Aihealueet

Listaukset

  Hirveä urputus

  Zuhari

  Eihän taksialla nyt mitään niin kamalaa ole tapahtunut. Samat autot tuolla pääsääntöisesti pyörii kuin aikaisemminkin. Ei ole valunut Virolaisten tai Venäläisten käsiin mitenkään. Jonkun verran tullut uusia yrittäjiä, mutta mitä sitten. Iltasanomien testi lentokenttäkyydeistä todisti, että ihan ovat ok porukkaa. Muutaman euron eroja kyydeissä, mutta niihän hinnat kaupassakin vaihtelee.

  7

  793

   Vastaukset

   • Neljä kyytiä lentoasemalta ei ehkä anna kaikkein luotettvinta ja realistisinta kuvaa uusista yrittäjistä. Siihenkin porukkaan mahtuu tyyppejä laidasta laitaan ja luulenpa, että lentokentältä ajavat juuri ne kaikkein särmimmät. Ne, jotka eivät yritä vedättää asiakkaita.
    Tasapuolisuuden vuoksi kannattaisi mennä tekemään samanlainen testi viikonloppuyönä 3-4 aikoihin vaikkapa rautatieaseman tolpalle. Ja ottaa vähän isompi otanta kuin neljä kyytiä. Tulokset voisivat olla vähän erilaiset.

   • Totuudenmukaisimmat tulokset saadaan niin, että juotetaan joku urpo kauheeseen kaatokänniin ja laitetaan se setelitukon kanssa kyselemään kyytiä aamuyöllä vaikka matkalle rautatientori-Mellunmäki. Mä voin heti ilmoittautua koehenkilöksi.

   • No ei mitään uutta. Otin pariviikkoa sitten yöllä pokan Länsi-Helsingistä. Neljästä tyypistä yksi yllättäen yrjösi takaoven ikkunasta sotkien oven. Otin kyydin (60€) lisäksi 200€ siivoamisesta. Kai näin jokainen kuski toimisi. Tulkaa vaan örveltämään.

    • Mitä laitoit kuittiin ja millä alv:llä?


    • SIIVOOJA kirjoitti:

     Mitä laitoit kuittiin ja millä alv:llä?

     siivous alv 24,


    • siivoukortti675 kirjoitti:

     siivous alv 24,

     Älä naurata.


   • Ne ajat ovat olleet ja menneet, kuin Ensio Itkosen näköinen jätkä vie himaan ja kantaa tarvittaessa kuistiin ja veloittaa siitä parin tuntipalkan verran.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    187
    9132
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    114
    3970
   3. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    145
    3015
   4. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    152
    3011
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1883