Stand up, uusimmat

oliks_hyvä

Suuret odotukset oli eilen kun jäin Stand uppia neloselta katselemaan.
Ensimmäinen, Kemijärven koomikko, aloitti oikein remakasti, vautsi mikä tyyppi...
Vaan sitten loppua kohden alkoi naurua tulla pelkästään sillä että koomikko päästeli suustaan sukupuolielinten alatyylisiä nimiä.
Ja seuraavat koomikot - samoilla linjoilla suurin piirtein. Vitsit täysin ala-arvoisia, mutta kansaa nauratti. Viimeinen veteli valtakunnan ykköspariskunnasta täysin törkeää vitsiä. Poliitikoilla toki on asemansa vuoksi vähän niin kuin pakollisena alistua siihen että kansalle heitetty juttu voi olla tyyliltään ala-arvoisempaa, mutta nämä kyseiset eiliset vitsit eivät edes liittyneet poliittisen /valtiolliseen toimintaan vaan yksityiselämään! Joku raja vois olla sentään! Mutta kansalla oli hauskaa.

Että oikein niin kuin kysyisin, kun kerran tiedän ihan oikeasti olevan stand up -koomikoita joiden vitseissä on oikeasti jokin jujukin (alatyyliset sukupuolielinten nimet eivät ole sellainen juju) tai älyllinen huomio ihmisten käyttäytymistavoista, niin tota onko tämän suomalaisen stand up -ohjelman tarkoitus vetää live yleisöänsä huulesta... Eli näyttää se , kuinka tyylitöntä suomalainen kansa on. Onks tää stand up -koomikoita esittelevän ohjelman liveyleisö totaalisen kännissä kun ne sinne katsomoon ovat menneet... Vai onks niitten mielestä toi komiikka hyvää, vai nauraaks ne sille kun nämä koomikot ikään kuin tekevät itsensä ihmisiä naurettaviksi puheillaan....
Ja tietty Leikola, joka ei nyt eilen mukana ollut, mutta tämä tyyppi... se kun tulee lavalle, niin näkee naamasta, että tyyppi kuvittelee, että hänen osaltaan kaikki suosio on saavutetaan sillä kun hän näyttäytyy... No niin..

Jotain tasoa tähän ohjelmaan vois vitsien osalta kyllä yrittää jostain saada.....

6

325

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Stand.down

   Stand up nyt on niin surkee laji että oikein pahaa tekee. Surkeetakin surkeenpia yrittäjiä riittää, se nähtiin taas kerran telkkarista.

  • iu9097u0

   Stand up-ohjelmassa on vain muutama hyvä kuten Ismo Leikola, Ilari Johansson, Niko Kivelä, Teemu Vesterinen. Näillä hyvin vähän alapäähuumoria. Muut ovat järestään niin surkeita etten maksaisi heidän keikoistaan senttiäkään. Nämä naiskoomikot (ei voisi sanoa edes koomikoiksi) jotka ohjelmassa ovat vierailleet ovat todella surkeita kuin mitkä, jopa Krisse Salminen oli niin kuiva ja tylsä. Nelosen huonoa viihdettä. Joko tuo yleisö on juotettu humalaan tai sitten heille palaa valo jossa lukee milloin pitää taputtaa ja hurrata. On ollut näitä maahanmuuttaja-stand upkoomikoita jotka heittävät vain rasistista vitsiä ja mollaavat muita maahanmuuttajia ja uskontokuntaan kuuluvia. Ja vääntävät vitsiä terrorismista. Ei minusta ole enää huumoria. Jos saman tekisi joku suomalaissyntyinen, nousisi meteli. Kaiken kaikkiaan suomalainen stand-up komiikka on todella huonoa ja keskittyy kirosanoihin ja alapäähuumoriin täysin vain noita mainittuja muutamia koomikoita lukuunottamatta. Typerä alapäähuumori ja pissa-kakka-teini-lapsi-osasto ei ainakaan itseen pure, haluan komiikalta enemmän kuin saappaan äo-tasoista viihdettä.

   • Väsynyttä

    Nämä melkein järjestään ylipainoiset naiskoomikot keskittyvät dissssmaan itseään ja ylipainoaan ja alentamaan itsensä. Kaikilla samankaltaiset jutut, myös alapäähuttua tulee. Melki tietää etukäteen, mistä ylipainoinen naiskoomikot puhuu.


  • ettäsittesemmosta

   niin. . .

  • Tane.kup

   Stand up on niin paskaa katsottavaa ettei mikään.

  • jahahahaa

   Ja yleisö nauraa aivan olemattomille vitseille. Hyvin ovat hysteerikot ja neurootikot oman roolinsa sisäistäneet.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   53
   1817
  2. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   1649
  3. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   76
   1542
  4. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   109
   1294
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   50
   1065
  6. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1010
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   77
   1009
  8. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   1003
  9. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   85
   881
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   42
   835
  Aihe