isännät makkaa uuninpankolla ja

navettahaalarit69

EU tuet juoksee samalla katsotaan seinällä raameissa olevaa sipilän kuvaa. Joillakin ne on vähän isommat työttömyyskorvaukset vähän vain eri nimikkeillä ja ei pelkoa karensseista.

31

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unelma-ammatti

      Tuli sitten sato tai kato, toimeentulo satavarmasti turvattu.

      • ammativalintakysymys

        satovarmasti


      • felixsteiner

        On se maanviljelijän/maidontuottajan osa sitten helppo ei ole pekkaspäiviä, arkipyhäkorvauksia, kesälomaa, talvilomaa, ilmaista työterveyttä, ilmaisia työasusteita, ei ole 38,5 tunnin työviikkoa, ei ole 5 päivän työviikkoa. Kyllä kadehdin tuota maatalous yrittäjää. Voi hitto unohdin että mullahan onkin noi edut, hys hys.


    • ulkoistaja

      Lopetetaan kaiken tukeminen ja ulkoistetaan ulkomaille kaikki, ruoantuotanto, sähköntuotanto, vesihuolto, terveydenhuoltopalvelut jne. Ei kitistä vaikka leipä maksaa 10€ ja sähkö 5€ kwh, puhdasta vettä saa 5€ litra ja lääkäri maksaa 1000€ käynti. Kyllä se niin on hyvä, ei oo kukaan katkera kenellekkään.

      • Kymppitonnin-paskapumppu

        Eiköhän se sähkö ala olla jo ulkomaisessa omistuksessa ja terveydenhuolto on kovaa vauhtia menossa. Maatalouden tukeminen on mennyt perseelleen jo 70 -luvulta lähtien. Yrittäjiksi peltopellet nykyään itseään kutsuvat. Salli minun nauraa.
        .


      • Laktasyyl

        Tuohan on ihan selvä trolli . . aamu kun koittaa niin maatalon emäntä joutuu, huom, joutuu nousemaan navetta töihin ja lypsylle , ei ole ollenkaan kadehtittavaa eikä työpalkka ole laisinkaan kadehtittavaa ,, olosuhteitten pakosta raataa kun narrattiin , eikä lasten takija halua erota , ajattelee lapsia näin se vaan pohjimmiltaan on.


      • raatakaapirutratakaa
        Laktasyyl kirjoitti:

        Tuohan on ihan selvä trolli . . aamu kun koittaa niin maatalon emäntä joutuu, huom, joutuu nousemaan navetta töihin ja lypsylle , ei ole ollenkaan kadehtittavaa eikä työpalkka ole laisinkaan kadehtittavaa ,, olosuhteitten pakosta raataa kun narrattiin , eikä lasten takija halua erota , ajattelee lapsia näin se vaan pohjimmiltaan on.

        Aamu koittaa niin työläinen joutuu, huom. joutuu, nousemaan ylös ja menemään töihin, halusi tai ei. Ei ole ollenkaan kadehdittavaa raataa töissä, eikä palkat riitä mihinkään.
        Meneppä teollisuuteen töihin, missä kuolemanvaara on olemassa joka työpäivä. Olet erillaisten myrkkyjen kanssa tekemisissä joka työpäivä, ei se ole kadehdittavaa sekään. Ikinä et tiedä milloin työt loppuvat, joten roikut löysässä hirressä päivästä toiseen. Mitään et pysty etukäteen suunnittelemaan, kun et tiedä onko töitä vai ei.
        Jos eläkkeelle asti pysyt hengissä, eikä mikään tauti ole tappanut, olet lähinnä raato joka odottaa kuolemaa, nauti siinä sitten eläkkeestäsi, jolla ei tahdo edes tulla toimeen.


      • Laktasyyl

        Kylläminä ymmärrän myös työläisen muijaa, lomarahoista leikattu huomattava summa joka jakauti kahdelle kesälle ja ruokatunnila kateelist a juoruilua seläntakana jne. . teolisuudessa vaaranpaikkoja ja myrkkyjä monella tilalla ei ole lypsyrobotteja , lehmän hännät huiskii lypsäjän silmät vettä vuotaviksi, lypsäjä joutuu alituiseen rusentumis vaaraan elukan ja parsiputki kaaren väliin, henkeä pidätellen laittaa lypsimet utareisiin kun on saanut vetimet npyyhittyä pyyhittyä moneen kertaan. Oma jännitys on siinäkin kun laittaa vedinkastoo , potkuraudassa olevaan potkurilehmään , ioutuu varomaan ettei silmäkulma aukee siihen lehmän kylessä olevaan kaariputkeen! Naama saattaa ja näyttääkin kuin " pakanamaan kartta " joutuu selittämään TKSa mikä aiheutti " valtionrajat " nolona ja häpeissään ettei tulisi " väärinkäsityksiä ". sanottakoon tässä vielä pienenä kevenyksenä jota on vielä se huoli kuka jatkaa tulevaisuudessa tätä lypsytilaa.


    • OpiskeleAmmattiin

      Aikuisten oikeasti: muutamat ne vaan jaksaa tuottaa meille puhdasta ruokaa. Kadehtijoille tiedoksi: tiloja on myytävänä - osta pois ja nauti tukieuroista. Mutku se on niin mukava vaan somettaa ja valittaa turhasta. Tämän ketjun aloittaja on ihan selvästi alikoulutettu ja oppimaton

      • jekul

        Miksi sinä kaupittelet tuottamatonta tilaa. Eikös tuo ole melkoista hölmöyttä. Paljonko siitä tilasta pitää sitten maksaa ja saako sen kauppahinnan isäntä vai meneekö se valtiolle kun valtio on sen kuitenkin ylläpitänyt.Nytkin meillä on länsieuroopan kallein ruoka ja kuka ne tukiaiset maksaa. tuleeko tukiaiset jostain taikaseinästä vai veronmaksajien kukkarosta ja pitäisikö nuo tukieurotkin jyvittää siihen sapuskan hintaan.


      • kaupungistapois

        Saisko halvalla? Jos muuttais kaupungista pois maalle. Olis tilaa harrastaa.


    • saarijärven

      Pani Ukko tai Halla Valtio maksaa

    • Kirka

      Lopetetaan KAIKKI tuet. Asumistuet,lapsilisät,vastikkeettomat työttömyyskorvaukset,työmatkakuluvähennykset.ynnämuut.

      • Kenenpersekestäis

        Amerikan malli, se olis hyvä.


      • tru6k55t

        tosiaan sielä on lyhyet lomat ja kallis terveyden huolto ja . . semmonen ihme maa


      • Köyhämuori

        Jokaisessa tuottavaa työtä tekevän pariskunnan perheen pöydässä syö maajussiperhe ja kunnantalon joutosakki. Ja tämä on taivaan tosi.!


      • vhjlk56
        Köyhämuori kirjoitti:

        Jokaisessa tuottavaa työtä tekevän pariskunnan perheen pöydässä syö maajussiperhe ja kunnantalon joutosakki. Ja tämä on taivaan tosi.!

        Näinhän se menee.


      • keskiketteräkeppana
        vhjlk56 kirjoitti:

        Näinhän se menee.

        hei köyhämuori , älä viitsi.


      • Pökkylä

        Köyhä muori on asian Ytimessä!!!!!!!!!!.. Asia on juuri näin. Sossutuet =maataloustuet ökyisännille


      • seppdietrich

        Niin ja pekkaspäivät, arkipyhäkorvaukset, talvilomat, kesälomat, työnantajan järjestämä ilmainentyöterveys, ilmaiset koulutukset. ilmaiset työvaatteet, matkakorvaukset, areiakorvaukset tai veroetu...jne. Joopa joo onhan näitä tukija ja piilotukia kaikennäköisiä, lopetetaan vaan kaikki. Katomma sit.


      • rahaa_poltetaan_turhaan
        seppdietrich kirjoitti:

        Niin ja pekkaspäivät, arkipyhäkorvaukset, talvilomat, kesälomat, työnantajan järjestämä ilmainentyöterveys, ilmaiset koulutukset. ilmaiset työvaatteet, matkakorvaukset, areiakorvaukset tai veroetu...jne. Joopa joo onhan näitä tukija ja piilotukia kaikennäköisiä, lopetetaan vaan kaikki. Katomma sit.

        Kaikki edellämainitut on korvattu maataloustuella, tuli sitten satoa tai ei. Mutta jos oikeasti tätä tukiasiaa miettii, pitäisi nämä yksityiset "työvoimatoimistot" kieltää lailla. Hyötysuhde pyörii jossain kymmenen prosentin paikkeilla, silti syydetään miljoonia verorahoja näihin huijauksiin. Duunari, jonka hommista onnistuu vain joka kymmenes, lentäisi pihalle melko nopeasti.


    • Janiinsemaailmamakaa

      Eihän ruotsissakaan makseta laiskoille viljelijä pummeille vastikkeettomia maataloustukeja silti löytyy arlan maitoa jne. Että mikä se suomalaisten tekosyy on? Kansa köyhtyy tukijullit vaan rikastuu.

    • Virallinen-tiiraja

      Omaisuutta (eläkettä) kartutetaan veronmaksajien rahoilla. Käsi ojolla 24/7.

    • 40vtöitätakana

      Ykskään isäntä tai emäntä ei aja traktorilla taajamassa yöaikaan. Kersat rällääku ei oo mitään kuria. Soittakaa poliiseille niin monesti että ongelma hoituu. Ja te jotka yötäpäivää täälä kajehitte työtä tekeviä, Nivalassa on vapaita työpaikkoja.

      • oonjotöissä

        Ne on niitä isännän alkuja, jotka rällää isin traktorilla yökaudet. Ei vissiin ole tarvetta pitää juuri sitä traktoria töissä, joten joutaa kiertään rinkiä kylillä.


    • Lidlis

      Luulis että peltopellet huolehtii lapsistaan ja laittaa rajat rattoriralliin. Vaa eivät välitä ku ei äly piisaa. Miksi tukea turhaa maataloutta. Sääli elinympäristöä ja luontoa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1495
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe