Mitä tehdä rahalla?

Osaamatonko

Oon nelikymppinen mies ja varallisuutta on kiinteistöissä, osakkeissa ja rahastoissa 6 numeroinen summa ja tillilläkin taas 80 000. Jotenkin tuolla ei vain tunnu olevan mitään merkitystä. Törsääminen ei ole koskaan kiinnostanut, jotenkin jopa tuntuu, että haluais olla köyhä ja saada mielihyvää siitä kun pystyy säästämään fiksuilla valinnoilla ja iloitsemaan kun tili tulee. Nyt ei millään tunnu olevan mitään merkitystä. Teen kahta työtä, mutta tulot ei mitkään isot ole, vaan varallisuus johtuu pienistä menoista ja nuorena aloitetusta säästämisestä. mikään sairas kitupiikki en kuitenkaan ole. Ostan vain mitä tarvitsen, mutta en halvinta. Autonkin ostin käytetyn. Paljon suuremmatkin säästöt varmaan olisi jos olisi keskittynyt kunnolla osakekauppaan ym. mutta ei jaksa kiinnostaa seurata kursseja ym.
Yksin ei huvita matkustaa, eikä viinakaan kiinnosta. Ehkä huumeet? Äh, en tiedä mistä ostaa ja on se laitontakin. Voiko siis rahalla saada onnea?

15

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ytopqw

      Ja mikä olikaan ongelmasi?

      Annapa kun arvaan: ero todellisuuden ja mielikuvitteellisen wannabe-maailman välillä.

    • sdklfjksddkjsjkdkl

      Keksi joku muu harrastus. Jokin missä saat jotain konkreettista aikaan. Säästämisessä ja sijoittamisessa tietysti saa sen kiinteistön mutta muuten ne aikaansaannokset on vain numeroita tilillä, olo on ehkä tyhjä kun ei ole asuntoa kummempaa "näkyvää" aikaansaannosta ponnisteluista, köyhilläkin on jonkinlainen katto pään päällä.
      Vaihda vaikka auto uuteen edes kerran elämässä, onpahan sekin koettu.
      Älä helvetissä tuhoa elämääsi ainakaan huumeilla!

    • abca

      Saanko kysyä, miksi et lopeta työn tekoa, kun sinulla olisi siihen mahdollisuus? Vai onko ongelma nimen omaan se, että sinulla ei ole mitään tekemistä? Mielestäni rahalla saa onnea, joka on vapaus.

    • Osaamatonko

      Eipä oikeasti rikkaatkaan työntekoa lopeta jostain syystä vaikka miljoonien omaisuus. Työstä saan edes jotain sisältöä elämään. Kimikin kiertää rataa, vaikka joutuu ens vuonna ajamaan rupusakissa. No ne huumeet oli lähinnä vitsi.

      • juttelukaveri

        Mä haluaisin jutella kanssasi ja vaihtaa ajatuksia.


    • Täältäapua

      Minulla on ehdotus. Jos haluat jutella, niin ota yhteyttä!

    • kohta.rahat.menneet

      Heti alkaa perskärpäsiä ilmaantua kun huutelee varallisuudestaan...

    • roletaari

      Miksi olet yksin?

      • Osaamatonko

        Asun maalla. Ei naisia kiinnosta maalaiset. Oli mulla naisystävä ja kovin haastoin häntä lomamatkalle, mutta kun hänellä oli tiukka rahatilanne, niin sanoin maksavani kaiken. Sepä ei käynyt kun oli hänen mielestään väärin jos ei maksa omaa osuuttaan. Että se siitä. Jotenkin mielenkiintokin naisia kohtaan mennyt.


    • auttavakäsi45

      Mie oon sitä mieltä, että jos itsellä on varaa ja kaikki asiat reilassa, voi auttaa muita. Oon itse auttanut lukuisia tuttuja ja tuntemattomiakin taloudellisesti ja vain sen takia kun se on ollut miulta mahollista. Itsellä kun on jo kaikkea, saan hyvän mielen siitä kun autan muita saamaan elämänsä reilaan.

      • lkdjfsklkllkjkdl

        Itsellä olisi kyllä suuri kynnys ottaa raha-apua vastaan sukulaiseltakaan. Nykyään puhutaan työttömyysturvankin vastikkeellisuudesta niin tulisi tunne että on jotain velkaa tai avustaja ostaa määräysvaltaa elämääni tms. enkä pidä sellaisesta. Haluan päättää itse elämästäni, meni sitten syteen tai saveen.


    • hahhahahaahhaaaaahaaa

      Huvittavaa kun täällä tulee heti "kavereita" kun on omaisuus ja raha mainittu!

    • sinkkunainenn

      Laita numero niin kyllä pääset äkkiä eroon säästöistä!

    • Ymmärrän

      Minä ymmärrän kylllä täysin tuon joidenkin reaktion. Hyväntähden, jos ihminen tulee keskustelupalstalle valittamaan että on liikaa rahaa niin tottakai raha pulassa olevat sen huomaa. Se on ihan täysin normaalia ja ymmärrettävää. Mitä lie sitten tämä jutun aloittanut täältä ajatteli muita vastauksia saadakaan. Kyllä ihmiset keksii rahalle käyttöä jos joku muu ei.

    • MattiD

      Myin yritykseni joku aika sitten. Rahaa tuli muutama milli ja käteen jäi kiinteistöjä jotka ei kelvannut ostajalle. Kiinteistöistä tulee tuottoa niin hyvin että kattaa perheeni menot.
      Raha ei tuo onnea mutta lisää onnellisuutta kun ei tarvii miettiä rahan puutetta. Käyn töissä mutten tiedä edes tilipäivää tai nettopalkkaani.
      Voin ostaa mitä mieleen tulee mutta aika vähiin on jäänyt pröystäily. Avoauton ostin, käytettynä.
      Nyt rakennan "mökkiä". Hommasin hienon tontin ja nyt teen hulppean mökin. On maalämpö, ilmastointi yms. Keittiöön upposi 70 000€. ruokapöytä tuolineen 14000€". Pöydän päälle tulee lamppu 3800€. Mökki" on mukavin hankinta, unelman täyttymys. Vaimoa en oo vaihtanut enkä vaihda sillä ei sitä rakkautta saa rahalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe