skodda kokemuksi

selvsännäkoijapariu

mitä kekemuksia skodaa onki hyvää vai huonoa vikoja tilaa muuta muu?

42

783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hondasporttinenperheauto

      Maurizio Arrivabene (s. 7. maaliskuuta 1957 Brescia) on Formula 1 -talli Scuderia Ferrarin nykyinen tallipäällikkö. Hän peri toimen marraskuussa 2014 Marco Mattiaccilta.

      Ennen Ferrari-uraansa Arrivabene toimi tupakkayhtiö Philip Morrisilla, joka on Ferrarin tukija Marlboro-merkkinsä kautta. Hän toimi Philip Morrisilla vuodesta 1997 asti ollen yhtiön varapresidentti. Marraskuussa 2014 Scuderia Ferrarin tallipäälliköksi siirtyneestä Arrivabenestä tuli tallin kolmas tallipäällikkö vuoden 2014 aikana.

      Arrivabene on kuulunut Juventus FC:n, yhden Italian suurimmista jalkapalloseuroista, hallitukseen vuodesta 2012 alkaen.

      Arrivabene on naimisissa Stefania Bocchin kanssa, joka toimii Kimi Räikkösen lehdistöavustajana.

      • ei-ferraristi

        1jopas olipitkä vikalista, ei sentään Skodasta.


    • kolmeraajakaakki

      Toivottavasti ei tule ikinä Skoda-kokemuksia.

    • ei.ikinäenää.skodaa

      Painajaismaisia kokemuksia. Rahaa meni 3:ssa vuodessa 12 000 (arvonalenema) ja korjauksiin yli 4000. (Octavia 1.4 tsi vm 2011, uutena ostettu). Tuolla rahalla olis saanut jonkun vähän vanhemman vähänajetun kestävän luotettavan länsiauton, johon ei tarvi lisätä öljyä ja ostaa vain polttoainetta ja kuluvia osia. Skoda on täysin paska!!!

      • Sarkasmi.sakari

        Pari bissee ja nappia, niin Skoda-muisto muuttuu virheettämäksi Toyotaksi.

        Ja tämä on fakta.


      • rahaa-siinä-tarvitaan

        Skeidaan hukkaa helposti tuollaiset 16 000 euroa, 3 vuodessa. Ei ihme, että Skeida on "Suomen rikkaimpien" suosima auto XD


      • ei_auta_voimajooga
        Sarkasmi.sakari kirjoitti:

        Pari bissee ja nappia, niin Skoda-muisto muuttuu virheettämäksi Toyotaksi.

        Ja tämä on fakta.

        Naapuri kertoi tehneensä aspiriini-pilsneri coctailin kun suri skodaan mennyttä rahaa, mutta ei auttanut skoda-painajais-muistoihin.


    • Ainankii

      On hiano konepellin tikku!

      • toimiva_kuiteskin

        Ja paskat, kromauksen joutuu tekemään itse.


    • Simply.Clever

      minulla on niin karseita kokemuksia itäauto skodasta vm 2017 että en voi niitä tänne kirjoittaa jos lapsetkin tätä palstaa lukevat. ihmettelen kuinka nykyauto voikaan olla niin huonosti tehty kuin skoda on. merkkihuolto veloitti jopa öljynvaihdosta 29 euroa per litra, eihän tommoista kestä kenenkään talous, toyotaan vaihtaa öljyt ja suodattimen alta 50 euron merkkihuollossakin.

    • Paljonkärsiny

      Koskaa ei päässy skolee porukoitten kyydissä kun piti sanoo et jättää korttelin päähän kun ei kehdannu näyttää kavereille et tuodaan skoodalla.

    • selvänäyleensänähty

      Kokemuks on paljon. Ei omastta vaan firman. Hyvin pelittäneet. Kuljetuspäällikkö tila lissä.

    • Ammatti_köröttelijä

      Itsellä ollut 3 Skodaa ja 3 Toyotaa, suunnilleen sama ajomäärä kaikissa. Huolto ohjelman ulkopuolisten huoltokäyntien lukumäärä molemmissa merkeissä 1kpl.

      Skodan laatu minun kohdalla tasan sama kuin Toyotan.

    • Toyota_Hybrid1

      karseita vikapesäkkeitä noi skodat ovat, järkyttää se merkkiliikkeen öljynvaihto, 29€/litra joka on skodan moottoriin hyväksytty!!! heikkoja ovat ajaa, vempuloita ja huojakkaita jo tyynellä ilmalla, jousitus pompottaa jopa uudella tasaisella asfaltilla, korit ruostuvat nopeasti koska sinkitys jätetty pois säästösyistä, koripellit tahallaan heikennetty josta seuraus on kolariturvallisuuden romahdus, turvavyöt eivät toimi, moottorit ja vaihteistot eivät kestä edes 20 000km ajoa, melutaso on todella kova jo taajamanopeuksissa, lämmityslaite on aivan vitsi. ei ole yhtään hyvää kokemusta edes uusimmasta skoda octaviasta, menneen ajan maku koko ajoneuvossa, en ostaisi omalla rahalla, ehkä liisinkinä jos takuu on että hinausauto tulee paikalle mahdollisimman nopeasti, takuu on sinänsä heikko että merkkihuolto lukee kaikki viat normaaliksi kulumiseksi.

      • P.A_Turpeinen

        kyllä se tuo holisti on maksettu kehuja, ei skodat kestä edes 20tkm ajoa ja ovat jo tehtaalta tullessaan ruosteessa, helkaman maksettu kehuja!


    • atkerkki

      Tiedoksi trolleille että kannata niuvanniemen atk-osaston lakkauttamista.

    • YlpeäSkodisti

      Holisti taas huutelee ... En laita pahakseni vaikka kuinka politrukinhymyksi haukkuisitte. Minulla on nääs hyvä itsetunto ja löytyykö teidän meseistä jääkrapaa tankinlipan alta? Sitä minäkin.

      • P.A_Turpeinen

        onkohan holisti helkaman maksettu kehuja? väittää että skoda kestää 30tkm, onko kellään skoda kestänyt edes 20tkm normaalia ajoa, haloooooooo!


      • Hyvää settiä.... ylpeä skodisti. Miksi sitten niillä on aina se sama itäblokin sitruunairvistys naamalla ja liikenteessä asennevamma; ajavat muita kiusaten. Itsetunto lienee päinvastoin hyvin huono, sen kertoo jo se että täällä puolustellaan hikistä itäkippanaa skeidaa päivästä toiseen


    • hoidahan_kuntoon

      Suurin vika on näppäimstölläsi.

    • horo-skooppi

      vieläks skodist pohjja ruostuva puhki vuotesa?

      • 120gls

        No ei tietenkään. Ihme optimismia.
        Pari viikkoahan siinä vaan menee.


    • Kekäläis.Kake

      meleko surkeita ajoneuvoja noi skodat ovat. olivat surkeita jo 80 luvullakin ja samaa halvalla tehtyä kovamuovia ne on tänäkin päivänä. kiikkeriä maantieajossa ja kovemmalla tuulella eivoi ajamista miettiäkkään.

    • Tsetsenieiksjeh

      karseita halppis kovamuovi käkkyröitä noi skodat ovat, mahdollisimman halvalla tehty auton korvike. huoltaminen niin kallista että ihmetyttää miten jollakin voi olla vara skodaa pitää, öljynvaihtohuolto 137€ johon ei kuulu kuin moottoriöljynvaihto, toyotaan vaihdattaa 3 kertaa moottoriöljyt samalla rahalla ja tietysti merkkiliikkeessä. skodan huolto on todella kallista toyotaan verrattuna.

    • kylymä.on.jo

      talvi ja pakkaset tulossa eikä uusi skoda octavia lämpene!!! termari tsekattu huollossa, vikakoodeja ei ole, missähän voi olla vika? PS: naapurin skodassa sama vika.

      • GM2018

        vikaa ei sinänsä skodasi lämmityslaitteessa ole, skodan lämmityslaitteen kenno on vain kämmenenkokoinen ja hyvin ohkainen eli lämmityslaitteen kenno on alimitoitettu pohjoismaisiin olosuhteisiin. isompi kenno ei sitten mahdu entisen paikalle, voivoi, se on vaan paleltava tai vaihdettava automerkkiä, toyotissa ja mazdoissa erityisen tehokas lämmitys.


      • meteroloigte

        Kesälläkin on lämmintä


    • ZKODA

      jopas on joku katkera poistattanut minun kommenttini täältä, no otetaas uusiksi, eli minulla jos kellä on vain ikäviä kokemuksia itäauto skodasta, 2013vm 43tkm ajettu skoda ei ilonpäivää nähnyt 2 vuoden aikana. karmeat ruostevauriot ja surkea tekniikka, lämmityslaitekkin oli pelkkä vitsi, jouduin trangiaa pitämään mukana kylmillä keleillä ja sinolia siinä polttamaan että sai edes plussan puolelle lämpötilan. karsee kippo.

    • Skodanext

      Tässä sitten todellisuus näiden satujen joukkoon. Octavia 137 tkm ajettu. 1.4tsi. Viat uudesta lähtien pari kärähtänyttä poltinta. Tuulilasin pyyhkimet uusittu pariin kertaan ja uusitut renkaat kuluneiden tilalle. Normihuollot muuten, mutta väliöljynvaihdot tehty. On muuten seuraavakin auto skoda. Toimintavarma, pieniruokainen ja silti potkua riittävästi ja hyvä ajaa pitkääkin matkaa. Ja kohta tojotrollit itkee, että ei voi olla totta. Mutta kyllä on. Jos skoda olisi niin huono , kun jotkut täällä yrittää väittää, niin ei mitenkään olisi vuodesta toiseen ostetuimpien merkkien joukossa.

      • Höpön löpön vika waageni skeida kippa pelkkää harmia ja hampaitten kiristystä, miten kehtaat tuollaisella rötköttimellä prutkulla ajella. Tärinää ja rytyytystä riittää melua ja öljynkäryä. Ole mies eikä hiiri ja osta oikea auto vappupila-auton skeidan sijaan


      • vitsejäkerrotaan

        holisti on selvästi helkaman maksettu kehuja :D 137tkm menty eikä mitään vikaa :D kyllä naurattaa maha kippurassa nuo holistin jutut :D onko kukaan päässyt skodalla edes 10tkm matkaa ettei ole tarvinnut hinausautolla mennä pajalle? NO EI OLE Ei.


      • Sarkasmi.sakari
        vitsejäkerrotaan kirjoitti:

        holisti on selvästi helkaman maksettu kehuja :D 137tkm menty eikä mitään vikaa :D kyllä naurattaa maha kippurassa nuo holistin jutut :D onko kukaan päässyt skodalla edes 10tkm matkaa ettei ole tarvinnut hinausautolla mennä pajalle? NO EI OLE Ei.

        Ja tämä on kaikkien yleisesti tietämä fakta, jota ei tarvitse perustella. Maksetut kehujat... äh, kyllähän te jo tiedätte mitä maksetut kehujat ovat ja tekevät...

        Onneksi on tämä Suomi24, että saadaa faktoja ilkeästä itäkippasesta.

        Ja tämä on fakta.


      • faktuaattori

        faktoja ei käy kiistäminen


    • PidäSuomisiistinä

      Taloyhtiön autohallissa ei ole yhtään itäkippanaa. Luojan kiitos!

      • skodajulli

        Pääseekös mannet nykyään asumaan kerrostaloihin? Julkiseen liikenteeseen ette uskalla mennä, joten jollain vanhoilla länsiautoilla joudutte liikkumaan.


    • Jopa_

      kuka kaheli edes vertaa oikeaa autoa, toyotaa johonkin itäkiikku skodaan? eihän länsimaat edes tunnusta skodaa autoksi. vw yhtiöllä tekniikka mennyt pahasti mönkään, vw:n TSI moottorit tuottavat huiman määrän typenoksideja korkean palolämpötilan takia ja joutuvat laittamaan hiukkaspönttöjä jo bensa autoihinkin. ottaisivat oppia toyotan atkinsson moottorista kuinka taloudellinen ja tehokas moottori valmistetaan, pitkäiskuinen vapaastihengittävä bensamoottori on aina ollut se paras ja pienipäästöisin moottori. toyota ja mazda tämän ovat huomanneet.

      • hessumopo

        Poju ei kyllä tiedä yhtään mitä kirjoittaa. Mutta ei sillä väliä, itseään viihdyttääkseen se sitä tekee. Hullulla on halvat huvit.


    • Maija-

      skodat ovat kauhean näköisiä pokemon irvistyksineen ja halvalla kovamuovisella sisustuksellaan kolkon tuntuisia, räminä kaikuu pitkän aikaa oven sulkemisen jälkeenkin.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe