Hua Hinin sanomalehti vaikeuksissa!

eläkelläinenAuringossa

Hua Hinin ylpeys on päättänyt lopettaa suomalaisten mainosten julkaisemisen ja palvelee jatkossa vain muita kansoja? Olen huolestunut jos emme saa enää omaa lehteä. Kyllä Hua Hin sen ansaitsee koska olemme Thaimaan eliittikohde ja pattayan yläpuolella

37

414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • 63NumBall64

        Hua hinin suomalainen taitaa olla tiensä päässä vaikea kuvitella että se pärjää jos kaikki suomalaiset ilmoittajat katoavat, ja kaikki yhden surkean hieman pidämästä jutusta, eräästä muusikosta.. josta tämä boikottialkoi jo kuukausia sitten..


      • Olisi mielenkiintoista tietää minkälaisesta artikkelista sitä oikein on suututtu...
        Mutta kun käsittääkseni printtimediasta(?) kyse, niin kyllähän se vain niin tahtoo olla, että nuo painetut "sanoma"lehdet alkavat olemaan aika kuoleva liiketoiminnan laji nykypäivänä. Etenkin kun kohderyhmä on kuitenkin senverran suppea, eli Thaimaassa matkustavat suomalaiset. Kyllä nykypäivänä se tiedon etsintä alkaa verkossa olemaan, ei sanomalehdistä.


      • 63NumBall64
        santtu_1975X kirjoitti:

        Olisi mielenkiintoista tietää minkälaisesta artikkelista sitä oikein on suututtu...
        Mutta kun käsittääkseni printtimediasta(?) kyse, niin kyllähän se vain niin tahtoo olla, että nuo painetut "sanoma"lehdet alkavat olemaan aika kuoleva liiketoiminnan laji nykypäivänä. Etenkin kun kohderyhmä on kuitenkin senverran suppea, eli Thaimaassa matkustavat suomalaiset. Kyllä nykypäivänä se tiedon etsintä alkaa verkossa olemaan, ei sanomalehdistä.

        Se oli sellainen monen sivun juttu yhdestä ei niinkään suomalaisesta laulaja kitaristista, taisi olla kolme - neljä sivua, eli myrsky vesilasissa, tosiaan joo en ole koskaan etsinyt mitään printtimediasta, netti on tehokkain ja laajin, hieman nauratti tuo Kerosen kommentti, että kyllä me täällä asuvat tiedämme missä on Finn Cafe & Bakery sijaitsee, mutta viikkoturistit eivät tiedä ja sitä varten on Hua Hinin Suomalainen, lehti, joka heidät täällä sangen tehokkaasti tavoittaa, luon vetoa että on helpompi saada käsiinsä tuon kahvilan osoite, kuin tuo sanomalehden tapainen... jota valtaosa viikkoturisteista ei edes tiedä siitä mitään, tuolla Kerosella on muutenkin liian positiivinen kuva printtimedian pärjäämisestä... luulempa että hua hinin suomibaarin pitäjillä on epäilevä asenne tuosta median tehokkuudesta... muuten voin hyvällä omalla tunnolla mainostaa tuota kahvilaa, siellä on hua hinin paras aamupala, sekä klo 17-20 buffetti ruokailu... yleensä jokin kotiruoka, käyn aika usein siellä syömässä, jos kyllästyn riisikuppeihin.


      • lohikäärmekylä

        facebookista kun katoo ,en 2,5kuukauden lomalla (vaikka suomikylässä majoitunkin) viitti mennä kuunteleen suomikaraokea.. huh
        saasitä suomiaamupalaa täältäkin, ku itte tekee...


    • KrunikanVili

      Näitä lerpan aloituksia riittää, hyvä, että ylläpito toisinaan poistaa hänen kokonaisia oksennusketjujaan...

      • OleYlpeäItsestäsi

        Tämäkin kommentti oli pakollinen, kiitos sinulle että muistit sen toimittaa.


      • KronobyKrister
        OleYlpeäItsestäsi kirjoitti:

        Tämäkin kommentti oli pakollinen, kiitos sinulle että muistit sen toimittaa.

        Näin lerppa itkee, kun asiaa kerrotaan.


    • tomOfHuaHin

      Antaa vaan ulkolaisten mainostaa jos niillä kerta on niin paljon enemmän rahaa kuin suomalaisilla yrittäjillä. haluavat tuhlata rahansa turhiin lupauksiin. Tuo suomikahvila on kyllä täällä hua hinissa erinomainen paikka.

      • UtelevaUnto

        Oletko Tom jo lerpan kanssa köyrinyt siellä leidipoikienmestassa?


    • rahaamies

      Nyt on yksi itseään täynnä oleva lakimies reppana varmaankin onnellinen. hän on aina muistanut kertoa miten halveksii hua hinin lehteä.

      • Pepponen

        Hän on kyllä varsin ikävä kaveri kun arvostelee muita, itsellään ei ole mitään näyttöjä ei edes tämän vihkosen vertaa. Luulee tietävänsä kaiken mutta minkään tekijäksi ei pojasta(ei voi puhua miehestä) ole kuitenkaan. Täällä hua hinissä ei taida olla montaa ystävää.

        Tämä lehti oli viimeksi surkea!


    • sukkamummu

      minäpä rupesin valmistelemaan boikottia lehteä vastaan koska niin törkeää oli kirjoittelu meidän yrittäjistä täällä hua hinissa. Minun boikotti projekti kuhtui heti alkuun koska jokainen sanoi ettei boikottia tarvitse kun ketään ei se ns. lehti kiinnosta muutenkaan.

    • PirkkoH

      En ymmärrä miksi joku jonnin joutava humpuuki mies Pattayalta tulee tänne Hua Hiniin rikkomaan meidän hienoa suomalaisyhteisöä. Törkeää käytöstä on tuollainen. Täysin ala-arvoine on muteenkin tämän maakarin lehti ja vielä sellaisessa roskassa haukkuu meidän loistavia yrittäjiä jotka tekee paljon suomalaisten eteen täällä paratiisissa. Onneksi kans on jo äänestänyt "jaloillaan" ja jatkossa meidän ei tarvitse tätä humpuukia sietää!

    • Gizmopattaya

      Yhtäkään tappiollista lehteä en (vieläkään) ole Hua Hinissä(kään) tehnyt. Jatkakaa te muut siitä.

      • kontulankanuuna

        Hyvä Ismo Huassa ollaan kateellisia sulle. Pidä meidän pattajan miesten lippua korkealla.


      • LippuKorkealla
        kontulankanuuna kirjoitti:

        Hyvä Ismo Huassa ollaan kateellisia sulle. Pidä meidän pattajan miesten lippua korkealla.

        Kontulan Pattayanmies ?

        Kontula on Helsingin sossukeskittymä.


      • Wiki
        LippuKorkealla kirjoitti:

        Kontulan Pattayanmies ?

        Kontula on Helsingin sossukeskittymä.

        Kontula on Helsingin 47. kaupunginosaan Mellunkylään kuuluva osa-alue Kurkimäen, Vesalan ja Kivikon naapurissa. Kontulassa on asukkaita noin 13 000, ja naapuriasuinalueet mukaan luettuina seudulla asuu yhteensä noin 28 300 asukasta. Kontulan seutu on yksi pääkaupunkiseudun ja Suomen suurimpia lähiöitä.


    • toteemitotuus

      Gizmopattaya on varakas mies jolla on paljon vaikutusvaltaa. täällä katseelliset hua hinin pellet huutelee. taitaa ne köyhät putiikin pitäjät olla äänessä jolla ei ole varaa enää mainostaa.

    • Coppalakki

      Eipä taida olla vaikeuksia enään kun koko lehteä ei näy olevan olemassakaan enää. Tyhjiä lupauksia ei jatkoon!

    • Harmissaan

      Minna ei asu enää Thaimaassa. Mitään ei ole siis enää tulossa.

      • eläkööneläke

        älä höpötä sillä tytöllä ei ole enään mitään tekemistä lehden kanssa uudet tekijät taas vuorossa ja ensi vuonna sitten taas uudet näin se menee ja tyhjiä lupauksia tulee ei taida nykyisetkään osata tehdä lehteä kun ei sitä ole näkynyt enää


    • hehehhee

      Pattayan sanomilla menee sensijaan hyvin, koska hullu miekkamies mainostaa siinä rottaburgeribaariaan. Myöskin leidipoikien ilmoitukset tuovat lehdelle rahaa.

      • Persläpilerpanhaaveet

        Vanha lerppariepu uhoaa täällä, kateellisena sellaisille, joilla on varaa asua Thaimaassa ja ovat onnistuneet elämässään, toisin kuin SenseiNumballilerppa, joka haaveissaan kyllä pääsee Thaimaan iloihin, mutta mutta!!!


    • pätkäpekka

      aina ollut tosi huono

    • Anustakiabbi

      Pattaya sekopäätkö täällä haukkuu meitä?

    • Huahininpuolesta

      Täällä sitä lehteä tekee sentään meidän tytöt jotka on ammattilaisia. Pattaya on tosi surkea paikka ihan sitä niiden lehteä myöden ja se pukari yrittää sotkea asiat myös täällä Hua Hinissa. Pysykää Pattayan miehet siellä likaisessa kaupungissanne!

      • LuettuJo

        Tuli lehti alueelle ja kerrankin asiapitoinen ja hyvä. Oli suomalaisia mukana siinä.


    • kriitikkoo

      Nyt tämä lehti on taas ihan kelvollinen, koska se on tehty HUA HINISSA ! Se Pattayan mies on niin huonokäytöksinenkin että hävettää hänen puolesta. HYVÄ HUA HIN!!!

    • Johtajamies69

      Täällä paratiisissa uutisoitiin näyttävästi lehden uudesta omistajasta. Vaikeudet varmaankin taas vaan lisääntyy kun nämä kuhnurit huomaavat taas niin kuin se edellinen huomasi ettei Pattajan yrittäjän kanssa synny mitään järkevää yhdessä. Miksi vuoden välein tulee joku uusi räpeltämään lehden kanssa? Ei tule yhtään mitään tästä hölmöilystä, Hua Hinin suomiseura voisi alkaa itse tekemään tätä uutispaperia.

    • Stuertti

      Ei se lehti missään vaikeuksissa ole. Samaa roskaa sieltä tulee kuin ennekin. Vanha kettu Keronen on vaan sen verran viisas että teettää työt muilla ja itse käärii rahat. Nämä nuoret tytöt aina vuorollaan käy siinä räpeltämässä jotain ja saavat syyt niskoilleen kun lehti ei miellytä Hua Hinin vaativia eläkelläisiä. Keronen nauraa ja elää leveästi Pattayalla

    • KummeliMummeli

      Minä ainakin toivon ettei tälläinen huijaaminen ole totta. Hua Hin paras paikka maailmassa.

    • tietotoimisto

      Mikään ei ole totta!

      • AntakaaMullePilleri

        Mun elämä on totuus mun elämä on totuus mikään ei oo totta mikään ei oo totta.


    • MaireM

      Ei täällä mitään maksullisia ole! Pattajalla on!

    • Ruudolfi

      Pohjoismaalainen liikemiesryhmä etsii suomalaisia yhteistyöhön uuden lehden tekoon. Kuulemma iso projekti missä pohjoismaalaiset tekevät yhteistyötä.

      • Giguli

        Eivät tule pärjäämään minulle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe