Seitsemän miestä on vangittu lapseenkohdistuneesta

Isopersemerjajaaggg

Raiskauksista Oulussa kaikki tekijät kuinkasmuuten on ulkomaalaisia

95

1362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kunniakansalaiset

      Ovat luultavasti somaleita kun etnistä taustaa ei paljastetaan, saavat teostaan pikkutuomion kun vedotaan että heitä kulttuuriin tällainen kuuluu

      • matunlaki

      • Juristi
        matunlaki kirjoitti:

        Ei ole vuosiin suvakit noudattaneet lakia, maassa maan laki.
        https://www.nykysuomi.com/2017/03/23/tilastokeskus-julkaissut-selvityksen-ulkomaalaisten-rikoksista-kasvua-joka-saralla/

        Tulkintoja Sharialaista

        Katselkaamme, mitä Sharia-laki pitää sisällään:

        1. Jihad määriteltynä ”sotana ei-muslimeja vastaan uskonnon perustamiseksi” on jokaisen muslimin ja valtion muslimijohtajan (kalifin) velvollisuus. Muslimijohtajat, jotka kieltäytyvät jihadista, toimivat vastoin Shariaa ja ovat sopimattomia hallitsemaan.

        2. Kalifi voi nousta virkaansa kaappaamalla vallan käyttäen voimaa.

        3. Kalifilla on vapautus syytteistä koskien erilaisia rikoksia kuten murhaa, aviorikosta, ryöstöä, varkautta, juopottelua ja joissakin tapauksissa raiskausta.

        4. Tietty prosenttimäärä Zakatista (hyväntekeväisyysraha) täytyy mennä jihadia varten.

        5. Kalifin käskyjen totteleminen on pakollista, vaikka hän olisi epäoikeudenmukainen.

        6. Kalifin täytyy olla Muslimi, hän ei saa olla orja ja hänen täytyy olla mies.

        7. Muslimiväestön täytyy erottaa kalifi, jos hän kieltää Islamin.

        8. Muslimi, joka luopuu Islamista, täytyy tappaa välittömästi.

        9. Muslimille annetaan anteeksi murha, joka koskee: 1) uskonluopiota 2) aviorikoksen tekijää 3) maantierosvoa. Kadulla tapahtunut oikeuden toimeenpano ja kunniamurha on sallittua.

        10. Muslimi ei saa kuolemanrangaistusta, jos hän tappaa ei-muslimin, mutta hän saa sen tappamalla muslimin.

        11. Sharia ei ole koskaan kumonnut orjuutta, seksiorjuutta mutta sääntelee sitä suuresti. Isäntää ei rangaista orjansa tappamisesta.

        12. Sharia määrää kuoleman kivittämällä, katkaisemalla kaulan; raajojen amputoimisen, ruoskimisen sellaisista rikoksista kuin aviorikoksen synti.

        13. Ei-muslimit eivät ole tasavertaisia muslimien kanssa lain edessä. heidän täytyy mukautua islamin lakiin, mikäli he aikovat olla turvassa. Heitä on kielletty menemästä naimisiin musliminaisten kanssa, nauttimasta julkisesti viiniä tai sianlihaa, lausumasta ääneen kirjoituksiaan tai avoimesti juhlimasta uskonnollisia juhlapäiviään tai hautajaisiaan. Heitä on myöskin kielletty rakentamasta uusia kirkkoja tai rakentamasta niitä korkeammiksi kuin moskeijoita. He eivät saa astua moskeijaan ilman lupaa. Ei-muslimia ei enää suojella, jos hän johtaa muslimin pois Islamista.

        14. Ei-muslimille on rikos myydä aseita jollekin, joka käyttää niitä muslimeja vastaan. Ei-muslimit eivät saa kirota muslimia, sanoa mitään halventavaa Allahista, profeetasta tai Islamista tai paljastaa muslimien heikkoja kohtia. Mutta muslimit saavat kirota ei-muslimeita.

        15. Ei-muslimi ei voi olla muslimin perijänä.

        16. Pankkien täytyy mukautua Shariaan eikä koron veloittaminen ole sallittua.

        17. Oikeusistunnoissa ei hyväksytä todista sellaisilta ihmisiltä, jotka työskentelevät alempiarvoisissa tehtävissä, kadunlakaisijoina tai kylpyläpalvelijoina. Alempiarvoisissa tehtävissä työskentelevät naiset kuten ammattimaiset hautajaissurijat eivät voi toimia lastensa huoltajina avioerotapauksissa.

        18. Ei-muslimi ei saa hallita – ei edes ei-muslimivähemmistöä.

        19. Homoseksuaalisuus rangaistaan kuolemalla.

        20. Tyttöjen avioitumisella ei ole ikärajaa. Avioliittosopimus voidaan tehdä milloin tahansa syntymän jälkeen ja voidaan panna täytäntöön 8:n tai 9:n vuoden iässä.

        21. Kapinallisuus vaimon taholta mitätöi aviomiehen velvollisuuden elättää häntä, antaa miehelle luvan lyödä vaimoa ja estää vaimoa lähtemästä kotoa.

        22. Vain aviomies kykenee ottamaan avioeron ja se on niin helppoa kuin sanomalla : ”Misä eroan sinusta” ja astuu voimaan vaikkakin aviomies ei tarkoita sitä.

        23. Aviomiehellä ja vaimolla ei ole mitään yhteistä omaisuutta ja aviomiehen omaisuus ei mene automaattisesti vaimolle miehen kuoleman jälkeen.

        24. Vaimo perii puolet siitä, mitä mies perii.

        25. Miehellä on oikeus olla jopa neljä (4) vaimoa ja yhdelläkään heistä ei ole oikeutta ottaa avioeroa miehestä – vaikka hän moniavioinen.

        26. Myötäjäiset annetaan vastineeksi naisen sukupuolielimistä

        27. Miehen on sallittu harjoittaa seksiä orjanaisten kanssa ja taistelussa vangiksi saatujen naisten kanssa, ja jos orjaksi otettu nainen on avioliitossa hänen avioliittonsa mitätöidään.

        28. Naisen todistus oikeusistuimessa on arvoltaan puolet miehen todistuksen arvosta.

        29. Nainen menettää huoltajuutensa, mikäli hän menee uudelleen naimisiin.

        30. Todistaakseen tulleensa raiskatuksi naisella täytyy olla neljä (4) miespuolista todistajaa.

        31. Raiskaajaa vaaditaan maksamaan ainoastaan morsiamen hinta (myötäjäiset) ilman, että hänen täytyy mennä naimisiin raiskauksen uhrin kanssa.

        32. Musliminaisen täytyy peittää jokainen tuuma kehostaan, jonka katsotaan olevan ”Awrah”, sukupuolielin. Eivät kaikki sharia-koulut salli, että naisen kasvot paljastetaan.

        33. Muslimimiehelle annetaan anteeksi, jos hän tappaa vaimonsa siinä tapauksessa, että mies saa vaimon kiinni aviorikoksesta. Kuitenkin päinvastainen ei ole oikeutettua naisille, koska mies ”saattaisi olla naimisissa sen naisen kanssa, jonka luota hänet tavoitettu itse teossa”.

        34. Muslimi on velvoitettu valehtelemaan, jos sen tarkoitus on pakollinen. Tämä tarkoittaa sitä, Islamin käskyjen toteuttamiseksi, sellaisen kuin jihadin, muslimi on pakote


      • vaalittulloo

        Tämähän se onkin "hieno" ja oikeudenmukainen laki ja mennee toki kirkkaastikkin suomen lakien edelle, hieno saavutus teiltä viherpiipertäjät ja vassarimatuttajat, voinette ylpeänä röyhistää rintaanne mm. tämän viimeisimmän oulun lastenraiskaustapaustenkin johdosta?

        Raiskattujen lasten vanhemmat taatusti äänestät teitä viherpiiperöt ja vassarimatuttajat tulevissa vaaleissa?

        Onhan se toki hieno asia tämä kulttuurimme rikastuttaminen!


    • enolesuvakki

      He varmasti vetoavat oikeudessa siihen etteivät vielä tunteneet suomalaista kulttuuria. He eivät koe tehneensä mitään väärää.

    • Koneinsinöörit

      Äänestäjät miettikää ketä äänestätte jos perussuomalaiset saisivat päättää tälläiset hottentotit lähtisivät välittömästi

      • yxjeeno

        Siis mitähän nämä niinku suvakit tähän ? ?


      • islaminkavaluus

      • Turvattukkoon

        Loistavaa puhetta Jussilta jälleen tänne tullaan vaatimuslista kourassa ja aletaan vaatimaan kaikkia etuuksia ja miten meidän tulee elää tämä Nazima sanoi että Suomi kuuluu kaikille ja tätä toistaa turkkilainen karvakämmenet ötzi ja rullahuulisomalit Husu mitä oikeutta teillä on puuttua maan sisäisiin asioihin pitäkää iso turpa ne tukossa.


    • Seitteveljestä

      Olivatko kaikki veljeksiä siis samasta suvusta

      • raa.raa.rasputin

        Kovin on epämääräistä uutisointi,raiskkaukset ovat tapahtuneet pitemmän ajanjakson aikana vuonna 2018.Miksei uhri ole kertonut jo ensimmäisestä raiskauksesta viranomaisille?.


    • killikala

      Persut ajattelee venäjä ensin. maahanmuutto on vain hämäystä, sillä persut haluaa venäjään...

    • Komukoittenystävä

      Paskaa jauhat eikö vasemmiston suuri ystävä. Naapurimaa kuuluhan vasemmiston Katja Hänninen Suomi. VENÄJÄN Ystävyys seuraan

      • PersKommunistit

        Siihen ystävyysseuraan kuuluu monia persujakin, jopa paikallisten yhditysten puheenjohtajana, kuten jossain ketjussa mainittiin.


      • vtunVasemmisto
        PersKommunistit kirjoitti:

        Siihen ystävyysseuraan kuuluu monia persujakin, jopa paikallisten yhditysten puheenjohtajana, kuten jossain ketjussa mainittiin.

        Ja suurin osa on vasemmistolaisia, kuten sinä, yllätys yllätys!!!


      • poasdbf

        venäjällä ei pahemmin vasemmistoa näy


    • toukokuuko

      Vihreiden sivuille tämä?

    • Suvakkiminäkin

      Suvakkien tänne haalimia kunniakansalaisia ovat. Toivottavasti suvakkien tyttäret saavat kokea samaa rikastusta. Ihanaa!

      • yle-yritti

        "Suvakkien tänne haalimia kunniakansalaisia ovat. Toivottavasti suvakkien tyttäret saavat kokea samaa rikastusta. Ihanaa"!.

        PT-VIDEO SEINÄJOEN JOUKKORAISKAAJISTA. YLE YRITTI ESTÄÄ KUVAAMISEN!


    • Hullusaari

      Persujen jäseniä? Siellähän tämä jo ennestään tapana.

      • karkoitukset

        Egyptistä Suomeen muuttanut ylilääkäri: Karkotukset vähentäisivät naisten ahdistelua


    • pSS-mamuttaa

      Syksy 2015 ei unohdu persut - vaikka kuinka toivoisitte.

      • muistakkee

      • Isopersemerjajaaggg

        Hhe Paavo m ongelmaa tapansa mukaan hyvä nostaa päivittäin esiin


      • esilletosiaan

        jep..tuo esille perseide ja muiden puolueiden vääristelyt.


    • Pidetäänmielessä

      Ei unohdeta koskaan vasemmistoliiton ja sosiaalidemokraattien 2011 takinkääntöä. Äänet kerättiin euro ja Eu kriittisyydellä. Vaalien mentyä takki kääntyi täydellisesti. Älkää ikinä uskoko noiden puolueiden lupauksiin.

      • puolueetmamuasiaa

        juuriko näin?


    • jfjgjfjfjf

      Ja tekijät jälleen muslimeita, nimet kun ovat jo esillä.

      • juusopoika

        Ketäs muita kun kamelin nussijoita.


    • Isopersemerjajaaggg

      Tällä palstalla ihmetellään joitakin Odininin kavereita jotka poikkesivat Puhoksen kauppakeskuksessa jonne muslimit t soittivat poliisin paikalle, kuitenkaan nämä muslimit eivät ole huolissaan kun seitsemän raavasta raiskaa lapsen, ja tälläkin palstalla puolustetaan näitä elukoita

    • Omallekohdalle

      Lisää syytteitä on luvassa uhri selvästi alaikäinen ajatelkaa jos tämä lapsiuhreja joka on tälläisten elukoiden raiskattavana olisi oma lapsenne riittäiskö enää ymmärrystä näille joille annetaan asunto ja muut etuudet kuten muillekin itseltä ei ainakaan riitä myötätuntoa kartoitus maasta ja mahdollisen nopeasti.

    • Hallaahon.äänestäjä45

      Halla-aho 1.12. "Melkein kaikkien nimi Mohamed tjsp. Monikulttuurin todellisuus yllättää median kuin talvi autoilijan. Vastaavia, pikkutyttöjä hyväksikäyttäviä rinkejä on tullut esiin eri puolilla Eurooppaa, karmeimpana tapauksena varmaankin Rotherham"

      Halla-aho viittaa tähän https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005918119.html Seitsemän vangittiin Oulussa epäiltynä törkeästä lapseen kohdistuvasta seksuaalirikoksesta

      Rotherdam tarkoittaa tätä https://www.suomenuutiset.fi/britanniassa-paljastui-ennennakemattoman-suuri-lasten-hyvaksikayttoskandaali-viranomaiset-piilottelivat-ilmiota-lahes-40-vuotta-rasismileiman-pelossa/

    • SaisiLoppuaJo

      Oulun Tuiran kaupunginosassa paljastunut toinenkin tytön raiskaustapaus. Epäiltyinä kaksi ulkomaalaistaustaista miestä. Mm. Kaleva uutisoi tästä.

      • Miehenkuvavangittu

        Kahta 14 v tyttöä raiskasi ulkomaalaistaustainen mies


    • Eikaikkikehtaakertoa

      Oulun raiskauksissa kiinniottoja voi poliisin mukaan tulla lisää. Kuinkahan paljon ulkomaalaistaustaiset ovatkaan raiskanneet Suomessa. Todennäköisesti hetikään kaikki ei ole tullut ilmi

    • Isopersemerjajaaggg

      Kuinkahan paljon näitä ullkomaalaisten tekemiä raiskauksia tapahtuu joista uhri ei uskalla kertoa koston pelossa vaan jää yksin raiskaajia suojelee Yhteiskunta mutta kuka uhria on samanlainen tilanne mustalaiskulttuurissa tekijää Puolustellan ja uhria uhkaillaan. Moni vetää kanteen takaisin koska pelkää itsensä ja omaisten henkeä, tämän. Pitäisi olla oikea valtio mutta sitä se ei ole joka muuta väittää se ei vat varmasti tiedä muuta kuin osa teen kotiinsa

    • vihervasuriRaiskaajat

      Mutta huomatkaapa että vihervasurisuvakit on täysin hiljaa !!
      Eivät raukat uskalla sanoa mitään kun on heidän lemmikeistään kyse.

      Päinvastoin vihervasurisuvakit suhtautuvat vihamielisesti uhreihin.

      • Isopersemerjajaaggg

        Mitään kommentteja ei kuulu mistään suunnasta kaikki vihervasurit tosiaan vaikenee on kiusallinen tilanne päällä kun omat koirat purivat, uhri ei saa mitään apuja ainakaan vihervasemmiston puolesta.


    • RaiskausArmeija

      Näitähän rikastuttajia vihervasemmisto haluaa 100 000 lisää Suomeen!!!

      • porvarieprkleet

        oikeisto hallituksen jo aloittaessa suur vit.. matutuksen jo v2015.


    • kyssäriperse-2018

      Persut. Syksy 2015 ei unohdu. Mamuimurointinne oli niin massiivista, ettei yksikään vasemmistopuolue ole Suomessa sellaiseen koskaan pystynyt. Persut, kuinka voitte nukkua, kun ette kanna vastuuta imuroinnistanne??

    • Äimänkäki2

      Miten ihmeessä ala-asteikäinen tyttö voi päätyä yksityisasuntoon turvapaikanhakijoiden kanssa kuukausien ajan? Missä lapsen vanhemmat ja kaverit? Eihän tuonikäiset liiku mihinkään ilman kavereita? Voiko turvapaikanhakijat liikkua täysin ilman valvontaa? Oulussa on tyritty kotoutus oikein kunnolla. Viranomaisia pitäisi joutua myös syytteeseen, kun valvonta on pettänyt täysin. Tutkitaanko sitä puolta edes yhtään?

      • omalehmäontuu

        olipa Mykkänen vaisu ja tärisevä A studiossa

        onko se muuten myös lestaadiolainen?


      • taksapusrep

        Oletko tietoinen että suomessakin on "LOLITOITA",jotka hakeutuvat aikuisten petikavereiksi.


    • vassuraiskaajat

      Mutta huomatkaapa että vihervasurisuvakit on täysin hiljaa !!
      Eivät raukat uskalla sanoa mitään kun on heidän lemmikeistään kyse.

      Päinvastoin vihervasurisuvakit suhtautuvat vihamielisesti uhreihin.....

    • Matu-Vatu_SipilänJussi
      • kuiskausrajallalesta

        Hyvää itsenäisyyspäivää toivottaa suomen poliitikot


      • Lestakyrpävassuraiskaaja

        Mutta huomatkaapa että vihervasurisuvakit on täysin hiljaa !!
        Eivät raukat uskalla sanoa mitään kun on heidän lemmikeistään kyse.

        Päinvastoin vihervasurisuvakit suhtautuvat vihamielisesti uhreihin........


    • Isopersemerjajaaggg

      Sisäministeriön ohjesäännön perusteella kaikki tällainen täytyy pimittää vasta pakon edestä julkaistaan tässä raiskauksista suojellaan tekijöitä normaalisti tästä huutaa media mutta nyt ollaan. Ihmeen hiljaa luulisi että tälläistä käytäisiin edes keskustelua mutta nyt ollaan hiljaa ja toivotaan että pöly laskeutuu mutta ei varmasti unohdu tämä nostetaan joka päivä esille siitä saatte olla varmoja

    • RaakatMatutPoisSuomesta

      Mutta ei vihreitä vasemmistoliittolaisia eikä sosiaalidemokraatteja haittaa vaikka matut raiskaa. Vai oletteko nähneet em. puolueiden lehdistä uutisointia aiheesta..

    • raiskaajatnarunjatkoksi

      Kaikki jotka tästä asiasta vaikenee on mukana raiskauksessa

      • ohhhhoh

        ja persut ku päästivät hallituksessa ollessaan nää raiskaajat maahan. taktisesti puolue kahtia, nyt esitetään syyntakeetonta ja syytetään muita omista virheistä.. tämmösiä nää ryssän kätyrit on.


      • skdflhnjkfdjhknl

        LOL! Villekö se sielä momisee...


    • Aamuunastikaljaa

      onpa hienoa kulttuuririkkautta ! kiitos vitusti suomen vihervassarit ja hallitus

      • kepulit.myi.maan

        kiitos porvari hallituksen matutus linjan . 35000 matua lompsi suomeen . oikeistohallituksen fanfaarien säestäminä v2015.. stanan kepuli kokkareet jotka myi maan. # :P


    • lapsellista_asianvierua

      Persu tietää, ettei siitä ole haastamaan niitä oikeita päättäviä tahoja, eikä sillä olisi siihen edes kykyjä.. Siksi se kirjoittaakin tunnuslauseenaan pelkästään.. "mutta vihervasemmisto.."

      • Viherlässyttäjä

        Niin, sinulta taas ei tullut muuta kuin tuota yhtä ja samaa persu-sitä, persu-tätä typerää aivotonta lässytystä.

        Älä ole noin vihervasuri.


    • SuomiAinaSyyllinen

      Muistakaa nyt että näiden matujen oikeudet ovat parempia kuin suomalaisten.

      • jo.vuodesta.2015

        sitähän se oikeisto hallitus on ajanut. keppiä kansalle , ja matu raiskareita maahan.


      • raiskaajaVasemmisto
        jo.vuodesta.2015 kirjoitti:

        sitähän se oikeisto hallitus on ajanut. keppiä kansalle , ja matu raiskareita maahan.

        Sitähän sinä vasuri olet vaatinut jo vuodesta 1917 alkaen.
        Vasemmisto. pikkutyttöjen syvin ja tunkevin ystävä....


    • maanmuuttuja

      Aah Ihana Maa! Suomi sinä minun tulevaisuuteni jota minä muutan aivan oman mieleni mukaan ja nautin olla ja asua täällä!

    • Hakkiseki

      Pärkkele minä en laita puukko tuppe enne kuin viimeinenkin ähly on kuollu tai pois SUOMI.Eikös Mannerheimin. päiväkäsky kuulunut näin,nykyiset johtajat ne vaan käskevät kantamaan niitten matupaskojen matkalaukkuja että se siitä puolustustahdosta.?? Hohhoijjaa

      • hurjuudenhurjuusjostotta

        Onko tuo oikeasti totta että Puolustusvoimat on määrännyt varusmiehet kantajiksi noiden matkatavaroille?


    • näinsevainon

      Sitä saa mitä tilaa....................

      • pöljähallitus

        kepuli sipilä kokoomus pellejen kanssa tilasi , asuntoaan jopa tarjosi, tuo suomen tunkki ja "järjen riemuvoitto" pm. # :P


      • pöljätvasurit
        pöljähallitus kirjoitti:

        kepuli sipilä kokoomus pellejen kanssa tilasi , asuntoaan jopa tarjosi, tuo suomen tunkki ja "järjen riemuvoitto" pm. # :P

        Ketterästi se vasuri syyttää muita omista rikoksistaan.
        Mutta meille on turha valehdella.
        Vaaleissa muistetaan teidän teot.


    • Suvakitsuojelee

      Nyt jo 9 otettu kiinni. Lisää kiinniottoja voi poliisin mukaan tulla. Kaikki kolme tyttöä ollut alle 15v. Teot tehty 5 kk aikana kesäkuun alusta lokakuun loppuun.

    • suomenpäättäjät

      Sipilä ,Orpo ja Risikko oikeuden eteen tekivät rikoksen maatamme vastaan ottamalla nämä maahamme .
      Ja mitä sanoo kummilapsensa nussia ei mitään vaan höpisee ilmastomuutosta on siinä meillä pedofiiliringin tykkääjiä

      Tämäkin juttu tuli vahinkossa kansalaisten tietoon maassamme on raiskattu yli 10000 naista vuodesta 2015 ja nämä on hiljaa hyväsymällä raiskaukset.

      Nyt Oulun lestapoliisit kortit pöytään ja montako tapausta on teidän rikosrekisterissä kansa haluaa tietää sen nytten

    • Oldiers_SOD_Mod_in
    • dfsjhdfjhknksnsusul

      Veikkaan että tuo oikeudenkäynti käydään jossain bunkkerissa ettei lynkkausjoukot pääse näihin käsiksi

      • kaikki.salaiseksi

        Ennustan että kaikki julistetaan salaiseksi raiskauksista saa puhua vain kivapuhetta


    • Hallaahon.äänestäjä45

      Ylen viherpunaiset edistävät raiskauksia valehtelemalla ja huijaamalla
      Kaikki tietenkin verorahoilla

      https://www.suomenuutiset.fi/jenna-simulan-kiteyttaa-oulun-raiskauskohun-tunnelmat-ensin-sanoitte-ettei-tulijoista-vaaraa-kerrotte/

      ”Ensin te sanoitte, ettei tulijoista ole vaaraa.
      Te viette heidät kouluihin ja päiväkoteihin, vaikka ette tiedä heidän taustojaan.
      Te opetatte lapsille ja nuorille, ettei saa pelätä.
      Ettei saa olla rasisti.
      NYT TE KERROTTE, ETTÄ LAPSIA TULEE VAROITTAA ULKOMAALAISMIEHISTÄ.
      JOTAIN RAJAA. ”

      • naapurinPSpuolue

        Mitä tuumaa ruotsi demokraatit
        siellähän jo vanhatkin ihmiset oivalsi vaarat ja äänesti maahanmuuttoa vastaan-vanhat on viisaita


    • torimummo-kyseli

      Olivatko kaikki seitsemän persujen kutsuvieraita??

      • Torivasuri-vastasi

        Kyllä ne juu olivat vihervasurisuvakkien lemmikkejä, kai sinä nyt omasi tunnet???


    • Olaviprofeetta

      Tästä Olavi Mäenpää varoitti jo vuosia sitten.

    • Vihervassuttykkää

      Voi sun seitsämän moniosaajaraiskaajaa.

      • vassuraiskaajat

        Ei sitten kaarnaveneiden vuoleskelu tyydyttänyt tarpeeksi????


    • eropotkut

      Aika olisi sisäministeri Mykkäsen erota. Ihmettelee vain asiaa.

    • Giljotiinitesiin

      Tai siis no, eihän se Suomen oikeuslaitoksen mukaan ole raiskaus, jos suomalainen lapsi ei estä aikuisen matumiehen tunkeutumista itseensä.

      Tämä meijän presidenti kummilapsensa hyväksikäyttäjä on hiljaa kun hiiri asiasta myntyminen on hyväsymisen merkki?
      Nämä mitkä oli näiten tulemisesta vastuussa v 2015 Sipilä , Orpo ja Risikko on saatava oikeuteen siitä pitää tehdä kansalaisaloite ,
      Ja nämä lestapoliisit Oulussa on vaihdettava pois nämä on salaillut näitä raiskauksia jo aivan liian kaun kantasuomalaisia vastaan .
      Sisäministeri on vastuussa tästä aika on sillä erota tehtävistään .Syyte päälle rikoksesta
      Oulun kaupunkin johtaja on vastuussa tästä kun on hyväksynyt että näitä kuljeteteen päiväkodeissa ja kouluissa pois visrastaan ja syytös rikoksesta päälle

    • Oolannista

      Eikö joku asianomainen (raiskattu tyttö) voisi haastaa valtion käräjille.
      Valtio (vastaava ministeri/rajavalvonta/poliisi) katsoivat sivusta kun nämä raiskaajat tulivat kävellen yli rajan ilman minkäänlaista tarkistusta.
      Oletan että ainakin joku - ehkä kaikki - näistä raiskaajasta saapui suomeen juuri näin.
      Onneksi ei vielä täällä Oolannisa näitä ole ilmennyt vaikka täällkin näitä kukkahattuyätejä ja sipilöitä löytyy ihan tarpeeksi. Näyttää siltä wttä nämä mamut jotka ovat täällä Oolannissa ovat jonkun kovan seulannan jälkeen hyväksytty. Sääli että ei mantereella ei enää ole minkänlaista laillista työkalua hoitaa tilannetta.
      Welcme refugees to rape our small girls - Merkel ja Sipilä käsi kädessä.

    • vasuritLastenPerseessä

      Poliisi julkaisikin jo ennakkoon vihervasemmiston vaaliehdokaslistan.
      10 nimeä jo kerätty ja kansansuosio on taattu.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2083
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      256
      1761
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      272
      1724
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      66
      1710
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      108
      1546
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1443
    7. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      52
      1247
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      291
      1228
    9. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1217
    10. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1203
    Aihe