Että oikein maltillinen mielenosoitus!

longnrubassi

On se kyllä "mahtavaa", kun oikein maltillinen mielenosoituslupa saatu! Voi perkele! Meille sanellaan, niin kuin jossain Venäjällä, milloin saamme osoittaa mieltä, ja HUOM! JA MUISTAKAAPA OIKEIN MALTILLISESTI! Kyllä Helsingissä ja puhumattakaan jossain muualla esim. euroopassa saadaan mieltä näyttää ja ihan reilusti!

Tämmöisellä perähikiällä kun vähänkään ministerin tullessa paikalle määkimään, pidetään hirveä haloo mielenosoituksesta!? Hyvä kun ei nimiä otettu ylös, kuka ottaa osaa !

Muistakaapa nyt käyttäytyä siivosti, ettei tarvita mellakkapoliiseja kyynelkaasuineen paikalle ruveta hommaamaan, kun resurssit ei tahdo riittää ja varsinkin "mokoman" asian vuoksi!

Tämä on ni-in Oulaista, että !!

28

437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oulai

      Kyllä me kepulaiset osataan pitää sitte rempseä mielenosoitus

    • traktorimarssi

      Oisitta nyt kepulaiset ajanu paskaa vaikka sipiläpihalle.

      • NYKYSUOMI.COM

        Se olis ollut sille oikein.


      • TUO.YOUTUBEEN

        Teidän Syytänne.


    • kondenensii

      Ai, tämä asia olikin pelkästään keskustan asia? Demareille ja vasemmistolaisillekos se ei kuulu ja eivät osallistuisi siihen mitenkään?

      Kyllä se tuo vasemmiston kassatyttö Katja tuolta Raahesta, olis voinut suunsa aukaista tämmöisessä asiassa vähän räväkämmin myös, ettei oli mennyt vain sieltä nurkista kuiskailuksi! ?

    • exkepu

      No onhan se kumma täällä kepulisti yrittää panna syitä muiden niskaan .Katja tavallinen rivi kansanedustaja.Täältä kepulainen Pääministeri Sipilä niin ei mitään kantaa koko synnytyksiin. Ei voi sanoa muuta kuin hävetkää kepulaset jos osaatte.

    • kondenensii

      Kansanedustajilla on kyllä mahdollisuuksia aloitteiden kanssa, vaikka sitten rivikansanedustajalla! Ja mikä prkll... kommunisti täällä provoaa!?

      Hännis Katjalla vissiin tullut enemmän viihdepuolelle mielenkiinto menevän, kuin entisen kotikuntansa tärkeän asia!? Pari drinkkiä sinisten Pirkon kanssa ja hep, otetaas taas tytöt ja kyllä on kivaa!

    • heikkoesitys

      Höpö höpö taas .Pääministeri on kyllä eri asemassa kuin napinpainaja rivikansanedustaja.Kyllähän tällä Sipilällä ois ollut mahdollisuus vaikuttaa mutta kun Ei ollut "tahtotilaa" .Kyllä on piisannut virtaa kansalaisten irtisanomis ym. heikennyksiin.Historian huonoin tämän alueen pääministeri ja tällä kepun valtaalueella.

    • kotikempeleestä

      Mutta sipilähän sallii 500 lastenkin tulla tykönsä, ei ainoastaan ikäistään vanhemmalta vaikuttavan "pakolaispojan."

    • toteamus

      Tapahtui oikein maltillinen Oulaskankaan synnytysten alasajo ,kepulistien johdolla mukana takapiruna Pääministeri Sipilä .Ei voi mitään kaikkemme on tehty mutta näin kävi sittenkin olemme pahoillamme , Äitien puolesta.!

      • MURKUT.ORG

        Kepu pettää aina.


    • krokotiilinkyyneleet

      Ei kai se Oulaistelainen kepu lähde kepun päätöksiä vastaan kapinoimaan.
      Kunhan ns. teatteria vähän pidetään yllä ja ollaan julkisuudessa.
      Tähän kun vielä liittää uskonnon ja rauhanyhdistysaatteen niin nainen vaietkoon...

    • TUO.YOUTUBEEN

      James hirvisaari rasistihuutelu.

      • Google.Pt-media

        Mies puhuu asiaa, Näinhän se on.


    • jaskasata

      en voi ymmärtää,miksi kepua pitäisi äänestää seuraavissa vaaleissa,olkaa hyvä kepulaiset,ja avatkaa jo silmänne,ei oulaskankaan hyvää synnytyssairaalaa suljettaisi,jos pääministeripuolue vähätkään välittäisi keski ja pohjoispohjanmaalaisista äideistä,ja lapsista.

      • NYKYSUOMI.COM

        Sipilä lapioi rahaa sukulaisilleen ja matuille.


      • rokot

        EI ääntä enää kepulle Seitsemän tähden liike saa ääneni seuraavissa vaaleissa .


    • ölynkölyntä

      Perussuomalaiset ja demarit vissiin vauhdissa täällä!? No, ainahan asiattomia olettamuksia on noista leireistä huudeltu ja vielä kirjoitustaidottomiakin, ressukat!

    • toteamus

      Eipä ole asiattomia mikä koskee Oulaskankaan synnytysten alasajoa.Kyllä niin huonosti asia hoidettiin täällä kepulaisten " mahtialueella" ja vielä kepulainen pääministeri kin on tästä vaalipiiristä .Mutta eihän nämä Oulaisten kepulistit ole ennenkään osanneet pitää tämän paikkakunnan puolta. Äitien puolesta hävettää tämmöinen asiain hoito.

    • muista

      kiva odotella vaaleja,ja tuloksia kuinka monta ääntä kepulit saavat oulaisista,villiveikkaukseni on yhtä paljon kuinennenkin

    • politicanocun

      Oulaisten keskustako se olikin synnytysosaston lakkauttamisen takana! ? Tuota tiennytkään, että niin iso valta on Oulaisten keskustalla! Mahtavaa, täytyypä liittyä puolueeseen!

    • muista

      etsie ymmärrä,keskusta on hallituksessa,sitä se tarkoittaa äänimäärä,tuossa nähdään kuintyperiä ovat kepulaiset ovat aivopestyjä sipiläisi ja lessuja,

    • kepulitasialla

      Tämän alueen "Äidinmaito kepulaiset" äänestää kepuja ,vaikka tuhkatkin viedään pesästä.On se ollut niin karmeaa alasajoa tällä seudulla tämän Sipilän aikana ei muuta kuin "että keskittää pitää on Sipilän motto "Kyllä Sipilällä on ollut puhtia yrittäjien suuntaan ja keinolla millä hyvänsä työläisten työehtoja on ollut heikentämässä mutta ei ottanut mitään kantaa tähän Oulaskankaan synnytyksiin kuka tuota puoluetta vielä äänestää tällä seudulla.?

    • eldkds

      Nimim. "muista", voisin sanoa sulle, että kannattaako kirjoittaa tänne, kun äidinkieli on tasoltaan esikouluikäisten ja heikompaakin ja jolle esim. iltotulitteiden ampuminen on elämää suurempaa! ?

      Nimim. "kepulitasialla", voisin sanoa, että työläisten olisi parempi olla siellä esim. sievinjalkineilla ja lehdoilla töissä vaan, nauttia ansaittua minimipalkkaa ja pitää nöyränä suu kiinni!

    • äiteetietää

      No nythän täällä varsinainen "Älykääpiö kirjoittaa".Tämä "landepaukun" jälkikasvu kirjoittaa aivan muusta kuin mistä aloituksessa ollut Oulaskankaan synnytykset,ei siitä mihinkään pääse etteikö asiassa olisi toimittu huonosti keskustan johdolla .Ps. Kysyppä Äitis mielipidettä ennenkuin kirjoitat tyhmyyksiä.?

    • politicanocun

      Edeleen, sekö onkin Oulaisten keskustan "ansiota", että synnytykset Oulaskankaan sairaalassa lopetettiin ? Nimim. "äiteetietää", oletko noin yksinkertainen ? Huomaa, että työläiset täällä vallan vauhkoontuu!

      Olisiko tosiaan parempi, niin kuin nimim. "eldkds" totesi tuossa ylhäällä, että parempi se on työläisten pitää pienempää ääntä, etteivät aivan munaisi itseään huonolla kirjoitustaidolla täällä! Nauttikaa vasemmistolaiset minipalkaanne ja nauttikaa siitä mitä saatte!

    • alasmennään

      Näkee että kun ei voida muuta puolustusta tälle Keskustan ja Sipilän touhuille antaa niin aletaan syyttää kirjoitustaitoa ym. Mitä tulee tuohon minimipalkkaan niin se ois vielä pienempi jos tämä Sipilä sais päättää ja mitä tulee Oulaskankaan kohtalosta niin onhan se kumma kun Pääministeri on tästä vaalipiiristä valittu niin ei ukko suutaan aukaise Oulaskankaan puolesta .

    • alasajokepu

      Onhan tämä "Kepu" hirvittävä maaseudun tuhooja ,nyt tämä Saarikko puuhaa ja muut kepu edustajat kannattaa uutta asetusta leikkauksiin jotta 30 minuuttia aikaa lähimpään tehoosastoon muuten leikkaukset loppuu aluesairaaloissa .Yksityiset yritykset saa "puoskaroida"yllin kyllin kunhan ovat puolen tunnin päässä yliopistosairaalaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe