IPUlla ei ole rahaa

varma-voitto

Se on hyvä asia ja sillä voimme ylpeillä. Poliittiset vastustajat ylpeilevät rahoillaan mutta se kääntyy heitä vastaan kuin luonnon laki. EKP on törsännyt eurooppalaisten rahat jättielvykseen josta hyötyivät yritykset ja velalliset sekä pörssikeinottelu. Mukaan tuli jopa väärällä rahalla pelaaminen. Nyt kupla on puhkeamassa. IPU voi käyttää vaalivalttinaan rehellisyyttä koska on toiminut toisin kuin muut puolueet.IPU ei ole erehtynyt mukaan korruptioon yritysten kanssa eikä naarimaan verorahoja toimintansa ylläpitoon. KMS-hallitus on käyttänyt lainsäädäntöä hyväkseen yritysten hyväksi josta on tullut kansantaloudelle valtavat tappiot ja ahneille suuret voitot työtä tekemättä.Pian kaikki maksajat huomaavat tapahtuneen ja etsivät uutta poliittista kotia.

5

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • illuhullut

      Ei oo rahaaaaaa... Antakaa rahhaaa... Sillä ryssittäääässs byääääää


      MENKÄÄ TÖIHIN!

      ja

      Tehkää se IPUvallankumous sitten omilla rahoillanne!


      tai


      TEHKÄÄ IPUEXIT

    • raha-saastuttaa

      Väärä raha,kuten euro ja bitcoin, on kuin housuihin kusemista pakkasella. Pian joudumme maksamaan hurjan paljon uskostamme elvytykseen joka perustuu tukiaisiin ja bittirahoihin. Samoin EUn ja sipiän hallituksen toimet lakipajassa vaikuttavat kansan äärettömään köyhtymiseen. Nyt jo nähdään ihmisten ostokyvyn romahtaneen EKPn toilailujen vuoksi. Ilmastonmuutos on oikea uskovaisten höynäytys jolla on saatu aikaan valtava tuho ilmansaasteiden lisääntyessä moninkertaisiksi. Tämä on jo vaikuttanut Suomessakin syntyvyyden huomattavaan laskuun koska mm sipilä' on työntänyt rahaa hillittömästi ilman saastuttamiseen risujen keräämisen myötä. Tämä maksaa moninketaisesti puun polttoon verraten ja saastuttaa ilmakehää uusilla kemikaaleilla . Keskustan tukena on ollut aina monet peitejärjestöt jotka tekevät myyräntyötä kansaa vastaan. Sitran toiminta pitää lopettaa koska nytkin se yrittää vahvistaa kestämätöntä sähköautoilua vaikka juuri se tuhoaa ilmakehää pahiten. Tämän salailu saa jo loppua.

    • ei_jatkoon

      Kun rahakurjuuden ruikutus ja uhriutuminenkaan ei pure, siirrytään povaamaan ruotsin pervokuninkaan valtaanpaluusta. Mitäs kytköksiä sillä vävyllä olikaan ja mihin vapaarappauskerhoihin se kunkku kytkeytyikään.. Noh se on sivuseikka, kunhan yrittää jotain horista, Venäjä se on tälle lääverille sydäntä lähellä, nyt on vaan huono tuoda sitä puolta esille..

      Pamina on uusi hieno vivahde kaikkien muiden ihanien kirjainyhdistelmien kanssa ja tuo varmasti eräänlaisen orgasmin aina kun sellaisen saa kirjattua, narsistina hän uskoo sen vaikuttavan vahvan vakuuttavasti viimeisiin ja pahnanpohjimmaisiin höröihin, joilla sxaattaa olla vielä joku lati lypsettävänä.

      Ja onhan niillä, koska EU ETA EKP JNE... eikä Yya Skp Ipu hah hah haa

      • uni-auttaa

        Puurot taas pursuaa kms-kätyrin aivoista .Tällainenko horisija päättää asioistamme. Eipä ole ihme että Ylen valemediakin jo ihmettelee eduskunnan toimia kun Suojelupoliisi päättää eduskunnan SP-valvojien valitsemisestakin. Ehkä oletkin en seuraaja kun höpiset täällä mielettömyyksiäsi.


    • Vaarin_neuvo

      IPU:n trolli nurisee ipun rahattomuutta jatoisaalta kääntää senkin ikään kuin horinakerhon periaatteelliseksi linjaukseksi.
      Noooh kaunopuheisuudella saavutettiin aikoinaan muutaman tosi venäläsmielisen kanssa tilanne jossa sitä rahaa hieman olikin.. Mitä siitä seurasi.. Nämä hyväkkäät tekaisivat ryssäkkäputkosen kanssa kerholle mainosvideon, jossa renttapelle lökäpöksyionen kasvonsa piilottava varmasti autoja ja suomen lippujakin poltteleva anargistinen ipuli nakkelee viidenkympin seteleitä nuotioon liki parin tonnin edestä.Rahat olivat kaksipuoleisesti selkeästi tunnistettavia eli joko taitavasti valmistettuja väärennöksiä tai aitoja seteleitä..

      HALOOOOO!!!

      Älä tuhlaa varojasi moiseen putinin trollihorinaan tee selkeä pesäero nyt
      tee
      -_IPUEXIT_-

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10722
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3043
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2859
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1709
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1656
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 83
      1496
    Aihe