Komun entinen koulu

HallelujahMikäHinta

Kyllä on nyt hinta kohillaan Komun entisellä koululla! Kauan myivät sitä 1 eurolla. Monellako lie loppujen lopuksi mennyt kaupaksi?
Mutta nythän sillä hinta on näköjään noussut arvoon arvaamattomaan.
Sitä myydään 150 000 € eteenpäin.
Löytyykö ostajia tuolla hinnalla?
Jos ei aikaisemminkaan mennyt kaupaksi.
Meneekö tämmöisellä hinnalla?
Jossakin muualla vois ehkä mennä, mutta ei täällä..

35

2083

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arvio

      50000e on k
      liikaa

    • kalliitaylläpitää

      Rannakylän koulu on samoja hintoja.

      • karjunMorsian

        Sikamies aikoo kuulemma ostaa ne molemmat.


    • menejatiedä

      Emolahden hinta saattaa nousta 150000€ .

    • Phj.suruaikaa30v

      Markkinamieskonsultilta kymppitonnilla ostettu neuvo; miten hinnoiltella myytäväksi tulevat koulut ranta, ruotanen ja emolahti? No tekaistaan myymättömien koulukiinteisöjen kohdalla arvonylennys silmänkääntöteppu, eli kikka millä saadaan kysynnän ja tarjonnan starttiin piikki kauempana pönöttävästä verrokista. Ostopalveluna hinta 10 000-15 000 kahdesta puhelusta.

      On siis konsultin käsialaa, hinnannousu, ei meidän paperinpyörittäjät tai olisko osuvampi sanoa, peukalonpyörittäjät, kykene omaan avaukseen juuri missään, miten he nyt olisivat kehittäneet aiemman kiinteistöjen halpamyynnin linjan heilauttamaan yli maan keskiarvon millekkään muulle?
      En väitä, oletan, on Komun koulun hinnannousu niin tarkoitushakuista, ei jää muuta mahdollisuutta.

      Eihän meillä käy kaupaksi omakotitalot, ei mökit ei niin mitkään, kiinteistöjen arvonalennus on tosiasia. Syitä on monia, mutta yksi ylitse muiden on heikko työllisyyskehitys ja nuorten poismuutto. Tulevaisuus on vesitetty virkamiesten omasta kyvyttömyydestä johtuen konsulttien, projektipäälliköiden, lakimiesten ja pätkävirkamiesten käynneillä, on siistitty ongelma pois silmistä eli " euroilla valtuutus pyöröovista"- harhalla,perustavaa laatua olevat ongelmat ovat siten muka hoidossa?

      Lisäsiivun ankeuteen voi poimia kaupungin päättäjien lapsellisesta junnaamisesta kyvyttöminä ja sulle-mulle-henkilöstöpolitiikassa. Virastolla räätälöidään virkoja uusiksi nykyisille eikä sekään riitä, avataan uusia pandorran lippaita tuottamattomaan poliitikkojen leikkikehään.

      Mitenkä tätä talousleikkiä kutsuisi, muistuttaa lautapeliä, missä on leikkirahaa, noppa ja muutama keskeinen kohde, joita piirissä jahdataan, kuten pitkä historia on todistanut, elinkeinoelämä on jäähdytellyt kaivoksen loppusurutyössä, a baut 30 vuotta. Suruaikaa on jo ollut riittämiin, hautajaisia on kuulutettu niin usein, ettei ole tosikaan, muistotilaisuuksia on maksettu miljoonilla ja hautajaisväestä näitä muutamia kotikutoisia päävieraita on hyysätty kuin piispaa pappilassa..

      Pappilan hätävara, nykykielellä sanottuna se on yhtäkuin , sallitaan härski verovaroilla vehtuu, sitä on ollut käytössä joka päivä, viikko, kuukausi, kokous kokoukselta, vaalikausi toisensa perään ja mitä kuntalaisille on jäänyt käteen; täysinloppuun kaluttu kuntaluu, niin aineellisesti kuin henkisesti.

    • protyöväenpuolue

      Totta,olemme vastustaneet kaikkia hankkeita Pyhäjärvellä.

    • noviisi30v.kokemuksella

      Köyhä ja aneeminen heitto proon suuntaan. Pro taisi tulla valtuustotasolle v.2009? Mitä ihmettä nämät patalaiskat kepu dem vas smp krits yms. valtuutetut tekivät ennen sitä ? Kunta oli kaivoksen löytyessä väkimäärältään 10 000 ja siitä v.1963 kunnan poliitiista pj nuijaa ovat pitäneet uskomuspuolekätyrit niin pitkään, että varmaan dna tutkijat löytäisivät vain yhden sukuhaaran ja likisylkitutun perimät pj nuijanvarresta.
      Joten, peräänkuuluttajan katse kohdistuu tunnettuihin, luotettuihin ja kaikki osaavien hyppysiin, sillä mitä he ovat jättäneet tekemättä, sen he ovat jättäneet tekemättä yhteisön ja tulevaisuutemme hyväksi.
      Ja mitä he , poliitiiset varmat, ovat taas tehneet, sen he ovat tehneet oman etunsa puolesta ja jos muuta ovat vuosina edesauttaneet, sen he ovat tehneet pienen, mutta kehitystä halvaanuttavan tukijärjestelmänsä hyväksi; meille tätä ja heti, nyt otetaan tuolta, muille jätetään mytätty peti ja tyynyksi maksajan huolta.

    • rannankylältä

      Meitä harmittaa se arskan moka.

      • Komunrantanen

        Eihän se moka ollut. Ja kaivoskin oli jo 1960 luvulla.


    • Mukana.ongelma

      Oikein , arska teki oikein, joten siitä vaan, kanna harmistustasi elämäsi loppuun saakka ja jätä perinnöksi jälkipolvillekin, koska näiltä "koko ajan väärin tekijöiltä" ei jää mitään muuta tulevaisuuteen, kuin virheitä virheen päälle.

      Pyhäjärvislle on omiaan katsella lapaset lattialla kunnan alasajoa, sillä oikeamieliset ja rehelliset eivät pyhäjärvisille kelpaa, vain kierot härskisti muita hyväksikäyttävät kelpaavat, kierot pelintekijät -ja tukijat.Joten, sitä saamanne pitää, mitä varoituksista piittaamatta tilasitte..

      Välttäkää halpahenkisiä , jos voit, estä heitä kauppaamasta valheitaan, turhaan varmaan, mutta silti, varokaa kuka niin noheva joukossa on,lämpimäksi väitetyn untuvatäkin sisällä on kokonainen, pilkottu broileriankka.

      • Proon.väite

        Pururata on kävelemistä varten, sanoohan sen nimikin!


    • Huolienpitäjät

      Keskustan vaalimotto (ihan virallinen väite), olemme huolenpitäjiä,!! No tottahan toki , se oli tosi kuin vesi, raha,-talous,-henkilöstöhuolia on kyllä piisannut ja niitäpä piisaa loputtomiin! On niin samansuutainen sampo ja se jauhaa samaa p***kaa yötä päivää 24/7.

      • älyeläjätä

        kuvastaa kesk.tasoa


      • Pyhäjärven.Parhaaksi

        Mitenkä nuo vesi, raha,-talous,-henkilöstöhuolet liittyy juuri keskustaan? Eihän keskustalla ole edes enemmistöä valtuustossa! Veikkaan että kaikki Pyhäjärven huolet johtuu aivan muualta, tosin hyvinkin paikallisesta ryhmittymästä!


      • Huolienpitäjät
        Pyhäjärven.Parhaaksi kirjoitti:

        Mitenkä nuo vesi, raha,-talous,-henkilöstöhuolet liittyy juuri keskustaan? Eihän keskustalla ole edes enemmistöä valtuustossa! Veikkaan että kaikki Pyhäjärven huolet johtuu aivan muualta, tosin hyvinkin paikallisesta ryhmittymästä!

        Palauta mieleen viime vaalien iskulause, siinäpä se on, ovat pahojen sanojensa ja härskien tekojensa miehiä...ja naisia
        https://www.youtube.com/watch?v=flFMt-u79x0


    • jäkäjätättää

      Keskustan Pyhäsalmi p.o tasoa?

    • kuulin

      ruotasella asuu enemmän alkoholisteja.

    • kymppitonnejako

      Arvuutellaan mikä mahtaa olla Emolahden koulun hintapyyntö:

    • pysähtykkeetokk

      Elekeehän myykö vielä mittään, ei oo päätös saanna ees laillisuutta. Liekö ies hallitus panna täytäntöön piätösta. Suattaapi tulla kalliskin lasku kun töhellettään. Meillää on jo nähtynnä mitä maksoo kun lainkoukeroitt ei nouvateta.Siinnei sitt selitykset riitä.

    • jussinkaa

      Aika kalliita ylläpitää, ei taida kilpailua juurikaan tulla.

    • totuuson

      Opettajat noissa kouluissa kalleimmaksi tulee.

    • muutamaoppilas

      No,sekin ihanuus loppuu.

    • eisaapaljon

      Ruotasen koulu on jo aika huonokuntoinen.

    • menejatiedä

      Kait siitä 100 000 tonnia saa,,

      • kansakoulupohjalta

        100 000 tonnia on 100 miljoonaa€, eli ei saa pösilö!


    • manuaaliohjaus

      Huutokauppakeisari Pyhäjärvelle, tv kamerat mukaan ja sitten kaiken kansan töllisteltäväksi Pyhäjärven ikionnellisen heimon kamppailua.
      Suomi saa seurata rahamiesten-ja naisten keskuudessa villiksi yltyvää korotuskisaa, euron pohjahinta ja kymppitonnin nousulla nämä kolme koulua vaihtamaan omistajaa...!

      Mainosta mielin määrin, maan mainioimman maaseutukaupungin muuttaessa meidän mukuloilla miinuksesta miljooniksi . Messevällä massasiirrolla , miljoonien menetysten miehet mullistavat maata myöten matavan menokehyksen muhevaksi, mykistäväksi menestystarinaksi.

    • kuulin

      Rannankyläläiset ovat halukkaita ostaan koulun.

    • Anonyymi

      Kukahan osti noi vanhat koulut? Mitäs tekee niillä?

      • Anonyymi

        Maski päähän persut. Yksinkertaista.


    • Anonyymi

      Komun koulu torissa myynnissä. Hinta vain 12000€.

    • Anonyymi

      Eekkötuo lie oli mijoonaviisattootuhatta mitä minä huonolla lasilla tirustin keltadestapörssistä

    • Anonyymi

      Persut vastustaa kaikkea paitsi omaa ahneutta ja vilppiä

    • Anonyymi

      Purra ei ole tehnyt yhtään päivää töitä alle tonnin päiväpalkan.

      • Anonyymi

        Tuossa väitit ettei Purra ole tehnyt päivääkään töitä!!%&% Nyt väität ettei tee töitä alle tonnin päiväpalkalla Sekoilet aivan selvästi!! Olet varmasti jälleen humalassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa väitit ettei Purra ole tehnyt päivääkään töitä!!%&% Nyt väität ettei tee töitä alle tonnin päiväpalkalla Sekoilet aivan selvästi!! Olet varmasti jälleen humalassa.

        Siksi hän ei Ted saakaan töitä kun palkkatoive on ihan prseestä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe