Onko täällä ketään muuta kun kaipaa...

Uloskutsuttu

sitä alkuseurakunnan, alkuperäisen tarkoituksen ja tavoitteen, = Raamatun UT, opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukaista ja perustuvaa Kristillisyyttä.Sitä kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaa, Oikeasti Kristillisyyttä.

Sitä, ne Raamatun UT mukaisen, kaikille hyväksi Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävää ja täyttävää, joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi / Oikein "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi.

Jossa ei olisi minkäänlaista sijaakaan Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden vastaisuudelle, vääryyden mukaisuudelle eikä pahuuden puolesta touhuille. Jota kaikki muu ja muulla tavalla eläminen ja toimiminen on.

11

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uloskutsuttu

      Vielä ei ole ilmaantunut YHTÄKÄÄN!! Kaikki muutko täällä viihtyvät niin hyvin siinä Raamatun UT vastaisessa, vähän jotenkin vain nimeksi krist. uksonnollisuudessaan, siinä jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii?!!
      Jossa ei ole mitään mahdollisuuttakaan päästä kasvamaan siihen ylösottoon kelvollisuuteen!! Puhtaaseen, täysimääräiseen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen.

    • Uloskutsuttu

      Tämä palsealaisten Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä puhumattomuus vaiti oleminen, kielii Totuuden, ja sen Itse Lähteen, Kristuksen Jeesuksen tuntemattomuudesta. Siksi eiväs osaa sanoa, eikä tehdä muuta kuin pysyä vain pelkän uskon OLO tilassa, joka ei vie eikä johda mihinkään, muuhun kuin paikoillaan polkemiseen, jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii.

    • Herättelevä

      Kyllä, näinhän sen näyttää ja osoittautuukin olevan! VALITETTAVASTI!!

      • Herättelevä

        Että niin se, pimeyden ruhtinas "piru" vie kaikkia eri krist,kuntiin lukeutuviakin, sillä Totuuteen perustumattomalla, EPÄ oikeuden mukaisella demokratiallaan, vain tyhjä sana. Jossa PAHA perii!!


    • Ihmettelevä

      Ei sitten yhden yhtäkäänkö, koko suuuresta Lest. joukosta?!!

      • Uloskutsuttu

        Niin, näyttää olevan kuin puulle puhuisi. Kun heitä yrittää saada heräämään siitä, VAIN uskonnollisuudestaan, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen!


      • Herättelevä

        Eivät näytä olevan millään tavalla kiinnostuneita sielunsa pelastumisesta, joka edellyttää kaikilta osin Raamatun UT mukiasesti elämistä ja toimimista / vaikuttamista.

        Vaikuttavat enemmäkin demokratiaan uskon puolesta eläviltä ja puhuvilta.


      • Uloskutsuttu
        Herättelevä kirjoitti:

        Eivät näytä olevan millään tavalla kiinnostuneita sielunsa pelastumisesta, joka edellyttää kaikilta osin Raamatun UT mukiasesti elämistä ja toimimista / vaikuttamista.

        Vaikuttavat enemmäkin demokratiaan uskon puolesta eläviltä ja puhuvilta.

        Niin, siksihän ne osoittatuu. Kun eivätä ole edes millään tavalla kiinnostuneet Raamatun UT mukaisesta, = Kristukksen Jeesukksen ja / apostoliensa oopetusten, ohjeiden ja kehoitutsen mukaisuudesta. Vaan antautuneet / taipuneet kuin Nooan aikaiset maailmallisuuteen, jota se vain jotenkin, vähän nimeksi krist. uskonnollisuuskin on. Siinä kun myös, "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa MYÖS, PAHA perii!!

        Tiedostus välineethän niistä PAHAN perimistä (vain jostakin) on päivittäin kautta maailman uutisoinut ja uutisoi. Joissa uhreiksi on joutunut! Ja myös edeleenkin joutuu, niitä vain krist. uskonnollisuuteen pitäytyviä / paikoillaan polkemiseen pysähtyneitä!!


    • Herättelevä

      Ei VIELÄKÄÄN ketään, kaikille hyväksi Raamatan UT mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä / Kristuksessa Jeesuksesta millään tavalla edes kiinnostunutta, tullut esiin!!??

    • 777777777777

      Onhan meitä. Kaikenlaisiin jaaritteluihin ei vain viitsi osallistua. Hyvää opetusta saa radio Deistä arki-iltaisin klo 21 -21.30. Raamattu kannesta kanteen ohjelmia voi netistäkin kuunnella, mutta säännöllisyys on hyvästä.
      Tuo opetus perustuu vahvasti Raamattuun ja tutkii myös alkperäiskirjoituksia joidenkin sanojen merkityksen selventämiseksi. Ihmisen maku jää pieneksi niissä luennoissa, siksi hyvin pysytään Sanassa. Suosittelen.
      Eikä kenenkään kannata julistautua ainoiksi autuaiksi. Raamatun mukaan meitä on kaikkialla. Rakkaus Jeesukseen, Jumalan kunnioitus pyrkimyksenä elää Sanan mukaan, niistä aito usko tunnetaan. Emmekä pelastu omin ansioin. Yksin armosta Jeesuksen veren tähden.

      • Herättelevä

        Niin, se VAIN pysytään sanassa, mutta kun Raamatun UT mukaan kuuluisi elää ja toimia Raamatun UT opetusten, ohjeiden ja kehoittusten mukaisesti, niin, että alkaisi ilmenemään ne kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit, joista kaikki voisvat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi, = "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi.

        Tähän em, vasta Raamatun UT mukaiseen, kaikille hyväksi Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI, ns. "HUUTAVAN" ääni!

        Niitä muita tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, etsivä ja peräänkuulutteleva. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva

        Tähän, em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä lie muut kutsutut piileskelevän ja miksi, kun ei NÄY, eikä kuulu. Vaikka Raamatun UT mukaan KUULUISI näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille.

        Niin kuin NÄKYI ja kuului siitä Nooan perhekunnan, silloisen Jumalan seurakunnan siitä pelastukseksi vaihtoehdon, Nooan arkin rakentamisesta, niin että eläimetkin osasi sinne, ihan maailman ääristä asti tulla!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3940
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3742
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3738
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      14
      2383
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2332
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      1976
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1816
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1489
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe