Ihme mellakointia kaupungintalon portailla..

KylmäHannu

Eihän kukaan tietysti haluaisi leikata omia lähipalveluita, mielummin leikattaisi muilta. Mutta kun juttu on nyt vaan niin ettei jokaista hiton korpikoulua ole vara pitää pystyssä niin silloin vastuullisten päättäjien on kylmästi näitä leikkailtava, eikä siinä pidä noita mielenosoittajia kuunnella. Kouvolassa olisi syytä tehdä nyt suunniteltua rajumpikin leikkaus näihin, mutta hyvä nyt jos kyetään edes tähän suunniteltuun.

5

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hölmöläisen.hommaa

      Leikkaamalla lisää elinvoimaa ja uusia veronmaksajia Kouvolaan? Siinäpä kaupungille uusi kärkihanke. Sairaala meni ja nyt menevät koulut. Seuraavaksi kai liikuntapaikat.
      Miksi kukaan tänne muuttaisi tai jäisi asumaan? Ai niin, onhan meillä positiivinen Kouvola ja Manneri kävelykatu joka päällystetään muutaman vuoden välein uudelleen.

    • näillämennään

      Mielenosoittaminen on paikallaan, kun kansanvaaleilla valitut päättäjät toimivat vastoin valitsijoidensa ajatusmaailmaa. Äänestäjät ovat halunneet toimivan yhteiskunnan, jossa otetaan huomioon kaikki ikäryhmät ja asuinalueet tasapuolisesti sekä yhteisten varojen järkiperäinen käyttö.

      Totuushan on se, että entinen maan ns. risteyskaupunki menettää hetki hetkeltä vetovoimaansa. Työpaikat katoavat, kouluja lakkautetaan, muuttotappiot vuosittain kasvaa. Asuntojen arvot laskevat. Samaan aikaan kaupungin olemattomia varoja käytetään/ suunnitellaan käytettävän aivan toisarvoisiin kohteisiin.

      Korian asuntomessut ovat kyllä todellinen näytönpaikka...aikaa ei ole paljon ja ensi kesänä tulisi olla jotain konkreettista pystyssä. Asuntoalueen palveluiden jatkumisesta ei ole mitään takuita.

      En ole rakennusalan asiantuntija, mutta jos marraskuussa ei ole mitään tontilla tapahtunut, niin miten siinä voi olla heinäkuussa asuttava talo näytettävissä. Eikö talonrakennus olisi jo pitänyt aloittaa hyvissa ajoin kelien ollessa suotuisat. Nyt tulevan talven sääolosuhteista riippuen... miten märkää talopakettia sieltä nouseekaan kansan ihmeteltäviksi. Ja miten ne alkavat pikkuhiljaa homehtua...
      Vaatii rakennuttajalta melkoisia toimenpiteitä, jotta perustukset ja rakenteet ovat kondiksessa vielä 10 vuoden jälkeenkin.

      Mutta jospa niihin saataisiin helsinkiläisiä muuttamaan ...eläkeläisiä nauttimaan sote- ja kaupunkimme muista hyvistä palveluista. Yli 80 vuotiaat pääsevät jopa bussilla ilmaiseksi. Tai jospa ne HIFKin pelaajat innostuisivat hankkimaan asunnon täältä, kun niitä tonttejakin tyrkytetään puoli-ilmaiseksi. Mitähän tästä kilpailuviranomaiset tuumaavat... onko toiset paremmassa asemassa kuin toiset hankkiessaan tontteja kaupungilta. Kyllä täällä konstit keksitään.....

    • Kärkihanketta

      Asuntomessualueella on kolme pientä uutta taloa pystyssä ja yhdet perustukset. Eli luku näyttää neljää.

      Nettisivuilla markkinoidaan 35 pientalotonttia. Perutaankohan messut vai tulee ilmainen sisäänpääsy?

      • Hupsistahuijaa

        Upeeta, mahtavaa... eikös Kinnolla ollut juuri joku kilpailu vireillä, jossa palkittiin innovatiivisista ajatuksistaan kaksi naisimmeistä, niin että lähialueen palvelut/ nähtävyydet tulevat hienosti esiin asuntomessukävijöille.... siinä sitä on innovoimista, että saa muuta katseltavaa Kouvolasta, kun asuntomessuilla ei ole kuin kourallinen taloja pystyssä. ( Toisella voittajalla vielä ollut työsuhde kyseiseen palkkinnon jakajaan... saneerattu yksityisyrittäjäksi starttirahat kainalossa.)


    • Iloinen.veronmaksaja

      Tuskin seuraava liittyy siihen syyhyn miksi on mellakoitu, mutta kaikki palvelut on kiinni siitä kuinka paljon on rahaa käytettävissä.

      En tiedä montako työtöntä maahanmuuttajaa/pakolaista/turvapaikanhakijaa tai millä nimellä ikinä nyt sitten kutsutaankaan, Kouvolassa asuu tällä hetkellä. Mikäli lukemat joita annettiin silloin kun porukkaa valui sisään ovista ja ikkunoista, niin kulut olivat n.16000€ á aikuinen vuodessa. Mikäli kouvolassa asuu esimerkiksi 100 työtöntä on summa 1,6 miljoonaa vuodessa.

      Arkipäivänä jos satut käymään keskustan alueella, siellä on liikkeellä vain vanhuksia ja ulkomaalaisia, joten voidaan päätellä kummatkaan edellämainitut eivät ole töissä. Mikäli tälläinen kuluerä karsittaisiin pois olisi rahaa käytettävissä enemmän vaikkapa Suomalaisten hyvinvointiin ja Kouvolan vetovoimaisuuden lisäämiseen.

      Seuraavaksi joku tulee itkemään, kun taas puhutaan mamuista, mutta ikävä kyllä se kansanosa on suuri rahallinen taakka nyt kuin tulevaisuudessakin. Se että kaikki

      Mikäli joku voi kumota väitteen työttömistä tai summista joita siihen uppoaa, niin ole hyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3320
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2872
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      24
      2709
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2648
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      21
      2534
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2355
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1823
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1767
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1640
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1486
    Aihe