Lii Andesson pistää paremmaksi 800 euroa kuussa joutenolosta

Isopersemerjajaaggg

Asumistukea ei leikata eikä muitakaan etuuksia leikata kova lupaus ääniä tulee varmasti.

57

641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seteliselkien-peruSS

      Mistä teillä persuilla tuo pohjaton viha kaikkia vähävaraisia kohtaan oikein kumpuaa??

      • PaskaisenAhneVasuri

        Vähävaraiset??

        Juurihan Li aikoo rikastuttaa kaikki työtä vieroksuvat!!

        Vai eikö Liin lupaamat ilmaiset edut riitä sinulle??


    • dfghjkoiuyt

      Mistä teillä vihervassareilla on luulo että rahaa kasvaa puussa.Lii vaan haluaisi ettei pummien tarvitsisi edes raha-anomuksiaan täytellä sehän on melkein työtä heille.

    • Populismiasanoisin

      Milloinka Lii Andesson antaa tälle selvityksen millä tämä rahoitetaan.

    • Liiorveltää

      Jos esittää jotain sellaista täytyy olla selvitys siitä miten tämä rahoitetaan tämä Liin heitto pistetään juopuneen mölinäksi on kai ratkennut ryyppäämän ei selvä noita katteettomia lupauksia muuten antaisi.

    • Isopersemerjajaaggg

      Antti Rinne lupasi vappupäivänä satasen kuussa nettona pieniin eläkkeisiin pään alkaessa selventyyn lupaukset vedetään viemäristä alas kolmekymmentä euroa voi toteuttaa muutamien vuosien saatossa jos talouskehityksen sen salliessa.

    • RuolanippuPunalippu

      Vihervasemmistohan on keksinyt jo rahoituksen. Kielletään perinnöt lailla ja ulosmitataan ne eläkeläisiltä paskaa hoitoa vastaan..... niin saadaan tukielättien ja elämäntapaintiaanien sekä kehitysmaamuslimeiden ikuiseen elatukseen lisää rahaa..... seuraavaksi syödään eläkerahat ja sitten sosialisoidaan ihmisten omaisuus ja näin meillä on viherkommunistien unelma Neuvostoliitto valmiina.....

    • Ökönömisti

      Aloittajalla ei ole kykyä ei tajuta, että puhe oli ns. kansalaispalkasta, ei avustuksesta. Todennäköisin kansalaispalkanmalli on negatiivisen tuloveron soveltaminen, josta saa pienen käsityksen tuolta:

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Negatiivinen_tulovero

      800 eurossa on tietysti vaalinaluslisää, realistinen kansalaispalkka liee 500 euron tienoilla maksimissaan. Rahoitus hoituu mm. sosiaalitukia leikkaamalla, byrokration vähenemisellä jne.

      Hieman laajempi johdatus asiaan on esim. tuolla:

      http://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/images/stories/kak/kak32004/kak32004soininvaara.pdf

      Ainakaan vasemmistolaiseksi ei perustulo mallia voi väittää, sillä sen isä on pahanmaineinen äärioikeistolainen ekonomisti Milton Friedman, joka mm. toimi Chilen juntan neuvonantajana.

      • Analyst

        Löytyyhän persupalstaltakin sentään joskus joku älykäs ja asiaatunteva kommentti. Harvinaista! Veikkaan kyllä, että persuilta menee tuon Soininvaaran linkkitekstin ymmärtäminen pahasti yli hilseen.


      • umpitolloVasuri
        Analyst kirjoitti:

        Löytyyhän persupalstaltakin sentään joskus joku älykäs ja asiaatunteva kommentti. Harvinaista! Veikkaan kyllä, että persuilta menee tuon Soininvaaran linkkitekstin ymmärtäminen pahasti yli hilseen.

        Veikkaan kyllä, ettei älykkyytesi riitä kuin persu-sanan toistamiseen.....


      • JJJX
        umpitolloVasuri kirjoitti:

        Veikkaan kyllä, ettei älykkyytesi riitä kuin persu-sanan toistamiseen.....

        Herjaaminen ei kyllä poista oman ymmärrystaidon puutetta.


    • Työtätekevä

      Liinhän kuningasajatushan on, että työtä tekemättä saa saman elintason kuin työtä tehden.

      Näin vasuri voi valita helpommin siivelläelämisen.

    • Liinhöpinöitä

      Tässä yritetään kalastella ääniä juuri sellaisilta jotka yrittävät elää elämänsä mitään tekemättä juuri tämä vetoaa vasemmiston äänestäjiään pienellä palkalla raatavat joka maksaa veronsa ei voi kuin haaveilla tämän sorttisesta elatuksesta.

    • faktaakehiin

      On vain ajankysymys kun Kelan rahoitus romahtaa. Tätä on jo monelta taholta ennustettu, jopa ex-Kelen pääjohtaja. On vaarallista kun satojentuhansien ihmisten toimeentulo rakennetaan tällaiseen jopa neljännen polven Kela elättejä on kymmeniä tuhanssia, tästä Kelan oma tutkimus.

    • Maajussillemorsian22

      Halutaan näköjään tahallaan ymmärtää asia väärin, kuinkas muuten katkeroitunut kepuloitsija toimisi kun kannatus on syöksykierteessä.

    • Isopersemerjajaaggg

      Veikkaan että kepulainen vetää paremmaksi mitä on luvassa mutta varmaan samanlaista paskaa kuten vasemmiston ja demarien katteettomia lupauksia.

    • Don.Jönner

      Persujen viha kaikkia köyhiä kohtaan kasvaa päivä päivältä? Dorkaa.

      • Kysäri.Varpa

        No miltä tuntuu olla köyhä? Dorkalta?


    • asiat-kuntoon

      Ei vas/demareiden lupaukset mitään tyhjiä ole. Pannaan vaan porvarikähmijöiden rahahanat kiinni veroparatiiseihin niin yhteiskunnalle kuuluvat varat ovat siellä missä niiden pitääkin olla. Kyllä sieltä on varaa luvata ja pitääkkin lupauksensa. Kyllä Suomella on varaa vaikka mihin kun ei anneta porvareiden varastaa kansalle kuuluvia rahoja!

      • Jaetaan Ay-liikkeen miljonat köyhille ja vähävaraisille,muttei unhoiteta Aallon Rikua myöskään.


    • Isopersemerjajaaggg

      Olitte viime hallituksessa kaikki mitä te teitte köyhien eteen kaksi lähti hallituksesta jäljellä jäi demarit olette surkeinta paska saksa jota maa päällään kantaa. 8 6

    • asiat-kuntoon

      Porvarihallitus ajaa kansan köyhyyteen ja orjayhteiskuntaan. Isopersemerjalta lähtee tenaladytkin ja tuhkat pesästä!

      • Barbara.PumpattuVasuri

        No onpas vasuriTytteli taas perusteellisen katkera ja kaunainen itseään parempia ihmisiä kohtaan !!

        Vähennäs tyttö paineita, ettet halkea!


    • Komukanlupaus

      Katsokaa kuinka Lii Andesson pettää tämän lupauksen koska mitä vasuri lupaa sen myös vesittää.

    • tosimikätosi

      Vassarin lupaus pitää, Kepu pettää aina!

      • VasurillaPääPetti

        Vassarit lupasivat laittaa Neuvostoliiton konkurssiin.

        Se lupaus piti !


    • tosi-outo-ps

      Onko Li liittynyt persuihin, vai miksi hänestä keskustellaan täällä?????????

      • tosi-outo-vassu

        No kovasti hän on tyrkyllä!


    • Komukatnaurattaa

      Vasemmiston valheita on syytä tuoda joka paikassa esiin kuten persujen palstalla eikä täällä ole pakko roikkua sen kai typernkin vasuri tietää.

    • Hallaahon.äänestäjä44

      Sinänsä hörhön Li Anderssonin juttuja ei kannata kommentoida, koulujakäymätön (humkand-tasolle jäänyt) herranterttu Turun katedraalikoulusta saa ääniä mutta ei se mitään aikaan politiikassa koskaan tule saamaan Neuvostoliiton varjo on niin syvä vasliitossa Jaakko Laakson viitoittamaa tietä

      (Laakso on nykyään kokoomuksen appi eli poika naimisissa kokoomusvihreä Emman kannsa)

      Kansalaispalkka aiheuttaisi matuvyöryn sosiaalipalvelumaahan ja sisäisen ongelman kun varsinkin peruskoulusta irtautuvat pojat eivät koskaan opiskelisi mitään tai menisi töihin massoina

      JOS MINUA KIINNOSTAISI KÖYHÄNÄ JA SAIRAANA ELÄMINEN eikä varakkaana ja terveenä JA OLISI MAHDOLLISTA PERUSTULO ja olisi hiukan rahaa vanhemmilta tai kesämökki tai edes jotain

      niin menisin maalle punaiseen tölliin, viljelisin ruokani maksimaalisesti myös kanat mukaanlukien ja ostaisin vain välttämättömän ja eläisin muuten koko elämäni perustulolla tekemättä palkkatyötä ja kirjoittaisin suomi24-palstalla mielenkiintoisia kommentteja

      PS suhtautuu epäillen perustuloon
      https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-parasta-sosiaaliturvapolitiikkaa-on-se-etta-ihmisilla-on-toita-eivatka-he-tarvitse-tulonsiirtoja/

      http://jariekilpinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250736-ei-perustulolle-se-passivoittaa

    • Isopersemerjajaaggg

      Monen haihattelian suusta kuulee että on muutakin elämää kuin työnteko tarkoitus on kai että raatavat muut minä elän siivellä ja nautin kaikista etuuksista jotka minulle suodaan nämä ovat. vat tuttuja lauseita vihervasemmistossa

    • Loiseläjät

      Vasemmiston mielestä joutenolosta pitää saada hyvä korvaus edustaahan puolue juuri heitä jotka ovat yhteiskunnan siivettäjäjiä.

      • isopahamoka

        Vasurit aikoinaan junaili jutut niin että sinäkin voit loisia yhteiskunnan siivellä.


      • Mokaloinen
        isopahamoka kirjoitti:

        Vasurit aikoinaan junaili jutut niin että sinäkin voit loisia yhteiskunnan siivellä.

        No mikäs meidän on sitten ollessa, lois-toveri!!!!


    • Jytkyx

      Persut hourivat tapansa mukaan. Perustulosta puhuminwn ei ole mikään vaalilupaus.

      • maahanmuutostakijotain

        Minkä puolueen vaalihöpinöissä muutama vuosi sitten kuului; ''stoppi vastikkeettomalla rahalle..''


    • arskatehtaalta

      Ketkähän ne niitä loiseläjiä ovat? Ketkä on tämän maan nostaneet ja sotakorvaukset maksaneet? Kyllä ne on ahkerat duunarit jotka ovat duunit tehneet silllä aikaa kun porvarin ketkut on laiskotelleet ja siirrelleet omaisuuksia ja verovaroja pimeille tileille kansalta piiloon. Isänmaan petturit!
      Perhana, tekisi mieli vähän kouluttaa tuollasia loiseläjistä puhujia ja näyttä missä ne oikeasti ovat. Kannattaa pitää lärviä pienemmällään!

    • Seuraavan eduskunnan/hallituksen suurin "sudenkuoppa" tulee olemaan sosiaaliturvan kokonaisvaltainen uudistaminen.Sinisten Terho jo otti esiin ansiosidonnaisen työttömyyskorvauksen josta suurimman osan maksaa yhteiskunta, eikä liittojen työttömyyskassat.Tämä etuisuus pitäisi kuulua kaikille työttömille,eikä ainostaan liittojen jäsenille.Näin ollen jäsenmaksu olisi ikäänkuin vakuutus jäsenille,että tarvittaessa saat lainoppilista apua työriita tapauksissa.

      • Työttömäkin_ollut

        Onhan liiton työllisysskassaan maksaneilla toki oikeutus saa vastiketta maksamilleen rahoille. Voidaanhan tehdä niinkin, että valtio maksaa jonkun perusrahan kaikille työttömille ja liitot jäsenilleen vähän lisää. Kysymyshän on siitä, että pyritään toisen kukkarolle. Lainopillinen on kyllä arvokasta, mutta ei liity mitenkään työttömyyskassoihin.


    • irvokkaatVasurit

      Vasurien pyhä mantrahan on, että kaikki muut ovat syyllisiä heidän itsensä aiheuttamiin ongelmiin.

      Vasurihan ei ole työläinen eikä työssäkäyvä, miutta silti jaksaa märehtiä toisten asioita.
      Sehän onnistuu Suomen erinomaisen sosiaaliturvan avulla, joka ruokkii vasurinkin.
      Vasurihan ei myöskään edusta Suomalaisuutta, Suomen kansaa eikä Suomea.

      Irvokasta, että pohjoismaissa on maailman paras sosiaaliturva, mutta se ei kelpaa vasureille.
      Hehän voisivat vaikka kokeilla venäjän sosiaaliturvaa, niin oppisivat jotain arvokasta.

    • IloitkaaTyöläiset

      Vasemmistohan kannattaa Passiivi-mallia.
      Passiivi-mallissa työtä tekemättä tulee saada sama elintaso kuin työtä tehden.
      Näin, koska työnteko on vain porvarien ilkeä juoni vasureiden kyykyttämiseksi.
      Hallituksen tulee ottaa reilusti lisää velkaa jottei meidän vasemmistolaisten tarvitse ryhtyä mihinkään vastenmieliseen työnkaltaiseen ajantuhlaamiseen.

      Pankkovasurin tukielämä päihittää siivoojat, myyjät ja bussikuskit muunmuuassa, hehehe

      • PersScheisse

        Persut kannustavat toisiaan paskanjauhantaan.


      • Scheissevasuripaska
        PersScheisse kirjoitti:

        Persut kannustavat toisiaan paskanjauhantaan.

        Vassu se jaksaa lässyttää paskaa...
        Ryömi omalle palstallesi haisemaaan.


    • PersPölhöt

      Persupölööt luulevat, että kansalaispalkka on sama kuin joku sosiaaliavustus. Ei ole!

      • Haisevavasuripaska

        Vassu se jaksaa lässyttää paskaa...
        Ryömi omalle palstallesi haisemaaan...


    • Hallaahon.äänestäjä45

      "Monen haihattelian suusta kuulee että on muutakin elämää kuin työnteko tarkoitus on kai että raatavat muut minä elän siivellä ja nautin kaikista etuuksista jotka minulle suodaan nämä ovat. vat tuttuja lauseita vihervasemmistossa "


      Joo siis vasliitton typpiset kannattavat muutakin valtiopuuhaa voidakseen saada itselleen kuten Alkoa ja Veikkausta , vasliittolainen ei pääse yleensä mihinkään töihin vaan yrittää viimeiseen

      asti keikkua eduskunnassa ja jos putoaa menee eläkkeelle ei kukaan oikeasti ota li anderssonia töihin mihinkään

      Muutama demariksi muuntautunut kommunisti on saanut työpaikan suvi-anne siimes lääkärinrouva joka oli sekundatuntiopettajana kauppakorkeassa (kansantalous, ei ole kauppakorkean kiinnostuskohde) ja sitten taistolainen HUS-pomo aki linden joka loikkasi kommunisteista sosdemeihin

      ei näitä juuri ole

      SUOSITUS: jos voit välttää älä koskaan tee ylitöitä mene eläkkeelle heti kun pääset älä koskaan eläkkeellä tee verotettavaa palkkatyötä

      poikkeus: jos saat ilmaiseksi harrastuksesta rahaa, sitten jos joudut optimoimaan esim. lähtemään vasta jonkin kuukauden päästä pois jne. mutta ei muuten, älä ikinä vaihda vapaata elämää KARMEASTI yli 50 prosenttia VEROTETTUUN YLIMÄÄRÄISEEN TYÖHÖN JONKA HEDELMÄT ANNETAAN LÖKÄPÖKSYPOLIITIKOILLE NÄIDEN TUTTAVILLE JA HYYSÄMILLE MATUILLE

      Mitä tilalle: säästäminen joka jalostetaan sijoitukseksi, raha wörkkii itse ja osinko on sijoittajan palkka

      https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-faktoja-esitetysta-kansanedustajien-sopeutumisrahan-korotuksesta/

    • Isopersemerjaaaaggg

      Aivan sama millä nimikkeellä näitä kutsutaan toiset sen rahoittaa ja kansalaispalkka on tietenkin järjetön nimitys tämä ei ole mikään rikas öljyvaltio vaan jokaisen kuuluisi kantaa kortensa kekoon vain typerä herra
      pentu voi laukoa suustaan tälläisiä järjettömyyksiä.

    • Vasemmisto jaksaa aina tuoda esiin veroparatiisirahat,mihin Ay-liikkeet säästävät arviolta 350 miljoonan euron pottiaan. Hs:n uutisten mukaan rahaa on tullut 5:vuoden aikana 130 miljoona verottomana osaketuottona 200 milj. osakekaupoista.Nämä kaikki verovapaasti.Eikä nämä paljon näy rivijäsen elämässä.

      • Tuliko_virhesijoituksia

        Missä ne persujen sijoitusrahat ovat, vaikka puolueen ytimessä on Suuri Sijoitusneuvoja?
        Ja aatteellekaa ei ole sattu muuta sisältöä kuin tyhjänpäiväistä räksytystä.


      • Tuliko_virhesijoituksia kirjoitti:

        Missä ne persujen sijoitusrahat ovat, vaikka puolueen ytimessä on Suuri Sijoitusneuvoja?
        Ja aatteellekaa ei ole sattu muuta sisältöä kuin tyhjänpäiväistä räksytystä.

        Ei taida persuilla olla sellaista omaisuuspottia kuin ay-liikkeellä = demareilla vasareilla.Rahaa tulee lisää kun tuetaan politiikkaa,lisää siirtolaisia Eta-alueen ulkopuoleta asumaan sosiaalituella, sekä asumistuella.Rikulle lisää liksaa haluavat toverit, se on sitä ns. kansankapitalimissia parhaimmillaan.


      • Tuliko_virhesijoituksia kirjoitti:

        Missä ne persujen sijoitusrahat ovat, vaikka puolueen ytimessä on Suuri Sijoitusneuvoja?
        Ja aatteellekaa ei ole sattu muuta sisältöä kuin tyhjänpäiväistä räksytystä.

        Sieltä vankilasta vapautuu melkein päivittäin näitä muslimitaustaisia raiskaustuomion kärsineitä. Sä voisit majoitta niitä väärinymmärettyjä miesparkoja. Vaikutat se verran humaanilta tyypiltä.


    • EI-IHME
    • ettäoonhirvee

      mikäänmaailmassa ei palkkaa naisia ainakaan jo heidän käyttämien päähineitten vuoksi.Turvallisuus risi,ku kannatella päähinettä.ei kai ne ees oo tänne töitätekemään tuulluu ,kuuu pakkoo.no siel sotatantereet ku ohi,hyöki ohi,mut surettaa nuo oman maalapsperheet ku hyö syö heiä leipää.joku roti pitäs ny olla ku omamaa kärsii näist.jätkävojokkia on ny liikaa.menkää ny helvetissä omanmaa ja akkai oloja korjaamaan.heips!!!

    • sssshhhh

      jumalauta tääl ei pilkata jumalaa.tämä kommari lii sinulle:älä ikinä lupaa nuorille 800 ekua.tein töitä 50 v ja samanko nää lusmut nyt sais ku mä.TÖIHIN mikä ois suomelle tarpeen vaikka IHANOIKEESTI tienpientareita SIIVOAMAAN.nyt ollaan ÄÄRIRAJOIIL etten tuu eduskuntaan JA ISOLLA PORUKALLA ITKEMÄÄNja kovaa.NYT on otettava JÄRKI käteen.MINUN lapset EI tätä PASKAPORUKKAA elätä.sorry oon loukannu mut aiheesta.sos tyrvä on löpettevä.sorry nyt suututti nuo nuoren naisen utopistset "PUHEET2ku aina ku suusa aukasee,muuton kaunis ihminen.ssshhh

    • LaiskanPulleaVasuri

      Vasemmistohan kannattaa Passiivi-mallia.
      Passiivi-mallissa työtä tekemättä tulee saada sama elintaso kuin työtä tehden.
      Näin, koska työnteko on vain porvarien ilkeä juoni vasureiden kyykyttämiseksi.

      Hallituksen tuleekin ottaa reilusti lisää velkaa jottei vasemmistolaisten tarvitse ryhtyä mihinkään vastenmieliseen työnkaltaiseen ajantuhlaamiseen.

      Pankkovasurin tukielämä päihittää kaikki siivoojat, myyjät ja bussikuskit muunmuuassa, hehehe

    • Vasureidenäänestäjä

      Juuri näin näissä kahdessa puolueessa ajatellaan juuri näin elämä on muutakin kuin ainaista raatamista elannon eteen kansalaispalkkaa olisi ihan paikallaan ei tarvitse muuta kuin vetää sohvalla lonkkaa elämässäni pitää olla muutakin tekemistä kuin työnteko

    • arskatehtaalta

      Eihän se työnteko kaikkia kiinnosta jos palkaksi saa huonompaa rahaa kuin korvausilla. Ja jos saa parempaa niin se ei riitä elämiseen. Samaan aikaan porvarit vetää huippupalkkoja ja rössästelee rahoillaan vaikka miten ja pistää vielä ulkomaille piiloon verotukselta yhteiskunnalle kuuluvia varoja. Sietäisi tuollaisten porvarinulikoiden hieman ajatella ennenkuin alkaa aukomaan päätään lonkan vetämisestä ja työhaluttomuudesta. Mutta vielä nekin asia korjataan niinkuin aina ennenkin - ja kovalla kädellä!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      309
      10057
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2281
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      42
      2074
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1904
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1848
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      161
      1796
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1368
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      16
      1292
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      53
      1266
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      54
      1253
    Aihe