skodda kokemuksi

mitä kekemuksia skodaa onki hyvää vai huonoa vikoja tilaa muuta muu?
4
Ilmoita


38 Vastausta

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.


Maurizio Arrivabene (s. 7. maaliskuuta 1957 Brescia) on Formula 1 -talli Scuderia Ferrarin nykyinen tallipäällikkö. Hän peri toimen marraskuussa 2014 Marco Mattiaccilta.

Ennen Ferrari-uraansa Arrivabene toimi tupakkayhtiö Philip Morrisilla, joka on Ferrarin tukija Marlboro-merkkinsä kautta. Hän toimi Philip Morrisilla vuodesta 1997 asti ollen yhtiön varapresidentti. Marraskuussa 2014 Scuderia Ferrarin tallipäälliköksi siirtyneestä Arrivabenestä tuli tallin kolmas tallipäällikkö vuoden 2014 aikana.

Arrivabene on kuulunut Juventus FC:n, yhden Italian suurimmista jalkapalloseuroista, hallitukseen vuodesta 2012 alkaen.

Arrivabene on naimisissa Stefania Bocchin kanssa, joka toimii Kimi Räikkösen lehdistöavustajana.
1 VASTAUS:
1jopas olipitkä vikalista, ei sentään Skodasta.
+Lisää kommentti
Toivottavasti ei tule ikinä Skoda-kokemuksia.
3
Ilmoita
Painajaismaisia kokemuksia. Rahaa meni 3:ssa vuodessa 12 000 (arvonalenema) ja korjauksiin yli 4000. (Octavia 1.4 tsi vm 2011, uutena ostettu). Tuolla rahalla olis saanut jonkun vähän vanhemman vähänajetun kestävän luotettavan länsiauton, johon ei tarvi lisätä öljyä ja ostaa vain polttoainetta ja kuluvia osia. Skoda on täysin paska!!!
3 VASTAUSTA:
Pari bissee ja nappia, niin Skoda-muisto muuttuu virheettämäksi Toyotaksi.

Ja tämä on fakta.
Skeidaan hukkaa helposti tuollaiset 16 000 euroa, 3 vuodessa. Ei ihme, että Skeida on "Suomen rikkaimpien" suosima auto XD
Sarkasmi.sakari kirjoitti:
Pari bissee ja nappia, niin Skoda-muisto muuttuu virheettämäksi Toyotaksi.

Ja tämä on fakta.
Naapuri kertoi tehneensä aspiriini-pilsneri coctailin kun suri skodaan mennyttä rahaa, mutta ei auttanut skoda-painajais-muistoihin.
+Lisää kommentti
On hiano konepellin tikku!
1 VASTAUS:
Ja paskat, kromauksen joutuu tekemään itse.
+Lisää kommentti
minulla on niin karseita kokemuksia itäauto skodasta vm 2017 että en voi niitä tänne kirjoittaa jos lapsetkin tätä palstaa lukevat. ihmettelen kuinka nykyauto voikaan olla niin huonosti tehty kuin skoda on. merkkihuolto veloitti jopa öljynvaihdosta 29 euroa per litra, eihän tommoista kestä kenenkään talous, toyotaan vaihtaa öljyt ja suodattimen alta 50 euron merkkihuollossakin.
2
Ilmoita
Koskaa ei päässy skolee porukoitten kyydissä kun piti sanoo et jättää korttelin päähän kun ei kehdannu näyttää kavereille et tuodaan skoodalla.
2
Ilmoita
Kokemuks on paljon. Ei omastta vaan firman. Hyvin pelittäneet. Kuljetuspäällikkö tila lissä.
1
Ilmoita
Itsellä ollut 3 Skodaa ja 3 Toyotaa, suunnilleen sama ajomäärä kaikissa. Huolto ohjelman ulkopuolisten huoltokäyntien lukumäärä molemmissa merkeissä 1kpl.

Skodan laatu minun kohdalla tasan sama kuin Toyotan.
1
Ilmoita
karseita vikapesäkkeitä noi skodat ovat, järkyttää se merkkiliikkeen öljynvaihto, 29€/litra joka on skodan moottoriin hyväksytty!!! heikkoja ovat ajaa, vempuloita ja huojakkaita jo tyynellä ilmalla, jousitus pompottaa jopa uudella tasaisella asfaltilla, korit ruostuvat nopeasti koska sinkitys jätetty pois säästösyistä, koripellit tahallaan heikennetty josta seuraus on kolariturvallisuuden romahdus, turvavyöt eivät toimi, moottorit ja vaihteistot eivät kestä edes 20 000km ajoa, melutaso on todella kova jo taajamanopeuksissa, lämmityslaite on aivan vitsi. ei ole yhtään hyvää kokemusta edes uusimmasta skoda octaviasta, menneen ajan maku koko ajoneuvossa, en ostaisi omalla rahalla, ehkä liisinkinä jos takuu on että hinausauto tulee paikalle mahdollisimman nopeasti, takuu on sinänsä heikko että merkkihuolto lukee kaikki viat normaaliksi kulumiseksi.
1 VASTAUS:
kyllä se tuo holisti on maksettu kehuja, ei skodat kestä edes 20tkm ajoa ja ovat jo tehtaalta tullessaan ruosteessa, helkaman maksettu kehuja!
+Lisää kommentti
Tiedoksi trolleille että kannata niuvanniemen atk-osaston lakkauttamista.
Ilmoita
Holisti taas huutelee ... En laita pahakseni vaikka kuinka politrukinhymyksi haukkuisitte. Minulla on nääs hyvä itsetunto ja löytyykö teidän meseistä jääkrapaa tankinlipan alta? Sitä minäkin.
2 VASTAUSTA:
onkohan holisti helkaman maksettu kehuja? väittää että skoda kestää 30tkm, onko kellään skoda kestänyt edes 20tkm normaalia ajoa, haloooooooo!
Hyvää settiä.... ylpeä skodisti. Miksi sitten niillä on aina se sama itäblokin sitruunairvistys naamalla ja liikenteessä asennevamma; ajavat muita kiusaten. Itsetunto lienee päinvastoin hyvin huono, sen kertoo jo se että täällä puolustellaan hikistä itäkippanaa skeidaa päivästä toiseen
+Lisää kommentti
Suurin vika on näppäimstölläsi.
1
Ilmoita
vieläks skodist pohjja ruostuva puhki vuotesa?
1 VASTAUS:
No ei tietenkään. Ihme optimismia.
Pari viikkoahan siinä vaan menee.
+Lisää kommentti
meleko surkeita ajoneuvoja noi skodat ovat. olivat surkeita jo 80 luvullakin ja samaa halvalla tehtyä kovamuovia ne on tänäkin päivänä. kiikkeriä maantieajossa ja kovemmalla tuulella eivoi ajamista miettiäkkään.
1
Ilmoita
karseita halppis kovamuovi käkkyröitä noi skodat ovat, mahdollisimman halvalla tehty auton korvike. huoltaminen niin kallista että ihmetyttää miten jollakin voi olla vara skodaa pitää, öljynvaihtohuolto 137€ johon ei kuulu kuin moottoriöljynvaihto, toyotaan vaihdattaa 3 kertaa moottoriöljyt samalla rahalla ja tietysti merkkiliikkeessä. skodan huolto on todella kallista toyotaan verrattuna.
1
Ilmoita
talvi ja pakkaset tulossa eikä uusi skoda octavia lämpene!!! termari tsekattu huollossa, vikakoodeja ei ole, missähän voi olla vika? PS: naapurin skodassa sama vika.
2 VASTAUSTA:
vikaa ei sinänsä skodasi lämmityslaitteessa ole, skodan lämmityslaitteen kenno on vain kämmenenkokoinen ja hyvin ohkainen eli lämmityslaitteen kenno on alimitoitettu pohjoismaisiin olosuhteisiin. isompi kenno ei sitten mahdu entisen paikalle, voivoi, se on vaan paleltava tai vaihdettava automerkkiä, toyotissa ja mazdoissa erityisen tehokas lämmitys.
Kesälläkin on lämmintä
+Lisää kommentti
jopas on joku katkera poistattanut minun kommenttini täältä, no otetaas uusiksi, eli minulla jos kellä on vain ikäviä kokemuksia itäauto skodasta, 2013vm 43tkm ajettu skoda ei ilonpäivää nähnyt 2 vuoden aikana. karmeat ruostevauriot ja surkea tekniikka, lämmityslaitekkin oli pelkkä vitsi, jouduin trangiaa pitämään mukana kylmillä keleillä ja sinolia siinä polttamaan että sai edes plussan puolelle lämpötilan. karsee kippo.
1
Ilmoita
Tässä sitten todellisuus näiden satujen joukkoon. Octavia 137 tkm ajettu. 1.4tsi. Viat uudesta lähtien pari kärähtänyttä poltinta. Tuulilasin pyyhkimet uusittu pariin kertaan ja uusitut renkaat kuluneiden tilalle. Normihuollot muuten, mutta väliöljynvaihdot tehty. On muuten seuraavakin auto skoda. Toimintavarma, pieniruokainen ja silti potkua riittävästi ja hyvä ajaa pitkääkin matkaa. Ja kohta tojotrollit itkee, että ei voi olla totta. Mutta kyllä on. Jos skoda olisi niin huono , kun jotkut täällä yrittää väittää, niin ei mitenkään olisi vuodesta toiseen ostetuimpien merkkien joukossa.
4 VASTAUSTA:
Höpön löpön vika waageni skeida kippa pelkkää harmia ja hampaitten kiristystä, miten kehtaat tuollaisella rötköttimellä prutkulla ajella. Tärinää ja rytyytystä riittää melua ja öljynkäryä. Ole mies eikä hiiri ja osta oikea auto vappupila-auton skeidan sijaan
holisti on selvästi helkaman maksettu kehuja :D 137tkm menty eikä mitään vikaa :D kyllä naurattaa maha kippurassa nuo holistin jutut :D onko kukaan päässyt skodalla edes 10tkm matkaa ettei ole tarvinnut hinausautolla mennä pajalle? NO EI OLE Ei.
vitsejäkerrotaan kirjoitti:
holisti on selvästi helkaman maksettu kehuja :D 137tkm menty eikä mitään vikaa :D kyllä naurattaa maha kippurassa nuo holistin jutut :D onko kukaan päässyt skodalla edes 10tkm matkaa ettei ole tarvinnut hinausautolla mennä pajalle? NO EI OLE Ei.
Ja tämä on kaikkien yleisesti tietämä fakta, jota ei tarvitse perustella. Maksetut kehujat... äh, kyllähän te jo tiedätte mitä maksetut kehujat ovat ja tekevät...

Onneksi on tämä Suomi24, että saadaa faktoja ilkeästä itäkippasesta.

Ja tämä on fakta.
faktoja ei käy kiistäminen
+Lisää kommentti
Taloyhtiön autohallissa ei ole yhtään itäkippanaa. Luojan kiitos!
1 VASTAUS:
Pääseekös mannet nykyään asumaan kerrostaloihin? Julkiseen liikenteeseen ette uskalla mennä, joten jollain vanhoilla länsiautoilla joudutte liikkumaan.
+Lisää kommentti
kuka kaheli edes vertaa oikeaa autoa, toyotaa johonkin itäkiikku skodaan? eihän länsimaat edes tunnusta skodaa autoksi. vw yhtiöllä tekniikka mennyt pahasti mönkään, vw:n TSI moottorit tuottavat huiman määrän typenoksideja korkean palolämpötilan takia ja joutuvat laittamaan hiukkaspönttöjä jo bensa autoihinkin. ottaisivat oppia toyotan atkinsson moottorista kuinka taloudellinen ja tehokas moottori valmistetaan, pitkäiskuinen vapaastihengittävä bensamoottori on aina ollut se paras ja pienipäästöisin moottori. toyota ja mazda tämän ovat huomanneet.
1 VASTAUS:
Poju ei kyllä tiedä yhtään mitä kirjoittaa. Mutta ei sillä väliä, itseään viihdyttääkseen se sitä tekee. Hullulla on halvat huvit.
+Lisää kommentti
skodat ovat kauhean näköisiä pokemon irvistyksineen ja halvalla kovamuovisella sisustuksellaan kolkon tuntuisia, räminä kaikuu pitkän aikaa oven sulkemisen jälkeenkin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

skodda kokemuksi

mitä kekemuksia skodaa onki hyvää vai huonoa vikoja tilaa muuta muu?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta