Heräämis asento

AamullaHerätessä

Saako nukkuvaa naida? Siis nukutteko erillään vaikkakin samassa sängyssä? Itse pidän kovasti nukkumisesta toisessa ihmisessä kiinni. Niin sanotussa lusikka asennossa. Puolisoni ei pidä siitä. Ei halua aamulla herätä aamuerektio pakaroissa.

Siksi nukumme nyt varmuuden vuoksi kaukana toisistamme. Alussa hyväksyin ajatuksen omista peitoista ja kaukana toisesta. Ajan myötä olen ruvennut kaipaamaan toisen ihon lämpöä. Miten te sovitatte nukkumistapanne vai ovatko ne samanlaiset?

1

193

  Vastaukset

  • Nukumme alasti ja usein myös lusikassa. Puolisoni tosin tykkää aamuerektiostani. Meillä on puolin ja toisin hyväksikäyttösopimus, eli toista saa hyväksikäyttää myös nukkevana ;) Molemmista on ihanaa herätä sisäkkäin ja tässä olemme molemmat aloitteellisia.

   Ikävää jos puolisosi ei tykkää.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Aina vähän porno! Courtney Stoddenin ylikireä toppi käänsi päät puistossa - onko tuo samanlainen koira kuin Sofia Belórfilla?!
  • Yllättävä yhteinen tuttu! Näin Samuli Edelmann ja oululaiskaunotar löysivät toisensa: "En yllättyisi ollenkaan, jos..."
  • Jani Sievisen Maria-rakas sai ylennyksen – uintimestari hehkuttaa suukoin: "Paljon onnea muru!"

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   103
   4989
  2. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   173
   1312
  3. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   124
   1132
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   95
   1114