Olin viiden miehen kanssa

Virkarouva

Nyt on jo kuukausi tapahtuneesta kulunut, mutta en ole kehdannut aikaisemmin kirjoittaa, saatika kertoa kenellekään. Kuitenkin tapahtuma pyörii päässäni mukavana muistona, joten kerron sen nyt.
Lähdin ruskaretkelle lappiin yksin, koska mieheni ei työkiireiden vuoksi päässyt mukaan. Käveleskelin tunturissa päivällä ja illalla menin paikallisen hotellin tanssi-iltaan. Paikka oli täynnä ruskan viettäjiä, ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Minäkin sain tanssia koko illan. Samasta miesporukasta aina jokainen vuorollaan haki minua tanssiin. Lopulta sirryin heidän pöytäänsä. Hieman humaltuneina jutut alkoivat mennä puolituhmiksi. En tiedä mikä minuun meni, mutta minä kuitenkin aina vain lisäsin juttuihin hieman seksismiä. Valomerkki tuntui tulevan liian aikaisin, joten miehet ehdottivat jatkoille menoa heidän mökilleen. Lähdin mukaan vaikka oinastelinkin, että nyt voi tapahtua jotain ennen kokematonta. Mökillä käteeni annettiin heti drinkki ja miehet panivat televisioon pornofilmin pyörimään. Kuinkas sattuikaan, siinä oli yksi nainen ja viisi miestä täydessä touhussa. Naureskelimme porukalla, että tuohan on kuin meidän kokoonpano. Kokeillaanko mekin, kysyi vieressäni oleva mies ja siveli samalla reittäni. Kohta tunsin toisen miehen käden toisella reidelläni. Kädet lähenivät pikkuhousujeni kuminauhan reunaa. Nyt minun olisi pitänyt tietenkin estellä ja olla siveänä, mutta minuun iski hirveä halu. Tunsin miten pilluni kostui ja tein päätöksen, jos miehet haluavat kimppaa, niin olen mukana. Olin aina ollut hyvin säädyllinen ja uskollinen miehelleni, mutta kaikki sellainen unohtui. Aloin itse riisua vaatteitani ja kehoitin miehiä tekemään samoin. Oli kiihottavaa katsoa kun he riisuivat itsensä alasti. Jokaisella muna pystyssä. Ehdotin miehille, että menen yhteen makuuhuoneeseen, ja he tulevat sitten vuorotellen sinne minua panemaan. Siitä se lähti. Ensimmäinen tuli viereeni, työnsi sormensa läpimärkään vittuuni ja totesi, että tunnutpa valmis olevan. Tartuin hänen kyrpäänsä ja runkkasin sitä sormillani ja samalla tunnustelin sen kokoa. Se tuntui isommalta kuin mieheni kyrpä, hyvä niin. Mies tuli päälleni ja työnsi kyrpänsä pilluuni. Kevyesti hän keinui päälläni ja työnteli pohjaan saakka. Kuinka hyvältä se tuntuikaan, varsinkin kuntiesin, että lisää on tulossa. Aika pian hän laukesikin sisääni ja vetäytyi minusta ulos ja meni olohuoneeseen jossa toiset miehet odottivat. Sieltä sitten seuraava tulikin. Kerroin hänelle käyväni välillä pesulla, mutta hän kielsi sen. Sanoi sen olevan vain nautio lisäämässä kun pääsee toisen liukkaille. Juuri siitä olivat toisten miesten kanssa jutelleet vuoroaan odotellessa. Otin otteen myös hänen kyrvästään ja vertailin mieheni ja edellisen kokoon. Hänellä oli suunnilleen mieheni kokoluokkaa oleva muna. Ohjasin sen sisääni, ja mies aloitti työntönsä. Ei hän kestänyt kuin muutaman työnnön kun häneltä jo tuli.
Sitten olikin seuraavan vuoro. Hänkin oli niin kuumana odotuksesta, että laukesi lähes heti. Sama toistui kahdella viimeiselläkin. Vaikka miehillä tulikin nopeasti, niin minä nautin ja rentouduin. Tunsin mielihyvää ja antamisen riemua. Eka kierroksen jälkeen käytiin porukalla saunassa ja sitten uusittiin kierros vastakkaisessa järjestyksessä. Nyt miehillä jo kesti pitempään, ja minäkin pääsin kunnolla tuntemaan mitä on pitkä panosessio. Täyteläinen ja tyydytty olo oli sen yön jälkeen. Olisin halunnut kertoa tuon yön tapahtumat miehelleni, mutta en ole uskaltanut.

19

2120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mietipä-pari-vuotta

      Mitähän varten oletat foorumin "Seksinovellin" olevan?

    • Lapinnoitaakka

      Kyllä se onkin viisainta hävetä hiljaa itsekseen ja olla menemättä enää koskaan tuohon hotelliin missä on ollut ilmaisena yhteisenä vaimona. Otitko edes katumuspillerin ja kävti sukupuolitauti testeissä.

    • Kaikki oli innolla mukana. Hieno juttu. Ole ylpeä itsestäsi.

      • Minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän


      • Sun täytyy olla vakuutysyhtiön lääkäri tai käsiala analyytikkö


      • Sä olet TE-keskuksessa töissä?


      • Nytalkoipanettamaan
        jormalaiset kirjoitti:

        Minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän, sinä vedät, minä työnnän

        Voi hitto nyt olkoi panettamaan ihan oikeesti sisnä vedät , minä panen tekstillä.


    • Riittaliini

      Minä en usko tuohon juttuun! Keksitty koko tarina. Tunnen kyllä miehet niin hyvin, ettei tuollaisessa viiden miehen porukassa kaikki toimi noin. Ainakin yksi olisi ollut osallistumatta. Mutta tiedän, että miehet kiihottuu tuollaisista jutuista. Niin, että mikäpä siinä, jos kirjoitat tuollaista. Ei siinä mitään pahaa.

      • En sanoisi noin. Yhteen hitsautunut joukkue voisi hyvinkin toimia noin. Ei ehkä satunnainen työ porukka. Sosiaalinen paine ajaa sen yhdenkin toimimaan muiden mukana.


      • TosiOnNäinUskon

        Nää jutut on kuin kaksimetriset miehet. Kyllä niitä on muttei paljon.


    • Miestenkuski

      Kiinnostaisi tietää miksi halusit miehen yksitellen.
      Itse olisi ottanut kaikki mukaan. Yhden naidessa muut koskettelee ja hivelee.

    • Olin itse myös viiden miehen seksi leluna. Hauska "kalareissu" lapissa. Kun miehet olivat tuttuja eivätkä hävenneet naida muiden läsnä ollessa sain kyllä tosi nautinnollisen reissun.

      • Pukivat ja meikkasivat tytöksi. Se kiihoitti heitä. Toisaalta antoi minulle hahdollisuuden olla tuntematon.


    • Wau! <3

    • niiku.sillee

      Täälä on aina myös patologisia epäilijöitä, varsinkin nuoria ja kokemattomia. Kun kerran iloissani kirjoitin kokemuksistani, nämä vajaakasvuiset, kertoivat etteivät usko.

    • Nojoopajoo

      Huono omasta päästä keksitty, miehen kirjoittama fantasiasatu. Ei sinusta ainakaan kirjailijaa tule.

      • Buuahaha

        Ei siitä tule kuin satusetä joka työntää löylykauhan perseeseen


    • MinäJaViisokko

      Tuo "Olin viiden miehen kanssa". Viiden kanssa toi mieleeni menneet kesät. Viisi kaivertaa ja polttaa mieltäni vieläkin.
      Hypättiin audin kyytiin suoraan kentältä. Minä kuskin taakse oven viereen. Sitten Aaron minun viereen. Seuraavaksi Benjamin ja Kalle. Edessä Vilma isänsä kanssa. Oltiin hikisiä ja märkiä. Lauri heitti peitot meidän takapenkkiläisten päälle. Takapenkillä nukahdettiin kaikki. Heräsin Aaron nojautuessa minua vasten. Sen oikea käsi laskeutui oikealle reidelleni. Käännyt vinottain ovea vasten. Aaron jäi nojaamaan selkänojaan kasvot minuun päin. Sen ilme oli levollinen. Kämmen poltti reittäni. Mutkassa Aaron heilahti kovasti jääden kuitenkin paikalleen. Mutta käsi liukui suoraan reittä pitkin pelihousujeni sisään. Aaron korjasi asentoaan painaen poskensa tiukemmin selkänojaan. Valoista lähdettäessä käsi valui syvemmälle lahkeesta sisään. Tunsin sormet kiveksissäni. Tuntui oudolta ja lämpimältä. Voinko vetää käden pois? Entä jos Aaron herää. Luuleeko se että työnsin sen kättä housujeni sisään? Kuin vastauksena sormet puristivat kiveksiäni. Minä ja viisikko autossa. Edessä olevat juttelevat, takana kolme nukkuu. Minä olen hämilläni. Yksi nukkuvista pitää minun kiveksistä kiinni. Hengitänkö vai en. Aaron on levollinen silmät kiinni. Nukkuuko se. Yritän vaihtaa asentoa. Ote tiukkenee housujeni sisällä. Kiveksiin sattuu. Työnnän lantiota eteenpäin. Sormet vaihtavat paikkaa. Aaron puristaa kikkeliäni. Puristaa ja vetää auton keinahdellessa loivissa mutkissa. Suora moottoritie on tasaista ajaa. Puristaa ja vetää, olen hämilläni.
      Ensimmäisenä jää Benjamin ja Kalle pois. Aaron nukkuu paikallaan. Viltti peittää salaisuuden. Puristaa ja vetää rytmikkäästi, yritän olla näytellä nukkuvaa. Vilma vilkaisee taakse. Huokaisen syvään hämmentyneenä. Peitto peittää alleen kaiken. Aaronin kättä ei muut voi nähdä.
      Sen vanhemmat odottaa jo sitä. Avaavat Vilman puoleisen oven. Pidän peitosta kiinni. Ote ei tahdo irrota. Aaron vedetään autosta viileään iltaan.

    • MinäJaViisokko

      Aaron muutti syksyllä saksaan. Jatkettiin yhteyden pitoa. Kertoiltiin kuulumisia koulusta ja menestyksistä peleissä. Pikkuhiljaa tuli tytöt mukaan. Joskus myös pojat vaikka sitä ei suoraan sanottu. Kun omat viikonloput oli kotona pelailemista niin rupesin kertomaan luokkakavereiden parhaat viikonloppu tapaukset ominani. Vaihdoin välillä tytöt pojiksi kun arvelin Aaronin pitävän siitä.
      Sen kaverit saksasta tulee matkailuautolla lappiin. Pääsen oppaaksi. Näin se oli luvannut niille. Sain viestin viisi viikkoa siitä kun täytin 16. Siitä viisi viikkoa niin tapaan kaverit satamassa. Kavereita on viisi.
      Katson saapuvia laivoja. Suljen hetkeksi silmäni ja ollaan taasen kentän laidalla. Seison paikallani, viisi pelaaja puoli ympyrässä edessäni. Aaron vieressä kuin tuote-esittelijä. Joku kaivelee taskujaan. Aaron puristaa kädessään saamiaan kolikoita. Pudotan housut nilkkoihin. Jokainen nykii vuorotellen minua. Aaron on kerännyt jokaiselta maksun. Nyt jakelee vuoroja kuin hovimestari. Eka kerralla vähän, toisella sitten enemmän. Huomion saaminen hivelee itsetuntoani. Toisaalta tajuan ettei näin tehdä. Mutta pidän ja niin pitää Aaronkin keräämistä rahoistaan. Rohkein aloittaa. Aaron ei koske minuun. Jokainen saa vähän aikaa, ei liian kauan kerralla, Aaron opastaa. Kun jokainen on saanut tarpeeksi niin Aaron antaa vapaat kädet. Rohkein ja sen kaveri tekevät sitä vuorotelleen. Aaron sanoo sitä runkkaamiseksi. Lopulta se tulee ja sitä lentää kauas. Leviää Rohkean kaverin sormille sen ollessa vuorossa. Rohkea työntää kaverinsa syrjään ja jatkaa itse. Ulisen hiljaa. Sitä tulee Rohkeankin sormille. Ote irtoaa, kaverukset katsellevat käsiään. Aivan kuin sadun lumous oli rauennut. Seison lantio edessä kuin Lumikko suudelmaan odottaen. Hiljainen Rillipää jatkaa. Se ei välitä vaikka pehmenen. Puristus ja veto, lakkaan ulisemasta, kaveri on määrätietoinen. Tunnen jäykkeneväni uudestaan. Nyt se kestää kauemmin. Rillipää jatkaa. Työnnän lantiota enemmän. Ähkäisen rajusti, tuntuu kuin jalat lähtisi alta. Olisi lähtenytkin ellei Rillipää olosi pitänyt niin tiukasti kiinni. Lypsäminen jatkuu rauhalisesti. Nautin jokaisesta hiljaisesta vedosta. Rillipää lypsää ja katsoo. Hohotan ja hikoilen. Pilli soi jossain kaukana. Lypsäminen loppuu. Jään hetkeksi paikoilleni kuin odottaen seuraavaa. Meitä odotetaan jo. Kumarrun kohti housujani. Rohkea ja sen kaveri pyyhkivät kätensä pakaroihini. Pojat hihittävät. Rillipääkin pyyhkii. Se vetää pakarani levälleen. Kaikki katsovat peppuani. Joku koskettaa sormellaan reikääni. Pilli soi uudestaan. Pojat juoksevat kentälle. Nostan housut ja juoksen muiden perään.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      63
      2061
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      178
      1668
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      17
      1272
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1198
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      155
      1151
    6. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      879
    7. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      40
      862
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      58
      720
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      54
      692
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      658
    Aihe