Nainen_oletko_ollut_pitkään_ilman

Mieskysyy

Olisi kiva tavata nainen, joka elänyt pitkään selipaatissa/puutteessa syystä tai toisesta.
Syyt voisi selvittää sitten kahden kesken.
No itse olen pian nelikymppinen mies ja olishan se kiva tavata halukas nainen illanvieton ja yhteisen yön merkeissä. Hieman yksinäistä nimittäin täälläkin.
Saisit olla alle nelikymppinen ja hoikka/normaali vartaloltasi kuten minäkin..

Kirjoittakaa, jos löytyy ihminen, joka haluais tutustua.

7

341

Vastaukset

 • No PITKÄÄN ILMan, MUTTEN VARMAANKAAN HOIKKA, jne ku olen lihaksikas naisena, useasti synnyttännyt.. ja oikeastaan jo mietin et oliko se nyt se tae sille nautinolle

  • Itse olen 176/76.. Soisin naisen olevan kuitenkin minua pienempi myöskin painoltaan..
   Jotain muuta jos vielä mainitsen itsestäni, niin olen savoton ja lapseton ja siis oikeasti sinkku. Mun kanssa olis helppo sopia tapaamisia sillon tällön vkloppuihin vaikkapa yhteisellä hotelli majoituksella puolvälin tienoille..


 • Olen ollut pitkään ilman. Parisuhde päättyi kolme vuotta sitten ja viime ajat olivat hiljaisia. En jaksa etsiä seuraa enkä koskaan lähde ulos sillä mielellä. Käyn toki joskus ulkona mutta aina porukalla jolloin haluan keskittyä ystäviini enkä yritä iskeä miehiä. Eron jälkeen olen harrastanut seksiä pari kertaa, saman miehen kanssa. Hän on hyvänpäivän tuttu vuosien takaa, otti yhteyttä kun oli jostain kuullut että olen vapaa. Viestittelimme pitkään, pari kuukautta, sävy muuttui seksuaalissävytteiseksi, ja hän kertoi aina halunneensa minua. Oli naimisissa jo silloin kun tutustuimme ja on edelleen. Puutteessa suostuin tapaamaan ja arvaahan sen miten siinä kävi. Tapasimme pari kertaa mutta en halunnut jatkaa. Ihan vieraan kanssa en halua seksiä ja vierastan ajatusta hakea seksiseuraa netistä. Niinpä olen selibaatissa. Ottajia kuulemma riittäisi mutta eipä kukaan tule kotoa hakemaan. Tietysti kaipaan seksiä. En koko ajan mutta ajoittain. Olisihan se mahtavaa jos elämässä olisi rakastaja jonka kanssa voisi tavata pari kertaa kuussa. Itsevarma, taitava mies joka tietäisi mitä tekee. Joka kohtelisi hyvin ja haluaisi naisen nauttivan.

 • Tietäisinpä sinusta lisää,sillä se on nautinto jos on sellainen ,joka haluaa usein.Olen mies 50..tä.Mutt kaipaan naisen intohimoa

 • Niin, no, mikä on usein. Kunhan edes joskus saisi. Kaipaan sitäkin että olen miehen himon kohteena. Että miehestä näkee kuinka palavasti hän haluaa minua.

 • No sanotaan näin,kun kaipaat palavasti miehen kosketusta ja sisäisesti "sitä" ihanaa.
  Puhumattakaan esileikistä,ne on se mistä tykkäisin,hieronnasta alkaen.
  Mistä päin olet?

 • Nostetaas ketjua ylös..
  Olisko ketään minulle sopivaa?

  T. Ap

Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.