Usyk/Bellew

5575ju

Mancesterin mölykattilaan menee kaksi tänään. Ainakin toinen on aika rennolla fiiliksellä,
Minkäläisen taikatempun Usyk tarvitsee, että voittaa Bellewin tämän kotikehässä, pakkotyrmäyksen edessä taitaa olla, nin korruptoitunut ammattinyrkkeily on, tosin vieraskehisssä hän on joutunut kaikki 4 vyötään lunastamaan, nyt taitaa olla vyöt vaarassa. Uskon, että Bellew voittaa tämän.
https://www.youtube.com/watch?v=WCZ6lgoo9D4

17

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5575ju

      Ja näinhän siinä kävi ja kunnolla sitten, jostain syystä Boxing-forumilla nämä "nyrkkeilyasiantuntijat" ovat alkaneet kutsua Usykia "pumpulikädeksi"? Onko sitten taas jotain kummallista antipatiaa kun ottelija on muualta kuin amerikoista tai englannista?
      Nyrkkeily on muutakin kuin kauhoa kaksin käsin kuin tuulimylly yrittäen lyödä toinen ketoon kaikin voimin.
      Usyk näytti taas joidenkin harmiksi ( Mäki ainakin joutuu nielemään sanojaan ja menetti kai rahojaan)
      taitavaa, laskelmoivaa, tarkkaa nyrkkeilyä, luki toisen tyylin ja kun paikka tuli, löi ja kovaa. Tämä "pumpulikäsi" iski Bellevin sekaisin lattialle, ainoa kerta muuten koko hänen ammattiiurallaan kun joku iskee Bellewin lattiaan ja sekaisin, se oli tämä "pumpulikäsi". Stevenson voitti kyllä keskeytyksellä mutta Bellew oli koko ajan pystyssä.
      Tällä "pumpulikädellä" on 16 matsista 12 tyrmäystä. Läpsyttelijäksin Usykiä tituleerataan Boxing-forumilla, etäisyyden pitäminen ja hakeminen ei ole läpsyttelyä vaan se kuuluu ottelun kulkuun.

    • rahatmenimonella

      .Mancester oli illalla shokissa. Hiljasta on Mäen twiitterissä, juttelee vaan jostain Tikkurilan tapahtumista :) jospa hän unohti koko Bellew/Usyk matsin?

    • 457353475

      Bellew on mielestäni hyvin keskinkertainen, tai hieman sen rajan yli, ei muuta.
      Usyk on aivan toista maata. Jo pelkästään se, että voittaa olympiakultaa, on liki varmaa, että kaveri on huomattavasti tuon keskinkertaisen viivan yläpuolella ja reilusti, useinmiten.

      Usykilla ei ole edes kovin montaa ottelua (ammattilais) takanaan, mutta onpahan kaikki tärkeät vyöt uumallaan. Tyhmäkin tajuaa, että mies on nyrkkeilijä ja paremmasta päästä. Taisipa A. Joshuakin jossain haastattelussa mainita, että olisi paras ammattinyrkkeilijä tällä hetkellä, kaukana ei ole oma arvionikaan.

    • 557ju

      Minusta Bellew otteli hyvin alun ja hän on muutenkin hyvä ja kova ottelija, ainakin hänestä puhuttiin yleisesti näin ennen Usyk ottelua? "nythän hän on vain hyvin keskinkertainen ottelija" kun hävisi Usykille. Minusta ei ole keskinkertainen, hän vain hävisi parhaimmalle.
      Olihan hänellä ennestään saldonaan 30 ottelusta vain kaksi tappiota Cleverlylle, Stevesonille ja nyt kolmas Usykille.
      Päänahkoja ovat mm. Edison Miranda TKO, BJ.Flores TKO, Masternak, 2 kertaa Chilemba, 2 kertaa Haye TKO jne.
      Usykin hyvyys ei ole Bellewiltä yhtään pois, päinvastoin. Usyk on vain niin tehokas ja tarkka. Niinkuin Marttinen hyvin totesi kahdeksannessa erässä Usyk pääsi kunnolla jyvälle Bellewin tyylistä ja oikea vasen ja se oli siinä.
      Enkä usko pätkääkään Bellewin lopettamisiin.

    • Kkdkddkkdflflfl

      Bellew itse sanoi jo ennen ottelua lopettavansa, vaikka voittaisikin. Sympaattinen ja hyvä nekkaaja, mutta todella kaukana Usykin tasosta. Ainoa mahdollisuutensa voittaa oli onnenkantamoisella tyrmääminen, mutta tätäkin ajatellen tyrmäysvoimaansa oli suuresti liioiteltu. Usykillahan oli parempi tyrmäysprosentti.

      Nyt Usykin siirtyessä ilmeisesti raskaaseen sarjaan, onhan hän pumpulikäsi verrattuna itseään selvästi isompiin ja räjähtävämpiin Joshuaan ja Wilderiin. Toisaalta Usyk on noita valovuosia edellä taidossa ja kunnossa. Mielenkiintoista nähdä voittaako voima ja ulottuvuus taidon ja kunnon? Jos vaan Usykilla olisi samat raamit, niin asiasta ei tarvitsisi edes keskustella. Taito- ja kuntotason puolesta hän voittaisi kenet tahansa raskassarjalaisen historiassa. Jatkossa vaan erona tähän Bellewiin, vastassa on todellisia tyrmäyskoneita, ei tuollaisia yliarvostettuja säkkejä. Kaikella kunnioituksella, mutta Bellewhän oli löysempi kuin meidän Ålannin ylpeytemme, mutta paljon pienempi.

      Osaksihan tuo ”pumpulikätisyys” on myös valittua strategiaa. Jos keskittyy lyömään paljon ja niin hallitsemaan, niin ei voi tietenkään niin paljon keskittyä täyden voiman heijareihin, joita taas Wilder jatkuvasti hakee.

      • Bellewihän ei ole mikään säkki, se on selvää, eikä mikään löysä jos ei nyt Usykkiin verrata ja suorastaan pieksisi Helgen. Bellew on kova luu kelle tahansa, Näkihän sen Haye matseissa. Voihan Ukrainalainen hyvinkin pärjätä raskaassa jos häneen ei kertakaikkiaan saa kunnon osumaa, eihän hänelle ole tähänkään mennessä laskettu lukuakertaakaan saati sitte että olisi käyny lattiassa. Ja kyllä tuollaset tuutit millä kovaleukainen (eka kerta) Bellewkin tainnutettiin Usykin toimiesta köysiin niskalleen voi tainnuttaa isommankin miehen.


      • Kkkkffffgggggg
        kynäilijä kirjoitti:

        Bellewihän ei ole mikään säkki, se on selvää, eikä mikään löysä jos ei nyt Usykkiin verrata ja suorastaan pieksisi Helgen. Bellew on kova luu kelle tahansa, Näkihän sen Haye matseissa. Voihan Ukrainalainen hyvinkin pärjätä raskaassa jos häneen ei kertakaikkiaan saa kunnon osumaa, eihän hänelle ole tähänkään mennessä laskettu lukuakertaakaan saati sitte että olisi käyny lattiassa. Ja kyllä tuollaset tuutit millä kovaleukainen (eka kerta) Bellewkin tainnutettiin Usykin toimiesta köysiin niskalleen voi tainnuttaa isommankin miehen.

        Kyllä Usyk voi tainnuttaa kenet vaan samaan tapaan kuin Bellewin eli väsyttäen ja vieden taistelutahdon ja sitten lyöden kovaa. Mutta noita isompia, ulottuvampia ja kovaiskuisempia vastaan Usyk ei välttämättä pääse vastaavasti dominoimaan ja heitä näännyttämään. Bellewiltä Usykiin osuminen oli tietysti hankalampaa, kun Usyk ulottuvampi. Toisaalta Bellewkin ainakin kertaalleen osui kovaa, eikä Usyk siitä hätkähtänyt. Entä jos Wilder tai Joshua osuu, joko hätkähtää? Ei Usyk missään nimessä lasileuka ole, se on tullut selväksi, mutta rajansa hänenkin kestollaan varmaan on.


    • Kyllä, siksi onkin mielenkiintoista nähdä kuinka Usyk pärjää hurjalla kunnollaan, taidollaan, tarkkuudellaan ja tietty kovalla iskullaan isojen kanssa.
      Isojahan kärjessä on oikeastaan vain Fury 213, Joshua 208 ja Wilder211.
      Esim. kärjen tuntumassa Whyte on vain 3 senttiä Usykkia pidempi, Jennings sentin, Chisora 3 senttiä lyhempi, Pulev 4 senttiä pidempi jne.
      Kyllä nuo kolme isoakin nyrkkiä tottelee jos kohdalle sattuu. Heillä on kaatoa (Fury varauksin) mutta häviävät taas Usykille nopeudessa ja ajoitustarkkuudessa.
      Saihan pieni Iron-Mikekin äijää kaatumaan.

    • Varse887

      Siinä olisi käynyt vain niin, että kotikehä olisi voinut hyvinkin pistää Bellewin
      voittajaksi jos olisi mennyt täyden ajan, jos ei nyt sitten ihan ylivoimaista hallintaa olisi ollut Usikilta ne 12 erää.

      Nimittäin 7 erän jälkeen 2 tuomaria oli pistänyt johdon Bellewille jostain syystä mikä ei olisi luvannut hyvää Usykille jatkon kannalta, niin raadollista tuo homma on. Aistiko Usykin kulma tämän?Ja sanoi sen Usykille? Kuka tietää? Ja oliko sattumaa että Usyk lisäsi juuri 8 erässä lähestymistään Bellewiin nähden ja vauhtia? Tarkasti ajoitettu oikeavasen ja Bellew makasi köysissä. Homma piti varmistaa kotiin, tässä on Usykin vaarallisuus, hän voi muuttaa taktiikkaa ja vauhdinpitoa milloin haluaa vaikka ennen 12 erän alkua ja tämä on ollut myrkkyä edellisille vastustajille, kunto näkyy kestävän kovaakin menoa ja vastustaja vain hyytyy ja alkaa tekeen hädissään virheitä kun Usyk vain tulee päälle ja paukuttaa joka suunnalta kaveriin kovia iskuja ilkikurinen hymynkare naamassaan, eli vieläpä nauttii hommastaan. Varmasti hän ottaa vielä sarjassaan joitakin haastajia vastaan, koska sarjan liitot sitä edellyttävät, jos pysyy alemmassa raskaassa, kaikkihan tykkäävät rahasta, mestarikin, mutta haastajat maksavat siitä kovan hinnan.

      • Kkkkkddfff

        Ei tuossa sen ihmeempää kuin että Bellew alkoi olla kypsä tuossa vaiheessa. Ekoissa erissä Bellew oli iskussa, eikä siihen olisi kannattanut Usykin lähteä liikaa riskeeraamaan. Kahdeksanteen mennessä Bellew oli puhki ja odotti poimimistaan.


    • 8585676758

      Mitä tuosta enään, paree voitti, tosiasia on, että samasta maasta tulee 2 maailman hienointa ja parasta nyrkkeilyä esittävää miestä, Lomachenko ja Usyk. Perustana kysynkin, kuka pärjää noille kahdelle heidän sarjassaan, ei kukaan. Nyrkkeily ei ole iskujen mättämistä vaan se on taitolaji.
      Bellewin ei tartte yhtään hävetä esitystään, vaikkakin tuo Usykin ylenpalttinen kehuminen alkaa tuntumaan hänen itsensä nostamiselta.
      Usyk on nyt maailmanluokan tähti ja tuskin ryvettää imagoaan uskonnollisen vakaumuksensa takia.

      Hänet haastaa rahan toivossa vielä varmasti muutama nouseva alemman raskaan-sarjan nouseva kyky, Goularmirian, WBA,n 1 haastaja Shumenov, Dorticos, ehkä.

      • Kkkkkkfdff

        Haastaa, jos on haastettavissa. Rahan toivossa Usykin pitäisi haastaa Joshua, mutta sitä varten joutuu jonoon ja pitäisi varmaan ensin voittaa pari oikeaa raskassarjalaista.


      • kumpar
        Kkkkkkfdff kirjoitti:

        Haastaa, jos on haastettavissa. Rahan toivossa Usykin pitäisi haastaa Joshua, mutta sitä varten joutuu jonoon ja pitäisi varmaan ensin voittaa pari oikeaa raskassarjalaista.

        No eikö Joshua ole oikea raskas-sarjalainen.


      • tokitoki
        kumpar kirjoitti:

        No eikö Joshua ole oikea raskas-sarjalainen.

        On mutta ennen hänen haastoaan joutuu usyk otella pari raskaansarajan ottelua muita vastaan.


      • 5845845685

        Et viitsisi käyttää aidon numeromiehen nimimerkkiä.


    • 67754443e

      Usykin ei missään tapauksessa kannata lähteä Joshuaa vastaan.
      Kannattaisi Wilderin tai Furyn antaa hoidella Joshua ensin alta pois, jos hoitavat.
      Usykilla olisi mahiksia Wilderin tapaista huitojaa vastaan paremminkin, Usyk on nopea ja tarkka iskuissaan.Kun Wilder keskittää heijariaan niin on saanut jo monta tälliä päähänsä Usykilta. JA Usyk hyvänä liikkujana pääsee sitten pois Wilderin tähtäimestä helposti.
      Fury on vaikea kaikenlaisille tyyleille, mutta tarkka ja hyväsilmäinen Usyk saisi iskusarjoillaan Furynkin pala palalta möyhennettyä. Tuskimpa Joshuaa vastaan mennäänkään ihan heti, Joshualla on tosin ottelu merkittynä 13.4. ensi vuoden puolella. Eikai vaan Hearns kyttää heti isoa rahaa, kuulin huhuja et Hearnsilla olsi 2 ottelun "sopimus" Usykin kanssa? Pitääkö paikkansa, en tiedä, en löydä siitä
      enään tietoa. Kuulinko siitä ottelun jälkeisessä lehdistöpalaverissa Hearnsilta, heittoko vaan vai mikä?

      • Kkkffffff

        Eikö Hearns ole myös Joshuan manageri ja isoa rahaa ajatellen Joshualle löytynee ehkä vielä tällä erää rahakkaampia vastustajia, kuten Wilder ja Fury?
        Usyk ei vielä ole niin iso nimi briteissä, vaikka uransa onkin jo komea. Ei kuitenkaan vielä yhtään matsia raskassarjalaisena.

        Joshua nopeana, tarkkana ja fiksuna voi olla kova pala Usykille. Vaikka Usyk onkin paljon parempi teknisesti ja aerobisesti, niin Joshuan fyysinen ylivoima voimapuolella on armoton.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe