Aika hurjaa ohivetoa lotossa!

Vhvgcgc

Ei tule voittoja viikoihin, kuukausiin. Kerätään joulubonusta. Täyttä kusetustajan nää on. Joka vuosi sama kaava. Kerrytetään jouluksi jättipottia! Yksi sana Eddie tipton.

53

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paljon_niin_vähän

      paljon mainostetaan, keskustelua radiossa, on lotto tuottoisin peli mut vain 6 oikein 81 kpl. Vai lieneekö sekin jo digitalisoitunut.

    • onnetin

      Tuota noin! Kioskimyyjätkin sen jo ymmärtävät. Ai minä lotosta? No minäpä kerron.

      Lotto pitää aina ostaa etukäteen ja arvonta tehdään kun kaikki lottorivit ovat digitaalisesti tiedossa. Siis kone, johon on syötetty kaikki etukäteen veikatut lottorivit.

      -joko alkoi huolestuttamaan. Syystäkin!!!

      Nimittäin pieni algoritmi ja kone ei jaa voittoja kenellekään ja kun on aika voittaa, kone arpoo ne numerot. Se vain näyttää randomisoidulta ja satunnaiselta, mutta rivi on siis omalla tavallaan etukäteen määrättävissä. Onko tällä viikolla voittajia? Koneelle syötetään algoritmi: Älä arvo mitään pelattua riviä jne....

      -Ja ihmispoloiset luulevat onnen ratkaisevan

      • dfargzerdv

        Olet vain höynäytettävä idiootti..


    • Jnhhhggggf

      Noin juuri se menee, aivan iisii näin tietokoneaikana, toimii kaikissa ns. arvontapeleissa.

    • UunonUrutUunissa

      En tiedä huijauksista yms., mutta mitä tulee sooloriveihin niin tässä on peräkkäisiä voitottomia rivejä meikäläisellä jo satoja koossa. Porukkapeleistä on joskus tullut 30 senttiä tai pari euroa "voittoa", mutta nekin ovat olleet nettotappioita kupongin hintaan nähden. Taannoin oli 50 rivin porukkaEJP osuudella 1/5 ja kuinka ollakaan: kaikki rivit voitottomia. Ei tää ennen mulla ihan tällaista ole ollut. Porukkapelaamisessa on käynyt niin kuin joku kirjoitti: satunnaisista pikkuvoitoista on tullut miksroskoopisen pieniä. Ja ei mun mielestäni kannata puhua VOITOISTA, jos kupongin hinta on suurempi kuin "voitto".

      • seonherrassa

        ''...tässä on peräkkäisiä voitottomia rivejä meikäläisellä jo satoja koossa.''
        Uskomatonta, mutta jos yhtään lohduttaa niitä voittamattomia rivejä on joka viikko reilut 18 miljoonaa kappaletta.


    • At_Veikkaus_We_Can

      Totta!

      6 vierestä, 1 oikein
      6 vierestä, 1 oikein
      5 vierestä, 1 oikein
      4 vierestä, 1 oikein

      Kaikki saman kupongin Lotto-rivejäni kierroksella 48/2018.

      Ei jätä epäilyksiä tämäkään tulos.

    • pullonkerääjäpate

      Päävoitto tulee kyllä ennen joulua kunhan vastuussa oleville löytyy miellyttävä määrä samoja 7 oikein rivejä. muutoin yhteiseen hyvään, lankkipetteri kiintiöt tuplataan, päättäjille elämisenvaraan, merkittäville tehtaille ympäristön suojeluun, eri tyyppiseen tulevaisuuden suunnitteluun pähkäilyyn insinöörien työttömien kouluttajien työskentelyyn, linnan juhliin

    • pullonkerääjäpate

      Oli 6 oikeinkin tiukassa. Saimme osamme sentään linnan juhlista

    • arvuuttaja

      Paljon harhaluuloja loton arvonnasta, ei se noin mene.
      🤭

    • Kbkmblnk

      Eiköhän lottokin ole digitaalinen. Pallot vainmuodonvuoksi pyörii. Kuvakulmat editoidaan niin että kuka tahansa voi tiputtaane pallot rööriin. Ks eddie tipton!

    • Suomihanon

      ohivetämisen kultakaivos.

    • Tänään taas lotossa tarjolla ennätyspotti 14,6 miljoonaa. Mutta katsokaa vaan, niin kappas, ei löydy täysosumia ja viikon päästä jouluaaton aattona sitten on vielä isompi potti.

      Näin lottoajilta (myös minulta) kusetetaan rahat. Itse sijoitin tosin vain 3€ kahdeksan numeron järjestelmään veikkauksen nettisivuilla, mutta silläkin rahalla oisin saanut 3 olutta. Ilta näyttää oliko sijoitukseni järkevä vaiko pelkkää rahan haaskausta.

      • Mites_sattuikaan

        Oikeassa olit.


      • Mites_sattuikaan kirjoitti:

        Oikeassa olit.

        Uskomatonta että sama tilanne on jatkunut jo joulusta saakka. Katsoin juuri äsken uusimman lottoarvonnan, eletään jo helmikuuta ja päävoittoa ei ole kukaan saanut kohta puoleen vuoteen.. potti ei juuri nouse, jos joulun alla ollut 15.miljoonaa ja nyt ensikierroksella 15,5 miljoonaa..

        Lottokone on ilmeisesti muutettu digitaaliseksi kone arpoo ne rivit joita ei ole pelattu niin kukaan ei voita päävoittoa ja kansalta viedään rahat.. mitä iloa loton pelaamisessa enää edes on kun ei tarvi edes jännittää kupongin tarkastusta, joka viikko sama tilanne ei yhtään täysosumaa..

        Ennen täysosumia tuli useampi kuukaudessa ja lotto oli viikonlopun kohokohta saunan jne jälkeen, nyt tämä ilo on viety, pitänee siis siirtyä netissä pelaamaan ulkomaalaisten peliyhtiöiden asiakkaaksi missä oikeasti jotain voittoja jaetaankin


    • ViekkausVieRahasi

      Ihan sama mitä nuneroita laittaa, aina menee vierestä, koskaan ei osu kohdalleen, ei koskaan. Sitten kun väkisin yrittää samaa kaikki tai ei mitään pelissä niin osuu, mutta ei voita tai voittaa liian vähän 😞
      Turhaa rahanhaaskausta koko homma. Ainoastaan automaateissa voi voittaa edes jotain muissa ei mitään, ei yhtään mitään.

      • LyhytOnni

        Joo, automaateista voi voittaa vaikka pari sataa eli enemmän, kun elämänsä aikana voittaa lotoissa, kenoissa ym. kun ensin automaattipeleihin on jo hävinnyt satasia tai tuhansia. Tai jos niin onnekkaasti käy, että voittaa suuremman voiton peliatumaateista heti ensimmäisillä yrittämillä, kannattaa lopettaa siihen, sillä ajan myötä uppoaa moninkertaisesti se alunperin voitettu summa.


    • boring

      Ei se välttämättä Joulupotti ole. Voi olla vaikka Laskiaispotti. Oliko jollekin yllätys ettei päävoitto löytynyt?
      Kävikö niin, että potti ei kasva vaan sama 14,6 miljoonaa ensi viikollakin? IS otsikoi että potti jatkaa kasvamistaan ja kommentoida ei voi.
      Viime viikolla minulla oli 2 1 oikein eikä voittoa. Ejpotissa olisi tullut
      n 7 -8€.
      Pikkuvoiton saaminen on Lotossa niin vaikeaa ettei koko peli innosta enää. Myöskään Ejpotin pelaaminen ei ole enää jännää kun Suomi ei voita enää juurikaan.
      Onnea heille, joilla kävi tänään tuuri,

      • Potti ei kasvane paljoa, ehkä 0,5 miljoonaa tai jotain, kuitenkin ihmiset haaskaa kymmeniä miljoonia olemattoman lottopotin tavoitteluun joka on päätetty jo etukäteen että koneen ei anneta arpoa täysosumia kyseisellä kierroksella.

        En tiedä ensiviikon jättipotin suuruutta, ehkä noin 15 miljoonaa, sama summa minkä ihmiset kuluttaa lottoamiseen yhdessä viikossa. Eli mihin menee muiden lottoamisviikkojen aikana kerätty raha? Keskustan taulukauppoihin? Tässäkin ois salaliittoteorian aineksia!


      • fiksut.pelaa.muualla
        Delphin kirjoitti:

        Potti ei kasvane paljoa, ehkä 0,5 miljoonaa tai jotain, kuitenkin ihmiset haaskaa kymmeniä miljoonia olemattoman lottopotin tavoitteluun joka on päätetty jo etukäteen että koneen ei anneta arpoa täysosumia kyseisellä kierroksella.

        En tiedä ensiviikon jättipotin suuruutta, ehkä noin 15 miljoonaa, sama summa minkä ihmiset kuluttaa lottoamiseen yhdessä viikossa. Eli mihin menee muiden lottoamisviikkojen aikana kerätty raha? Keskustan taulukauppoihin? Tässäkin ois salaliittoteorian aineksia!

        Miljoonat menee feikkauksen pomoille, kiva kun taas lahjoititte rahanne miljoonabonuksiin:)


    • Vidukusettajat

      Ei kasvanut eikä kasva taaskaan. Sama 14,6 miljoonaa ensi viikollakin, eli jo kolmatta viikkoa putkeen. 6 1 tuloksetkin saivat tänäänkin hikiset 280k€. Ahneesti vetää veikka miljoonat taskuun kun kolmen viimeisen kierroksen palautus ollut jotain 10-15% ja potti pysyy silti samana. Ei kai nyt kukaan niin hullu ole, että menisi ns. "läpipelaamaan" loton vaikka potti nousisikin ja massia olisi. Tällä Feikka kuitenkin itselleen ja kansalle varmaan uskottelee, ettei pottia voi nostaa.

      • heheheee

        Kymmenet miljoonat taas vedetty välistä. Kiitos osallistumisestanne, voittoja ette valitettavasti saa nyt ettekä enää koskaan.


    • no_huh_huh

      Hyvä vinkki tuo Eddie Tipton, kaikki täsmää..

    • VaItion.suojeluksessa

      Ja arvat.. Ostin arvan joista ennen joka toinen voitti, no nyt olikin 1,5 miljoonaa arpaa ja 200 000 voittoa, suurin osa niistäkin 5€. Eli veikka tienaa niistä arvoista lähes kymmenen miljoonaa ja voittoja miljoonan verran. Loistobisnes, ei voi muuta sanoa!

    • iduhrkam

      Aivan puhtaaksi rahan keräykseksi mennyt veikkauksen toiminta , nykyisin ei voita enää millään heidän tuotteillaan , miksi tämmöistä monopolia ei velvoiteta ilmoittamaan palautusmääriä jolloin läpinäkyvyys ja ongelma pelaajien olisi selvemmin nähtävissä ettei näillä voita , vain suomessa voi olla asiat näin pimitettynä ja "rahankeruu" salaa turvattua.

    • herranhaltuun

      Herran haltuun

    • Hegbnng

      Arpajaislaki vetää vain herrain haltuun ja kukatiea miljardilainoja maksellaan poia köyhän väen lisäverolla eli veikkauspeleillä, joista ei edes teoriassa enää voi voittaa mitään digitaaliaaation anaiosta..

    • TrebentMusculars1956

      Veikkaus osaa myös harkinnanvaraisen tiedottamisen: Tiedotetaan "voittouutisissa" jos tiedottamisesta on mainonnallista hyötyä. Eipä ollut Veikkauksen etusivulta linkkiä Vikingloton viime kierroksen (ke 26.12.2018) tulosraporttiin. Toki tuo raportti löytyi Vikingloton klikkauksen takaa. Syy: Ke-jokerilla jokunen (muutama) pelaaja voitti peräti 500 euroa ja joku tuplana eli 1000 euroa, lomatonneja taisi mennä jakoon "peräti" 3 kpl ja itse pääpelissä joku suomalainen taisi voittaa "peräti" 13000 euroa. Eipä näistä ääntä pidetä.

    • Djdkddk

      Eddie Tipton Eddie tipton Eddie Tipton!,, !! Sama homma Soomessa? Kerätään valtaapitäville tai firman softa duunareille manit?,?,?, Usein lukee voittokuntina Vantaaaaaaaaaaaaaaa....
      Ebingossa samat nikit aina jp voittqjina ihan aäännölliaeati ellei ole täyttä algoritmikuaetusta mikä on?,, Mitäänhän ei valtion rahasammoasta acoimeati tutkita tai eaitetä kriittiaiä kyaymyksiä..

    • itkupitkästäilosta

      Oletteko huomanneet, että Suomeen ei osu näitä loppuvuoden Ejpotin täysosumia eikä isoja alavoittoja?
      On taidettu pudota kyydistä, harmi. Ennen sai jännittää, nyt on jäänyt osallistuminen väliin monena viikkona.

    • LÖTTÖÖ

      Samansuuruinen pääpotti jälleen ensiviikolla suomilotossa, eipä taaskaan noussut suuremmksi, mistähän syystä?

      • Ex-lottoaja

        Kas kun ei pienentynyt potti. Kaikki yli 10% palautusprosentit on liikaa Veikkauksen mielestä. Alavoitotkin umpisurkeita edelleen, vaikka taas kerran suomalaiset puski kymmeniä miljoonia tähän tyhmyysveroon.

        Laillista ryöstöä. Moraalisesti ihan helvetin väärin.


    • voevoevoe

      Itse ainakin lopetin suomiloton tähän paikkaan ja se päätös pitää, onhan näitä muitakin lottoja esim. viikinkilotossa on voitto tod. näköisempää, toki veikkaus välittäjänä ottaa näistäkin osansa.

    • Erkkipäerrkki

      Se on varmaan Siksi että jos jlku miljarsööei laittaa kaikki rivit kwhiin niin varma voitto!!!!!? Näinnsaadaan liaää makkaraaa herrain leiville ja lainoja lyhennetään henkseleitä paukutellaan ja muumaamuatikoikle löytyy sata ja tuhat kivaa harrasterahaa.. ks veikkaus ja rahanjako. Hämmästyt

    • onnäitänähty

      Hyvät veljethän päättivät antaa paikan ja yli 32000 €:n kuukausipalkan nykyiselle veikkauksen toimitusjohtajalle. Palkka oli kuulemma sopivan suuruinen, mutta ei se ilmeisesti riitä. Johtoryhmäksi valittiin iso joukko toimitusjohtajan "tarpeellisiksi" katsomia henkilöitä.
      Talouselämä kirjoittaa: "Jonkun mielestä yhdentoista henkilön johtoryhmä voi olla laaja. Mielestäni ryhmässä pitää olla monipuolista kokemusta yhdistyvien yritysten liiketoiminnasta. Lisäksi Veikkauksen kaltaisen yhtiön johdossa on oltava yhteiskunnallista osaamista ja edunsaajan näkökulmaa", Sarekoski toteaa.
      Sarekoski kokosi ympärilleen paljon tavallista suuremman joukon kavereitaan ja tulevaisuudessa häntä itseään hyödyttäviä henkilöitä, joille veikkauksen varoista jaettavaa riittää.
      Edellä mainittu kaveriporukka kasvattaa tarkoituksellisesti kuukaudesta toiseen veikkauksen tulosta koska rajusti kasvanut tulos "oikeuttaa" heidät järjestämään itselleen todella suuria palkkioita, bonuksia, optioita ja kaikenlaista taloudellista ja muuta hyvää. MILJOONIA EUROJA RAHAA.

      • calebass

        No shit Sherlock;)


    • Nollavoittopelit

      Muiden nollavoittopelien ohessa taas 10 viikon kestolotto viidellä rivillä ja plussalla: voitot 0 euroa.

    • Voihyvänenaika

      Nyt saadaan sellaisetkin ihmiset osallistumaan Lottoon, jotka eivät yleensä lottoa. Eli pidetään potti ilmeisesti koko talven jakamatta ja ehkä myös nostamatta.
      Mitäs mieltä olette?
      En ole voitonjakoon vielä tutustunut ja meinasin tänään jättää väliin, ei tämä peli-intoa ainakaan meikäläisellä lisää. En yleensäkään lottoa, nyt poikkeus.

      • Pohdintoja2019

        Ennustus potin jakamattomuudesta laskiaiseen asti yhä lähempänä.

        Voiko tämä olla enää totta, pelin vaikeuttaminen yhdessä loton laskevan myynnin

        kanssako tämän tekee, plus se että potti ei kasva, eikä näytä jakavan alemmillekkaan

        voittoluokille. Miten 6 ja lisä jakosumma aina myös sama.... Vakiomääräiset kiinteät

        voitot joiden suuruus ei riipu vaihdosta Hmm aika lailla vetävät nyt välistä liikaa tässä Suomi-lotossakin.


    • löttöö

      Tyhmäkin ymmärtää (tai pitäisi ymmärtää) että nyt menee miljoonat ihan muualle kuin pitäisi, ja kaikki vaan työntää rahaa sinne.

    • Jeahhheivoittoja

      Orpoliinin kehuma valtionvelan makau meneekin veikkausvoittovaroista.. eikö se olekin n 2mrd liikevaihro.. juuri se lyhentömisen arvoinen summa...

      • todenäköisempää

        Hallitus lyhentää yli sadanmiljardin velasta yhden miljardilla vain kavaltaakseen rahaa omien sukulaisiensa elämän laadun turvaamiseen tulevassa talous taantumassa muuten hyödytön sekä päätön idea.


    • herätkäähänjo

      Uskottekos oikeesti johonkin Veikkauksen oikeisiin, aitoihin arvontoihin??? Kyllä se on tietokone, joka tietää. Kaikki pelatut rivit ovat valvojien eli arpojien tiedostoissa ennen ns. "arvontaa" ja lopun voi tehdä juuri niin, että yhtään täysosumaa eikä yleensäkään (esim. kenossa) suurempaa voitoa ei tule. Näytettiin sitä telkkarissa tai ei, kaikki on mahdollista tällä tietotekniikan aikakaudella. Muistelkaapahan lottojen täysosumien määrää vuosia taakse päin kun tällaista ei vielä ollut ja samoin kenojen voittoja jokaisella tasolla ennen kuin tuli tietokonearvonta, päivä- ym. arvonnat. Kyllä ne muistetaan ja on jopa itse koettu ! Haloo, herätkää!!!!!

    • Kkkfkf

      Veikkaus on valtion laakuun roisto. Polhal leimaa että kaikki ok. Elämme roistovaltiossa, joasa vain köyhiä kuritetaan ja ryöstetään muja laillisesti öerintäkeinoin jampikavippikoroin, kun ei laki takaa oik mukaista toimeentuloa kaikille. Rahapeleiatä klyhät hakee ahdinkoonsa helpotusta jotkamkaikki sääseltyjä parempiin auihin. Eli tosd näk valtiolle itselleeen. Kuka muka tuntwe ketään auurvoittajaa. Ei kukaan.

    • viimeinenkintoivomennyt

      Ei tartte osallistua tämän viikon lottoon, kun ei ole edes yhtä euroa vaan kaikki on jo kiitettävästi siirretty Veikkaukselle lainoja myöten. Ehkä jos löytää muutaman tyhjän pullon, joista saisi pantteja mutta mistäpä niitäkään talvella.

      • ainasaatoivoa

        Harmillista, eihän yhteen riviin tosiaan tarvita kuin pari isoa limpparipalautuspulloa.
        Voihan olla, että potti ei mene jakoon nytkään tai menee isolle porukalle ympäri Suomea.
        Ei kannata murehtia, lottovoiton varaan ei kannata elämäänsä jättää.
        Psykologinen vaikutus antaa toivoa, katsele roskisten ympärille sillä silmällä jos pulloja löytyisi, niin saat rivin vetämään ja jännitystä.


      • sieltälottorahat

        Vinkki: markettien säilytyslokeroiden ja kärryjen kolikkopesiin unohtuu monelta euron ym kolikoita. Jos on oikein tiukka tilanne.


    • GoverdFraxent

      Yhtään ei auta, että on huonolla menestyksellä lotonnut 40 vuotta. Todennäköisyys aina yhtä lohduton päävoittoihin. Sitä paitsi huonontunut merkittävästi. Uuno-leffassakin hehkutettiin "6 oikein!". Nythän 6 oikein tuo SUOMILOTOSSA ehkä max 5000 euroa. 6 1 vain muutaman kymppitonnin. Pirullista kehitystä. Niin kuin sekin, että numeroita (palloja) on lisätty.

    • Mahdollistako

      Katsokaa netistä mielummin por noa , a taa paremmat voitot kuin otto, maksakaa ainakin käteisellä ettei oma pankki katkea nauruun kun näkee lottosummanne jolla avustatte järjestöä.
      Antakaa lottoraha vaikka lähimpään kaivoon ni tulee parempi mieli kun ei kukaan huijaa , ja malttaa nukkua viikonlopun , eikä unelmoida mahdottomia.

    • Mainoskiima

      Lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto....kuka .ittu tätä .usetusta kestää....lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto lotto......................kaalimato jo surisee , trivago jos osuu 7 oikein lotto lotto lotto..lendo tai rahalaitos jos menee 7 väärin...lotto lotto lotto

      • sultancontuire

        Käyttäkkee kortonkia.


    • Konevoittaaaina

      Lottopomoja naurattaa kun liisat ja lasset rastittaa pää punasena , menee mummon lääkerahatkin jo kertoimiin.....kyllä se potti kohta jaetaan , voitto menee tuntemattomalle porukalle joka veikannut netissä , vähän kuin sellanen satuvoitto.......

    • Lottolääke

      Lotto lotto lotto lotto lotto veikatkaa oikein .itusti ja lottoa lottoa llttoa......lääkettä pää täyteen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe