Kuka tahansa voi ruveta

Tyhmiäonainakusetettu

Selvännäkijäksi tai meedioksi ja kusettaa tolvanoilta rahat pois.

14

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dibleyn

      Kirkkoherran avustaja.
      Ei. Ei. Kyllä.

    • Onko Rakel Pirkkalasta hyvä ja rehellinen ennustaja,elämäntapa-kouluttaja,numerologi,onko hyvä ihmisenä ???

    • Merkille_pannen

      Astral tv:ta katsomalla saa aika hyvä kuvan kyseisestä alasta.

      Pari, kolme päivää sittenkin yksi naisasiakas murehti kovasti omaa vielä päällä olevaa ihmissuhdetta. Kertoi kyseisen miesystävän haukkuneen häntä. Ja kyseli lähetyksessä olleelta "näkijältä" Seija Laukkaselta, että onko näkyvissä kenties uutta ihmisuhdetta.

      "Näkijä" sanoi lähetykseen soittaneelle asiakkaalle, että uusi ihmissuhde ja sielunkumppani olisi näkyvissä helmikuun loppupuolella.

      Silti lähetyksen aikana kyseinen "näkijä" muutti omia sanomiaan asioita kaiken aikaa. Väitti mm., että tämä nykyinen, vielä päällä oleva ihmissuhde jatkuu ystävyytenä. Jos joku henkilö haukkuu omassa lähipiirissään olevia ihmisiä, niin ei se kyllä oikein siltä ollenkaan vaikuta, että sellaisesta henkilöstä mitään todellista ystävää ainakaan saa, tai tulee koskaan saamaan, tai kannattaa edes minään ystävään koskaan pitääkään.

      Aika monta kertaa tämäkin itseään "oikeaksi selvännäkijäksi ja ennustajaksi" väittävä poimii ja onkii ensin tarvittavat tiedot, sanoo, mitä päähän pälkähtää, ja sinne tulee, sekä sovittaa antamansa "ennustuksen" sen mukaan, mikä parhaimmalta tuntuu.

      Ihmetyttää vain se, että miten ihmeessä kukaan ei tuota kyseistä asiaa huomaa ja pane merkille.

      Koska koko touhu on vain pelkkää ihmisten kusetusta ja vedättämistä.
      - Ja paitsi ohjelmaan, myös heidän puhelinlinjoilleen soittavien ihmisten rahojen ansioitatonta viemistä.

      Miksi tätä touhua ei kukaan vihellä poikki ja lopeta toptykkänään ja heti paikalla?
      Kaikkea ei pitäisi sallia pelkän elinkeinon harjoittamisen nimessä.


      Haloo virkavalta ja maassa asuva oikeusjärjestelmä, sekä hallitus!
      Miksi Te ette tee yhtään mitään tämän kyseisen huijaustoiminnan ja ihmisten rahojen rosvoamisen lopettamiseksi?

      • äläuskolauluihin

        Kun kyseinen ohjelma ja ihminen ärsyttää niin miksi edes katotte kyseistä ohjelmaa? Harmi että tuo Laukkanen pilaa muidenkin maineen höpinöillään. Sitä paitsi eihän kukaan nyt tiedä että jos hänen ennustukset kuitenkin toteutuu ja tuolla asiakkaalla on helmikuussa se uusi ukko. Ihmettelen kyllä sitä että hyvin monet ketä on eroamassa niin kyselee jo uuden ukon/muijan perään vaikkei ole vanhasta suhteesta vielä edes lähtenyt.Ja tietysti ohjelma pyörii niin kauan kuin ihmiset sinne soittelee, koska touhuhan on ihan laillista


    • Hataon

      Rupea nyt sitten näkijäksi kun on mielestäsi niin helppoa. Katotaan kauanko saat siitä leipärahasi. Jos et mitään näe,katkeaa urasi kuin kananlento.

    • Einiinvaikeaa

      Sanotaanko niin, että jos omia kokemuksia vertaa siihen, että moniko näistä ns. näkijöistä näkee, niin luutavasti aika moni tuossa työssä ainakin jonkin aikaa pärjäisi. Varsinkin yrityksillä on jo valmiiksi sivuillaan selitykset, miksi ennustus ei mahdollisesti toteudu ja noita samoja selityksiä olen kuullut itsekin. Jos on vähänkin supliikki ja taito haastattaa soittajaa, niin aika paljon pystyy utelemaan soittajan asioista ja elämän tilanteesta. Olen huomannut, että muutamat näilläkin palstoilla kehutut näkijätkin käyttävät tätä hyväksi. Eli vaatii hyvät puheen lahjat, jonkin verran muistia niillä pärjää jo pitkälle. Jos noista kerrotuista asioista toteutuu pari prosenttia . Ainakaan omalle kohdalle ei ole sattunut noita toteutuneita ennustuksia sen enempää ja soitto kokemusta on noin 25 vuoden ajalta. Tuohon aikaan mahtuu aika monta näkijää 0700 numeroista ja aika monta soittoa.

    • Enneustaja

      Joo ei näillä lehtien yms. ennustajilla ole muuta kuin viihdearvoa. Omilla teoilla voi sen sijaan todellakin konkreettisesti vaikuttaa siihen mitä tulevaisuus tuo.

    • IsäMatteontutkimuksia

      ei voi, se on hyvä juttu kun jokuvoi

      • Dipleyn

        Kirkkoherran avustajan poika.
        Just joo, Joo just, Ei just.


    • Onhan se jännää kun selvänäkijälle pitää erikseen soittaa. Ovat kai kyvyttämiä näkemään esim. puhelinnumeroita. Numerot rahoissa taitavat erottaa selvimmin.

      Oikea selvänäkijä tietenkin näkisi selvästi että joku, jonka numeroa hän ei edes tiedä, tarvitsee häntä, ja soittaisi sitten tälle.

      • Niin-

        minä teenkin. Olen oikea Huawei näkijä.


    • TieteilijäTörppönen

      Totta. Sellaisia on. On myös guruja ja henkisiä "mestareita" jotka joista jos selvittää taustat löytyy kuvia 10-20 vuoden takaa jossa olivat erittäin epäluotettavan näköisiä heppuja kultaketjut yms. kaulassa, ja ovat joutessaan suunnitelleet koko homman että mitä jos tehdään tämmöinen vedätys, että alapa sinä guruksi, kasvata ensin pitkä tukka ja sitten keksitään sinulle avataara-nimi, jne. Nykymaailmassakin näitä on paljon.

      On myös niitä jotka oikeiasti kokevat olevansa kuin Jeesus tai joku muu vastaava, ja luoja paratkoon, osa heistä luultavasti onkin mitä uskovat olevansa, ainakin niin kauan kuin tämä uskomus kestää...

    • aina-voi-ruveta

      Kuka tahansa voi ruveta kansanedustajaksi taikka sarjamurhaajaksi Voi olla vaikeempi menestyy edes kohtuullisesti selvinnäkijänä taikka meediona kuin edellämainittuina ilman mitään "kykyjä"?

    • Anonyymi

      Ilmeisesti näissäkin on joku koulutus, joissa opetetaan vähän ns. vakiolauseita, mitä voi kertoa. Olen joskus pannut merkille, että kaksi näkijää voi kertoa ihan samoin sanoin jonkun asian, jolla ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa. Aika koomisen tuntuistahan tuo kyllä on. Mutta olen tuohon asiaan törmännyt useammankin kerran ja voin sanoa, että eipä ole kerrotuista asioista mikään paikkaansa pitänyt eli tuleva on mennyt täysin pieleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe