Minne tämä valittaja / loikkari Heinonen on kadonnut !

äänestinjussia

Säpinää tänne pitäisi saada on niin lattea sivu nykyään :::))))))))))))))

34

1533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SugarDaddyX

      Aikansa kun maksaa omasta pussista nahkapäätökset niin kyllähän se suurimpia haluja hillihtee!

      • Pussukka

        Rahan puutteeseen ei yksikään valitus, mikäli on aihetta ei tukehdu olkaa huoleti
        näin olen ymmärtänyt, Kolme esteellisyyteen liittyvää valitusta odottaa tälläkin hetkellä ratkaisua. Lisääkin valitus on varmasti lähdössä Heimo Keräsen ja kunnanhallituksen sepostuksesta aiheena oikaisuvaatimus ja sen käsittely ja päätös mikä kaikkinensa ei kyllä mahdu ensitutkistelun perusteella mihinkään millä on järjen kanssa jotakin tekemistä. Heinonen e ole loikannut eikä tule loikkaamaan, vaan pysyy vaalikauden ainakin siellä mihin äänestäjät ovat hänet valinneet.
        Yksi nykyinen vasemmistolainen näyttäisi loikanneen keskustaan äänestäen keskustan mukana toistuvasti valtuustossa.Muuttaneeko ensi vaaleissa keskustan ehdokkaaksi mikäli pysyy siihen asti tolpillaan.Kunnanhallituksessa istuu kuitenkin
        viimmeistä kauttaan hallitushan tulee muuttumaan vuoden 2019 kesällä.


      • kaikkiviturallaanaina

        Kunta on sen näköinen kuin sen päätöksentekijät. Kun ajelee taajamassa ympäriinsä niin siitä voi päätellä mitä kunnassa tahdään ja on tehty viime vuosina ja päätetään. Kaikki on kohta ränsistymässä, pöheköitymässä, autiona, tyhjillään. Hävettää. Ainoat uutiset lehdissä ollut kun joku Heinonen on valittanut. Liekö ollutkaan muuta tarkoitusta kuin kiusan teko ja vtuilu joka asiassa. Itse epäonnistunut kaikessa ja purkaa katkeruuttaan muihin olemalla poikkiteloin joka asiassa. Se tulee kalliiksi vie pohjan ja halut tehdä mitään kun tietää, että herra Heinonen valittaa. Tekipä niin taikka näin aina menee väärinpäin.


      • paskaakorattaisiin
        kaikkiviturallaanaina kirjoitti:

        Kunta on sen näköinen kuin sen päätöksentekijät. Kun ajelee taajamassa ympäriinsä niin siitä voi päätellä mitä kunnassa tahdään ja on tehty viime vuosina ja päätetään. Kaikki on kohta ränsistymässä, pöheköitymässä, autiona, tyhjillään. Hävettää. Ainoat uutiset lehdissä ollut kun joku Heinonen on valittanut. Liekö ollutkaan muuta tarkoitusta kuin kiusan teko ja vtuilu joka asiassa. Itse epäonnistunut kaikessa ja purkaa katkeruuttaan muihin olemalla poikkiteloin joka asiassa. Se tulee kalliiksi vie pohjan ja halut tehdä mitään kun tietää, että herra Heinonen valittaa. Tekipä niin taikka näin aina menee väärinpäin.

        Kuntalaisten oikeusturvaa ja kunnan asioitten laillista menoa näillä valituksilla on ajettu. Pienessä ja vähän suuremmissakin kunnissa on vaarana, että päätöksiä tehdään oman tai kaverin / sukulaisen etua silmällä pitäen, ei kuntalaisten etua ajaen.


      • vtuilminenkinonnautinto

        Tekisi Heinonenkin joskus valitusten sijaan älykkäitä esityksiä kunnan ja ennen kaikkea elinkeinojen kehittämiseksi. Itellä meni yritystoiminta perseelleen , joka häntä vtuttaa niin ettei halua muidenkaan onnistuvan. Kateus ja katkeruus epäonnistumisista johtuen näkyy kaikissa valituksissa, jotka eivät ole johtaneet mihinkään hyvään, vaan ovat haitanneet ja viivästyttäneet järkevien päätösten täytäntöönpanoa. Katkeroituneet ja elämässään epäonnistuneet ihmiset äänestävät Heinosen kaltaisia ihmisiä sillä periaatteella, että uskaltavat panna hanttiin herroille ja vastustaa kaikkea mahollista, jota voidaan voidaan kutsua periaatteella: vastustin vtuillessani.


    • tyhmyystiivistyy

      Ompa tainnut keskutalaisiakin loikannut vasemmistoon ,äänestyksistä päätellen .

      • elänytaikansa

        Vasemmisto on pc:stä


      • Suunta

        Jos näin on äänestyspäätökseen viitaten, niin onko keskustan niin sanoitusta " napin painajista" tullut itsenäisesti ajattelevia kunta päättäjiä . Vielä tarvitaan ryhtiä lisää ja lopetetaan se myötä nyökkääminen joka asiassa Tapani Kemppaisen esityksiin.
        Vaunualueen purkupäätös oli emä munaus, kuntalaisten omaisuutta taivaan tuuliin.
        Päätökset vielä tehty salassa- Omaisuus massan arvo ja purkuun liittyvät kustannukset ja maa-alueen menetys tulee selvittää jos mahdollista ja lähteä arvioimaan mistä euro määrästä kaikkinensa on kysymys. Tulee myös selvittää oliko päätös kunnan edun mukainen ja jos ei niin löytyykö vastuun kantajat seuraamuksineen tähän päätökseen.


    • Pöytäkirjasta

      Tapani kemppainen ei ole ollut edes päättämässä vaunualueesta(jäävi)

      • teenäinäläajatteleitse

        Nämä "napin painajat" on vain Kemppaisten ohjailemia vailla omaa päätäntävaltaa valtaa.Saahan sitä mukamas jäävätä itsensä,mutta todellisuudessa päätöksen tekee nämä taustalta ohjaimiin.


    • ilmanheinostameneevituks

      Vaunualueen purkupäätös oli emä munaus...
      Loppuko kunnalla rahat.vai menikö kepukka porukalla sukset ristiin !!
      Vaunualueen maan omistaja teki aivan oikean päätöksen.. mitä vi..ua antaa puoli ilmaiseksi maa-aluetta vuokralle. Opiksi siis Hyrynsalmen päättäjille..
      Ei kunnan tehtävä , ole kusettaa kuntalaisia..
      Olisi aikonaan ostanna alueen oikealla , riihikuivalla rahalla..?
      Mutta, kun on kepukka porukkaa, sitä uskotellaan.. jos..ilman sais ..

      • Hyväämatkaa

        Tarinan kirjoittajalla lienee hyvin paha mieli. Monet muut asiat painavat sydäntä. Jospa taakka keveni hartioilta eden hiukan. Iloista loppuvuotta ja vielä parempaa tulevaa vuotta 2019.


      • perätöntäsoopaa

        Olisi ehkä jo kohta kaksikymmentä vuotta sitten poisnukkuneelle henkilölle rauha ja lopettaa tälläinen perättömien asioiden kirjoittelu.


      • tosihienopersoona

        Eihän kirjoituksessa loukata ketään. Se vaan sattuu olemaan totta. Siinä ei syytetä ketään mistään, vaan kerrotaan asia niinkuin se on. Sen aikainen kunnanjohto voi todistaa asian todenperäisyyden. Kalle Mäkeläinen oli rehellinen kunnioitettava persoona, mutta hän eikä kukaan muukaan osannut silloin ennustaa, miten Ukkohalla kehittyi. Kalle varmaan ajatteli, että parempi hankkia rahaa rehellisellä työllä kuin tekemättä mitään. Siinä olisi mallia muillekin.


      • raukkamikäraukka

        On tainnut tämä kaveri niellä katkeraa kalkkia,kun pitää näin katkerasti kirjoitella täyttä paskaa.On varmaankin vaikea olla ja pipo kiristää todella kovaa.


      • kokenuttietää
        raukkamikäraukka kirjoitti:

        On tainnut tämä kaveri niellä katkeraa kalkkia,kun pitää näin katkerasti kirjoitella täyttä paskaa.On varmaankin vaikea olla ja pipo kiristää todella kovaa.

        Kirjoittaja, nimim. "tosihienopersoona" on hyvin perillä asioista. Oli silloin hyvin ns. kuvioissa mukana kun asuntovaualuetta ruvettiin rakentamaan. Pipo ei kiristä niin kuin sinulla tuntuu tekevän. Kirjoittaja on Mensan jäsen. Totuus ei pala tulessakaan. Pöljien kanssa ei kannata väitellä eikä kisailla, se on nähty ja kuultu. amen.


    • Maanomit

      Kerrankin hyvä päätös kunnalta purkaa vaunualue ja jättää maat ostamatta. Kunnalle ei kuulu ränsistyvän ja ajastaan 30 vuotta jäljessä olevan vaunualueen korjaaminen ja ylläpito. Ukkohallassa on kaavoitettua tonttimaata vuosikymmeniksi eteenpäin, nykyisellä rakentamisvauhdilla ainakin 50 vuodeksi. Myös yksityisillä maanomistajilla on mahdollista kaavoittaa maitaan matkailurakentamista varten ja hyötyä matkailuelinkeinosta.

      • eiälynhäivää

        Mikä sillä oli ränsistynyt. Miten sähkötolpat ränsistyy, Ihan täyttä paskaa. Jälleen jatkuu pöljyily Hyrynsalmella.


      • pöljyilysenkunjatkuu

        Onko se ollut ajastaan jäljessä jo syntyessään kun väitetään , että se on 30 vuotta ajastaan jäljessä. Sehän syntyi 30 vuotta sitten Se valittiin Suomen parhaimpien vaunualueiden joukkoon aikanaan. Taitaa " Maanomit" olla ite järjen juoksussa hieman jäljessä. Onhan maalilmassa maata vielä mihin rakentaa, mutta se on eri asia soveltuuko se tarkoitukseen. Ei missään ole tietääkseni pantu vaunualueita uusiksi tietyin väliajoin. Ei voisi kuvitella pöljempää ajatusta. Varmaan kirjoittajalla on järkeä, mutta se ei tunnu oikein juoksevan. Tuskin se on juossut milloinkaan. Ei ole ihme, että mikään ei Hyrynsalmella kehity kun tallaisia kaheleita on vaikuttamassa.


      • Fokuskadoksissa

        Asiathan ovat sitten erittäin hyvin, kun maa-alueita on käytettäväksi vielä puoli vuosisataa eteenpäin. Pistää vaan lapion maahan ja alkaa töihin. Masterplan on, mutta rahaa ei?


      • ettäsillälailla

        On sinä taas älynväläys. Kannattasi mennä nussimaan, niin se vähän helpottaisi jos ahistaa noin kovasti pientä päätä.


    • kaheleitariittää

      Voiko olla totta, että kunnasta löytyy idiootteja, jotka pitävät asuntovaunualeen purkamista hyvänä asiana. Ensinnäkään kunta ei päättänyt purkaa sitä omasta aloitteesta, vaan se oli pakotettu purkamaan sen kahelin vukranantajan vaatimuksesta.

      • paskanenlopputulee

        Heinonen on täys paska ja vetelä paska ja hänen röyhkeästä toiminnastaan on puhuttu Seo asemalla. Hän jopa sotki vasemmisto puolueen ja kaappasi Persut JA ESTI ÄÄNI HARAVAN ESAN JATKAMISEN SIINÄ PUOLUEESSA ja nyt hän edustaa Persuja vaikka toimii todella SINISILLÄ AJATUKSILLA. Eli 2 puolueen asioilla yrittää olla ja toimia ja tää jos mikä on törkeää toimintaa


      • Poratkaa

        Heinonen ei sotkenut vasemmisto puoluetta Hyrynsalmella vaan sen tekivät loikkarit
        nykyisen ensimmäisen valtuuston varapuheen johtajan Markun johdolla. Vasemmistoryhmästä tuli hampaaton ja silloisesta hallituksesta menetti kaksi hallitus paikkaa. Mikäli on pystynyt vaikuttamaan siihen, että erinäisistä pora-asioista mainetta niittänyt ja ym:sta
        tämän lisäksi on pystynyt vaikuttamaan siihen ettei Esa vaikuta enää ja koskaan kunnallispolitiikassa Hyrynsalmella on se uroteko vailla vertaa. Esa ja hänen kannattajansa porailkoon vaan rauhassa mitä sitten porannevatkaan


      • heinosellaeieesseiso

        Jussi nainut tyttöä liikuntasalissa jopa tuolilla istuen ja tyttö sylissä. Itse kehuskelut, mutta ulkoisesti näyttää että pora on kuin palo letku ilman vettä eli siitä puhe mistä puute
        Seolla sanovat että Jussi Heinonen on sika potenssiin ääretön kunnallispolitiikassa ja miksi Heinonen vaihtaa puoluetta kuin mustalainen hevosta, pankaa tämä pelle kuriin.


      • CultturelliElli

        Vai oliko se sittenkin poika...


      • liekövieläkinhurmuri

        Sillähän on ollut kuulema panoteline saunassa. Se on kysynyt ravintoloissa joka naiselta, että lähetäänkö nusmaan. Kuulostaa naisten mieheltä. Oikea hurmuri.


      • lerppuveikko

        Monella käy kateeksi jos varsinkaan ei ole muuta jäykkää kuin käytös.


      • esasenteki
        Poratkaa kirjoitti:

        Heinonen ei sotkenut vasemmisto puoluetta Hyrynsalmella vaan sen tekivät loikkarit
        nykyisen ensimmäisen valtuuston varapuheen johtajan Markun johdolla. Vasemmistoryhmästä tuli hampaaton ja silloisesta hallituksesta menetti kaksi hallitus paikkaa. Mikäli on pystynyt vaikuttamaan siihen, että erinäisistä pora-asioista mainetta niittänyt ja ym:sta
        tämän lisäksi on pystynyt vaikuttamaan siihen ettei Esa vaikuta enää ja koskaan kunnallispolitiikassa Hyrynsalmella on se uroteko vailla vertaa. Esa ja hänen kannattajansa porailkoon vaan rauhassa mitä sitten porannevatkaan

        Esahan räppäsi tuomion yrjö Puurusellekkin vaikka poliisit ja syyttäjät sen yritti estää !!


    • PilluntuoksuinenKoti-Isä

      Minkälainen on panoteline? Olisiko kellään piirustuksia?

      • sellainenlaiteseon

        Se on sellainen teline jossa mies ja nainen voi tehdä sitä... vaikka pestä selkiä toisiltaan. Siinä molemmat antaa ja saa hellyyttä toisiltaan. Aijai mikä teline. Ihanaa saunomista vai onko se pa....vai miksi sitä sanotaan.


      • tietoeiooluulonväärti

        Onkohan se sitä nussimista, tiiä häntä, luulen vaen, kun ennoo nähny millonkaa.


    • Kysynvaan

      Mitä edustaa jussi Heinonen valtuustossa

      • Peetrosta

        Persu/vasemmis/kehityspääl/


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1750
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      5
      1040
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe