Katariina auttaja

Onko kokemuksia auttaja selvännäkijä Katariinasta? Tekee s-posti tulkintoja. Omat kokemukseni ovat hyviä näki aiva uskomattoman hyvin ainaki nykytilanteen tulevasta en viä tiiä..

29

2346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dibleyn

      Kirkkoherran avustaja.
      Kyllä, EI.

    • SSusanna

      Olen saanut häneltä useamman tulkinnan ja aina hän on aivan hämmystyttävällä tavalla pystynyt kuvaamaan tilannettani ja nähnyt monia asioita uskomattomalla tarkkuudella. Annan tälle näkijälle todella suuren arvon ja on auttanut minua todella paljon uskomaan omaan polkuun luomalla valoa myös sinne tulevaan. Moni asia odottaa vielä avautumistaan, mutta sanoisin oman kokemukseni perusteella, että hänellä on todellinen lahja ja halu auttaa ihmisiä. Olisi kiva kuulla myös muilta, miten ovat asiat toteutuneet. Minulle kertoi esimerkiksi todella yksityiskohtaisesti tapaamisen miehen, elämänkumppanini kanssa, joka sitten viime kesänä tapahtui. Kertoi myös erosta edellisen kanssa, joka tapahtui ns. aikataulun mukaisesti. Sanoi silloin minulle suoraan, että olin vasta harjoitussuhteessa. Todella suoraa ja osuvaa puhettä häneltä aina.

    • niinpäniin

      on kokemusta, ei osunut mikään mitä kirjoitteli eikä sinnepäinkään. Joku uusi naama tämä ainakin itselleni, en koeta toista kertaa. petyin pahasti kun kaikki meni metsään.

    • yyxxx

      kyllä ja ei ja eikyllä ole sitä tietoa

    • Elämäomissakäsissä

      Ei nähnyt oikein. Huomasin että on lopettanut tulkinnat, ainakin sillä nimellä, ja nettisivut ovat kadonneet...

    • Anonyymi

      Up. Puhutaankohan nyt ihan samasta henkilöstä. Ainakin se, jota itse tarkoitan, tekee edelleen tulkintoja ja omaa samat nettisivut. Edelleen hänellä on kyky nähdä asioita, ja antaa opastusta joskus vaikealta tuntuvaan oman matkan jatkamiseen. Olisiko muita rakentavia kokemuksia?

      • Anonyymi

        Kaipaatko pelkästään positiivista palautetta? Sekö on vain rakentavaa? Kukaan eikä mikään ei kehity ilman rehellistä palautetta, etenkään henkistä polkua kulkeva. Kielteinen kokemus on itselläni hänestä ja sen kerron jos joku kysyy. Vaikka olisi kuinka kyky nähdä tulevaa, asiakkaalla on aina vapaa tahto ja valta muuttaa omaa elämäänsä ja sen suuntaa. Hyvä näkijä ei koskaan sano mitä pitäisi tehdä. Hän ei koskaan kerro omaa mielipidettään. Oma tulkintani oli täynnä ohjeita miten minun pitäisi elää ja toimia, ja miten valita. Mikään ei ole mennyt sanomansa mukaan eikä tiettyjä asioita ole tapahtunut. Jos olisin toiminut hänen ohjeidensa ja näkyjensä mukaan olisin toiminut itseäni vastaan. Eli siinä mielessä hyvä kokemus että luottamus omaan intuitioon kasvoi ja hän teki itsensä minulle tarpeettomaksi. Sehän lopulta onkin näkijän tärkein tehtävä, auttaa asiakkaita luottamaan itseensä ja intuitioonsa ja ennen kaikkea siihen että elämä kantaa aina.

        Nettisivut olivat poissa pitkään ja Astron listoilla olivat tiedot poistuneet. Nyt näemmä taas ilmestyneet. Ehkä oli tehnyt uudet sivut ja minulla oli linkki vanhoihin jotka olivat kadonneet ja ajattelin hänen lopettaneen. Itse tarkoitan KatariinaW nimellä toimivaa näkijää, jonka sähköpostiosoitteessa luki auttajakatariina.


    • Anonyymi

      Ensimmäisessä kehut ja toises annat negatiivista palautetta? Katariinaw tarkoitan. Omasta mielestäni hyvä näki ainaki tämän hetken tilanteen täysin oikein, tulevasta en toki osaa vielä sanoa. Mutta hämmästyin tarkkuuden kuinka näki tämän hetken!

      • Anonyymi

        Täällä antaisin edelleen Katariina W:lle kehut - ainakin omalla matkalla auttanut ymmärtämään asioita syvällisemmin ja myös ihan käytönnössä olen nähnyt asioiden pitävän paikkaansa, joista hän on puhunut. En usko, että kaikki voi mennä täsmälleen niin kuin kun joku kertoo, koska matkan varrella asiat muuttuvat. Tulevasta en minäkään tiedä ja mielenkiinnolla odotan, miten seuravan vuoden aikana asiat loksahtavat kohdallee. Isoja elämän muutoksia on joka tapauksessa tiedossa. Itse puhun mieluummin Katariinan kaltaisille ihmille, joka tarjoaa opastusta, kun menen jollekin psykoterapeutille, joka keskittyy lähinnä menneiden asioiden ruotimiseen. Kaikkea hyvää ja mielenkiintoista nähdä, miten asiat sitten lopulta tapahtuvat!


    • Anonyymi

      Se kehuu ite itseään tässä.. huomaa kyllä kirjoitystyylistä.

      • Anonyymi

        Mietin ihan samaa...tietyt sanavalinnat ja kirjoitustyyli aivan kuin hänellä.


    • Anonyymi

      Kävin katsomassa uudestaan sivujaan. On nyt ottanut pois W kirjaimen etunimensä perästä, oli siinä vielä muutama päivä sitten 😀 Ennen oli sivut ja sähköpostiosoite nimellä KatariinaW, myös Astrossa mainosti sillä nimellä. Ne nyt poissa ja toimii nimellä auttaja Katariina. Itselläni on tulkinnat sekä vanhasta että uudesta sähköpostista, eli on kyllä sama ihminen. On näemmä myös muokannut etusivunsa esittelytekstiä ja poistanut sieltä miten voi auttaa ja opastaa vaikealta tuntuvan matkan jatkamiseen ja ratkaisujen tekemisessä. Nyt hän puhuukin vapaasta tahdosta ja miten hän auttaa asiakasta itse tekemään valinnat. Juuri siitä hän sai palautetta tuolla aiemmin, liikaa neuvoo ja kertoo mielipiteitään ja miten asiat tulevat tapahtumaan vaikka jokaisella on vapaa tahto.

      • Anonyymi

        Asuin välillä useamman vuoden ulkomailla ja silloin oli taukoa - palasin Suomeen 2014 ja olen siitä asti jatkanut. Teen tätä työtä erittäin pienimuotoisesti ja lähinnä tällä hetkellä tulee yhteydenottoja henkilöiltä jotka ovat olleet asiakkaitani jo pitkään, useita vuosia. Uusia asiakkaita minulle tulee vain harvoin sillä en mainosta missään.


    • Anonyymi

      Eikö olekkin ihmeellistä, että joku osaa omin sanoin kuvailla tilannettani kun olen sen tälle hönössänäkijälle seikkaperäisesti selvittänyt. Eikä tässä vielä kaikki. Tuo kykenee lähettämään laskunkin antamaani osoitteeseen. On se kyvykäs.

    • Anonyymi

      Hyvä näkijä on tosi kyvykäs!

    • Anonyymi

      Täällä Katariina - siis auttaja Katariina. En ole tälle sivulle aikaisemmin kommentoinut. Omilta sivuiltani löytyy asiakkailtani saamaa palautetta. Minulle on auttajana tärkeää saada palautetta, sillä se auttaa minua eteenpäin. Näitä kommentteja kun lueskelen tulee mieleen lopettaa kokonaan. Olen päivätyössä aivan muualla ja teen tätä ’harrastuksena’ koska olen katsonut velvollisuudekseni auttaa, koska minulle on tämmöinen lahja annettu. Suvussamme on selvänäköisyyttä. Valitettavasti tämä ei ole niin suoraviivaista ja etenkin aikatauluja on aika vaikea sanoa, itse näen asiat kuvina, joten yritän vuodenajoista päätellä aikatauluja - tulkitsen siis kaikkea näkemääni kokemukseeni pohjautuen. Olen toiminut näkijänä jo yli 30 vuotta, tämä lahja minulla on ollut syntymästäni saakka eli 50 vuotta. Kaikki eivät kysy todellisia asioita eivätkä halua ottaa ohjeita vastaan. Henkimaailmasta saa kyllä aika kipakkaakin neuvoa ja tottahan toki meillä kaikilla on oma tahto - siksi juuri toistammekin usein samoja virheitä kunnes sisäistämme mitä meidän tulee oppia. Riippuu hyvin paljon henkilöstä kelle tulkintaa teen miten ’suoria ohjeita’ annan. Tämä riippuu siis siitä minkälaisena tilanne minulle näytetään. Mikäli tilanne on ns. vakava ja henkilö esim. joutuu suuriin rahavaikeuksiin ellei kuuntele henkimaailmasta annettuja ohjeita (ja siis todellakin välitän vain minulle annettua tieto en katso tarot-kortteja enkä ’keksi näitä omasta päästäni’ - voin kertoa ainoastaan sen mitä minulle näytetään) yritän auttaa antamalla selkeät ohjeet. En mainosta itseäni missään ja yhteystietoni löytyvät ainoastaan astron sivuilta jossa on kymmenittäin muitakin näkijöitä. Silti minulle on löytynyt pieni ja uskollinen asiakaskunta jota olen ilokseni saanut auttaa. Palaute jota olen saanut on ollut pääosin postiviista, mutta kuten tuossa totesin, kerron vain sen mitä minulle näytetään ja kärsin itse valtavasti siitä ettei kaikkia asioita vain näe eikä pysty siis auttamaan. Vuosien varrella olen huomannut että vahvuuksiani ovat ehdottomasti terveyteen ja ihmissuhteisiin liittyvät asiat - nämä pystyn yleensä kertomaan tarkasti ja pääsääntöisesti aina oikein. Jopa kuolemantapaukset. Kannan suurta vastuuta siitä mitä kerron ja tämä työ on erittäin raskasta. Veloitan ainoastaan ajastani ja teen tulkinnat aina levänneenä ja pyrin tekemään parhaani. Ikävä kuulla että on teitä joita en ole pystynyt auttamaan, sillä teen tätä juurikin sen vuoksi että voisin auttaa. Olen itsekin saanut vuosien varrella tukea monelta hyvältä näkijältä. He jotka haluavat minulle edelleen kirjoitella voivat mielellään niin tehdä ja pettyneille toivon että löytävät paremman näkijän joka voisi heitä heidän toivomallaan tavalla auttaa. Aurinkoista kesää kaikille. terkuin, Katariina W, auttakajakatriina

    • Anonyymi

      Hei Katariina ja nämä kommentoijat uskoisin että nekatiivista palautetta näkijälle antavat ne henkilöt jotka ei ole saanu haluamaansa tietoa esim ihmissuhteisiin, se on vain niin että asiat pitää pystyä kuulemaan niinku ne todellisuudessa ovat, ei se näkijän vika ole jos toiveesi ei voi toteutua sillä tavoin kun tahtoisit. Minä olen Katariinan vaki asikas olen saanu häneltä hyviä neuvoja ihmissuhteisiinki ja terveteen ja olen ehdottomasti sitä mieltä että Katariina on maan parhaita ja tarkkoja näkiöitä. Mies 26v

      • Anonyymi

        Haluan sanoa, että Katariina on auttanut minua todella paljon tulkinnoillaan ja olen todella kiitollinen, että on olemassa hänen kaltaisiaan näkijöitä. Joskus on tullut suoraakin puhetta, mitä myös arvostan - koskaan hänen antamansa suoratkin neuvot eivät ole vieneet väärään suuntaan. Päinvastoin, olen saanut niistä rohkeutta kulkea omaa polkuani. Aina ei todella kuule mitä haluaa, mutta itse olen halunnut kysyä, miten asiat oikeasti ovat. Katariina on antanut paljon voimaa uskoa ja hänen kuvauksensa ovat joskus olleet pelottavaakin tarkkoja, tosin hyvässä mielessä. Toivon Katariinalle kaikkea hyvää tässä roolissa ja uskoa siihen, että hän auttaa todella paljon opastuksellaan, vaikka täältä löytyy näitä tyytymättömiä. Uskon meitä tyytyväisiä olevan monia, jotka palaavat tulkintojen ääreen aina uudestaan!


    • Anonyymi

      Todella kyvykäs ja osaava. Ensin aloittaa itse mainosketjun, sitten luo muutamia valheellisia kehuviestejä ja yhtäkkiä löytää tänne, juuri tähän ketjuun puolivuotta myöhemmin kommentoimaan!

      Antakaas kun selvänäen: Seuraavaksi hän väittää että sai kommentteja koskien tätä ketjua asiakkailtaan ja siksi tiesi että täällä puhuttiin hänestä.

    • Anonyymi

      Muita kokemuksia? Kysyn nyt ihmisiltä, joilla on omakohtaista kokemusta.

    • Anonyymi

      Hän on rehellinen tulkitsija. Aivan 100% oikein ei ole minulle nähnyt, mutta nekin asiat jotka näki "väärin" olivat enemmänkin tulkintavirheitä. Eli näki kyllä, mutta tulkitsi hieman harhaan näkemäänsä. Tämä selvisi n. puoli vuotta näkemiensä tapahtumien jälkeen. Olen erittäin tyytyväinen hänen suoraan ja rehelliseen tapaansa kertoa asiat. Minusta hän on pyyteetön, rehellinen ja aito näkijä. Hän ei kerro sitä mitä haluat kuulla vaan sen mitä näkee ja sanoo asiat suoraan.

    • Anonyymi

      Mielestäni näkee ihan mitä sattuu varsinkin tulevaan, hyvin harvakseltaan nähnyt asioita oikein. Puhuu ja kirjoittaa paljon ja varmasti ainakin itse kuvittelee tekevänsä hommaa pyyteettömästi. On kuitenkin nähnyt muutamaa poikkeusta lukuunottamatta asioita räikeästi väärin, joten en luottaisi hänen sanomaan. Saattaa mennä asiat myös huonompaan suuntaan. Pettymys!

    • Anonyymi

      Up. Muilla omakohtaisia kokemuksia?

    • Anonyymi

      Taitaa olla Katariinan kirjotuksia kaikki.

    • Anonyymi

      Omalla kohdalla nähnyt asioita ihan pieleen. Miten kehtaa väittää, että näkee 100 prosenttisen oikein joihinkin asioihin vaikka ei näe??

      • Anonyymi

        Samaa ihmettelin. Kukaan aito näkijä tuskin tohtii sanoa, että näkee pääsääntöisesti aina oikein terveyteen ja ihmissuhteisiin. Sehän tarkoittaisi ensinnäkin sitä, että kaikki asiakkaat antavat palautetta ja näin tuskin käy.


    • Anonyymi

      Niin joku nöyryys häneltä puuttuu, ehkä pahastikin. Siksi uskon, että on syytä varoa. On hyviäkin näkijöitä, jotka voivat antaa tukea ja ymmärrystä, mutta varovainen näiden kanssa saa olla. Monet eivät tee hommaa oikeista lähtökohdista.

    • Anonyymi
      UUSI

      Onko tuoreita kokemuksia?

      • Anonyymi
        UUSI

        Riittävän tuoreesti ainakin muistissa. En suosittele. Olevinaan.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      182
      1398
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1090
    3. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      28
      1077
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1044
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      97
      918
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      227
      891
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      855
    8. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      126
      851
    9. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      838
    10. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      92
      810
    Aihe