Unelmana ammattilais jääkiekkoilija

Skkekeke

Moi, täällä kirjoittaa 13, melkein 14 vuotias poika ja pelaan tällä hetkellä pikkuseurassa c-suomi-sarjaa. Suunnitelmissa olis ensi kaudeksi mennä pelaamaan isompaan seuraan c-sm ja todennäköisesti pärjäisin ihan hyvin siellä, ainakin kaverit ja vanhemmat ovat sanoneet niin ja itekkin uskon kyllä siihen. Aion sen takia vaihtaa koska isommissa seuroissa kehittyy paremmin ja sitäkautta olisi mahdollisuus päästä esim. Pohjola-leirille. Olen siis pakki ja vahvuuksia on puolustuspään pelaaminen ja vanhempieni mielestä ainakin teen kentällä todella järkeviä ratkasuja ja pelaan fiksusti mutta silti kovaa myös luistelu on myös yksi vahvuuksistani. Ja nyt haluaisin neuvoja että miten kehittyy parhaiten ja mitä kaikkea liittyy siihen jos ammattilaiseksi haluaa päästä.

12

1628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JokeriIsä

      Mene pelaamaan jokereihin siellä kehittyy varmasti :))

    • naakari

      Moikka! Olen narkkari pääkaupunkiseudulta. Olen pelannut jääkiekkoa itä-helsingissä kaverini jengissä. Olin vielä 14 vuotiaana hyvä ja halusin vaihtaa jokereihin mutta mieleni muuttui kun isä sanoii ettei riitä. () päädyin sitten jatkamaan jääkiekkoa mutta istten sain kiekon päähään kova tasoisessa paika llis k ampp a ilussa ja siihen loppui ura sain paljon aspiriinia kipuihin siitä huumekierre lähti käyntiin. nykyään olen 25 koditon asun kontulassa eikä minulla ole juurikaan muita kavereita kuin ne jotka käytävär aineita olisin halunnut päästä aineista eroon mutta en pysty en tiedä minnnne kirjoittaisin koska jääkiekko pilasi elämäni toivottavasti sinulle ei käy samoin :) on minulla kuitenkin nokian puhelin.

    • toosihyväpoika

      tää kuulostaa ihan espoon pojan tarinalle joka oli pohjolassa ja siihen se jäi.

      • Kskdk

        Selvennäkkö vähäsen


    • Peko68

      Mene pelaamaan jalkapalloa niin kuin kaikki muutkin nuoret. Jääkiekko on ihan menneen talven lumia ja keski-ikäisten hapatusta. Kovaa harjoittelua ja asennetta niin kyllä se siitä!

      • Red_wings_on_paras

        Jep jep, tsemppiä vaan, kerro keväällä try outtien jälkeen minkä c-sm joukkuueen valitsit niin voidaan kimpassa seurata edesottamuksiasi tulospalvelusta.


    • Neuvokas

      Täällä näyttää lukeman perusteella olevan monenlaista " järjen jättiläistä". Lähinnä varmasti katkeroituneita entisiä pelimiehiä.

      Toivon että saat vastauksen ja menestyt jääkiekossa. Aina isompi seura ei takaa parempaa menestystä tai valmennusta. Seuroissa on eroja. Isossa seurassa voi peliminuutit jäädä vähäiselle taidoista huolimatta. Valitettavasti. Omatoiminen reenaaminen ja monipuolinen liikkuminen terveellisen ruuan kera vie jo pitkälle ja kun löytyy seura jossa saa rutkasti pelata ja kannusta luulen että riittää alkuun. Myös pienemmästä seurasta voi ponnistaa Pohjola-leirityksiin, eikä leirityskään ole tae menestyksestä. Oma sinnikäs reenaaminen ja oikea asenne vievät pidemmälle. Oma juniori sai apuja reenaamiseen PT:ltä joka reenauttanut jääkiekkoilijoita kun omasta isosta seurasta ei neuvoja herunut.
      Tsemppiä sinulle !

      • sukeltajamestari

        kiitti vinkeistä mutta laji ei ehkä ole minua varten. Aloitan tällä viikolla sukelluskurssin.


      • Ap_1

        Ehkä kuitenkaan omasta seurasta ei voi kauhean pitkälle päästä kun eikös pohjolaan valita vain AAA ja sm tasoisista joukkueista?


    • Pelaajavanhempi

      Kannattaa sinun siirtyä seuraan, jossa panostetaan valmennukseen ja jossa pelataan ylemmissä sarjoissa. Alku voi olla sinulle hankalaa, jos olet pelannut suomi sarja tasolla, mutta ole sinnikäs ja usko itseesi. Vain kovalla työllä ja intohimolla kehityt.

    • Akakja

      Olen siis 04 ikäinen ja tänä vuonna on ikäisteni pohjola-leiri, mutta tällä kaudella en vielä ajatellut vaihtaa joten onko enää sen jälkeen menestyä yhtään mitenkään, vai onko pohjola-leiri myös yli 14-15 ikäisille?

    • HOHOO

      Toivottavasti isäsi on jossakin asemassa seurassa että väylä on kunnossa. Kyllä se sitten siitä. Yritä päästä siihen maajoukkueeseen, sieltä on vaikea tippua. Samat jannut vuodesta toiseen saa sitten pelata jääkiekkoliiton(kerhon) tapahtumissa. Sitten Bluesiin tai Kalpaan kun ne on liiton lemmikkiseurat. Ollaan aika lähellä ammattilaispahvia Ja vinkkinä, toivottavasti oot iso kokonen, satsaa mailaan, 10 cm pituutta lisää niin tulee kunnon klangi ja ammut vaan, niinku Laine.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2244
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2087
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1697
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe