Kuka tahansa voi ruveta

Selvännäkijäksi tai meedioksi ja kusettaa tolvanoilta rahat pois.
2
Ilmoita


Kirkkoherran avustaja.
Ei. Ei. Kyllä.
Ilmoita
Onko Rakel Pirkkalasta hyvä ja rehellinen ennustaja,elämäntapa-kouluttaja,numerologi,onko hyvä ihmisenä ???
Ilmoita
Astral tv:ta katsomalla saa aika hyvä kuvan kyseisestä alasta.

Pari, kolme päivää sittenkin yksi naisasiakas murehti kovasti omaa vielä päällä olevaa ihmissuhdetta. Kertoi kyseisen miesystävän haukkuneen häntä. Ja kyseli lähetyksessä olleelta "näkijältä" Seija Laukkaselta, että onko näkyvissä kenties uutta ihmisuhdetta.

"Näkijä" sanoi lähetykseen soittaneelle asiakkaalle, että uusi ihmissuhde ja sielunkumppani olisi näkyvissä helmikuun loppupuolella.

Silti lähetyksen aikana kyseinen "näkijä" muutti omia sanomiaan asioita kaiken aikaa. Väitti mm., että tämä nykyinen, vielä päällä oleva ihmissuhde jatkuu ystävyytenä. Jos joku henkilö haukkuu omassa lähipiirissään olevia ihmisiä, niin ei se kyllä oikein siltä ollenkaan vaikuta, että sellaisesta henkilöstä mitään todellista ystävää ainakaan saa, tai tulee koskaan saamaan, tai kannattaa edes minään ystävään koskaan pitääkään.

Aika monta kertaa tämäkin itseään "oikeaksi selvännäkijäksi ja ennustajaksi" väittävä poimii ja onkii ensin tarvittavat tiedot, sanoo, mitä päähän pälkähtää, ja sinne tulee, sekä sovittaa antamansa "ennustuksen" sen mukaan, mikä parhaimmalta tuntuu.

Ihmetyttää vain se, että miten ihmeessä kukaan ei tuota kyseistä asiaa huomaa ja pane merkille.

Koska koko touhu on vain pelkkää ihmisten kusetusta ja vedättämistä.
- Ja paitsi ohjelmaan, myös heidän puhelinlinjoilleen soittavien ihmisten rahojen ansioitatonta viemistä.

Miksi tätä touhua ei kukaan vihellä poikki ja lopeta toptykkänään ja heti paikalla?
Kaikkea ei pitäisi sallia pelkän elinkeinon harjoittamisen nimessä.

Haloo virkavalta ja maassa asuva oikeusjärjestelmä, sekä hallitus!
Miksi Te ette tee yhtään mitään tämän kyseisen huijaustoiminnan ja ihmisten rahojen rosvoamisen lopettamiseksi?
1 VASTAUS:
Kun kyseinen ohjelma ja ihminen ärsyttää niin miksi edes katotte kyseistä ohjelmaa? Harmi että tuo Laukkanen pilaa muidenkin maineen höpinöillään. Sitä paitsi eihän kukaan nyt tiedä että jos hänen ennustukset kuitenkin toteutuu ja tuolla asiakkaalla on helmikuussa se uusi ukko. Ihmettelen kyllä sitä että hyvin monet ketä on eroamassa niin kyselee jo uuden ukon/muijan perään vaikkei ole vanhasta suhteesta vielä edes lähtenyt.Ja tietysti ohjelma pyörii niin kauan kuin ihmiset sinne soittelee, koska touhuhan on ihan laillista
+Lisää kommentti
Rupea nyt sitten näkijäksi kun on mielestäsi niin helppoa. Katotaan kauanko saat siitä leipärahasi. Jos et mitään näe,katkeaa urasi kuin kananlento.
Ilmoita
Sanotaanko niin, että jos omia kokemuksia vertaa siihen, että moniko näistä ns. näkijöistä näkee, niin luutavasti aika moni tuossa työssä ainakin jonkin aikaa pärjäisi. Varsinkin yrityksillä on jo valmiiksi sivuillaan selitykset, miksi ennustus ei mahdollisesti toteudu ja noita samoja selityksiä olen kuullut itsekin. Jos on vähänkin supliikki ja taito haastattaa soittajaa, niin aika paljon pystyy utelemaan soittajan asioista ja elämän tilanteesta. Olen huomannut, että muutamat näilläkin palstoilla kehutut näkijätkin käyttävät tätä hyväksi. Eli vaatii hyvät puheen lahjat, jonkin verran muistia niillä pärjää jo pitkälle. Jos noista kerrotuista asioista toteutuu pari prosenttia . Ainakaan omalle kohdalle ei ole sattunut noita toteutuneita ennustuksia sen enempää ja soitto kokemusta on noin 25 vuoden ajalta. Tuohon aikaan mahtuu aika monta näkijää 0700 numeroista ja aika monta soittoa.
Ilmoita
Joo ei näillä lehtien yms. ennustajilla ole muuta kuin viihdearvoa. Omilla teoilla voi sen sijaan todellakin konkreettisesti vaikuttaa siihen mitä tulevaisuus tuo.
Ilmoita
ei voi, se on hyvä juttu kun jokuvoi
1 VASTAUS:
Kirkkoherran avustajan poika.
Just joo, Joo just, Ei just.
+Lisää kommentti
Onhan se jännää kun selvänäkijälle pitää erikseen soittaa. Ovat kai kyvyttämiä näkemään esim. puhelinnumeroita. Numerot rahoissa taitavat erottaa selvimmin.

Oikea selvänäkijä tietenkin näkisi selvästi että joku, jonka numeroa hän ei edes tiedä, tarvitsee häntä, ja soittaisi sitten tälle.
1 VASTAUS:
minä teenkin. Olen oikea Huawei näkijä.
+Lisää kommentti
Totta. Sellaisia on. On myös guruja ja henkisiä "mestareita" jotka joista jos selvittää taustat löytyy kuvia 10-20 vuoden takaa jossa olivat erittäin epäluotettavan näköisiä heppuja kultaketjut yms. kaulassa, ja ovat joutessaan suunnitelleet koko homman että mitä jos tehdään tämmöinen vedätys, että alapa sinä guruksi, kasvata ensin pitkä tukka ja sitten keksitään sinulle avataara-nimi, jne. Nykymaailmassakin näitä on paljon.

On myös niitä jotka oikeiasti kokevat olevansa kuin Jeesus tai joku muu vastaava, ja luoja paratkoon, osa heistä luultavasti onkin mitä uskovat olevansa, ainakin niin kauan kuin tämä uskomus kestää...
Ilmoita
Kuka tahansa voi ruveta kansanedustajaksi taikka sarjamurhaajaksi Voi olla vaikeempi menestyy edes kohtuullisesti selvinnäkijänä taikka meediona kuin edellämainittuina ilman mitään "kykyjä"?
Ilmoita
Ilmeisesti näissäkin on joku koulutus, joissa opetetaan vähän ns. vakiolauseita, mitä voi kertoa. Olen joskus pannut merkille, että kaksi näkijää voi kertoa ihan samoin sanoin jonkun asian, jolla ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa. Aika koomisen tuntuistahan tuo kyllä on. Mutta olen tuohon asiaan törmännyt useammankin kerran ja voin sanoa, että eipä ole kerrotuista asioista mikään paikkaansa pitänyt eli tuleva on mennyt täysin pieleen.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kuka tahansa voi ruveta

Selvännäkijäksi tai meedioksi ja kusettaa tolvanoilta rahat pois.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta