Amerikan kiertue, peruttuja keikkoja ym, ym. kaikki tämä johti loppuhuipennukseen 2005 - se ei ollut Nightwishin loppu vaan seuraavan tason alku.

      Bändi joka tekee ympäri maailman pitkiä kiertueita ei pysy kasassa jos henkilökemia ei toimi - Tarjan paukut loppuivat jo alkuvuosiin. Anette kesti aikansa, mutta paukut loppuivat lädylta ja nainen rupesi porsimaan. Onneksi bändi ei vajonnut maan rakoon vaan lattialle joka kesti ja loppu onkin Nightwishin hostoriaa.

      • Jurrin_Ykä

        Ensimmäinen lause piti olla:
        "Tuomakselle tiedoksi, että vaikka taloudellisesti pärjäätkin niin teit elämäsi suurimman virheen kun hajotit ainutlaatuisen ja koskemattoman (the Original - Nightwishin v. 1996-2005)"
        No mikset seuraa Tarjaa jos mielestäsi tämä nainen oli bändin kantava voima?


    • sallinappanahka

      Meillä on jotakin yhteistä, nolla Nightwish-keikkaa. Mainituista laulajattarista korvani pitävät enää vain Floorista. Hänen myötään Tarjankin laulutapa on alkanut ärsyttää., vaikka en Nightwishia Tarjan ja Anetten kausilla kuunnellutkaan. Täytyy kai pistää päreiksi kaikki asiaan liittyvät kiekot Floorin laulamia lukuun ottamatta.:)

      Nightwishin biiseissä on syvyyttä, mitä en aisti muiden bändien tuotoksissa. Tämä on niitä henkimaailman juttuja, mitä on mahdotonta pukea sanoiksi. Myös kappaleiden sovituksissa on jotakin taianomaista. Ideoita tuntuu riittävän loputtomasti.:)

      Live-esitykset eivät ole virtuoosimaisen sliipattuja. Täysveriset ammattilaiset ymmärtävät, että irtiotot eivät palvele kokonaisuutta. Melkoista osaamista edellyttää silti vetää setti läpi Nightwishin tasolla keikka keikan jälkeen vilkkuvien valojen ja paukkujen ja liekkien keskellä hyvinkin vaihtelevissa olosuhteissa. Erityismaininta taustajoukolle! Floorin sanoin 'well oiled machine'.:)

      Musiikkimaun muuttuminenkin kuuluu elämään. Kaikenlaista on tullut kuunneltua korvia ja henkistä tasapainoa säälimättä. On kuunneltava sitä, mikä tuntuu hyvältä ja välillä on paikallaan musiikista tuttu tauko.:)

    • hephephep

      No ihan kiva, että edes joskus joku muistaa Anettenkin olemassaolon. On kyllä ihan kohtuullinen pop-laulaja, mutta ärsyttävä persoona. Ei jaksa kiinnostaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      16
      1216
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1149
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      3
      1149
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe