Hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää.

tottuuksia

Kannattaa kaikkien itsenäisyyttä kannattavien ja juhlijoiden lähteä ulkosalle vaikkapa marsseille.
612 soihtukulkue ja kohti vapautta marssi on ainakin tunnettuja. Niissä on hyviä puheita ja lopuksi seppeleen lasku ja kynttilöiden sytyttäminen sankari haudoille.
Se on paljon parempi vaihtoehto, kuin tuijottaa telkkarista miten meitä tavallisia kansalaisia kyykyttävä eliitti mässäilee linnan juhlissa ykkös vetimet päällään.
Ja me vielä maksamme moiset pirskeet. Se ei ole itsenäisyyden kunnioittamista jos ihailee maanpetturijoukon juhlintaa tv:n välityksellä.

29

356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaa_paskaa

      Ajattelin mennä paskatykin kanssa katsomaan miten se eliitti juhlii
      veronmaksajien rahoilla.

      • No ei niitä juhlia nyt vielä kirkossa kuulutettu ole!

        Iltoja Pietarista ja täten perun myös aiemman eroilmoitukseni. Oli vaan delirium tai joku muu päässä rikki ja vähän paha olo. Mutta hommat siis jatkuu entiseen tapaan ja vakaalla ammattitaidolla!


    • Rahanahneet

      Taitaa olla viimeinen itsenäisyyspäivä.
      Merkel puhuu jo euroopan kansojen itsemäärämisoikeuksien siirtymisen brysseliin.
      Eli ei rajoja, ei itsenäisiä maita.

      Kannattaa tulla marssimasn Suomen puolesta.

      Veteraanit turhaan puolusti tätä maata.

      Täällä petturit möivät maamme saatanalle.

      • EUtuhoutuu

        Merkel on portto: "Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistusten äiti". Ja minä näin sen naisen juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin." (Ilm. 17:4-6)

        Babylonin tuho (Ilm. 18) koskee Roomaa, sillä Babylon on Rooman peitenimi. Toisin sanoen EU tuhoutuu.


      • Tämä_on_varsin
        EUtuhoutuu kirjoitti:

        Merkel on portto: "Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistusten äiti". Ja minä näin sen naisen juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin." (Ilm. 17:4-6)

        Babylonin tuho (Ilm. 18) koskee Roomaa, sillä Babylon on Rooman peitenimi. Toisin sanoen EU tuhoutuu.

        selkeästi nähtävissä. Vertauskuvallisesti tuossa puhutaan juuri valtionjohtajasta joka pettää koko kristikunnan sekä myös aiempien sukupolvien pyhät ja uskovat, pyrkien tuhoamaan kaiken mikä on kristillisyydelle rakennettu.


    • se.on.roskaa

      Miksi edes juhlitte jotain itsenäisyyttä? Tämä maa ei enää ole ollut moneen vuoteen itsenäinen, ja loputkin näköjään viedään.
      Siksi en itse vietä millään tavoin, enkä katso tv:stä mitään siihen liittyvää.
      Kauhuleffoja katson muutaman ja sitten nukkumaan. Ansaittu vapaapäivä menee levätessä.

      • past1995

        Vietän sitä itsenäisyyden muistopäivänä, jo vuodesta 1995 alkaen.


      • se.on.roskaa
        past1995 kirjoitti:

        Vietän sitä itsenäisyyden muistopäivänä, jo vuodesta 1995 alkaen.

        Ai joo, voihan sen noinkin ajatella.


      • äojlh

        Kannattasko mennä sitten sankoin joukoin marssimaan. Onhan se protesti nykytilasta ja parempi, kuin kaivautua luuserina sohvan pohjalle.


    • eikiinnosta

      Enpä ole yhtään lähetystä linnan juhlista katsonut ja tämä tapa pysyy

    • No kyllä vietän Suomen Itsenäisyyttä puolustaneinen muistoksi ja vien sotaveteraani Isän haudalle muisto kynttilän ja otan kossu ryypyt hänen ja muiden kunniaksi.

    • Ah-ma-nauran

      Venäjä antoi aikanaan Suomelle itsenäisyyden. Onkin osuvaa, että juuri Venäjän intressejä tukevat lahkolaiset suorittavat soihturituaalejaan itsenäisyyspäivänä.

      • antipunikkit

        Älä punikki käännä asioita nurin.


      • antiryssä

        Onko nationalismi ja isänmaallisuus/kansallismielisyys, etnonationalismi Venäjämyönteisyyttä?Eli käännät isänmaallisuuden ja itsenäisyyden juhlimisen Venäjämieliseksi toiminnaksi. Siis sotiemme veteraanit olivat ryssän asialla? NIINKÖ?


    • mihin.on.menty

      Muistan itsenäisyyspäivän vuonna 1967. Silloin arvostettiin itsenäisyyttä. 50 vuotta myöhemmin, eli viime vuonna itsenäisyydestä puhuminenkin tuomittiin suunnilleen vihapuheeksi. Minullekin itsenäisyyspäivä nykyisin on vain jonkinlainen muistopäivä.

      • lkukg

        Suomi olikin jonnekkin 80 luvun loppuun aika kansallissosialistinen valtio. Sitten alkoi alamäki ja vihervasemmistolainen mädätys.


      • asj

    • Fasaaniverkosto

      TIEDOTE: Fasaaniverkosto järjestää anti-antifasisminvastaisen mielenilmaisun

      Kutsumme kaikki itsenäisyyspäivänä 6.12.2018 mukaan rakentamaan maailmaa, jossa ei ole tilaa antifasismille.

      Äärivasemmisto ja muu retardismi ovat voimistuneet ympäri maailmaa ihmisten tyytymättömyydestä väittäessään vähemmistöjen olevan rikkaus ja voimavara. Heidän retoriikkansa luo vastakkainasettelua eri ryhmien välille samalla kun he itse tekevät tuhoisia heikennyksiä työläisten, naisten, HLBT-ihmisten, alkuperäiskansojen, siirtolaisten, työttömien, eläkeläisten, opiskelijoiden, astrofyysikoiden, sairaiden ja vammaisten oikeuksiin ja perusturvaan. Heidän “vaihtoehdoillaan” ei todellisuudessa ole meille mitään tarjottavaa.

      Viime vuosina Suomen äärivasemmisto on kokoontunut itsenäisyyspäivänä useisiin eri tapahtumiin voimaantumaan poliittisesti ja juhlimaan ihmisvihamielistä agendaansa. Näkyvimmäksi on noussut Kansalaistorilla järjestetty #suurinatsibongaus, joka pyrki luomaan itsestään kuvaa poliittisesti sitoutumattomana, sananvapauden vastaisena tapahtumana. On kuitenkin yleisesti tiedossa, että kulkueen takaa löytyy useita eri äärivasemmistolaisia tahoja, ja sen tarkoitus on kerätä yhteen laaja rintama samanmielisiä ryhmittymiä Vasemmistonuorista A-ryhmään, Suomi-Rojavaan ja aina Stadin Alpakoihin asti.

      Marssia alusta asti järjestänyt ja sen keulakuvana toiminut Laine on tunnettu naisvihamielisistä ja rasistista ulostuloistaan. Näiden ulostulojen ja punkinfinlandissa esiintyneiden kirjoitusten takia Laine suljettiin viime vuonna ulos Helsingin itsenäisyyspäivältä.

      Väkivaltaisen äärivasemmiston nousu ei ole ongelma vain Suomessa. Lukuisissa maissa se on samaan aikaan järjestäytynyt kaduilla, kun samanlaisia aatteita tukevat elitistiset puolueet normalisoivat väkivaltaa julkisilla areenoilla. Syksyllä Saksan Chemnitzissä järjestettiin suvaitsevaisia mielenosoituksia ja katupartioita, jotka pahoinpitelivät “saksalaisen näköisiä” ihmisiä. Mielenosoituksissa nähtiin elitistisen Linke-puolueen poliitikkoja. Myös Suomessa parlamentaarisesti toimivia vasemmistoliiton jäseniä on mukana Antifan toiminnassa, ja he osallistuvat säännöllisesti äärivasemmiston yhteisiin tapahtumiin.

      Viime vuosina lukuisat antifasistiset mielivaltaista ja totalitaarista yhteiskuntaa ajavat toimijat ovat osoittaneet voimaansa ja onnistuneet rajoittamaan ihmisten kokoontumisvapautta.

      Äärivasemmiston vastustaminen kuuluu jokaiselle, joka arvostaa vapautta, oikeudenmukaisuutta, ja jakamatonta ihmisarvoa. Antifasismi ja antinatsismi eivät ole mielipiteitä, vaan loukkaus ihmisyyttä vastaan. Anti-antifasismi on valinta ihmisyyden puolesta. Näytetään yhdessä äärivasemmistolle, ettei heidän aatteilleen ole sijaa Helsingissä, Suomessa tai missään muuallakaan.

      Yhdessä olemme vahvempia!

      Tapahtuman tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan lähiaikoina.

      Tapahtuman järjestää Fasaaniverkosto.

    • ihj
    • kansan_elätit_juhlii

      Kerran vuodessa nähdään Suomen suurimmat rikolliset samaan aikaan
      televisiossa, olisi helppo pidättää kaikki kerralla.

    • kalksalo

      Itsenäisyys on arvokas asia,kynttilät ikkunalle ja kakku kahvit ihan omassa kodissa.Sotavtereraani sukulaisten haudoille kynttilät ja evakkokarjalaisten, sillä he menettivät kotinsa.

    • hjghHP

      Pian on Suomen itsenäistymisen satavuotisjuhlapäivä. Joulukuun kuudentena pääkaupunkiseudulla järjestetäänkin runsaasti kansallismielistä ohjelmaa, josta jokainen löytänee omansa. Suosittelemmekin ihmisiä osallistumaan mielellään useampaan tapahtumaan päivän aikana, sillä se on aikataulullisesti mahdollista.



      Päivä alkaa kello 16.00 Helsingin Narinkkatorilla Kampissa, missä kokoontuu kansallissosialistien järjestämä Kohti vapautta -tapahtuma. Tapahtumaan sisältyy marssi sekä puheita. Sinne on kutsuttu kaikki kansallismieliset yksityishenkilöt sekä kansallismieliset järjestöt omien tunnustensa kanssa. Ainakin Soldiers of Odin on ilmoittanut paikalletulostaan. Tapahtuma päättyy viimeistään kello 18.00.

      Tämän jälkeen kello 18.30 alkaa jo neljättä kertaa järjestettävä 612-soihtukulkue. Kulkue kokoontuu Töölön torilla, jolla pidetään puhe, minkä jälkeen lähdetään kolmirivissä soihtujen valaisemana kulkemaan kohti Hietaniemen hautausmaata. Viime vuonna tapahtumaan otti osaa yli 3 000 kansallismielistä, ja tänä vuonna määrän odotetaan jälleen ylittyvän. Kohti vapautta -tapahtumasta pääsee tähän tapahtumaan siirtymään yhtenä ryhmänä, sillä suurin osa ensimmäisen tapahtuman osallistujista on menossa myös tähän kulkueeseen.

      612-kulkueen jälkeen Helsingin keskustassa on vielä Kattilavallankumous-niminen tapahtuma, jossa kansallismieliset aikovat viettää koko yön eduskuntatalon lähellä osoittamassa mieltään hallitusta vastaan. Tapahtuma alkaa kello 21.00 eduskuntatalon läheisyydessä.

      Vantaalla järjestetään illalla kansallismielinen rock-konsertti, johon ehtii hyvin 612-kulkueesta. Kulkueesta järjestetään halukkaille bussikyyti tapahtumapaikalle, mutta kyyti on yksisuuntainen. Konsertti pidetään Bar Rock Bear -nimisessä ravintolassa (Nietostie 11, Vantaa). Tapahtumassa esiintyvät Sankar’hauta, Pyhä kuolema sekä Vapaudenristi. Ovet aukeavat kello 20.00 ja bändit aloittavat soittamisen pari tuntia myöhemmin. Konserttiin voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt. Sisäänpääsymaksu tapahtumaan on 10 euroa.

      Sata vuotta sitten itsenäistyneen Suomen pääkaupunki on kansallismielinen – nähdään itsenäisyyspäivänä!

    • Anonyymi

      YUTYUTUYTUYT

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      139
      5868
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3575
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1915
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1396
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1388
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe