Kissanpennun pitäminen pois makuuhuoneesta

Jersey

Terve vaan. Kotiin tuli kuukausi sitten uusi pentu. Kouluttaminen (naksuttimella) on onnistunut hyvin ja ei toivottu käytös (oven takana naukuminen, väärien asioiden raapiminen yms.) on saatu karsittua pois. Lisäksi pentu on hienosti oppinut istumaan keittiön pöydällä vain omalla paikalla eli tabletilla.

Nyt ongelmana on se, että kissalla on kova hinku kulkea perässä jokaisesta ovesta. Seuraa kuin hai laivaa joka paikkaan ja varsinkin tyttärellä on vaikeuksia saada kissa ulos omasta huoneestaan kun haluaisi alkaa nukkua. Kirjoista ei kauheasti tähän ole ollut apua. Jollain lelulla kissan huomion saa kiinnitettyä hetkeksi johonkin muualle ja oven saa kiinni, mutta olisiko raadilla jotain muita ideoita? Kun oven saa kiinni ei kissaa enää kiinnosta huone lainkaan.

13

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voivoivoi

      Miksi ihmeessä kissa äidin lapsen, vauvan, pitäisi olla yksin?? Ihan samalla tavalla, kuin ihmisvauva, se kaipaa turvaa, hellyyttä ja seuraa!! Taidatte olla koiraihmisiä, kun noin paljon "koulutatte" KISSAA!! Kissa uskoo puhetta, ja oppii seuraamalla ja pienellä ohjeistuksella. Meillä kissat saa kulkea, missä haluavat ja nukkua alusta asti vieressä. Koskaan ei ole ollut mitään ongelmia, eikä raapimisia, vaan kissoilla on perustutrvallisuus hallinnassa ja ovat tasa-arvoisia perheenjäseniä, ilman ovien sulkemisia!!

    • ovetAuki

      Voi pentu raukkaa, minkälaiseen perheeseen on joutunut! Ottakaa pehmoleluja! Tottakai LEMMIKIT otetaan perheenjäseniksi, eikä kuritettaviksi vangeiksi!!

    • kissatonihania

      Minulla on 18-vuotias kissa ja se on aina nukkunut jonkun perheenjäsenen kanssa samassa sängyssä. Ei ole ikinä tullut edes mieleen laittaa sitä pois. Tytär tykkäsi kovasti kun kissa nukkuin hänen vieressään. Kaipaa kuulema sitä asiaa eniten kun muutti pois kotoa.

    • sängynlämmittäjät

      Sama täällä. Ei ollut ikäväitkuja, kun pennut nukkuivat ensimmäisestä yöstä lähtien vieressä. Nyt ovat jo kissavanhuksia, mutta aina kun huomaavat jonkun menevän vaikka päivänoksille, hyppäävät viereen kehräämään. Yhdessä sitten nukutaan parikin tuntia, ja se on hyvin rentouttavaa!

    • tunnettapeliin

      Luulisi kylmänkin ihmisen tajuavan, että kissan kävely perässä, osoittaa, ettei se halua olla yksin!
      Omat lapseni olivat tästä uskollisesta ystävästä onnellisia. Jos kissaa jatkuvasti komennetaan, hätistellään ja pidetään yksin, saa aikaiseksi aran ja masentuneen reppanan.

    • tuomulle

      mul6kissaa jokainen "tietää millon kunkin vuoro on nukkua mamman vierees,ja saavat nukkua.joskus en itse edes mahdu siihen "jalkoneni".antaapa kehrätä ,se on niin mukavaa.ne ovat trvetulleita.muuton katsoppa kissaasi se osaa itkee.miltä sinusta tuo huonokohtelus,nyt tuntuu.tuo minulle se kisus.mä kyl jaksan huolta pitää,arvostaan.

      • kiskiskisss

        Meilläkin toinen nukkuu kainalossa ja toinen jalkojen välissä, peiton päällä. Kaikilla meillä on hyvä ja lämmin olla! (mitä nyt mun kädet ja jalat välillä puutuu! - ei haittaa!)


    • uinuvainKisuni

      Miksi sen pitää pysyä poissa makuuhuoneesta? Pikkupentuvaihe on lyhyt, jonka aikana kisu tutustuu uuteen kotiinsa ja sen asukkaisiin. Hyvin nopeasti oppii, että makuuhuoneessa nukutaan, nukkumaanmenoajatkin tulevat tutuiksi. Tietysti pienenä yrittää vähän sielläkin peuhata, mutta jos kaveri on hiljaa, alkaa sekin pestä itseään ja nukahtaa. Jos makkariin ei saa tulla karvoja lemmikin mukana, jättää sen sitten kokonaan ottamatta.

    • gjnbvvbnnv

      Minä en pitäs kissaa makkarissa,kun karvoja joka paikas.Kissa myös hakeutuu naamalle,et ei pienille lapsille turvallista sekään.

      Kannattaa leikittää iltaisin viimeiset tunnit, ni ei ole yöllä virkeä.

      • aaAALasta

        Ikäni olen kissoja kodissani pitänyt, eikä kertaakaan ole naaman päälle edes astunut! Jalkopäässä on joka katti ajottain lämmitellyt ja kehrännyt. Turkki päällä olevista eläimistä lähtee ihan varmasti karvoja, jos niitä pelkää, olen samaa mieltä yllä olevan kanssa, ettei pidä ottaa lemmikkiä ollenkaaan!


    • Huahhhhhh

      Aloittajalle: Opeta kissa istumaan ja odottamaan. Onnistuu klikkerillä helposti.
      Toisekseen: Hienoa, että olette ottaneet selvää kissoista ennen kissan hankintaa. Eläinlääkärinä vastaanotolleni tulee jatkuvasti näitä inhimillistettyjä laumaeläimiä jotka oikeasti luonnossa ovat yksineläviä ELÄIMIÄ. Kuulen tarinoita kissojen kostamisesta ja mielenosoituksista joihin nuo pähkinän kokoiset aivot eivät vain kykene. Klikkerikoulutuksessa kissaa ei tosiaankaan hätistellä ja komenneta vaan palkitaan. Tässä maassa näitä vesipullopelottelijoita onkin sitten jo pilvin pimein.
      Aluksi kaikki yleensä meneekin hyvin, mutta jossain vaiheessa siinä 15 vuoden aikana se sängyssä pyöriminen ja mouruaminen alkaa jotakuta ottaa päähän. Sitten tullaan vastaanotolle ja kerrotaan ettei kissoja voi kouluttaa kun yritetään ties mitä huutamista ja jäähyjen antamista mistä kissa ei tajua hölkäsen pöläystä. Yksinelävät yleensä sietävät kissaltaan mitä vaan,

      Omat lapseni nukkuvat yöt omissa sängyissään omissa huoneissaan, mites teillä joilla perheenjäsenten kuuluu nukkua samassa sängyssä? Uskomatonta!!

      • maailmanSaastuttaja

        Myös ihminen on ELÄIN, ja julma sellainen!


    • kisula

      et nyt taida olla "oikeella"asialla "eläinlääkäri?on noita kisuja ollu 60v,ja kunnioitan päiväpäivältä enemmän näitä .enpä tiä miten mu ois "HEITÄ"pitäny "KOULUTTAA"mut luonnostaanha tuo meni.jokanen on yksilö ja TÄHDENNÄN yksilö,ku mekin niin hieno eläinlaji ku ihminen?mut ny taas pitää "palvelijan"rientää ku tul tuos kysymään.??!!olenko nyt mamma häiriöksi?voisitko....miau.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      374
      3351
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      163
      1371
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1198
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1072
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      774
    7. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      747
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      742
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe