Nuorison maanpuolustustahto alentunut selvästi

alikers

Syynä on muun muassa vihervasemmistolainen kansakunnan rappiota edistävä politiikka.

41

443

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reutales

      Nuorisolla on muutakin ajateltavaa kuin maanpuolustus, maailmanpuolustus. Maailmaa hallitaan yllättävän vähällä järjellä (Oxestjierna) , joten nuorisolle pitää tarjota älyllisiä haasteita, ei kranaatinheitto-ohjeita, ei poteron kaivamisen neuvoja, nyt on aika oppia kohtaamaan vieras eikä ruveta pelkäämään sitä.

    • ratsumies88

      tai sitten nuoret on vaan fiksumpia? eipä nykyään kranaatin heittotaidoilla pärjää kun pesäpallossa ja poteron kaivuulla kaapelityömaan monttumiehenä? joo fakta---vaikka kuinka oltas isänmaallisia noi nykynuoret on uuden taktisen sodankäynnin etunenässä ka se käydään ihan sisätiloissa kuule rannanjärvi

      • puolustajamaan

        Kun hyökkäys tulee idästä, niin siinä ei auta, vaikka kuinka osaisi pelata tietokonepelejä ja tubettaa. Hyvä kunto, sitkeys, tahto, ja asetaidot ratkaisevat. Ihan samat asia kuin 1939 - 1945.


      • Lattakierre

        Jättävät naiset ja lapset tappelemaan. Itse häipyvät mahdollisimman kauas hakemaan Asylumia. Ovat saaneet tällaisen idean kopioitua, mistähän lie?


      • ruotsi_hoitakoot_ite
        puolustajamaan kirjoitti:

        Kun hyökkäys tulee idästä, niin siinä ei auta, vaikka kuinka osaisi pelata tietokonepelejä ja tubettaa. Hyvä kunto, sitkeys, tahto, ja asetaidot ratkaisevat. Ihan samat asia kuin 1939 - 1945.

        Hyökkäys on tullut jo ja se on tullut lännestä. Itse en ainakaan rupea mitään Ruotsia puolustamaan.


    • mitään-tajuamattomat

      Viheriät hävitävät suomalaisuuven.

    • Piipertäjä

      Kyllä puolustustahto on ennallaan. Ja venakko on edelleen se johon ei luoteta.

    • Yankeesgohome

      Eikö olisi aihetta ottaa huomioon sekin, että tänne voi hyökätä myös Amerikka. Siinä tapauksessa minäkin tartun aseeseen ja koetan hätistää jenkit pois.

    • Ruokafriikki

      Ryhmään ei näköjään anneta lisätä uusia aloituksia!!!!!!

    • kurietjärjestys

      Maanpuolustustahdon kanssa laskevat myös oppimistulokset kouluissa ja syntyvyys.

    • Surkeaaon

      Voi lettas sentähären on siinä jokissilla murheet!!!

      Niin kun maailmassa ei riittäisi ajateltavaa!!

      Täällä porsas laaksossa on aina asenut ankeus ja itsekkyys!!

    • GoneIn60Hours

      No mitäs wittuu sitä kirjaimellisesti nyt puolustaisi - lainvalvojien oma Mc Jenkki psykoosipartiota, Ryssä Mc Roistot vittuperkelesaatanapartiota, Suomi Saatanan tunarinatsipartiota vai vitun virkamies anna rahaa tai tulee munaa perseeseen... on Suomi Saatana nyt niin ihana ilmestys että ei voisi vähempää kiinnostaa. Ja ihan oikeasti.

      Tosi uskottava Puolustus.

    • Batronaali

      Kenen maata pitäisi puolustaa?

      • yhteinenmaailma

        näin just. eikös tää ollut yhteinen maailma, ainakin hönöjen mielestä. mitä sitä yhteistä maailmaa sitten puolustaa??!!


      • maastopukuinen

        Venäjä on ollut vuosisatoja diktatuurivaltio ja sellaisena pysyy. Neuvostoliiton hajottua oli lyhyt demokratiakokeilu 90-luvulla, joka epäonnistui. Länsimainen demokratia eli ns. liberalismi, joka syntyi USA:n syntymisen ja Ranskan suuren vallankumouksen myötä ei sovi Venäjälle. Niin kuin ei juuri muuallekaan. Putinilla on noin 80 % kannatus nyky-Venäjällä. Venäjä otti Krimin niemimaan Ukrainalta. Strategisesti tärkeitä maa-alueita myydään Suomessa itänaapurilaisille yhä. Että tällä lailla!


    • ihmetouhua

      Suomipojat, naiset ja lapset saavat lähteä sitten lähi-itään kun sota tulee. Ja lähi-itä saa kuulla kunniansa, jos ei ole täydellistä hotelli majoitusta, ruokaa, tapahtumia ja rahaa käteen ja paljon ja ja ja ja......................

    • sitäorotelles

      Venäläiset sentään osaa lukea ja kirjoittaa ja muutenkin lähempänä suomen kulttuuria. Mun puolesta venäjä putin saa tulla ennemmin kuin nämä moniosaajat.

    • ajatuspäivitys

      ei siinä nyt enää sitkeys ja isänmaallisuus auta talvisodan hengessä hei...maailma on muuttunut....ootteko juonu päänne pilalle? vaikka kuinka taistelutahtoa täynnä juoksee venäjän rajalle rynkky kädessä niin mitäs luulet kuinka käy...tegnologiaa ei ollu silloin nyt on...

    • Untomaalainen

      Ei uutta kuin pystyttämään lisää kiviä, kivikasoja ja muita muistomöykkyjä, niin kyllä se tapa nuorten maanpuolustushengen typistää.

    • Ei 1939 ollut yhtään sen kummempi tilanne kuin nyt, russland oli 200 miljoonan kansa ja loputtomasti miehiä ja arsenaalia, meillä ei kumpaakaan, mutta vastaan pantiin.

      Kyse ei ole varustelukilvasta vaan TAHDOSTA, haluatko puolustaa isänmaatasi.

      On se perkeleen kumma jos joku EI halua! Painukoon sellaiset sinne työläisten paratiisiin samantien, niin ei tarvitse odottaa Putinia.

    • Ratatatatarataa

      Ensin pari säkeistöä Ateenalaiste laulusta Kaunis on kuolla kun joukkosi eessä ... ja päätteeksi Sillanpää marssilaulua ja pätkä Narvan marssia. Johan nousee henki taistelemaan. Tai käymään kybersotaa.

    • Ilmaiseksi

      Mitä puolustaa, kun ilmaiseksi vieraille annetaan koko maa?
      GCM-sopimuksella se tehdään.
      Nykyhallitus sen tekee.

    • Mbugala_Olumbekele

      Viikon päästä me lähteä 250 miljoona afrikkalainen kohti Finland. Te luvata, me tulla.

    • figter

      nää koti uskon ja isänmaan uhoojat tällä sivustolla(lue persut) ei ole niitä jotka edes olisi siellä etulinjassa..vaan komerossa. uskoisin

    • enihmetteleyhtään

      Ei ole mikään ihme että puolustus on heikentynyt. Maahan vedetään matuja=samanikäisiä nuoria sotaväki-ikäisiä käpykaartilaisia !

    • hahhhahhahhhahha

      Tämähän on oikeen hyvä juttu.. Ketään ei kiinnosta pyssyleikit..saati median luoma putin pelko. Aikuset työttömätmiehet täällä vinkuu mamuita 24/7 ..Perustakaaoma mamu ketju jossa voitte vinkua. Seinäjoki keskutelusta on jo 70% pelkkää mamu txt..Näitten muutaman persläven vuoksi jo.. Onneksi tulee pakolaisia ja maailma menee eteen päin JA TEILDäN MIElipiteellä EI OLE MERKITYSTÄ.

    • suomimanne

      periaatteessa edellinen kirjoittaja oli oikeassa...miksi varsinkin lakeuksilla miehet kuluttavat kaiken energian turhaan vouhkaamiseen venäjä pelosta ja mamuista kun voisi tehdä jotain järkevääkin....fakta on se että yksi tapaus kylässä sai koko paikan sekaisin...no ei kaikki maailman mamut oo täällä...ja mitä tulee itänaapureihin seinäjoen raksat on täynnä niitä,ootteko käyny tarkkailemassa...?----mä ymmärrän jos pimeessä tulee hulluksi yksin kiljua juodessa

    • nuorison_puolesta

      Moottorikäyttöisten ajoneuvojen käyttöön suunnitellaan rajoituksia, kalastusta ja metsästystä rajoitetaan länsimaissa yhä enemmän ynnä muuta, ynnä muuta, hallitsemattomasta maahanmuutosta puhumattakaan. Vihervasemmistolaisen aatemaailman kyllästämää länsimaista kulttuuria ei välttämättä nähdä puolustamisen arvoisena. Jos ainoa vapaus on se, että mies voi panna toista miestä perseeseen, niin sellaista kulttuuria ei kovin moni nykynuori näe ihanteena. Ihanneyhteiskunta voisi löytyä itäeurooppalaisesta kansallisvaltio-ajatuksesta.

      • Vgffc

        Nim nuorison_puolesta
        Jaahas sinä sitten sait taas yhdistettyä vähemmistöt tähän asiaan.!!
        Mielipiteesi on kaukana tämän päivän nuorison mielipiteistä eikä yleistyksesi päde lainkaan!!


    • Vapaa_Suomi

      Totta hitossa se vähenee kun MV:n kaltaiset paskajulkaisut vaativat vuodesta toiseen vallankumousta, 'maailman korruptoituneimman' hallituksen väkivaltaista kaatamista.
      Maailman lehdistö kirjoittaa kyllä aivan päinvastaista, mutta jonkun mielestä olemme samassa jamassa kuin Pohjois-Korea.

      Mikä siinä Venäjän vallan alla olemisessa voi niin kiehtoa, kun siellä ei edelleenkään ole tavallisella musikalla juuri minkäänlaista ihmisarvoa?

      Ei tässä oikein voi tulla muuhun johtopäätökseen kuin että Pietarin trollitehdas häärii Suomen joka ainoalla palstalla kylvämässä eripuraa maailman onnellisimmassa maassa. Onko Putin niin kade vai muuten vain hullu, kun ei kestä meidän demokratiaamme?

      Putinilla ei ole diplomaattisesti ottaen lainkaan ystäviä, mutta silti täällä oikein jumaloidaan hänen diktatuuriaan.

      Kuinka tyhmä pitää olla ettei näe trollausta?

      • Laatunen

        Suomessa on viime aikoina puhuttu paljon rakennusten sisäilmaongelmista. Venäjällä ei ole sisäilmaongelmia. Sisäilmaongelmat poistuvat Suomesta, kun alamme noudattaa venäläistä politiikkaa.


    • daadaa99

      Joo eipä juuri kiinnosta tätä maata enää puolustaa eikä se ole minkään mystisen "vihervasemmiston" vika vaan tämä maan porvarihallituksen, joka vain leikkaa ja kurjistaa niiltä joilla ei ennestäänkään ole, ja siirtää varat rikkaiden taskuun.

      • Gini-kertoimen mukaan Suomen taloudellinen tasa-arvo on käytännössä maailman ykköskastia, eli lähes joka ainoassa muussa maassa epätasa-arvo on paljon suurempi.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Gini-kerroin

        Eikä tässä vielä kaikki, tuossa taulukossa on meidän edellä maita jossa on prosentin osia parempi tasa-arvo, mutta niissä ansiotaso on puolet tai jotain Suomen ansiotasosta.
        Normaali suomalainen palkansaaja tienaa niin paljon, että sillä sijoittuu kevyesti maailman rikkaimpien prosenttiin, eli yli 99% maailman väestöstä on köyhempiä kuin sinä, jos sinulla on aivan tavallinen työpaikka. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000466762.html


    • KöyhäOpiskelija

      Siellä taas joku kiihkoporvari- äärioikeistolaisnatsi meuhkaa isänmaallisuusdesta. Minä ainakin paskat nakkaan tästä Sipilän roistohallituksen johtamasta valtiosta. Kun valmistun, menen töihin ulkomaille ja anon kansalaisuutta niin pian kuin mahdollista. On ollut opiskeliijalla tässä paskamaassa todella vaikeaa kun hallitus vei tuhkatkin pesästä. Saa koko Suomi vaikka vajota suohon. Kyllä sitä rappiota edistää tämä nykyhallitus eikä mikään ihmeen mystinen "vihervasemmisto".

    • gameover

      tais olla lehdessäkin kirjoitus siitä että puolustusvoimat ja poliisi hakee töihin näitä nuoria drone lentäjiä ja koodareita...se on sitä nykysodankäyntiä....mä ymmärrän että monella takapihan kranaatti kunkulla ottaa hermoon kun oma poika ei kato iskän kans talvisotaa joka viikonloppu....no vittu kato....life is life

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1820
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe