Taas mamukritiikki leimataan rasismiksi!?

HerääEurooppa

Joku sylttytehdas on taas tehnyt ihan "tutkimuksen", jossa tarkoitushakuisesti pyritään leimaamaan kantaeurooppalaiset rasisteiksi. Suomalaiset ovat kuulemma kärkipäässä! ;-)

Tuossa nollatutkimuksessa haastateltiin VAIN mustaihoisia mamuja. Miksi ei muunvärisiä? No siksi, kun olisi tullut ilmi, että kantaväestö vastustaa tasapuolisesti mamutulvaa!

Miksi "tutkimuksessa" ei suoraan kysytty kantaväestön edustajilta, miksi he katsovat karsaasti mamuja? Koska olisi tullut ilmi, että kyse on vain huolesta oman maan, kansan ja kulttuurin puolesta. Ei siis mistään periaatteellisesta muunväristen halveksimisesta eli rasismista!

Huomatkaa kavala juoni! Ensin EU-eliitti tarkoituksella kutsuu valtavan mamutulvan Eurooppaan. Tietysti kantaväestöt huolestuvat ja hermostuvat siitä. Sitten aletaan kysyä mamutulvan edustajilta, miten kantaväestö suhtautuu heihin muka yksilöinä!? Huhhuh...

Tyypillistä kulttuurimarxistista ja paneurooppalaista kusetusta, jota valta- eli mamutusmediat levittävät eurooppalaisten kansojen tietoisuuteen!

17

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kerrokerrokuvastin

      Mitä muuta typerä mamukritiikki sitten on, jos se kerta ei ole rasismia?

      • RakkausEiOleVihaa

        Siis mikä on luetun ymmärryksen tasosi? Kuten avauksessa sanotaan, mamutulva uhkaa omaa maata, kansaa, kulttuuria ja uskoa. Oman kansan rakastaminen EI tarkoita muiden kansojen vihaamista! Vaikka mamuttajasuvakit kovasti sitä väittävätkin.


      • Kapteeni88

        Kerrokerrokuvastin ei taida olla ihan penaalin terävin kynä?
        Mietippä vielä kerran omaa kysymystäsi. Kirjoita vaikka googleen mitä se "rasismi" on. Mielestäsi kritiikki on rasismia, ja sen voin sanoa että olet todella tietämätön.


      • Saddu

        Onkohan kukaan esim. EUssa kysellyt näiden alkuperäisten siirtomaavaltojen suurempaa vastuuta maahanmuuttoon johtavien syiden lieventämisestä...?!?
        Suomella ei tiettävästi ole ollut juurikaan siirtomaita joita riistää ja kurjuuttaa - ja sitten ongelmien...vuosikymmenien jälkeen... ilmentyessä huudellaan mukamas euroopalaista solidaarisuutta !?!(kuten pankkikriiseissä)
        Huvittavaa(not ;^( kapitalismipolitiikkaahan tuo lienee !?! (halpaa työvoimaa) -ainiin eihän toki kouluttamattomille ja ikänsä veroja tänne maksamattomille työläisille voi maksaa alempaa palkkaa...?!? lol ;^}~
        Suomi joka veteraaniensa voimalla sai pidettyä itsenäisyytemme, muka pitäisi nyt kasvavan vanhusmäärän kustannusten uhatessa tänne lisää sopeutumattomia pakolais-massoja tuoda ja ylläpitää...haloo !!! (sopeutuvia yksilöitä toki on , mutta se uskonto/kulttuuri ym.)
        Mihin on viher-vassarien logiikka(jos sellaista edes on ollutkaan) kadonnut ???
        - noo tämä vaan on mun mielipide-


    • tuttua_juttua

      Niinpä. Jo kauan ns, vasemmistoliberaalit tahot ja valtamediat ovat pyrkineet leimaamaan oman maan, kansan , kulttuurin ja uskon puolustamisen natsirasismiksi. Tuo on vain uusin tuotos pitkässä jatkumossa. Kyse on nimenomaan lapsien ja nuorien aivopesusta, jotta he eivät aikuisena puolustaisi omaa kulttuuriaan suurmamutuksen tuomalta tuholta.

    • Sepäse

      Moktarin helmi.

    • hipheiheivaan

      Pallinaamapersut ovat hyvin pitkälle rasisteja. Ja ällistyttävän tyhmää sakkia.

      • Onko_Linkolakin

        ällistyttävän tyhmä?
        Hänhän sanoi jotenkin, että "Ei ole olemassa rasismia. On vain reviisin puolustamista".

        Reviiriähän kaikki puolustavat. Katso vaikka eläimiä. Miksi ihmisten pitäisi suvaita jokin uhkatekijä?
        Niinhän luonnonkansatkin toimivat: Viimeksi siellä Intian saarella sai lähetyssaarnaaja nuolisateesta. Ja se oli ihan oikein.


      • Mielipiteet ovat arvokkaita mutta niitäkin arvokkaampaa on jokaisen oikeus tulla kohdelluksi kunnioituksella. Mietitään vähän mitä sanotaan, ja miten. #pienipalarakkautta


      • ShitDreamBlue

        Meillä on paskaa.


    • Huomautan

      Valkoiset kansat pyritään TYHMENTÄMÄÄN tuollaisella aivopesulla, jotta ne eivät enää puolustaisi itseään kuten jokainen JÄRKEVÄ ja VIISAS kansa tekee ja on aina tehnyt.

      Kiihkomamuttajamme ovat siis jo VALMIIKSI tyhmiä ja siksi heitä ei tarvitse aivopestä siihen!

    • hyödytön.idiootti

      Oishan tää maailma kumma paikka, jos ketään ei koskaan kiusattaisi tai syrjittäisi. Se on osa ihmisyyttä ja emme todellakaan elä missään paratiisissa, missä kaikki on kaunista ja täydellistä. Kuka sen kertoisi näille haastatetuille. Kantiksiakin syrjitään positiivisesti, sekä koulu- ja työpaikka kiusataan, eikä sille oikeastaan voi juuri mitään. Se on osa tätä ihmisyyttä, sen raadollinen puoli, ja olemme vain vajavaisia ihmisiä täällä kaikki.

      Ja tietenkin mustat näkee kaikkialla rasismia, jotta he voisivat uhriutua ja saisivat vieläkin enemmän yhteiskunnan tukia ja rahaa, sekä sympatiaakin. Osa valkoisistakin näkee kaikkialla rasismia, sielläkin missä se on vain sitä oman reviisin puolustamista.

      Ja jos oikein kunnon raisimia haluaa nähdä, kannattaa matkustaa Afrikkaan.

      • vierasta_vierastetaan

        Niinpä. Kun valkoinen ihminen matkustaa vaikka vain turistina mustaan Afrikan maahan, niin seurauksena on usein karsaita katseita ja puhettakin. Kyse on pelkästään vierauden tuomasta asiasta, ei mistään ihmisvihasta. Jos turistia noin vierastetaan, niin miten maahantunkeutujaa vierastettaisiin!?

        Ai niin, unohdin! Vain valkoiset ihmiset sortuvat rasismiin... ;-)


      • XD Kun ne muut on niin syyttömiä. ....huoh.......


      • Afrikassa rasismi on myös ihan paikallista, heimojen välistä, sekä valkoisiin kohdistuvaa. Olen ollut Afrikassa eri valtioissa yli viisi vuotta katselemassa sitä.


    • Matkailu.avartaa

      Olisi se varmaan kiva kokemus jos muutama suvakkinainen tekisi opintomatkan johonkin Lähi-Idän maahan ja raportoisi sitten kokemuksistaan meille rasistisille suomalaisille. Siellähän naisia kohdellaan ah niin ihanasti.
      Uskon, että ainakin jonkun heistä silmät aukeaisivat.

      • ihmettelee.hän

        Milloin sinusta venäläinen on tullut suomalainen?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe