FIATIT ON TÄYS PASKOJA

japskimoottorifiatissa

Vaikka esim kaikki uudetkin ei ne koskaan ole pärjännyt muille;; vika indeksi on tosi suuri näin se vaan on ja tulee aina olemaan<<<en koskaan osta italialisia ja esim ranskalaisia enkä sakalaisia , Vaikka korimallit on kyllä ihan hienoja<<monet automallit yhdistyvät esim jos fiatissa olis japskin moottori kestäs ei olis vikoja saa nähdä tulevaisuudessa.))

10

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiajamallarikki

      Japanilaiset moottorithan ne vasta kestäviä onkin, olleet aina. mm. Cedric, Laurel, Carina, Corolla jne.

    • UnoTurbo_i.e

      Huippuja ajaa vanhat fiiatit autovertailujenkin mukaan. Pesee varsinkin vastaavat japsit mutta myös monet saksalaisetkin. Esimerkiksi moninkertainen vertailuvoittaja Uno parempi ajaa kuin samanikäinen Micra, Fiesta jne. Samoin vanha Tipo päihitti Escortin, Corollan jne. ja jopa Golfinkin vaikka Golf myös hyvä ajaa.
      Croma oli aikanaan parempi ajaa kuin Audi 100, Volvo 740 jne.
      Vanhat fiiatit monia uudempiakin parempia ajaa. Tunnokkaampia ja vakaampia. Näin se vaan menee. Kokemusta mulla näistä on. Toki uudemmissa autoissa viimeistely ja laadun tuntu parempi.

    • laatuautohyny

      Mulla oli kerran UUSI fiat bravo,,täys paska todella 100km välein aina vikaa:: Kaikista humorillista oli se kun oli pakkasta 25 astetta ei lähtenyt käymään ollenkaan vaikka kuinka yritti, no pakko oli hinauttaa korjaamolle molle molle.)) SYY PAKOPUTKI OLI JÄÄTYNYT niin sanottiin huollossa voi vittu siel se lämpeni ja heti toimi,,, kaikki nauro no se on makaronie tuote:: Vaihdoin pois koskaan en edes kuse makaronien autoon päin << täys vikapesiä ajelen vaan japskeilla tai korealaislla aina pelaa ei koskaan korjaamo käyntejä ollut tuo malli oli joskus 90 luvulla

    • UnoTurbo_i.e

      Se nyt sulla 90-luvun Bravo joka ehkä huono yksilö vai olikohan sittenkin BROVO. Heh heh..
      No tämä ei oo brovo: tuttavaperheen Kia Carens tuli heille tod kalliiksi. Maksoivat käytetystä mielestäni ylihintaa ja kalliita remonttejakin oli. Pahimpana lopulta koneesta meni kansi ja 3000€ remontti ois ollut. Meni vaihdossa Toyota Verso multitroniciin. Se myös tullut kalliiksi vaihteistovikojen vuoksi. Kakkosautona heillä oli joskus vanha Marea ja kuulema toimi patemmin kuin Verso.
      En nyt kuitenkaan hauku kaikkia Kia ja Toyota malleja huonoks jos joissakin vikaa..
      Älä sinäkään hauku kaikkia fiiatteja kun eihän sulla kaikkia malleja edes ole ollut. Et sinä kaikkea tiedä vaikka olisit professorin poika. 🌝

    • ihanokpelejä

      90-luvun bravo oli ihan ok laadukas peli. Itse ostin hinnaston pohjimmaisen 1,4 l bensakoneella olevan 1997. Ainoa vika 4 vuoden aikana oli vuotava ohjaustehostin, joka vaihdettiin takuuna noin vuoden kohdalla. Pientä laaduttomuutta oli havaittavissa juuri ennen kuin laitoin auton vaihtoon 80000 km ajettuna, toisessa etu- ja toisessa takaiskunvaimentimessa oli vähäistä vuodon merkkiä...eli suhteettoman lyhytikäisiä iskunvaimentimia oli autoon valittu, mutta tosiaan ei muuta valitettavaa kotterosta. trafin rekisterin mukaan auto on edelleen liikenteessä, joten ei se ihan pommiksi näköjään ole osoittautunut seuraavalle/seuraaville omistajillekaan.

    • taas_tuli

      tuubaa kokemattomuuden kimeällä rintaäänellä.

      • tuubaa

        Mikähän kommentti tuo oli ja mihin? Aloitukseen, viimeiseen kommenttiin vai mihin?


    • HUONOJA

      Huonoja ovat, meillä menossa jo kymmenes Fiat yli neljänkymmenen vuoden aikana.
      On ollut muitakin merkkejä, Fiatit ovat olleet joko ykkös tai kakkos autoina, eipä ole huonoa kokemusta näistä. Italialaiset osaavat muotoilun sekä ajomukavuuden yhdistää.
      Tässä nykyisessä kulutuskin on ollut alle tehtaan ilmoittaman. Lisäksi käytettynä varsin edullisia hankkia.
      Kyllä minulle Fiat kelpaa.

    • Mixuu

      En usko että häviää paljoa saksan mosselle ei Bemarille kestävyydessä, niin paljon saanut lukea vikoja siitä merkistä ja aina kun auton näkee tien vieressä tai hinausauton kyydissä niin se on vanhempi tai uudempi Bemari ja aivan turha alkaa veteleen kateellisuus kortteja kun vikapesä Bemarin juuri vaihdoin Mersuun joka on kestänyt hienosti.
      Toki auton ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa mutta niin on myös Mersussa ja kaupan päälle tulee luotettavuus ja se on kyllä tärkein asia ja siitä olen valmis myös maksamaan.

    • viiattimies

      Fiatit on pirun hyviä autoja, suvun ja oman kokemuksen perusteella se on oikein hyvä laadukas ja kestävä auto , 26 vuotias 231 tuhatta ajettu unokin pärähtää vaikka -25 asteen pakkasessa käyntiin huoletta,yksi ja puoli vuotta olen tuon unon omistanut, 175 eurolla jrintajoupin huutokaupasta huusin ja on siitä ostopäivästä lähtien käynnistynyt joka kerta, 2 viikkoa olin talvella ulkomaan reissulla , ja kun tulin takaisin niineka stratilla lähti käyntiin , muitta mutkitta, mutta onhan niitä huonojakin puolia kuten esimerkiksi vaihteisto jäätyy pakkasilla jakolmas vaihde on aika tunnoton, ja ainoa vika on että jäähdyttimen rupelin moottori särkyi, ja en ostanut uutta vaan johdin sieltä johdon ohjaamoon ja siitä johdosta kytkimeen , ja se toimii nyt manuaalisesti. Auto on ollut vain piha käytössä ja on täyttänyt tehtänsä hyvin siinä hommassa . Ja vielä sellaista plussaa on että kun autossa tuli mukana vain yhdet renkaat, nimittäin kesärenkaat , niin niiiillä renkailla ajeli, sorateitä pitkin postinhaussa sun muussaja hyvin pitivät, varmaan koska ovat niin kapeat niin eivät menelumen päällä. Hyvä auto, suosittelen!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4603
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe