Järjestetäänkö Lieksassa itsenäisyyspäivänä

etelän-varis

isänmaallisten suomalaisten kulkue kaatuneiden muistoksi?

44

748

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.ole.ollut.kulkuetta

      Ei järjestetä. Sankarivainajien hautamuistomerkillä on itsenäisyyspäivän iltana reseviläisten kunniavartio.

      • SelvennyksenVuoksi

        Siinä tulikin tämä isänmaallisten suomalaisten osuus mainittua, aloittaja voi etsiskellä niitä "isänmaallisten" retusakkeja ihan muualta, vaikka nyt sieltä etelästä.


      • etelän-varis
        SelvennyksenVuoksi kirjoitti:

        Siinä tulikin tämä isänmaallisten suomalaisten osuus mainittua, aloittaja voi etsiskellä niitä "isänmaallisten" retusakkeja ihan muualta, vaikka nyt sieltä etelästä.

        Ahaa, sinun mielestä isänmaalliset suomalaiset ovat "retusakkia". Huomaa mitä ideologiaa edustat.

        Kannattaa kuitenkin muistaa että se porukka joka aina itsenäisyyspäivänä mellakoi ja työllistää poliisia täällä etelässä, on vasemmistoanarkisteja.


      • kaikkeahyvääteillekkin
        SelvennyksenVuoksi kirjoitti:

        Siinä tulikin tämä isänmaallisten suomalaisten osuus mainittua, aloittaja voi etsiskellä niitä "isänmaallisten" retusakkeja ihan muualta, vaikka nyt sieltä etelästä.

        Täällä etelässä tämä agressiivinen porukka muodostuu todellakin vihervassareista elikkä toisinsanoen mekkoeinareista ja soijapojuista, nämä isänmaan toivot varastavat ja polttavat maamme lippuja ja vielä videoivat suurimmat tihutyönsä ylpeänä saavutuksistaan. Luulevat että sähkö tulee töpselistä ja hiilidioksidi on kauhea asia mutta ilman sitä täällä ei kasva edes se vihreä ruoho;-)


    • Olen.isänmaallinen

      Isänmaalliset kansalaiset pitävät kunniassa maan oikeusjärjestystä, kieliä ja kulttuuria. He kannattavat perustuslain mukaisia ihmisoikeuksia, yhdenvertaisuutta, demokratiaa ja oikeusvaltiota. He ajavat maan ja koko maailman etua eurooppalaisessa ja kansainvälisessä yhteydessä ja torjuvat ahnurituholaisuuden saastiaispyrkimykset kaikissa ilmaston, maan, merten ja henkisen ilmapiirin kysymyksissä. He torjuvat putinilaisten, natsien ja muiden ihmiskunnan vihollisten tuhoamis- ja hajoittamispyrkimykset joka käänteessä.

      Olen isänmaallinen. Patriotic, not nationalistic.

      • OHOH-sano

        Mihinkäs äärivasurit jäi?

        Anarkisti Suvi Auvinen suorassa lähetyksessä kerran: "Vallankumoukseen pyritään ja poliisi on vihollinen"


      • kaikkeahyvääteillekkin
        OHOH-sano kirjoitti:

        Mihinkäs äärivasurit jäi?

        Anarkisti Suvi Auvinen suorassa lähetyksessä kerran: "Vallankumoukseen pyritään ja poliisi on vihollinen"

        Virkavallan tuleekin suojella isänmaamme rakentajia näiltä väkivaltaisilta anarkisteilta jotka pääsääntöisesti ovat vihervasemmiston aivopesemiä syrjäytyneitä nuoria vailla tulevaisuutta, nyt näemme näiden mekkoeinareiden kannatuslukujen putoavan kuin lehmän häntä kun kansalaiset suhtautuvat skepteisesti ns. valtamedian tuottamaan sensuroituun uutistuotantoon.


    • tämä.sallitaan

      Lieksassa ei suvaita muita kuin vasemmistolaisten vappumarssi missä raahustetaan torille muutaman puupään johdolla punainen lippu edessä ja puupäät takana, tukkikuormassa se on päinvatoin!

      • siegvoitto

        mutta se porukka on jo niin hautaan kaatuvaa, että ei huolta. Luonnollinen poistuma on vasemmiston marssien loppu ja se häämöttää jo :)


      • olen.havainnut
        siegvoitto kirjoitti:

        mutta se porukka on jo niin hautaan kaatuvaa, että ei huolta. Luonnollinen poistuma on vasemmiston marssien loppu ja se häämöttää jo :)

        Ja paskanmarjat, aina uusia idiootteja nousee tilalle! Parasta on kun ei ota mitään aatesuuntaa ohjenuoraksi, eikä käy äänestämässä kun sitä kurjuutta saa ilman äänestystäkin!


    • hipsap

      koskaan en ole käynnyt itsenäisyyspäivän tapahtumassa kotona on mukava lekotella katsoa itsenäisyyspäivän vastaanottoa eipä kiinnosta kulttiksessa tapahtuma ei haittaa jos ei ole

    • kyrsii.koko.homma

      Koskaan en ole juhlinut itsenäisyyspäivää enkä siedä katsoa eliitin mässäilyä verorahoilla siellä presidentin kommuunissa!

    • Itsenäisyyspäivä tosiaan lähestyy. Muistaakseni joku lippukulkue järjestettiin seppeleen laskuun itsenäisyyspäivänä aiemmin. Voin muistaa väärin. Nykyisin on tuo kunniavartio käytössä. Itselleni itsenäisyyspäivä merkitsee jopa enemmän kuin oma syntymäpäiväni. Isänmaallisuudesta ja ruotsin kielestä täällä on ollut kaikenlaista polemiikkia, joten en malta olla laittamatta erään suomenruotsalaisen kirjailin lyhyttä lainausta tähän luettavaksi. Alun perin tämä Arvid Mörnen artikkeli julkaistiin Veckans Nyheter - lehdessä 15.10.1903.

      ”Vi få icke glömma, att våra handlingar slutligen måste syfta mot det framtid, då det finska folket blir herre i sitt land och tar sitt öde sina egna händer. Vägen mot denna framtid går genom lidanden och srider. Den går som alla folks väg till friheten - genom blod.”

      Tuosta voi jo täydellä syyllä todeta, että hyvin sanottu. Hyvin myös jo 1903 oli ennustettu. Mielestäni vasemmistolaisten marssit sopivat paremmin vappuun. Ymmärrän kyllä nykyisin enemmän kaikenlaista ”juhlimista”. Vastaavasti onhan vappu toisaalta myös ylioppilaiden juhla. Valkeitten ja kokkojen poltto oli nuoruudessani, lännempänä täältä Lieksasta, muuttunut aikaisempaan ajankohtaan eli pääsiäiseen. Vappuna siellä lännempänä levitin talikolla ukin kanssa paskaa pellolle. Silloin en vielä ollut muu kuin ”normaali” nuori oppilas. Kansakoulussa.

      Sinivalkoiset kynttilät toki palavat aina itsenäisyyspäivänä ikkunalaudoillani.

    • Rajavartiolaitos ja poliisi saavat itsenäisyyspäivänä olla tarkkana. Ulkomaiset uusnatsit yrittävät varmasti tulla taas Suomeen riehumaan.

      • Hmph

        No jaa, tarkkana ja tarkkana, enpä usko että Suomen turvallisuudesta vastaavilla viranomaisilla on mitään suurempia ongelmia sen sakin niistämisessä, on se sitten ulko- tai kotimaista.


      • turvajoukoista

        No onneksi ne ovat ulkomailta ja eivät ainakaan Lieksasta. Sellaiset aina kuriin laitetaan.


      • Me viherpiiperot vietämme itsenäisyyspäivää hartaudella ja isänmaallisissa tunnelmissa, lakeja ja esivaltaa kunnioittaen, kiitollisena itsenäisyydestä ja rauhasta joka meille on suotu.


      • hshdhdhddhdh

        Tuskin tulevat, eivätkä ole riehuneetkaan.

        Jostain syystä vasurianarkisteilla on pakonomainen tarve häiriköidä itsenäisyyspäivänä.


      • kaikkeahyvääteillekkin

        Kyseisten instanssien tuleekin valvoa todella tarkkaan vasemmistoanarkistien väkivaltaista toimintaa rehellisiä ja isänmaallisia kansalaisia kohtaan ja tuo natsinimittely on todella säälittävää jos tajuat mitä tarkoitan?


    • muistelehhan.pankko

      Minä kun olen muistavinani että vasemmistoanarkistit on riehuneet Helsingissä itsenäsyyspäivänä, ei niinkään ulkomaan uusnatsit? Pankko taitaa taas yrittää vieritelllä vastuuta mellakoinnista muille kuin vasemmistoanarkisteille?
      Noinko on pankko huono sinun muistisi?
      Ihmetyyttää tuo poliisin homma kun ne ei revi niitä naamareita anarkisteilta pois, vaikka julkisella paikalla naamoioituneena esiintyminen on kielletty!
      Laki tehdään, mutta sitä ei noudateta edes poliisin toimesta!

      • Edellisinä itsenäisyyspäivinä on Ruotsin poliisi pysäyttänyt jo Tukholman satamassa puukoilla ja lyömäaseilla varustautuneita uusnatseja jotka olivat matkalla Suomeen riehumaan, Suomen uusnatsien kutsusta.


      • kerroppas.kaikille
        Uuninpankko kirjoitti:

        Edellisinä itsenäisyyspäivinä on Ruotsin poliisi pysäyttänyt jo Tukholman satamassa puukoilla ja lyömäaseilla varustautuneita uusnatseja jotka olivat matkalla Suomeen riehumaan, Suomen uusnatsien kutsusta.

        Mitäs mieltä pankko olen noitten vasemmistoanarkistien riehumisesta ja poliisien vastustamisesta?


      • faktaa.vaan

        Nämä 612 marssijat olivat ihan rauhallisesti viime vuonnakin, sen sijaan anarkot yrittivät päästä heidän kimppuunsa mutta poliisi esti.


      • kaikkeahyvääteillekkin
        Uuninpankko kirjoitti:

        Edellisinä itsenäisyyspäivinä on Ruotsin poliisi pysäyttänyt jo Tukholman satamassa puukoilla ja lyömäaseilla varustautuneita uusnatseja jotka olivat matkalla Suomeen riehumaan, Suomen uusnatsien kutsusta.

        Otitko faktoista selvää? Eivät nämä kaverit tulleet riehumaan vaan kunnioittamaan itsenäisyyttämme ja ainoastaan mekkoeinarit soijapoikineen aiheuttivat häiriöitä. Oletko muuten jo sisäistänyt tämän alpakkakeissin jossa lasten varjolla yritettiin sabotoida laillinen kulkue, tämän sabotaasiyrityksen joutuivat katkerasti myöntämään nämä sankarit ihan itse jos tiedät mitä tarkoitan;-)


    • Nykyisin tämä maailma on muuttunut sanalla sanoen hieman monipuolisen hulluksi. Sallinette kuitenkin monimuotoisen elon kaikkialle, kunhan se on jotenkin tervettä ja hyväntahtoista. Luonto on julmempi kuin mihin me ihmiset edes pystymme? Luonnon voimat meidän mielissämme kuitenkin osaltaan jatkuvasti hallitsevat kommenttejamme ja tekojamme.

      https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

      • Korjaan. Ihminen pystyy luonnollisesti julmimpiin tekoihin.


      • Katuvankka kirjoitti:

        Korjaan. Ihminen pystyy luonnollisesti julmimpiin tekoihin.

        Eli meilä ihmisillä on paljon kykyjä, mutta missä on kykyjen suoma vastuu?


    • pröööööt

      Uskon että lieksan isänmaalliset suomalaiset kyllä kaatuilevat itsenäisyyspäivänä, eivätkä aamulla muista mitään. Kaatuneiden muistopäivä lieksalaiseen malliin...

    • puita.pinoon

      Ei itsenäissypäivänä tarvitse juhlia, vaan edellisenä iltana kun on synttärit!
      Itsenäisyyspäivänä otan jonkun loiventavan ja menen puusavottaan, siinä itsenäisyysjuhlaa kerrakseen!

    • Möimme.sen.EUlle

      Mikä ihmeen itsenäisyyspäivä? Puhutaanpas oikealla termillä itsenäisyyden muistopäivästä.

      • valkeathanget

        oikeassa olet! Tarvitaan uusi itsenäisyystaistelu eli ero Eusta.


    • ei.itsenäisyyttä

      Niin, EU:han se nykyään on Suoemssa isäntänä ja ohjaa nukkepresidenttiä ja hallituksen päätöksiä montako sataa miljoonaa sinne Brysseliin ptää maksaa vuosittain!

    • Miten niin mitäs tähän suvakki? Pitääkö linkittää joku uutinen kantasuomalaisen tekemästä lapsen raiskauksesta? En kehtaa lähteä noihin jankutuksiisi mukaan koska se on todella lapsellista.

      • valkeathanget

        taisi osua pahasti, kun pillahdit selittelemään noin epätoivoisesti :D


      • kaikkeahyvääteillekkin

        Raiskaus on julma ja saatanallinen rikos joka jättää ikuiset arvet uhrille, tutkippa tilastoja mikä kansanryhmä näihin syyllistyy prosenttuaalisesti eniten kantaväestöön verraten ja linkin saat etsiä tilastoon ihan itse jos tiedät mitä tarkoitan;-(


    • propatriamori

      Persujen kaatuneiden muistopäivä on sellainen että kaatuilevat humalassa eivätkä aamulla muista mitään. On ne niin isänmaallista sakkia.

    • vasemmistolainen

      Niimpä, toiset poliittisesti suunatutuneet veisaa kotona virsiä eivätkä juhli ollenkaan, mitä nyt poliisien klimppuun käyvät ja kiviä viskovat naamiot päässä, mutta eihän se mitään jos verorahoista vahingot korjataan!
      Parempi kotona persuna kännissä kin vasurina julkisilla paikoilla riehumassa!

      • kaikkeahyvääteillekkin

        Olet oikeassa, poliittisesti sitoutumattomana seuraan sivusta näiden nykyisten tyyppien edesottamuksia ja silmiin pistävää on ollut tämä vihervasemmiston idiotismi, nämä luontoihmiset ajelevat takseilla ja lentelevät pitkin maailmaa pelastaakseen pallomme kun samalla heidän mielestään autoilu ja lentäminen saastuttavat meidät perikatoon. Nämä saatanan älykääpiöt ovat menettäneet todellisuudentajunsa mutta onneksi ovat perkeleet menettäneet myös kannatuksensa:-)


      • oujeeeee
        kaikkeahyvääteillekkin kirjoitti:

        Olet oikeassa, poliittisesti sitoutumattomana seuraan sivusta näiden nykyisten tyyppien edesottamuksia ja silmiin pistävää on ollut tämä vihervasemmiston idiotismi, nämä luontoihmiset ajelevat takseilla ja lentelevät pitkin maailmaa pelastaakseen pallomme kun samalla heidän mielestään autoilu ja lentäminen saastuttavat meidät perikatoon. Nämä saatanan älykääpiöt ovat menettäneet todellisuudentajunsa mutta onneksi ovat perkeleet menettäneet myös kannatuksensa:-)

        Hyvä kommentti, olen samaa mieltä.


    • MuhammedAlZomal

      Ma tane tule africa ja ma rakastu heti. Rakasta lumi rakasta kylma rakasta jarvi kesa ja soomi nainen.
      Ma tukata itesnainen soomi ja ma polusta soomi mu kotimaa taistele henki ja veri. Mulle soomi on ku isanmaa ja ku mun suntuma maa. Tane ei rysä tarvi tulla yrittä. Perrkele te muista kola. Te muista ratentie. Haka pale soomi poika! Perkkele! Rauta rajale! Sininen risti lipu salkon 6.12. Se meida itesnäsyyspäivä.

      • KohteliasEhdotus

        Voisitko persu lopettaa näiden typerien hengentuotteittesi kirjoittelemisen.


    • Lieksan Isäm maaliset persu natsit kaatuu ohranjyvä silimässä...

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe